Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 108
    Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ακριβως! Εγω ο κακομοίρης οταν για τους λογους μου έκρινα οτι με μια κοπελα δε θελω να προχωρήσω παρακατω, το τελείωνα και εμενα μπακουρι. .
    απο τη πρωτη στιγμη που θα τη γνωρισες και θα σου εδωσε το τηλ της φαινονται οι διαθεσεις που εχει καποιος πιστευω πολυ στη πρωτη ματια αν δε διξει ενδιαφερον απο την αρχη αντι να γινεις οπως λες λες next time next time την επομενη φορα η τυχη μου θα γυρισει

Member
    Είναι τραγικά όλα αυτά που έζησες, αλλά αυτό μόνο δυνατό θα σε κάνει. Σκέψου πως αν η ζωή δεν σε πήγαινε Θεσσαλονίκη μπορεί και να μην έβλεπες ποτέ τι άνθρωπο θα είχες παντρευτεί και αν το έβλεπες θα ήταν με ακόμη χειρότερο τρόπο. Όπως και να χει δες το θετικό, πως βρίσκεσαι σε άλλη πόλη (και τι πόλη!), αυτό από μόνο του θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω ζώντας διαφορετικά πράγματα από αυτά της Αθήνας. Οπότε μάζεψε όλες τις δυνάμεις σου και ζήσε, δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη σίγουρα αλλά όταν θα γίνει θα νιώθεις βασιλιάς του κόσμου. Καλό θα ήταν να ζητήσεις μία εξήγηση για τις στιγμές που ένιωθε ότι την καταπίεζες (είτε είναι πραγματικότητα είτε όχι) να τις φιλτράρεις και αν θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι να το κάνεις, αλλά και να την συγχωρέσεις, διότι μόνο με την συγχώρεση θα είσαι ελεύθερος. Σκέψου λοιπόν την ελευθερία σου και που ξέρεις, μπορεί η καινούρια πόλη να σε φέρει σε καινούριες περιπέτειες.

Καλησπέρα, διάβασα την ιστορία σου και μου θυμίζει αρκετά την δική μου. Είμαι 32 χρόνων και χώρισα πριν 6 μήνες μετά από 14 χρόνια σχέσης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σ' εμένα και είχα γράψει και εγώ τότε εδώ. Είχα διαλυθεί, είχα χάσει τον κόσμο. Πίστεψέ με όμως θα περάσει πολύ πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις. Θέλει δύναμη στην αρχή και υπομονή. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει και θα τα καταφέρεις να ξεκινήσεις από την αρχή, όπως έκανα και εγώ. Θα νιώσεις τρομερή ανακούφιση και όταν προχωρήσεις θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο, πέρα από αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Μετρούσα κάθε μέρα που περνούσε και σκεφτόμουν οτι για ότι γίνεται υπάρχει λόγος...και πραγματικά υπάρχει!! Είμαι τόσο καλά, που ούτε καν το φαντάζομουν! Να θυμάσαι ότι όσο πιο χαμηλά πέσεις, τόσο πιο ψηλά θα ανεβεις στο τέλος..

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Καλησπέρα, διάβασα την ιστορία σου και μου θυμίζει αρκετά την δική μου. Είμαι 32 χρόνων και χώρισα πριν 6 μήνες μετά από 14 χρόνια σχέσης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σ' εμένα και είχα γράψει και εγώ τότε εδώ. Είχα διαλυθεί, είχα χάσει τον κόσμο. Πίστεψέ με όμως θα περάσει πολύ πιο εύκολα απ' όσο νομίζεις. Θέλει δύναμη στην αρχή και υπομονή. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει και θα τα καταφέρεις να ξεκινήσεις από την αρχή, όπως έκανα και εγώ. Θα νιώσεις τρομερή ανακούφιση και όταν προχωρήσεις θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο, πέρα από αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Μετρούσα κάθε μέρα που περνούσε και σκεφτόμουν οτι για ότι γίνεται υπάρχει λόγος...και πραγματικά υπάρχει!! Είμαι τόσο καλά, που ούτε καν το φαντάζομουν! Να θυμάσαι ότι όσο πιο χαμηλά πέσεις, τόσο πιο ψηλά θα ανεβεις στο τέλος..

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Δημήτρη προσπαθώ να κάνω την αυτοκριτική μου. Το είπα κ πιο πάνω όταν χωρίζουν 2 άνθρωποι φταίνε και οι 2.
    Όσο για την πόλη προσπαθώ ακόμα να εγκλιματίστω στην Θεσσαλονίκη. Έλειπα 13χρ και ακόμα ξένος νιώθω. Ελπίζω η πόλη να με ηρεμήσει.

Χρύσα αφού κ εσύ το ξεπεράσες(έτσι κατάλαβα) ελπίζω και εγώ σε 6 μήνες να μην νιώθω τόσο χάλια.
    Είναι ώρες ώρες που την ξεχνάω. Είναι ώρες ώρες όπως απόψε που την είδα στον ύπνο μου και αρρωστησα.
    Πρπει να βρω την δύναμη να συνεχίσω και να ξεχάσω την εκδίκηση. Δεν θα γίνω σαν αυτή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Δημήτρη προσπαθώ να κάνω την αυτοκριτική μου. Το είπα κ πιο πάνω όταν χωρίζουν 2 άνθρωποι φταίνε και οι 2.
    Όσο για την πόλη προσπαθώ ακόμα να εγκλιματίστω στην Θεσσαλονίκη. Έλειπα 13χρ και ακόμα ξένος νιώθω. Ελπίζω η πόλη να με ηρεμήσει.

Χρύσα αφού κ εσύ το ξεπεράσες(έτσι κατάλαβα) ελπίζω και εγώ σε 6 μήνες να μην νιώθω τόσο χάλια.
    Είναι ώρες ώρες που την ξεχνάω. Είναι ώρες ώρες όπως απόψε που την είδα στον ύπνο μου και αρρωστησα.
    Πρπει να βρω την δύναμη να συνεχίσω και να ξεχάσω την εκδίκηση. Δεν θα γίνω σαν αυτή.
    Vael δεν την καταπιεζες καλε μου!!!!!!!!! Απλα δεν βρηκες το καταλληλο ατομο ακομη!!!!!!!!!!!! Αν βρεις μια σωστη γυναικα θα δεις οτι η αγαπη που θα της δειχνεις δεν ειναι καταπιεση, αντιθετα, θα την κανει ευτυχισμενη!!!!!!! Αυτη ηταν αχαριστη και γελοια που ειχες δεν αξιζε την αγαπη σου!!!!!!! Μην κανεις την αυτοκριτικη σου επειδη επεσες σε λαθος ανθρωπο!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρα εισαι!!!!!!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Vael δεν την καταπιεζες καλε μου!!!!!!!!! Απλα δεν βρηκες το καταλληλο ατομο ακομη!!!!!!!!!!!! Αν βρεις μια σωστη γυναικα θα δεις οτι η αγαπη που θα της δειχνεις δεν ειναι καταπιεση, αντιθετα, θα την κανει ευτυχισμενη!!!!!!! Αυτη ηταν αχαριστη και γελοια που ειχες δεν αξιζε την αγαπη σου!!!!!!! Μην κανεις την αυτοκριτικη σου επειδη επεσες σε λαθος ανθρωπο!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρα εισαι!!!!!!!!
    Όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι αυτό μου λένε.
    Εγώ μένει να το χωνέψω και να συνεχίσω.
    Απλά ακόμα θέλω να την δω να κλαίει από ντροπή.
    Αλλά αν είσαι αψυχος και έχεις καρδιά από πέτρα συνεχίζεις πάνω στην εβδομάδα.
    Παίρνεις πράγματα που δεν είναι δικά σου.
    Απειλείς με αστυνομία και το παίζεις και κυρία στη δουλειά,ενω είσαι χειρότερη και από την τελευταία πο@@@α.
    Αυτα με πνίγουν κ θέλω να ξεσπάσω στα τηλέφωνα και να εκτονωθώ.
    Ξέρω ότι δεν αξίζει και για αυτό κρατιέμαι.

Senior Member
    vael, την 'τιμωρια" που περιμενεις, θα την παρει απο την ζωη...
    δεν χρειαζεται να κανεις κατι. αν κανεις κατι ΤΩΡΑ, που εχει την ψευδαισθηση οτι επιασε την ζωη απ τα ...., χαμενος θα βγεις.
    την απαντηση θα την παρει μονο οταν φαει τα μουτρα της και ο διευθυντης παει στην επομενη καινουργια γραμματεα..
    μην περιμενεις ουτε να ντραπει, ουτε συγνωμη να ζητησει.
    εσυ συνεχισε την ζωη σου και μην κοιτας πισω, να χαλιεσαι.

αν την αγαπας πραγματικα ομως, οταν θα μεινει μονη και παρατημενη απο τους διευθυντες η και ελαφρως γερασμενη οταν περασουν τα χρονια και ειναι στα αζητητα να τρεχει με ορειβατικους συλλογους και αλλες μονες δεσποινιδες, δεν θα χαρεις...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    vael, την 'τιμωρια" που περιμενεις, θα την παρει απο την ζωη...
    δεν χρειαζεται να κανεις κατι. αν κανεις κατι ΤΩΡΑ, που εχει την ψευδαισθηση οτι επιασε την ζωη απ τα ...., χαμενος θα βγεις.
    την απαντηση θα την παρει μονο οταν φαει τα μουτρα της και ο διευθυντης παει στην επομενη καινουργια γραμματεα..
    μην περιμενεις ουτε να ντραπει, ουτε συγνωμη να ζητησει.
    εσυ συνεχισε την ζωη σου και μην κοιτας πισω, να χαλιεσαι.

αν την αγαπας πραγματικα ομως, οταν θα μεινει μονη και παρατημενη απο τους διευθυντες η και ελαφρως γερασμενη οταν περασουν τα χρονια και ειναι στα αζητητα να τρεχει με ορειβατικους συλλογους και αλλες μονες δεσποινιδες, δεν θα χαρεις...
    ΓΕΝΙΚΑ δεν θα χαρώ με τίποτα κακό. Για αυτό κ δεν κάνω κίνηση να την βγάλω στην σέντρα στην δουλειά της. Έγινε αυτό που σιχαίνομαι. Αυτά που λέγαμε να αποφύγουμε οταν ακούγαμε για τρίτους.
    Κ τώρα το παίζει καποια σε τρίτους.
    Απλά σκάω εγώ. Κ ζορίζομαι για όλα αυτά που θυσιασα και έδωσα.
    Ζορίζομαι πολύ.
    Η καλύτερη εκδίκηση είναι η καλοπέραση μου (όπως καλό περνάει αυτήν τώρα) αλλά ακόμα δεν μπορώ να προχωρήσω. Νιώθω χαζός και απογοητευμένος.

Senior Member
    Καταπιεση θεωρειται η αγαπη σου; Και νομιζεις οτι η κοινωνια σταζει μελι το στομα της; Ακου κι εμενα που εχω καλοσυνη δεν της εδειξες καμμια καταπιεση, απλως την αγαπουσες και καλα εκανες αλλα δεν το αξιζε!!!!! Δυστυχως επεσες σε λαθος ατομο, κοιτα να μην κανεις το ιδιο λαθος παλι εκει ηταν το λαθος σου οτι την "εκλεψες" απο καποιον αλλο και η ζωη σε τιμωρησε. Την επομενη φορα θα ζυγισεις πολυ καλα τα πραγματα και θα αργησεις να κανεις σχεση για να μην ξαναπαθεις το ιδιο.

