Ερωτικες σχεσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nala2019 View Post
    μου περασε κι αυτο απο το μυαλο που λες ολη αυτη η ενταση τα μαλωματα τον τελευταιο καιρο αλλα τωρα μεταξυ μας ειμαστε πολυ καλα σε ολα τα θεματα εκτος του σεξ για αυτο ανησυχω..
    Άγχος, ένταση και φασαρίες επί προσωπικού μπορούν να καταστρέψουν οριστικά τη διάθεση για σεξ με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ίσως και η συγκατοίκηση να έπαιξε ρόλο. Αν και αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο, είμαι πεπεισμένος ότι σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε παρόμοιες καταστάσεις. Δεν ξέρω όμως πώς μπορείς να το εξακριβώσεις για τη δική σας περίπτωση και, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τι μπορείς να κάνεις.

Quote Originally Posted by Nala2019 View Post
    αυτον παλι τον βρισκω κουλ σαν να μην συμβαινει κατι..
    Δείχνει να είναι καλά στην υγεία του κατά τα άλλα; Έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή;

Senior Member
    Nala2019 μου θυμίζεις σε πολύ μεγάλο βαθμό την δική μου περίπτωση. Λίγο καιρό μετά τη συγκατοίκηση έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα.. Όπως και να έχει θα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά, και να δείτε αν όντως είναι ψυχολογικό, αν έχει την όρεξη να λύσει τα όποια θέματα έχει αν έχει. από κει θα φανεί και αν όντως έχει τη διάθεση να προχωρήσετε και δεν έχει ξενερώσει. Αν σου αρχίσει δικαιολογίες τύπου δεν ξέρω, δεν θέλω να το συζητήσω και άλλα τέτοια τότε μάλλον σκούρα τα πράγματα....θα ΄θελα πολύ να μάθω τι τελικά έγινε.. εύχομαι καλή τύχη....

Banned
    Μια λύση είναι να του κάνεις στοματικό και να αναγκαζεται να ενδωσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    @Remedy

Πως γίνεται ένας άνθρωπος που έκανε σεξ με την σύντροφό του 5 φορές την εβδομάδα και να τα δίνει και όλα, να τον απωθούν οι γυναίκες κλπ.; Δλδ μην γράφουμε και ό,τι να ναι και σίγουρα μην παρασύρουμε την θεματοθέτρια σε λάθος συμπεράσματα.

Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα, που τρέχουν κάποιοι να βγάλουν το εξής συμπέρασμα "α, τα έχει με άλλον", "α, είναι γκέι ή μπάι, μην το ψάχνεις" και διάφορα άλλα.

Δεν το πάω επί προσωπικού Remedy, απλά μου έδωσες την αφορμή για να το σχολιάσω. Έχουν την τάση μερικά μέλη, κυρίως από τι έχω παρατηρήσει είναι γυναίκες, στους άντρες μόνο σε ένα-δυο μέλη το έχω δει, που τρέχουν να βγάλουν εύκολο και γρήγορο συμπέρασμα. Έχει γίνει και σε μένα αυτό.

Λίγη προσοχή συστήνω, τίποτα παραπάνω. Αυτό πηγαίνει προς όλα τα μέλη και όχι προσωπικά σε εσένα Remedy, γι'αυτό και δεν έκανα παράθεση το μνμ σου.
    Συμφωνω, τι παιζει και τον βγαζουν γκευ;

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234