Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 108
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχα! τα πιανω αυτα...

κοιτα, το μεγαλοστελεχος με το ποδηλατο των 5000 που ζει μεταξυ αθηνας και ελβετιας, δεν την θελει απαραιτητα για συζυγο την κοπελα με τον μισθο, κορη καθαριστριας και υπαλληλου των 800 ευρω.
    μεγαλοπιανεται απο το κομπλεξ της φτωχικης καταγωγης της, και θα μετα τους διευθυντες και τους ceo οταν μεγαλωσει λιγο ακομα (δεν ειναι και πιτσιρικι) , θα βρεθει στα αζητητα και θα σε ξαναθυμηθει που ηθελες να ζησετε μαζι.
    αυτοι που καταπιανεται τωρα, τις αλλαζουν σαν τα πουκαμισα αυτες τις υπαλληλους που ξερογλειφονται τα λεφτα τους...
    τπτ δεν αποκλειεται φυσικα. αρκετοι τετοιοι διευθυνταδες εχουν παντρευτει γραμματεις τους κλπ, αλλα το πιο συχνο ειναι να τις πηδανε, οχι να τις παντρευονται.
    το θεμα ειναι οτι σε ανταλλαξε για μερικα ταξιδακια στην ελβετια...
    τι ηλικια εχει ο ποδηλατης;
    45.την είπα και σε περίπτωση που δεν υπολόγισε ότι και να κάνετε παιδί τώρα θα γεννηθεί στα 46 του. Στα 20 του αυτός θα είναι 66.μια χαρά ηληκια επέλεξες.
    Δεν ξέρω γιατί την θέλει αλλά χάρισμα του.
    Να βγαίνουν, να γλεντάνε να πηγαίνουν Ελβετία, να κάνουν ότι τους φωτίσει ο Θεός.
    Εγώ να ξεχάσω θέλω. Με το να συζητάω δεν κάνει καλό αλλά θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Δηλητηριαζουν το μυαλό μου και την ψυχή μου.
    Μακάρι να γνωρίσω αυτήν που θα με κάνει να την ξεχάσω. Να ερωτευτώ και εγώ τόσο παράφορα και να μην σκέφτομαι το παρελθόν

Senior Member
    στο ευχομαστε, αγαπητε, να ξεχασεις και να προχωρησεις.
    επικεντρωσου στην ρουτινα της ζωης σου, στην δουλεια σου, στις κοινωνικες σου σχεσεις , ΒΓΑΙΝΕ ΕΞΩ με φιλους και γνωστους, μονο για διασκεδαση, δεν χρειαζεται να ψαχνεις κατι, και ολα θα γινουν, να εισαι βεβαιος.

Senior Member
    Πήρες εξιτήριο μετά από 8 χρόνια ρε φίλε!
    Είσαι ελεύθερος!
    Μπορείς να κάνεις ότι θες!
    Άσε τους έρωτες και τράβα ρίξε ένα πιστονάρισμα να ξεχαρμανιάσεις...Και θα την ξεχάσεις αυτοστιγμεί.
    Η προσκόλληση με συγκεκριμένα άτομα είναι παθολογική...
    Δεν σώθηκαν οι γυναίκες....Δεν σώθηκε η ζωή.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Συμφωνω με τους προηγουμενους. Η κοπελα ειναι για γελια. Ειχε κατι αξιολογο διπλα της και δεν το εκτιμησε και φερθηκε με το χειροτερο τροπο (απατη, κοροιδια). Προχωρα μπροστα και μην κοιτας πισω, σου φωναζει αυτη η κατασταση οτι δεν ηταν για σενα αυτη η σεξομανης. Λυπαμαι για τον πονο σου αλλα θα περασει......να κοιτας μπροστα......εισαι πολυ μικρος ακομη.......εχεις χρονια μπροστα σου να γνωρισεις καποια καινουρια και μην κολλας στο παρελθον. Εισαι και αντρας.....για φαντασου να ησουν γυναικα; Εκει θα ηταν τα δυσκολα, ο αντρας μεχρι και τα 50 μπορει ανετα να βρει καποια.......μη σου πω και παραπανω........Δυστυχως εμεις οι γυναικες ειμαστε αδικημενες σε αυτον τον τομεα, συνηθως τα φτιαχνουμε με μεγαλυτερους και πρεπει να μαστε μικρουλες δεν ειναι παντα εφικτο ομως αυτο......καλο κουραγιο και καλο νεο ξεκινημα!!!!!!!!
    Last edited by λουλούδι; 26-01-2019 at 14:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick-the-greek View Post
    Σε ένα χωρισμό λένε πάντα φταίνε και οι δύο...και εγώ προσωπικά το πιστεύω αυτό...ο τρόπος με τον οποίο έγινε στην δική σου την περίπτωση όμως φυσικά και σου δίνει το δικαίωμα να είσαι θυμωμένος-στεναχωρεμενος.