Senior Member
    ΓΕΝΙΚΑ δεν θα χαρώ με τίποτα κακό. Για αυτό κ δεν κάνω κίνηση να την βγάλω στην σέντρα στην δουλειά της. Έγινε αυτό που σιχαίνομαι. Αυτά που λέγαμε να αποφύγουμε οταν ακούγαμε για τρίτους.
    Ζορίζομαι πολύ.
    Η καλύτερη εκδίκηση είναι η καλοπέραση μου (όπως καλό περνάει αυτήν τώρα) αλλά ακόμα δεν μπορώ να προχωρήσω. Νιώθω χαζός και απογοητευμένος.
    επειδη ξερω παρα πολυ καλα απο μεγαλοεταιρειες οπου παντα γινεται ο χαμος απο αλλαξοκωλλιες, οχι μονο ελευθερων αλλα και παντρεμενων διευθυνταδων με γραμματεις και φαρισαιες, παντρεμενες κι ελευθερες,
    μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τετοια τραβηγματα τα παιρνουν αμεσως χαμπαρι στην εταιρια και τα μαθαινουν ολοι με ταχυτητα αστραπης.
    σιγουρα το ηξεραν εκει, πολυ πριν το μαθεις εσυ.
    μονη της ξεφτιλιζεται, δεν χρειαζεται να την ξεφτιλισει κανεις αλλος.
    μπορει μαλιστα η ιδια ακομα και ερωτευμενη να ειναι, ενω ολοι συζητανε οτι ερωτευτηκε τα λεφτα του, αφου ειναι φτωχουλα.

η καλυτερη εκδικηση ειναι να βρεις μια καλυτερη της και να περνας καλυτερα απ οτι περασες μαζι της.
    αυτο θα γινει οταν ηρεμησεις και σταματησεις να σκεφτεσαι την εκδικηση, ομως.
    τοτε μονο θα γινεις και παλι ερωτευσιμος. οχι οσο τρωγεσαι με τα ρουχα σου.
    γι αυτο λενε οτι η εκδικηση τρωγεται κρυα.
    η κατρακυλα αυτου που σε εβλαψε, ερχεται οταν δεν δινεις πια, δεκαρα για το τι του συμβαινει...

Banned

Cool

Αρχικά καταχωρημένο από λουλούδι
    Vael δεν την καταπιεζες καλε μου!!!!!!!!! Απλα δεν βρηκες το καταλληλο ατομο ακομη!!!!!!!!!!!! Αν βρεις μια σωστη γυναικα θα δεις οτι η αγαπη που θα της δειχνεις δεν ειναι καταπιεση, αντιθετα, θα την κανει ευτυχισμενη!!!!!!! Αυτη
    Όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι αυτό μου λένε.
    Εγώ μένει να το χωνέψω και να συνεχίσω.
    Απλά ακόμα θέλω να την δω να κλαίει από ντροπή.
    Αλλά αν είσαι αψυχος και έχεις καρδιά από πέτρα συνεχίζεις πάνω στην εβδομάδα.
    Παίρνεις πράγματα που δεν είναι δικά σου.
    Απειλείς με αστυνομία και το παίζεις και κυρία στη δουλειά,ενω είσαι χειρότερη και από την τελευταία πο@@@α.
    Αυτα με πνίγουν κ θέλω να ξεσπάσω στα τηλέφωνα και να εκτονωθώ.
    Ξέρω ότι δεν αξίζει και για αυτό κρατιέμαι.
    αγαπας της ιουλια και κοιμασαι τα βραδια με τη κουλα

Banned
    .
    ε θα μοιραζει αυτογραφα οπως και ο διευθυντης ποιος απο τους δυο πιστευεις ειναι πιο καβαλημενος ?

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Καταπιεση θεωρειται η αγαπη σου; Και νομιζεις οτι η κοινωνια σταζει μελι το στομα της; .
    το ευαγγελιο λεει οργιζεστε αλλα μην αμαρτανετε

Member
    Ναι Vael, θα κάνεις την αυτοκριτική σου αλλά σε ένα πολύ μικρό στάδιο, διότι αν το παρασκεφτείς τότε θα μπεις σε άλλα τρυπάκια, πιο σκοτεινά γιαυτό πρόσεχε. Από ένα σημείο και μετά θα ήταν προφανής ότι σε εκμεταλλευόταν αλλά δεν μπορούσες να το δεις διότι ήσουν ερωτευμένος. Να μία τροφή για σκέψη. (Hint η σκέψη αυτή πρέπει να καταλήξει στο ότι ο άνθρωπος με τον οποίο ήσουν ζευγαρι δεν ήταν καλής ποιότητας άνθρωπος)

Την συγχώρεση την ανέφερα για ακριβώς αυτό τον λόγο, γιατί αν σκέφτεσαι την εκδίκηση δεν θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και θα είσαι μια ζωή εγκλωβισμένος και μπλοκαρισμένος.

Έχεις καιρό να ξαναδείς την πόλη και νιώθεις ξένος. Ακόμα καλύτερο αυτό! Θα κάνεις και την βλακεία σου και δεν θα σε νοιάζει και τόσο! Αυτό κάνει την περιπέτεια ακόμα πιο συχνή και ακόμα μεγαλύτερη! Δηλαδή και τα 13 χρόνια μακριά που λες πάλι θετικό βγαίνει σε σένα!

Ρίξε μια πέτρα πίσω σου, πες πως ότι έγινε, έγινε. Πες ότι καλύτερα που έγινε τώρα παρά αργότερα. Ποτέ δεν είναι αργά για μία καινούρια αρχή και αφιερώσου σε αυτήν.

Banned
    αρρωστενεις γιατι δε θες να καταλαβεις οτι δε μπορεις να διαχειρηστεις ενα πραγμα που ειναι καταληλο για το μυαλο του διευθυντη και συμπεριφερεσαι με ενα τροπο ντιπ εγωιστικο και εγωκεντικο ολα δικα μου η τιποτα και τελικα προτημας το τιποτα αφου ο μοναδικος τροπος να τα εχει κανεις ολα δικα του ειναι να σκεφτει συμφωνα με το δρομο που χαραξε ο θεος

σοφος ειναι αυτος που διαδασκει τη μπαλα στο γηπεδο του

για πιο λογο δηλαδη πρεπει καποιος να εχει μια επειδη ολοι ειναι κολημενοι με τα στερεοτυπα της κοινωνιας αφου ακομα και εσυ αγαπας την ιουλια και παντρευτικες τη κουλα αφου συμφωνεις με το λουλουδι και το βραδυ ονειρευεσαι αλλη

εγω στοιχηματιζω πχ οτι οι περισσοτεροι που πηγαινουν στους οικους ανοχης νυχτα θα ειναι καταπιεσμενοι παντρεμενοι παναγιες τη μερα και αλανια τη νυχτα ετσι ειναι πιστοι υποτιθετε

το θεμα παντα ειναι πιον βλεπουμε στο φως ενω ολοι αυτοι οι ψευτες που κυκλοφορουν μεσα στο πεπλο της νυχτας δε ξεφτυλιζονται γιατι κανουν διαγωνισμο για το πιος ειναι ο πιο υποκριτης αυτο που τους ενδιαφερει δεν ειναι τι κανουν σωστα αλλα να μη βγουν ποτε στο φως οσα κανουν και οι πραξεις τους αποκαλυψουν το ποιοι ειναι

και ξερεις για πιο λογο διαλεγει εσενα απο το διευθυντη επειδη απλα της θυμιζεις καποιο συγγενικο της προσωπο που την περναγε απο γενεες 400 και τη καταπιεζε και επειδη το συνηθισε εκανε γαργαρα μονιμος την χαλια συμπεριφορα σου ως γνωριμη με τη προφαση οτι ηταν αληθινη ενω ο διευθυντης ηταν υπερβολικα γλυκουλης.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 03-02-2019 at 18:49.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast