Χρειάζομαι συμβουλή παρακαλώ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 118
    Banned
    φιλε μου ορμα!!! δεν εχεις να χασεις παρα μονο να κερδησεις!! Οταν θα βγειτε, προσπαθησαι να εισαι σωστος απεναντι της , να της φερθεις με σεβασμο και με οπορτουνισμο ,προσπαθησαι να την ψαρωσεις, μαθε για το παρελθον της, δειξε πως ενδιαφερεσαι!!
    Οταν λεω "ορμα" δεν λεω να πεσεις πνω της μονο μιας,!!! ημαρτον, απλα λεω οτι μετα απο 2 ωρες που θα μηλατε κι σαν θα εχετε πιει κανα ποτακι, η σαν θα ειναι και το περιβαλον καταληλο τωτες να την πλησιασεις και αφου εχει ξανα γινει τωτες δεν υπαρχει λογος να μην το ξανα κανεις!
    Πηστευω οτι το ραντεβου αυτο θα ειναι καθοριστικο, νομιζω οτι θα υπαρξει σεξ εαν το πας σωστα! αφου οταν μια κοπελα δεχετε να βγει με εναν ανδρα κατω απο τις συνθηκες που μας εχεις περιγραψει παντα, παει να πει οτι γουσταρει ξεκαθαρα!!
    καλη υχεια κι παντα να φορας προφηλακτικο στα γενητικα σου οργανα φιλε μου! οπως και προσωχη στα ξενοδοχεια που θα πας, διοτις μερικα ξενοδοχεια τσιγκουνεβωντε στα σεντονια!!απο την αλλη να αποφυγεις το αμαξι, δεν θα ειναι ροματικο πρωτη σας φορα να ειναι μεσα σε αμαξι!!

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα ναι Όχι ορμα....Αλλά στη τελική ορμα.....προφυλακτικό......γεν� �ητικά όργανα....τι λέει;;;;;;

Φίλε θεματοθετη είναι αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της κανε ότι σου βγαίνει παίξτο τρελιτσα αν θες αλλα να κόψεις κίνηση να σου λυθούν οι απορίες...μη μείνεις με ερωτηματικά γτ κ μεις εδώ μάντεις δεν είμαστε....

Εγώ επιμένω μη τη πιέσεις.....Κάνε τη κίνηση σου και ανάλογα με το πώς αντιδράει πράξε......

Στη τελική άμα εκείνη θέλει και δείχνει ότι δεν την απασχολεί κάτι ....με γεια σας με χαρά σας...

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χαχαχα ναι Όχι ορμα....Αλλά στη τελική ορμα.....προφυλακτικό......γεν� �ητικά όργανα....τι λέει;;;;;;

Φίλε θεματοθετη είναι αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της κανε ότι σου βγαίνει παίξτο τρελιτσα αν θες αλλα να κόψεις κίνηση να σου λυθούν οι απορίες...μη μείνεις με ερωτηματικά γτ κ μεις εδώ μάντεις δεν είμαστε....

Εγώ επιμένω μη τη πιέσεις.....Κάνε τη κίνηση σου και ανάλογα με το πώς αντιδράει πράξε......
    εισαι γυναικα? εαν ναι, πες μας την αποψη σου,, δεν ειναι πιο σωστο να κανει την προσπαθεια του μεχρι εκει που παει?
    Απο το να μεινει με την απορια? δλδη εαν δεν κανει κινηση,, μετα απο καιρο θα εχει τα ερωτηματα που θα τον ποναν πιο πολυ απο το αισθημα της αποτυχιας!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    εισαι γυναικα? εαν ναι, πες μας την αποψη σου,, δεν ειναι πιο σωστο να κανει την προσπαθεια του μεχρι εκει που παει?
    Απο το να μεινει με την απορια? δλδη εαν δεν κανει κινηση,, μετα απο καιρο θα εχει τα ερωτηματα που θα τον ποναν πιο πολυ απο το αισθημα της αποτυχιας!
    Προφανώς και ειμαι γυναίκα....

Φυσικά και εφόσον τον καίει το θέμα να δει τι συμβαίνει...του έχουν μείνει απορίες και εγώ στη θέση του θα είχα μεγάλη περιέργεια.........
    Δεν ξέρω με τι σκοπό βγαίνει αυτή...Μπορεί να βγαίνει με το σκεπτικό όντως να θέλει να προσχωρήσει μαζί του οπότε εφόσον και εκείνου του αρέσει δν βρίσκω το λόγο να μην γίνει ....