Εγώ όμως θα σου πω το εξης..

Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει πόσο τυχερός είσαι...λες ότι με την κοπέλα αυτή πηγαίνατε για γάμο...το εναλλακτικό λοιπόν σενάριο θα ήταν να τα τραβάς αυτά σε μερικούς μηνες-χρονια εχωντας ίσως και κάποιο παιδί στη μέση...νομίζω ότι είναι προτιμότερο που έγινε τώρα λοιπόν και αντί να στεναχωριέσαι δες από τι σε γλίτωσε η ίδια η ζωή και προχωρά παρακάτω...όταν είσαι 8 χρόνια με κάποιον δεν μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχουν άλλες εναλλακτικές για σένα εκεί έξω...θα σου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα δεις ότι υπάρχουν...Τέλος αυτή τη φορά θα δεις ότι θα είσαι θέση να δεις τα οποίο σημάδια πολύ πιο γρήγορα..
    Σε ενα αλλο θεμα συμφωνησα μαζι σου, εδω διαφωνω. Ενω στη δευτερη παραγραφο τα λες πολυ ωραια, διαφωνω στο οτι εφταιγε ο θεματοθετης, στο μονο που εφταιγε ειναι που εμπλεξε μαζι της οπως ειπε και η Ρεμεντυ. Κατα τα αλλα, οταν μπλεκεις με μια ανηθικη και εσυ εισαι ηθικος 100% με αρχες οπως φαινεται το παιδι τοτε που εφταιξε αυτος;

Senior Member

Smile

Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά η ταπεινή μου άποψη είναι να φύγεις μακρυά και να ξεχάσεις και τα υλικά αγαθά . Επίσης μην την κακολογείς, γιατί υπάρχει και η συκοφαντική δυσφήμιση . Μην αναλώνεσαι! Έχεις τη δουλειά σου και τη ζωή μπροστά σου. Μην την σπαταλάς!! Καλή τύχη φίλε μου , να είσαι γερός και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    45.την είπα και σε περίπτωση που δεν υπολόγισε ότι και να κάνετε παιδί τώρα θα γεννηθεί στα 46 του. Στα 20 του αυτός θα είναι 66.μια χαρά ηληκια επέλεξες.
    Δεν ξέρω γιατί την θέλει αλλά χάρισμα του.
    Να βγαίνουν, να γλεντάνε να πηγαίνουν Ελβετία, να κάνουν ότι τους φωτίσει ο Θεός.
    Εγώ να ξεχάσω θέλω. Με το να συζητάω δεν κάνει καλό αλλά θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Δηλητηριαζουν το μυαλό μου και την ψυχή μου.
    Μακάρι να γνωρίσω αυτήν που θα με κάνει να την ξεχάσω. Να ερωτευτώ και εγώ τόσο παράφορα και να μην σκέφτομαι το παρελθόν
    Εγώ διαβάζω και διαβάζω και θα πω την αλήθεια μου παρόλο που μάλλον θα πέσουν να με φάνε στο τελευταίο που θα πω
    Πρώτον, τι θέση έχει πλέον αυτή η κοπέλα που διαρκως μιλάει για την τρομερή δουλειά κ τη θέση της;; Είναι ιδιοκτήτρια πολυεθνικής;;
    Γενικά η κοπέλα προφανώς μεγαλοπιαστηκε και κυνηγάει την καλύτερη και άνετη ζωή, θεωρώντας πως η ίδια είναι κάτι ιδιαίτερο επαγγελματικά ενώ δεν είναι. Πολλες γυναίκες το κάνουν αυτο και δεν είναι αυτο τόσο το κακό, αλλά ότι κορόιδεψε εσένα. Θα μπορούσε να σου πει φίλε θέλω μεγαλύτερα πράγματα αντίο. Αυτο δεν είναι κακό, ο καθένας μας παλεύει για ότι καλύτερο μπορεί σε αυτή τη ζωή.
    Τώρα θα πάω σε εσένα. Από όσα λες μου ακούγεσαι πολύ καλό και σωστό παιδί, αλλά.. ίσως πέρα από τα χρήματα δεν την κρατούσε και αυτο το συμβατικό του χαρακτήρα σου. Δηλαδή μου ακούγεσαι για το κλασσικο καλό παιδί που θέλει τη θεσούλα του, το σπίτι του, το σκύλο του, τα κουλουράκια το πρωί απ το φούρνο ζεστά και το καναπε του. Δε το λέω να δεν προσβάλλω, μη το πάρεις επιθετικά. Απλά από όσα λες κ τον τρόπο που μιλασ ακούγεσαι λίγο σαν φίλη μου που μ λέει Ε βεβαια ο λεγάμενος εγώ του σφουγγαριζα κάθε μερα και του μαγείρευα παστίτσιο αλλά εκείνος με άφησε. Δε μετράνε πάντα μόνο αυτά για να κρατησεις κάποιον, απ ότι έχει δείξει η ιστορία, αλλά να κρατάς και ζωντανό το ενδιαφέρον του.
    Επίσης, ο αντρας καλό είναι να είναι λίγο πιο «στιβαρός» ας το πούμε. Δηλαδή σου έχει κάνει όλα αυτά και εσυ καθόσουν κ της έλεγες Α μια χαρά ηλικία διάλεξες, κ αν κάνετε παιδί αυτός θα είναι 66 κ όλα αυτά, αντί να της πεις ένα μεγαλοπρεπές Αι και.... και να εξαφανιστείς με αξιοπρέπεια. Σε κορόιδεψε, σε εξαπάτησε και εσυ 31 χρόνων αντρας κάθεσαι κ της λες ποσό θα είναι αυτός αν κάνουν παιδί και ποσό εσυ ήθελες ένα σπίτι με κήπο μαζί της. Δεν είναι αυτή η συμπεριφορά κάτι που θα φέρει τον άλλο στα συγκαλα του σε αυτή τη φάση.. αυτά από μένα, καλή δύναμη και τα καλύτερα!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sagk86 View Post
    Εγώ διαβάζω και διαβάζω και θα πω την αλήθεια μου παρόλο που μάλλον θα πέσουν να με φάνε στο τελευταίο που θα πω
    Πρώτον, τι θέση έχει πλέον αυτή η κοπέλα που διαρκως μιλάει για την τρομερή δουλειά κ τη θέση της;; Είναι ιδιοκτήτρια πολυεθνικής;;
    Γενικά η κοπέλα προφανώς μεγαλοπιαστηκε και κυνηγάει την καλύτερη και άνετη ζωή, θεωρώντας πως η ίδια είναι κάτι ιδιαίτερο επαγγελματικά ενώ δεν είναι. Πολλες γυναίκες το κάνουν αυτο και δεν είναι αυτο τόσο το κακό, αλλά ότι κορόιδεψε εσένα. Θα μπορούσε να σου πει φίλε θέλω μεγαλύτερα πράγματα αντίο. Αυτο δεν είναι κακό, ο καθένας μας παλεύει για ότι καλύτερο μπορεί σε αυτή τη ζωή.
    Τώρα θα πάω σε εσένα. Από όσα λες μου ακούγεσαι πολύ καλό και σωστό παιδί, αλλά.. ίσως πέρα από τα χρήματα δεν την κρατούσε και αυτο το συμβατικό του χαρακτήρα σου. Δηλαδή μου ακούγεσαι για το κλασσικο καλό παιδί που θέλει τη θεσούλα του, το σπίτι του, το σκύλο του, τα κουλουράκια το πρωί απ το φούρνο ζεστά και το καναπε του. Δε το λέω να δεν προσβάλλω, μη το πάρεις επιθετικά. Απλά από όσα λες κ τον τρόπο που μιλασ ακούγεσαι λίγο σαν φίλη μου που μ λέει Ε βεβαια ο λεγάμενος εγώ του σφουγγαριζα κάθε μερα και του μαγείρευα παστίτσιο αλλά εκείνος με άφησε. Δε μετράνε πάντα μόνο αυτά για να κρατησεις κάποιον, απ ότι έχει δείξει η ιστορία, αλλά να κρατάς και ζωντανό το ενδιαφέρον του.
    Επίσης, ο αντρας καλό είναι να είναι λίγο πιο «στιβαρός» ας το πούμε. Δηλαδή σου έχει κάνει όλα αυτά και εσυ καθόσουν κ της έλεγες Α μια χαρά ηλικία διάλεξες, κ αν κάνετε παιδί αυτός θα είναι 66 κ όλα αυτά, αντί να της πεις ένα μεγαλοπρεπές Αι και.... και να εξαφανιστείς με αξιοπρέπεια. Σε κορόιδεψε, σε εξαπάτησε και εσυ 31 χρόνων αντρας κάθεσαι κ της λες ποσό θα είναι αυτός αν κάνουν παιδί και ποσό εσυ ήθελες ένα σπίτι με κήπο μαζί της. Δεν είναι αυτή η συμπεριφορά κάτι που θα φέρει τον άλλο στα συγκαλα του σε αυτή τη φάση.. αυτά από μένα, καλή δύναμη και τα καλύτερα!!
    Ειρωνικά της τα έλεγα. Πίστεψε με είπα λόγια χοντρά. Δεν είμαι κακός ούτε θα γίνω για μια που δεν με εκτίμησε.
    Την είπα απλά τι είχε, τι κέρδισε και τι έχασε.
    Τα νεύρα μου δεν χρειάζεται να τα βγάλω επιτόπου και μετά να το μετανιώσω.
    Το καλό με την λέγαμενη ήταν το ότι μου έδωσε να καταλάβω ποσο σημαντική είναι η ψυχραιμία στην ζωή μου.
    Γυναίκα, παιδι και ζώο δεν ακουμπάς(αν συνεχιζόταν η συζήτηση εκεί θα έφτανα) για κανένα λόγο. Ότι και να σου έχουν κάνει.
    Έτσι μεγάλωσα και έτσι πράττω.
    Όσο και να στεναχωριεμαι και να σκάω καταλαβαίνω σιγά σιγά ότι τελειώσαμε.
    Μου λείπουν οι στιγμές που ζήσαμε,μου λείπει κατά την διαρκείατης ημέρας, αλλά σιγά σιγά λείπει λιγότερο.
    Μόνος μου ξεκίνησα. Μόνος μου έφτασα έδω. Μόνος μου θα το ξεπερασω και θα βρω κάποια να εκτιμάει και να με αγαπάει για αυτό που είμαι.

Banned
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγινε ή αν είσαι τρολ.
    Για αυτήν φίλε μου είχα τελειώσει. Απλά ήταν μαζί μου ίσως από συνήθεια ή από ανάγκη μέχρι να βρει κάτι καλύτερο για τα στάνταρ της.
    Βρήκε τον διευθυντή και κάποια στιγμή θα με σούταρε. Απλά πρόλαβα εγω και το ανακάλυψα.
    Τώρα όσο για τα ράσα κλπ που λες ή για το ταμολετ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
    Το ότι ίσως δεν ήθελα να στελνςι το κορμί της σε ξένους με κάνει παλαιολιθικο ή μιαογυνη τι να πω;
    Τονιδο μυαλό είχα,έχω και θα έχω.τωρα αν θα ξαναβρώ κάποια πιο έξυπνη κια μου τα φοράει ας είναι. Τουλάχιστον δεν θα το μάθω πότε.

Τέλοςπαντων σεβαστή και η γνώμη σου και καλημέρα.
    δηλαδη ειμαι τρολ επειδη εχω την ιδια γνωμη με αυτη? την εφτυσες καταμουτρα και μετα αναρωτιεσαι γιατι σου φερθηκε ετσι και σου λεω οτι συγκρατηθηκε και ολας αφου θα το εβρισκες το σπιτι σα να ειχε πεσει βομβα μεγατωνων αν δεν ειχε συγκρατηθει.και οπως βλεπεις με τη "βομβα" ολα τα αντικειμενα στο σπιτι εξαφανιστηκαν ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΙΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ καταλαβες τι εκανες υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν συνεχισεις αυτη τη συγκρουση να βαλει λουκετο στο στωμα της και να σε πασαρει σε δικηγορους καθε φορα που θα ειναι απαραιτητο.τη βλεπεις ετσι υποχωρητικη αλλα δε θα ηθελες να ξερεις τον αλλο εαυτο της.

εγω σε προειδοποιησα ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ καλα αυτο που θα σου πω αν το τραβηξεις παραπανω θα δεις ενα ανθρωπο που δε θα εχει καμια σχεση με οτι ηξερες και οταν θα το μετανιωσεις που αυτο εναι ΣΙΓΟΥΡΟ θα εχουν γινει τα παντα σταχτη.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 27-01-2019 at 00:46.

Banned
    .....................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 27-01-2019 at 00:47.

Banned
    μαλον της ειπες παρα πολα και αν την εκβιασες και ολας οτι θα πας στο διευθυντη τωρα θα κρατησει ολα τα πραγματα στο σπιτι αλλιως θα σου πει παμε στα δικαστηρια για εκβιασμο και θα ειναι αυτη με τους γονεις της ενω εσυ μονος σου θυμασαι που σου ελεγα οτι αυτη η κοντρα δε σε συμφαιρει γιατι θα κανει οτιδηποτε για να περασει το δικο της? θα δεις οτι θα της περασει αι ο χαμενος θα εισαι ΕΣΥ.

Banned
    σε αυτο που λες κανεις λαθος βρηκε τον διευθυντη για να μπορεσει να ξεδωσει και να καλυψει το κενο που ειχε απο σενα ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΛΛΟ γιατι αλλιως θα εβγαζε καπνους αν συνεχιζε ετσι και εσυ με τη σκινη ζηλοτυπιας που εκανες τα εκανες ολα ........... αφου θα ξαναγυριζε πισω οταν ηρεμουσε ενω εσυ εβλεπες σαν αντιπαλο το διευθυντη ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ειχε φτασει στα ορια της και αν δεν τον εβρισκε θα γινοταν τιποτα πολυ χειροτερο θα σε χωριζε κατευθειαν αφου δεν υπολογιζες οτι χρειαζοταν πραγματα (..) και ο διευθυντης απλα τη βοηθουσε ενω εσυ ΜΕ ΤΙς ΑΨΥΧΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ τα εκανες ολα καλοκαιρινα ειναι δυνατον να πιστευες οτι θα σε παρατησει για τον διευθυντη? ημαρτον δηλαδη πραγματικα ελεος τη πιεσες αφορητα μεχρι που μπουχτησε αν θες να εισαι τα παντα για καποια πρεπει να υπολογιζεις οτι χρειαζετε πραγματα και εσυ δε θες ουτε αλλου να τα βρει για να συνεχισει να μενει μαζι σου

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σε αυτο που λες κανεις λαθος βρηκε τον διευθυντη για να μπορεσει να ξεδωσει και να καλυψει το κενο που ειχε απο σενα ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΛΛΟ γιατι αλλιως θα εβγαζε καπνους αν συνεχιζε ετσι και εσυ με τη σκινη ζηλοτυπιας που εκανες τα εκανες ολα ........... αφου θα ξαναγυριζε πισω οταν ηρεμουσε ενω εσυ εβλεπες σαν αντιπαλο το διευθυντη ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ειχε φτασει στα ορια της και αν δεν τον εβρισκε θα γινοταν τιποτα πολυ χειροτερο θα σε χωριζε κατευθειαν αφου δεν υπολογιζες οτι χρειαζοταν πραγματα (..) και ο διευθυντης απλα τη βοηθουσε ενω εσυ ΜΕ ΤΙς ΑΨΥΧΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ τα εκανες ολα καλοκαιρινα ειναι δυνατον να πιστευες οτι θα σε παρατησει για τον διευθυντη? ημαρτον δηλαδη πραγματικα ελεος τη πιεσες αφορητα μεχρι που μπουχτησε αν θες να εισαι τα παντα για καποια πρεπει να υπολογιζεις οτι χρειαζετε πραγματα και εσυ δε θες ουτε αλλου να τα βρει για να συνεχισει να μενει μαζι σου
    Δικαίωμα σου να πιστεύεις και να λες αυτά που λες.
    Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά δεν με πείραξε η πράξη με τον διευθυντή αλλά τα ψέματα που έλεγε ενδιάμεσα και το διπλο ταμπλό που έπαιζε.
    Για αυτό το λόγο έκανα σκηνή. Όχι για τον διευθυντή. Αυτός βρήκε και καλά έκανε.
    2ον ο εκβιασμός προϋποθέτει να πράξει ο δράστης με δόλο για να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος, εξαναγκάζοντας κάποιον με βία ή με απειλή σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία του εξαναγκαζομένου.
    Το να καλέσω κάποιον στο τηλέφωνο δεν συνιστά απειλή. Η απειλή για να στοιχειοθετηθει πρέπει να προκαλεί φόβο και ταραχή. Το να καλέσεις τον κοινωνικά κατακριτεο δεσμό της που θα προκαλέσει ντροπή σε αυτήν δεν είναι είναιαπειλή.επίσης τα πράγματα ανήκουν στο όνομα μου. Η περίπτωση της υφαιρεσης(αν όχι κλοπης) συνιστά πιο επιβαρυντική περίπτωση.
    Αν ήθελα να γίνω ακόμα χειρότερος θα μπορούσα να συνταξω ένα εξώδικο όπου θα απαιτουσα την επιστροφή των αντικειμένων και θα το έκανα επίδοση στην εργασία τους.
    Ξέρω ότι ομως δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για το οποίο μετά θα με μισήσω. Αυτά είναι για το επίπεδο της.
    3ον χαλάλι τα πράγματα που πήρε ως ένα σημείο. Τόσο άξιζε. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ζημιωθω κια εγώ κάνα 3000χλ για να αγοράσω τα πάντα εξαρχής.
    4ον και τελευταίο εγώ ξύπνησα να πάω για δουλειά από της 04.00 ημέρα Κυριακή αντί να είμαι σε κλαμπ. Αυτήν την πίεση είχε από εμένα. Το ωράριο μου και το ότι κοιτούσα να προσφέρω στο σπίτι μου αντί να πάω να κάνω ποδήλατο στην Ελβετία.
    Δικαίωμα σου να κρίνεις όλως θέλεις αλλά δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσω ή ότι εχεις δίκιο.
    Καλημέρα σου και καλή Κυριακή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ε, ας τον χωριζε αν δεν τραβαγε αλλο!
    ποιος σου ειπε οτι το να τον εξαπατα ειναι προτιμοτερο;;
    ας τον χωριζε κι ας πηγαινε στην ευχη της παναγιας με οποιον διευθυντη ηθελε.
    αλλα η κυρια ηθελε να σιγουρευτει πρωτα οτι θα ειναι με καποιον γιατι δεν μπορει να μεινει μονη της.
    προτιμησε ετσι να εξαπαταει τον πρωην μεχρι να δεσει το γλυκο με τον διευθυντη.
    ο χωρισμος δεν ειναι κακο πραγμα. η εξαπατηση , ειναι.

Banned
    απλα σε ηθελε σαν αδερφο της ενω ο διευθυντης ηταν γκουρου στα γλυκα δεν ηταν το ιδανικο γι αυτη ηταν μια διεξοδος οταν ολα ξινιζαν καταρχην ειναι εμφανες οτι δε μπορουσες να διαχειρηστεις ολη αυτη τη κατασταση 100% γιατι της ξυνιζες και αυτο μετα απο καιρο δε το αντεχε

απο την αλλη ο διευθυντης ηταν το αντιθετο της γλυκιζε αλλα δεν ηταν το ιδανικο γι αυτη ισως επειδη της φαινοταν ικανος να κανει τα παντα για να ικανοποιησει τις φιλοδοξιες του ηθελε ΟΛΑ να προκυπτουν απο αυτον και αυτο δε της αρεσε

σαν αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=264gNp8BTbk

ακομα και να χωριζε τα 2 αυτα προσωπα θα πλαισιωναν τη ζωη της στο επομενο επεισοδιο και παλι απ την αρχη

δηλαδη ηθελε εσενα και τις γλυκες του διευθυντη
    Last edited by αλεξανδρος_77; 27-01-2019 at 18:27.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast