Results 61 to 75 of 118
Thread: Χρειάζομαι συμβουλή παρακαλώ!
-
02-02-2019, 17:55 #61
φιλε μου ορμα!!! δεν εχεις να χασεις παρα μονο να κερδησεις!! Οταν θα βγειτε, προσπαθησαι να εισαι σωστος απεναντι της , να της φερθεις με σεβασμο και με οπορτουνισμο ,προσπαθησαι να την ψαρωσεις, μαθε για το παρελθον της, δειξε πως ενδιαφερεσαι!!
Οταν λεω "ορμα" δεν λεω να πεσεις πνω της μονο μιας,!!! ημαρτον, απλα λεω οτι μετα απο 2 ωρες που θα μηλατε κι σαν θα εχετε πιει κανα ποτακι, η σαν θα ειναι και το περιβαλον καταληλο τωτες να την πλησιασεις και αφου εχει ξανα γινει τωτες δεν υπαρχει λογος να μην το ξανα κανεις!
Πηστευω οτι το ραντεβου αυτο θα ειναι καθοριστικο, νομιζω οτι θα υπαρξει σεξ εαν το πας σωστα! αφου οταν μια κοπελα δεχετε να βγει με εναν ανδρα κατω απο τις συνθηκες που μας εχεις περιγραψει παντα, παει να πει οτι γουσταρει ξεκαθαρα!!
καλη υχεια κι παντα να φορας προφηλακτικο στα γενητικα σου οργανα φιλε μου! οπως και προσωχη στα ξενοδοχεια που θα πας, διοτις μερικα ξενοδοχεια τσιγκουνεβωντε στα σεντονια!!απο την αλλη να αποφυγεις το αμαξι, δεν θα ειναι ροματικο πρωτη σας φορα να ειναι μεσα σε αμαξι!!
- 02-02-2019, 18:01 #62Miliva21Guest
Χαχαχα ναι Όχι ορμα....Αλλά στη τελική ορμα.....προφυλακτικό......γεν� �ητικά όργανα....τι λέει;;;;;;
Φίλε θεματοθετη είναι αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της κανε ότι σου βγαίνει παίξτο τρελιτσα αν θες αλλα να κόψεις κίνηση να σου λυθούν οι απορίες...μη μείνεις με ερωτηματικά γτ κ μεις εδώ μάντεις δεν είμαστε....
Εγώ επιμένω μη τη πιέσεις.....Κάνε τη κίνηση σου και ανάλογα με το πώς αντιδράει πράξε......
Στη τελική άμα εκείνη θέλει και δείχνει ότι δεν την απασχολεί κάτι ....με γεια σας με χαρά σας...
02-02-2019, 18:03 #63
02-02-2019, 18:07 #64Miliva21GuestΠροφανώς και ειμαι γυναίκα....
Φυσικά και εφόσον τον καίει το θέμα να δει τι συμβαίνει...του έχουν μείνει απορίες και εγώ στη θέση του θα είχα μεγάλη περιέργεια.........
Δεν ξέρω με τι σκοπό βγαίνει αυτή...Μπορεί να βγαίνει με το σκεπτικό όντως να θέλει να προσχωρήσει μαζί του οπότε εφόσον και εκείνου του αρέσει δν βρίσκω το λόγο να μην γίνει ....
Αλλά τουλάχιστον να γίνει μια κουβέντα να μάθει τι συνέβη και αν υπάρχουν προβληματισμοί και δισταγμοί που δικαιολογουν τη συμπεριφορά της ....
02-02-2019, 18:50 #65
Δηλαδή για να καταλάβω...υπαρχει περίπτωση να βγαίνει τώρα μαζί μου έτσι απλά? τύπου σιγα μωρέ ένα καφέ θα πιούμε??
02-02-2019, 19:24 #66
02-02-2019, 19:31 #67
02-02-2019, 19:34 #68
02-02-2019, 19:36 #69Miliva21GuestΚοίταξε κατά πάσα πιθανότητα βγαίνει επδ την ενδιαφέρεις..........Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο βάσει αυτά που μας είπες......
Τώρα σε λιγότερο ποσοστό παίζουν και άλλα όπως πχ να θέλει να ξεκαθαρίσει μαζί σου ή να θέλει να σου εξηγήσει τη στάση της...που και πάλι ενδιαφέρον είναι....
Μη μασάς .....καλα είσαι....σε καλό δρόμο βγείτε χαλαρά να συζητήσετε και ότι ήθελε προκυψει
02-02-2019, 20:32 #70
τι λες ρε φιλε??? δλδη αυτο που ειναι φυσηκο και λογικο,, να θελει μια κοπελ εναν ανδρα , να ερωτευτει σημαινει οτι ειναι πουτ,,??? ημαρτον το φυσιολογικο δλδη θεωρειτε ανηθικο???
η αποψη μου ειναι οτι οταν μια γυναικα πωθει εναν ανδρα, τον θελει στην ζωη της , τωτες ειναι ομορφο και φυσικο! στην συγκεκριμενη περιπτωση τωρα, μαλον ισχυει κι εδω το ιδιο απλα η κοπελια αυτη ειναι καπως περιεργη της αρεσει να πεδευει τους ανδρες!! πουθενα δεν αναφερα οτι ειναι ανηθικο αυτο,
02-02-2019, 20:59 #71
Όχι, δεν έχουμε δουλέψει ποτέ και πουθενά, εσένα περιμέναμε να μας πεις. Δεν το ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε την άδεια του εργοδότη για να δούμε άντρα, ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Εσύ από το ένα άκρο το έχεις πάει στο άλλο αν το έχεις καταλάβει. Άλλο να κρατάς ένα επίπεδο και να μην σαλιαρίζεις εντελώς στον επαγγελματικό σου χώρο κι άλλο να μην κάνεις τίποτα με κάποιον που γνώρισες από εκεί με τον φόβο τι θα πει ο εργοδότης. Άλλωστε όπως φάνηκε στην πορεία κάτι τέτοιο πράγματι δεν έπαιζε τελικά.
03-02-2019, 10:56 #72
"απλα", οχι. δεν βγαινει ετσι απλα.
μπορει ομως να βγαινει επειδη της τονωνεις την αυτοπεποιθηση, χωρις να εχει σκοπο να προχωρησει και παλι.
εσυ μην αφησεις τον καφε να κυλισει ετσι.
παρε τις απαντησεις που θελεις για να μην ταλαιπωρεισαι παλι.
πχ, να την ρωτησεις ΕΥΘΕΩΣ αν εχει καποια σχεση.
γιατι μπορει να παιζει κι αυτο.
μπορει να εχει κατι και γι αυτο να σαλιαριζει , αλλα να μην προχωραει.
περα απο το αν εχει σχεση , που ειναι πολυ βασικο, πες της οτι απο την συμπεριφορα της που ειναι τοσο θερμη ακομα και μεσα στο ιατρειο, δεν βλεπεις να φοβαται την εργοδοτρια της, και ουτε ειναι επιληψιμο πουθενα στον κοσμο να εχει σχεσεις η γραμματεας με εναν πελατη, ΕΞΩ απ το γραφειο. το επιληψιμο ειναι να εχει η γιατρος με τον πελατη. επομενως αυτα που λεει περι δεοντολογιας, ειναι παπαριες κι ας σου πειτ ον αληθινο λογο που μια τα λετε ωραια, μια σε αποφευγει.
ποιος ειναι ο λογος που ενω περασατε τοσο καλα και ηταν τοσο θερμη μαζι σου, ξαφνικα εξαφανιστηκε και δεν εδινε και εξηγησεις;;;
03-02-2019, 11:51 #73
Δεν νομιζω οτι βγαινει επειδη της τονωνω την αυτοπεποιθηση..δεν τη φλερταρω καθολου, γενικα ειμαι κουλ.Αυτη ειναι ''πειραχτηρι'' εγω δεν ανταποδιδω το παιχνιδι
03-02-2019, 11:52 #74
03-02-2019, 12:51 #75
μας τα εχεις μπερδεψει λιγο φιλε! μια λες οτι αυτην στην πεφτει και εσυ εισαι ψυχρος! μετα λες οτι γινετε το αντιστροφο!
Τελικα το τι θες μαλον ουτες εσυ το ξερεις! και πηστεψεμε αυτο ειναι οτι πιο ασχημο στην προσδοκια σου για μια σεση! αυτο οι γυναικες δεν το θελουν ,ασχετο αν το κανουν αυτες μερικες φορες απο τους ανδρες ομως θελουν ξεκαθαρα πραματα και συναισθηματα!