Αλλά τουλάχιστον να γίνει μια κουβέντα να μάθει τι συνέβη και αν υπάρχουν προβληματισμοί και δισταγμοί που δικαιολογουν τη συμπεριφορά της ....

Δηλαδή για να καταλάβω...υπαρχει περίπτωση να βγαίνει τώρα μαζί μου έτσι απλά? τύπου σιγα μωρέ ένα καφέ θα πιούμε??

Banned
    Quote Originally Posted by Lavingar View Post
    Δηλαδή για να καταλάβω...υπαρχει περίπτωση να βγαίνει τώρα μαζί μου έτσι απλά? τύπου σιγα μωρέ ένα καφέ θα πιούμε??
    οχι βρε φιλε μου! γυναικα ειναι κι εισαι ανδρας! δεν σε θελει για παρεουλα, να βλεπετε την μενεγακη!! η γυναικα σε θελει ως συντροφο ερωτικο!! κι απο την στιγμη που συμφωνησε να βγειτε θα περημενει να προχορησετε! να ζευγαρωσετε οπως κανουν τα γατια αυτες τις μερες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    οχι βρε φιλε μου! γυναικα ειναι κι εισαι ανδρας! δεν σε θελει για παρεουλα, να βλεπετε την μενεγακη!! η γυναικα σε θελει ως συντροφο ερωτικο!! κι απο την στιγμη που συμφωνησε να βγειτε θα περημενει να προχορησετε! να ζευγαρωσετε οπως κανουν τα γατια αυτες τις μερες!!
    δεν είναι όλες πουτάνες......

Senior Member
    ναι φιλε μου... υπαρχει και αυτη η περιπτωση....

Miliva21
    Guest
    Κοίταξε κατά πάσα πιθανότητα βγαίνει επδ την ενδιαφέρεις..........Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο βάσει αυτά που μας είπες......

Τώρα σε λιγότερο ποσοστό παίζουν και άλλα όπως πχ να θέλει να ξεκαθαρίσει μαζί σου ή να θέλει να σου εξηγήσει τη στάση της...που και πάλι ενδιαφέρον είναι....

Μη μασάς .....καλα είσαι....σε καλό δρόμο βγείτε χαλαρά να συζητήσετε και ότι ήθελε προκυψει

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    δεν είναι όλες πουτάνες......
    τι λες ρε φιλε??? δλδη αυτο που ειναι φυσηκο και λογικο,, να θελει μια κοπελ εναν ανδρα , να ερωτευτει σημαινει οτι ειναι πουτ,,??? ημαρτον το φυσιολογικο δλδη θεωρειτε ανηθικο???
    η αποψη μου ειναι οτι οταν μια γυναικα πωθει εναν ανδρα, τον θελει στην ζωη της , τωτες ειναι ομορφο και φυσικο! στην συγκεκριμενη περιπτωση τωρα, μαλον ισχυει κι εδω το ιδιο απλα η κοπελια αυτη ειναι καπως περιεργη της αρεσει να πεδευει τους ανδρες!! πουθενα δεν αναφερα οτι ειναι ανηθικο αυτο,

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οχι απλα δεν υπεθεσα τιποτα, αλλα ρωτησα ευθεως τον θεματοθετη αν υπαρχει θεμα. Καλο ειναι να διαβαζουμε πρωτα τι εχει γραφτει πριν βγαλουμε εμεις οι ιδιοι τα αυθαιρετα συμπερασματα μας.

Το οτι ο φοβος να το μαθει η γιατρος ειναι "χαζη" σαν δικαιολογια το αφηνω ασχολιαστο. Μαλλον η κοπελα κομπλαρει και μαζευεται χωρις λογο και εσεις γνωριζετε τον χωρο που δουλευει καλυτερα και απο εκεινη. Γενικα η λογικη του "ορμα λεβεντη και μην ανησυχεις τι κανει η αλλη η αλλοπροσαλλη" μου φαινεται χονδροειδης και διαπροσωπικα αφελης. Σκεφτηκατε καν οτι η κοπελα μπορει ακριβως να περιμενει να δει την αντιδραση της γιατρου για να σταθμισει τι ακριβως μπορει να τολμησει και τι οχι; Εσεις δηλαδη τι θα περιμενατε να κανει; Να ρωτησει τη γιατρο ευθεως αν ειναι οκ να πηδηξει εναν ασθενη της η να το κανει ετσι κι αλλιως κι ο,τι θελει ας γινει μετα; Ειναι σχεδον σαν να θεωρειτε την κοπελα και τη θεση στην οποια βρισκεται ξεκομμενη απο την κατασταση που βιωνει ο φιλος. "Χαζη" δικαιολογια λεει... Εχει καθολου κριση εκει που εργαζεστε; Σαν γραμματεας θα μπορουσατε να διαπρεψετε; Θεωρειτε πως ειναι ευκολη δουλεια που μπορει να κανει οποιοσδηποτε; Κανονικες ισορροπιστριες ειναι για να μπορεσουν να κανουν τη δουλεια αυτη. Τωρα αν εσεις βλεπετε μονο το αψογο χαμογελο και ντυσιμο και σκατε ειναι αλλο θεμα. Η λογικη του κοσμοπολιταν δεν εχει και πολλη εφαρμογη σε αληθινες καταστασεις με αληθινους ανθρωπους που εχουν αληθινη ψυχολογια.
    Όχι, δεν έχουμε δουλέψει ποτέ και πουθενά, εσένα περιμέναμε να μας πεις. Δεν το ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε την άδεια του εργοδότη για να δούμε άντρα, ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Εσύ από το ένα άκρο το έχεις πάει στο άλλο αν το έχεις καταλάβει. Άλλο να κρατάς ένα επίπεδο και να μην σαλιαρίζεις εντελώς στον επαγγελματικό σου χώρο κι άλλο να μην κάνεις τίποτα με κάποιον που γνώρισες από εκεί με τον φόβο τι θα πει ο εργοδότης. Άλλωστε όπως φάνηκε στην πορεία κάτι τέτοιο πράγματι δεν έπαιζε τελικά.

Senior Member
    "απλα", οχι. δεν βγαινει ετσι απλα.
    μπορει ομως να βγαινει επειδη της τονωνεις την αυτοπεποιθηση, χωρις να εχει σκοπο να προχωρησει και παλι.
    εσυ μην αφησεις τον καφε να κυλισει ετσι.
    παρε τις απαντησεις που θελεις για να μην ταλαιπωρεισαι παλι.
    πχ, να την ρωτησεις ΕΥΘΕΩΣ αν εχει καποια σχεση.
    γιατι μπορει να παιζει κι αυτο.
    μπορει να εχει κατι και γι αυτο να σαλιαριζει , αλλα να μην προχωραει.
    περα απο το αν εχει σχεση , που ειναι πολυ βασικο, πες της οτι απο την συμπεριφορα της που ειναι τοσο θερμη ακομα και μεσα στο ιατρειο, δεν βλεπεις να φοβαται την εργοδοτρια της, και ουτε ειναι επιληψιμο πουθενα στον κοσμο να εχει σχεσεις η γραμματεας με εναν πελατη, ΕΞΩ απ το γραφειο. το επιληψιμο ειναι να εχει η γιατρος με τον πελατη. επομενως αυτα που λεει περι δεοντολογιας, ειναι παπαριες κι ας σου πειτ ον αληθινο λογο που μια τα λετε ωραια, μια σε αποφευγει.
    ποιος ειναι ο λογος που ενω περασατε τοσο καλα και ηταν τοσο θερμη μαζι σου, ξαφνικα εξαφανιστηκε και δεν εδινε και εξηγησεις;;;

Δεν νομιζω οτι βγαινει επειδη της τονωνω την αυτοπεποιθηση..δεν τη φλερταρω καθολου, γενικα ειμαι κουλ.Αυτη ειναι ''πειραχτηρι'' εγω δεν ανταποδιδω το παιχνιδι

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι βγαινει επειδη της τονωνω την αυτοπεποιθηση..δεν τη φλερταρω καθολου, γενικα ειμαι κουλ.Αυτη ειναι ''πειραχτηρι'' εγω δεν ανταποδιδω το παιχνιδι
    ε, καλα τοτε.

Banned
    μας τα εχεις μπερδεψει λιγο φιλε! μια λες οτι αυτην στην πεφτει και εσυ εισαι ψυχρος! μετα λες οτι γινετε το αντιστροφο!
    Τελικα το τι θες μαλον ουτες εσυ το ξερεις! και πηστεψεμε αυτο ειναι οτι πιο ασχημο στην προσδοκια σου για μια σεση! αυτο οι γυναικες δεν το θελουν ,ασχετο αν το κανουν αυτες μερικες φορες απο τους ανδρες ομως θελουν ξεκαθαρα πραματα και συναισθηματα!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast