Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 108
    Senior Member
    Η κοπέλα είναι εντελώς απαράδεκτη, διότι ενώ έβλεπε ότι θέλετε άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή καθόταν μαζί σου και μετά γκομένιζε αντί να χωρίσει και να κάνει μετά ότι θέλει.
    Είναι λογικό να αισθάνεσαι προδομένος, θυμωμένος και ένα σωρό άλλα πράγματα, ωστόσο εγώ θα σταθώ σε αυτό που δεν στάθηκε κανένας. Ότι όταν φτάνουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Αυτή έχει από ηθικής απόψεως 100% το φταίξιμο πλέον, αλλά στο ότι δεν δούλεψε μία σχέση, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι δύο. Μπορεί να έχει ξέρω κι εγώ ακόμα και 80% φταίξιμο ο ένας, αλλά κι ο άλλος έχει ένα 20%. Νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις να βρεις κι εσύ κάπου που έκανες λάθος ώστε να μην τα ξανακάνεις στο μέλλον.

Senior Member
    μα ο ανθρωπος δενε χει προβλημα που χωριζει, εχει προβλημα που τον εξαπατησε με αυτον τον τροπο!
    και για την εξαπατηση φταιει 110% εκεινη. δεν υπαρχουν δικαιολογιες γι αυτο, ουτε μοιραζεται η ευθυνη..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Η κοπέλα είναι εντελώς απαράδεκτη, διότι ενώ έβλεπε ότι θέλετε άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή καθόταν μαζί σου και μετά γκομένιζε αντί να χωρίσει και να κάνει μετά ότι θέλει.
    Είναι λογικό να αισθάνεσαι προδομένος, θυμωμένος και ένα σωρό άλλα πράγματα, ωστόσο εγώ θα σταθώ σε αυτό που δεν στάθηκε κανένας. Ότι όταν φτάνουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Αυτή έχει από ηθικής απόψεως 100% το φταίξιμο πλέον, αλλά στο ότι δεν δούλεψε μία σχέση, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι δύο. Μπορεί να έχει ξέρω κι εγώ ακόμα και 80% φταίξιμο ο ένας, αλλά κι ο άλλος έχει ένα 20%. Νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις να βρεις κι εσύ κάπου που έκανες λάθος ώστε να μην τα ξανακάνεις στο μέλλον.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Το είπα και πιο πριν σε ένα άλλο σχόλιο . Φταίνε και οι δύο οταν χωρίζει ένα ζευγάρι(εμείς βέβαια ήμασταν τρεις όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ) . Κάνω και εγώ το απολογισμό μου.
    Κοιτάω να μην βγάλω όλο το μίσος που νιώθω και δεν θέλω να μου γίνει εμμονή η εκδίκηση. Την βλέπω στα όνειρα μου και χάνω τον ύπνο μου. Όχι από έρωτα όπως πίστευα αλλά από αδικία και από μίσος.
    Ζορίζομαι με την κοροϊδία και την απάτη που με δόλο την διατήρησε.
    Δεν δίνεις ελπίδες σε κάτι που δεν πίστευεις. Τελείωσε το κοπέλα μου και προχώρα παρακάτω. Μην παίζεις διπλό ταμπλό.
    Αν υπάρχει θεός και βλέπει θα πληρώσει κάποια στιγμή με το ίδιο νόμισμα.
    Ίδωμεν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα ο ανθρωπος δενε χει προβλημα που χωριζει, εχει προβλημα που τον εξαπατησε με αυτον τον τροπο!
    και για την εξαπατηση φταιει 110% εκεινη. δεν υπαρχουν δικαιολογιες γι αυτο, ουτε μοιραζεται η ευθυνη..
    Ακριβως! Εγω ο κακομοίρης οταν για τους λογους μου έκρινα οτι με μια κοπελα δε θελω να προχωρήσω παρακατω, το τελείωνα και εμενα μπακουρι. Ασε που ακουγα και γιουχάρισμα οτι χώρισα χωρις να βρω αλλη.
    Πως το κανουν αυτο δε μπορω να καταλαβω, ειδικα στη φαση του φίλου εδω που υποτίθεται ετοιμάζονταν και για γαμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μα δεν λέω κάτι το διαφορετικό Remedy. Ο άνθρωπος είπε τα πράγματα ως έχουν, είπε πως αισθάνεται, συμφωνήσαμε όλοι πάνω σε αυτό, είναι αυτονόητο άλλωστε. Απλά πάω την συζήτηση ένα βήμα παρακάτω και λέω ότι πρέπει να ανατρέξει πριν φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο να δει που μπορεί να έκανε κάποια λάθη στη σχέση, ή και να σκεφτεί τι σημάδια μπορεί να του είχε δείξει εκείνη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι εκείνος τα αγνόησε ας πούμε.

Banned
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Δεν ξέρω αν ακόμα κατάλαβες τι λέμε.
    Έχεις μια άποψη διαφορετικη.
    Μην χάνεις τον χρόνο σου να μας εξηγήσεις. Δεν θα σε καταλάβουμε.
    Καλημέρα σου
    αν δε καταλαβεις εμενα δε θα καταλαβεις ουτε και αυτη ομως θα μου πεις ισως δε σε νιαζει
    τα χρυσαφικα στα αφησε επειδη απλα δε την ενδιαφερει να στολιστει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο την ενδιαφερουν τα λειτουργικα πραγματα
    πρακτικα θα ειναι για παντα διχασμενη αναμεσα στο ασπρο και το μαυρο τωρα το αν εισαι εσυ αυτος καποιος που σου μιαζει και αν αυτος ειναι ο διευθυντης ο προεδρος η καπιος αλλος που του μιαζει ειναι το ιδιο και απ αυτο ιδιο εργο αλλοι ηθοποιοι αρα τι νοημα εχει να χωριζει τον μεν να τα φτιαχνει με τον δε να χωριζει τον δε να τα φτιαχνει με τον μεν μονο και μονο για να μη φαινετε το τι συμβαινει

Banned
    Αν υπάρχει θεός και βλέπει θα πληρώσει κάποια στιγμή με το ίδιο νόμισμα.
    Ίδωμεν.
    εχεις σκεφτει μηπως ο θεος σκεφτεται οτι τη δικαζεις για ενα θερμο μιτινγκ με τον διευθυντη που μπορει να μη σημαινε και τιποτα.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχεις σκεφτει μηπως ο θεος σκεφτεται οτι τη δικαζεις για ενα θερμο μιτινγκ με τον διευθυντη που μπορει να μη σημαινε και τιποτα.
    Αλέξανδρε, το 99,999999999999999999% του κόσμου δεν δέχεται να τον κερατώνουν. Τώρα αν προσπαθείς να κάνεις την νύχτα μέρα τι να σου πούμε. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί με γεια σου με χαρά σου. Δέξου όμως πως οι υπόλοιποι δεν το ανέχονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ακριβως! Εγω ο κακομοίρης οταν για τους λογους μου έκρινα οτι με μια κοπελα δε θελω να προχωρήσω παρακατω, το τελείωνα και εμενα μπακουρι. Ασε που ακουγα και γιουχάρισμα οτι χώρισα χωρις να βρω αλλη.
    Πως το κανουν αυτο δε μπορω να καταλαβω, ειδικα στη φαση του φίλου εδω που υποτίθεται ετοιμάζονταν και για γαμο.
    Δεν εχουν συναισθηματα, γι'αυτο Γιωργο, μην θες να γινεις σαν και αυτους αποτυχημενοι ειναι και οχι επιτυχημενοι οπως νομιζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Απίστευτα πράγματα. Πως την πίεζε; Που γυρνούσαν όλη την Ελλάδα μαζί; Και κάποιοι θα τον βγάλουν και φταίχτη από πάνω. Η κοπέλα το είχε μέσα της και βρήκε την ευκαιρία τώρα. 8 χρόνια δεν τα πετάς έτσι ξαφνικά. Πάλι καλά που το κατάλαβε ο άνθρωπος τώρα και δεν παντρευτήκαν, θα κάνανε και κανένα παιδί και θα είχε άλλες ιστορίες μετά.
    Συμφωνω, Αργυρη!!!!! Το ειδα και αυτο, οτι τον βγαλανε "φταιχτη" επειδη λεει κοιταγε την καθημερινοτητα του και οχι το ανεβασμα στην καριερα του, ειχε βολευτει λεει!!!!!!!! Δηλαδη ελεος τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα απορω γιατι μπαινω, καθεις το μακρυ του και το κοντο του!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    απορω γιατι μπαινω, καθεις το μακρυ του και το κοντο του!!!!!!!!
    καλα κανεις και απορεις κοιτα μη το ξεχασεις και δε μπεις.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ακριβως! Εγω ο κακομοίρης οταν για τους λογους μου έκρινα οτι με μια κοπελα δε θελω να προχωρήσω παρακατω, το τελείωνα και εμενα μπακουρι. .
    μην ανυσιχεις δε εχασες τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καλα κανεις και απορεις κοιτα μη το ξεχασεις και δε μπεις.
    Εσυ κοιτα τα χαλια σου και αστους αλλους. Εγω ξερω γιατι μπαινω εσυ ξερεις γιατι γινεσαι επικριτικος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Αλέξανδρε, το 99,999999999999999999% του κόσμου δεν δέχεται να τον κερατώνουν. Τώρα αν προσπαθείς να κάνεις την νύχτα μέρα τι να σου πούμε. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί με γεια σου με χαρά σου. Δέξου όμως πως οι υπόλοιποι δεν το ανέχονται.
    χαχαχαχαχαχα!
    απλο δεν ειναι;

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    απορω γιατι μπαινω, καθεις το μακρυ του και το κοντο του!!!!!!!!
    ο προβληματισμος δικος σου ηταν οχι δικος μου
    Last edited by αλεξανδρος_77; 31-01-2019 at 20:39.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast