Χρειάζομαι συμβουλή παρακαλώ! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Lavingar View Post
    ειμαι τοσο σκατα αυτη τη στιγμη... ευχαριστω για το χρονο σας παιδια
    Δεν αξιζει...χαλαρωσε και ότι είναι να γίνει να γίνει....τπτ δεν έχει κριθεί ακόμη

ολα εχουν κριθει. ενας ανθρωπος αμα θελει στη ζωη του καποιον αλλο δεν κανει τα ευκολα δυσκολα.ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

Banned
    Mα΄ρεσει που λες σε τραβηξε ο χαρακτηρας της! ο αρακτηρας της ειναι ο κλασικος μια χαζοομορφης ψωναρας! απο τηνστιγμη που σου φερετε ετσι! διοτις αυτο που κανει το κανουν δυστυχως αρκετες γυναικες,- κι ας μην το παραδεχωντε οι συμετεχουσες στο φορουμ γυναικες! -, απλα δεν εχει καταλαβει η γυναικα οτι τα χρωνια της περνουν !
    Συμφωνω με ΡΕΜΕΝΤΥ σχετικα με το πως σε βλεπει.
    Ματορας μαλον υπαρχει, αλλα μαλον φτιαχνει τα σωματικα της υδραυλικα συστηματα, εχει καποιον η καποιους που πηδιετε κι τσαλαμπουρδιζει με ολους. Μακαρι να καμω λαθος, διοτις την γουσταρεις και ειναι κριμας.
    Οσο για το πως αρμωζει να φερθεις ειναι μεγαλο θεμα, αποψη μου ειναι οτι πρεπει να εκδηλωσεις τα συναισθηματα σου ακομα κι αν δεν υπαρχει ξεκαθαρα μελον! θελω να πω οτι πρεπει να της πεις οτι εχεις καλο σκοπο , κι οτι την γουσταρεις! - απο την αλλη η τυπισα θελει κραξιμο κανωνικα!! θελει να την βρησεις αλλα,,,,- πρεπει να της πεις κατις του στυλ - " θελω πολυ να βγουμε, σε θελω βρε κουκλα μου!! κοιμαμαι κι σε βλεπω στα ονειρα μου, ειμαι ξυπνιος και το μυαλο μου σε εχει στην φαντασια του συνεχως! μην με πεδευεις, πες μου??? να συνεχισω?? πες μου αρκει να σταματησει αυτη η πλυγη που μου χεις ανοιξει!! πες μου μωρο μου!!!!"- κατι τετοιος αλλα με πισμα κι επιμονη στο να σου απαντησει το πως σε βλεπει!
    Υ.Γ. μπορεις και να την πιασεις απο το μπρατσο σε σημειο χωρις καμερες και να της δωσεις ενα παθιασμενο φιλη μαζι με χουφτωματα!! Τα πηστευω αυτα που λεω μερικες φωρες αυτο που φανταζει απηστευτο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες! "μερικες φορες"

Miliva21
    Guest
    ολα εχουν κριθει. ενας ανθρωπος αμα θελει στη ζωη του καποιον αλλο δεν κανει τα ευκολα δυσκολα.ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
    Άμα σ αρεσουν αυτες που προκαλούν και το παίζουν τρελιτσα και σ αρεσει η παιχνιδιάρικη συμπεριφορά....Αυτά παθαίνεις...

Δν έχει κριθεί τπτ δεν ήρθε το τέλος...Εγώ θα έδειχνα αδιαφορία
    Και άμα μου μίλαγε και με πείραζε όπως είπε κ η ρεμεντυ θα τη ρώταγα ευθέως αν έχει γκόμενο γτ δν μπορώ να καταλάβω τη στάση της...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Mα΄ρεσει που λες σε τραβηξε ο χαρακτηρας της! ο αρακτηρας της ειναι ο κλασικος μια χαζοομορφης ψωναρας! απο τηνστιγμη που σου φερετε ετσι! διοτις αυτο που κανει το κανουν δυστυχως αρκετες γυναικες,- κι ας μην το παραδεχωντε οι συμετεχουσες στο φορουμ γυναικες! -, απλα δεν εχει καταλαβει η γυναικα οτι τα χρωνια της περνουν !
    Συμφωνω με ΡΕΜΕΝΤΥ σχετικα με το πως σε βλεπει.
    Ματορας μαλον υπαρχει, αλλα μαλον φτιαχνει τα σωματικα της υδραυλικα συστηματα, εχει καποιον η καποιους που πηδιετε κι τσαλαμπουρδιζει με ολους. Μακαρι να καμω λαθος, διοτις την γουσταρεις και ειναι κριμας.
    Οσο για το πως αρμωζει να φερθεις ειναι μεγαλο θεμα, αποψη μου ειναι οτι πρεπει να εκδηλωσεις τα συναισθηματα σου ακομα κι αν δεν υπαρχει ξεκαθαρα μελον! θελω να πω οτι πρεπει να της πεις οτι εχεις καλο σκοπο , κι οτι την γουσταρεις! - απο την αλλη η τυπισα θελει κραξιμο κανωνικα!! θελει να την βρησεις αλλα,,,,- πρεπει να της πεις κατις του στυλ - " θελω πολυ να βγουμε, σε θελω βρε κουκλα μου!! κοιμαμαι κι σε βλεπω στα ονειρα μου, ειμαι ξυπνιος και το μυαλο μου σε εχει στην φαντασια του συνεχως! μην με πεδευεις, πες μου??? να συνεχισω?? πες μου αρκει να σταματησει αυτη η πλυγη που μου χεις ανοιξει!! πες μου μωρο μου!!!!"- κατι τετοιος αλλα με πισμα κι επιμονη στο να σου απαντησει το πως σε βλεπει!
    Υ.Γ. μπορεις και να την πιασεις απο το μπρατσο σε σημειο χωρις καμερες και να της δωσεις ενα παθιασμενο φιλη μαζι με χουφτωματα!! Τα πηστευω αυτα που λεω μερικες φωρες αυτο που φανταζει απηστευτο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες! "μερικες φορες"
    Χαχαχαχαχα κλαψ κλαψ...έκλαψα από το γέλιο....

Πφφ....τι να κάνουμε εμείς τα ωραία σοβαρά κορίτσια σπανίζουμε....Είμαστε σαν μαργαριτάρι μέσα σε στρείδι......

Δν νμζ ότι έχει κριθεί τπτ απλά δν χρειάζεται να της γίνει στενός κορσες.....άμα θελήσει να του δώσει ευκαιρία θα του δώσει αν όχι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

μαστορας υπαρχει σιγουρα γιατι μου ειχε αναφερει οτι χαλασε ο θερμοσυφωνας και δεν εχει ζεστο νερο για μπανιο πριν κανα 10ημερο.. αλλα δεν ειναι αυτο ειναι οτι ρε φιλε αν θελεις ΑΝΤΙπροτινεις. 'σορρυ δεν το χω για σημερα γτ περιμενω μαστορα. Θες να πουμε μια αλλη μερα? '. ΑΛΛΑ ΠΟΥ?

Banned
    μαστορας συγουρα υπρχει! το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη κοπελα την "κοβω" να εχει αρκετους "μαστορες" να μπαινοβγαινουν στο σπιτι της αλλα κι γενικα, να της μπενω βγαινουν!
    Εκει που θα την κανεις να "υγραθει" απο την χαρα οτι ασχολειτε κοσμος μαζι της ειναι αν της πεις , οτι τα παιδια στο φορουμ περημενουν το επομενο επεισοδειο μας! τι να τους πω??

Banned
    ΜΙΛΙΒΑ, αναφερες οτι εισαι ομορφη κοπελα? καλα καταλαβα? πες μας τωτες, να ακουσουμε την γνωμη μιας ομοιοπαθουσας γυναικως, ισχυει οτι οι ομορφες, -προσεχως οχι οι πανεμορφες! ειναι αλλη κατηγορια αυτες,διοτις οι ἐκπάγλου καλλονῆς γυναικα εχει πλεον κορεστη με το να της την πεφτουν οπου κι αν σταθει κι σνηθως εχει μια μετριοπαθες σταση ειναι πιο προσγηομενη! οσο κι αν ακουγετε περιεργο -για πες μας λοιπον, γιατι εἲθισται αυτη η συμπεριφορα? γιατι πρεπει να εχουμε ἰώβειος ὑπομονή μαζι σας?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΜΙΛΙΒΑ, αναφερες οτι εισαι ομορφη κοπελα? καλα καταλαβα? πες μας τωτες, να ακουσουμε την γνωμη μιας ομοιοπαθουσας γυναικως, ισχυει οτι οι ομορφες, -προσεχως οχι οι πανεμορφες! ειναι αλλη κατηγορια αυτες,διοτις οι ἐκπάγλου καλλονῆς γυναικα εχει πλεον κορεστη με το να της την πεφτουν οπου κι αν σταθει κι σνηθως εχει μια μετριοπαθες σταση ειναι πιο προσγηομενη! οσο κι αν ακουγετε περιεργο -για πες μας λοιπον, γιατι εἲθισται αυτη η συμπεριφορα? γιατι πρεπει να εχουμε ἰώβειος ὑπομονή μαζι σας?
    Καταρχάς αυτό το οι ωραιες γυναίκες έχουν 100 άντρες στα πόδια τους είναι στερεότυπο .....

Ναι τους τη πέφτουν αρκετοί αλλά συνήθως οι ωραίοι είναι πιο ντίβες και έχουν μάθει να περιτριγυριζονται από πολλές γυναίκες και να είναι πιο δύσκολοι...οπότε το ότι υπάρχει ποσότητα που τη πέφτει στις ωραίες υπάρχει...Όμως δεν είναι και κατ' ανάγκη ποιοτικές επιλογές .....

Ανάλογα τη γυναίκα....αν της αρέσει να παίζει με όλους και της αρέσει το σεξ μπορεί να πηγαίνει με πολλούς........

Αλλα μπορεί να ανήκει και στις ωραίες που ξέρουν ποιες είναι....δεν συμβιβάζονται...Και περιμένουν κάποιον αντίστοιχο τους

Είναι ανάλογα στον άνθρωπο

Και επιπλέον πιστεύω πως οι πιο "κουνιστρες" και αυτές που θέλουν να προκαλουν είναι οι μέτριες εμφανισιακα και πολύ πολύ ανασφαλεις γυναίκες....Και όχι οι ωραιες...

Δλδ η ωραια δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ γτ ούτως ή άλλως ξεχωρίζει

Η μέτρια όμως θα κάνει μεγαλύτερη προσπαθεια

Εξαρτάται από τον άνθρωπο Όχι από την εμφάνιση κατά βάση

Τη συγκεκριμένη τη κόβω να μη ξέρει καν αν είναι ωραία και να είναι και η πρώτη φορά που έχει την ευκαιρία να ζουζουνισσι γ αυτό και κάνει σαν λυσσαρα

Banned
    Συφωνω οτι υπαρχουν στερεοτυπα προς ις ομορφες γυναικες, διαφωνω σχετικα με τους ομορφους ανδρες, λογο του οτι η εξωτερικη εμφανηση στον ανδρα ειναι πολυ διαφωρετικη απο της γυναικας, ενας ανδρας αρκει να εχει ενα ομορφο αρενοπο προσωπο κι ολα τα υπολοιπα φτιαχνωντε, εννοωντας το σωμα και τη κομοση, σε αντιθεση με την γυναικα οπου η εξωτερικη εμφανηση μιας εκ φυσεως ομορφωτατης γυναικος δυσκολα συγκρινετε με καποιας απλουστερης εμφανισιακα! Στον ανδρα υπαρχουν κι αλλα που μπορουν να τον κανουν ποθητο ,ειναι το χρημα, η ισχυης κι αλλα οπου δεν τα εχει αναγκη μια γυναικα για να ειναι ποθητη. Για αυτο λεω οτι ειναι ασυγκρητα μεγεθοι.
    Προσωπικα λογο του οτι σε λιγα χρονια φτανω τα 40 κι αφου ειμαι ανηπαντρος ειχα καπωτες την τυχη να εχω ως υπολοιπον μισο μου μια αρκετα ομορφη γυναικα οπου επαιζε και σε καποιο σοου της τηλωρασης εκμεταλευομενη τα καλη της μεσω του χωρου κι ως φυτου (αφου εκανε την ομορφη γλαστρα) , θυμαμαι οτι δεν την εντυπωσιαζε οτι ολοι την κοιτουσαν, το θεωρουσε καθημερινοτητα ,απεναντιας εμενα με τρελενε που την κοιταγαν ακομα και συνοδια μαζι μου!! για αυτο κι δεν φοβομουν να με κερατωσει σε αντιθεση με αλλες κοπελες που περναγαν σχεδον απαρατηρητες και οπου αυτες τελικα δεν ηταν πηστες αλλα και ειχαν την εντυπωση οτι ηταν ομορφες, ασχολουταν συνεχως με την εμφανηση και οχι μονον την δικη τους αλλα και ολων των αλλων γυναικων! -αρα το κομπλεξ κανει μια γυναικα επικινδυνη!!
    Δεν μου αρεσει ομως να αναφερομαι σε γυναικες λες και ειναι καλιστια σκυλων! γενικα τα καλιστια τα θεωρω ντοπη για τον πολυτησμο ! δεν ειναι αμαξι η γυναικα για να κοιταμε μονο την εμφανιση της! ομως το επιδιοκετε συνεχως να ασχολειτε ολος ο πλανητης με την εμφανηση σας παρα με το ποιον του χαρακτηρος σας!

Εγώ ένα ξέρω.Οτι αυτός ο κόσμος είναι σάπιος ακριβώς επειδή σχεδόν κανένας δεν είναι ειλικρινής. Να λέει αυτό που νιώθει,Δεν είναι τόσο δύσκολο.Επισης κανένας σας δεν μίλησε για προσωπικοτηρα-χαρακτηρα κλπ Τόσο σημαντικοτερη είναι η εξωτερική ομορφιά δλδ? μήπως εγώ είμαι ο περίεργος της παρέας??αλήθεια δεν καταλαβαινω

Banned
    Εγώ ένα ξέρω.Οτι αυτός ο κόσμος είναι σάπιος ακριβώς επειδή σχεδόν κανένας δεν είναι ειλικρινής. Να λέει αυτό που νιώθει,Δεν είναι τόσο δύσκολο.Επισης κανένας σας δεν μίλησε για προσωπικοτηρα-χαρακτηρα κλπ Τόσο σημαντικοτερη είναι η εξωτερική ομορφιά δλδ? μήπως εγώ είμαι ο περίεργος της παρέας??αλήθεια δεν καταλαβαινω
    συγνωμη βρε φιλε μου, αλλα εσυ δεν εγραφες οτι σου αρεσει και οτι την πωθεις?? αρα ? την εμφανηση της διαλεξες, διοτις εαν παρουμε απο τον χαρακτηρα της "μακριαα!!" ετσι δεν ειναι? εσυ τα λες οτι η κοπελα δεν ειναι σωστη , οτι σε τιρανναει !! ε? τωτες πιο χαρακτηρα διαλεξες σε αυτην? την κορμαρα της γουσταρεις φιλε μου, θα ειδες καμια ομορφη οπισθοφυλακη! θα ειδες τυποτα ομορφα ντελκοτε και θα γουσταρες!! κι καλα εκαμες!! δεν σε επικρινω, κι εγω το ιδιο θα εκαμα!! δεν ειναι παραλογο, ειναι φυσικοτατο ανδρες ειμεθα!!
    Τον χαρακτηρα και τον εσωτερικο θυσαυρο θα τον ξεθαψεις με τον καιρο!! εαν ο θυσαυρος αποδηχτει ανθρακας αυτο ειναι αλλο θεμα!! ομως με τον καιρο την μαθαινεις την κοπελα, δεν μπορεις ουτες απο ενα ραντεβου μειτε στο πενταλεπτο, στο ποδι εξω απο τον γιατρο! με τους αρρωστους να βηχουν και με μασελες να τρικλιζουν!! δεν υπαρχει ρομαντισμος

Τι ανθρακας...Μακαρι να ηταν άνθρακας!Σε κάρβουνο έπεσα!Βρεγμένο κιόλας!

Λοιπόν.Σημερα επισκέφθηκα τη γιατρό μετα το άκυρο που έφαγα από την τύπισσα. Γενικά ήμουν κάπως και με ρώταγε' τι έχεις και τι εχεις? 'Εγώ δεν έλεγα τίποτα ώσπου μου λέει 'Έχουμε μια εκκρεμότητα, τον καφέ που δεν ήπιαμε ' .Εκεί εγώ δεν κρατήθηκα, της είπα να σταματήσει να με κοροϊδεύει και να φέρεται σαν να είναι 18 χρονών. και έκανα αυτό που είπατε.Την ρώτησα αν εχει σχέση. Μου είπε ότι τις πρώτες φορές που βγήκαμε έβγαινε κ με έναν άλλο τύπο που είχε γνωρίσει την ίδια περίοδο. Οκ λέω κομπλέ. Μετά μου είπε ότι θα το λήξει γιατί έχει ξενερώσει με κάποια πραγματα.Της είπα ότι μου αρέσει η παρέα της αλλά δεν θα ξανακάνω κίνηση να βγούμε και μου λέει ότι μέσα στη βδομαδα θα με πάρει να βγούμε. Κατάλαβε ότι με πείραξε η συμπεριφορά της και ότι ήταν λάθος όλο αυτό. Εγώ τώρα όμως αν με πάρει γιατί με τρώει ο κωλος μου να την ακυρώσω (παρόλο που δεν θελω)??οεο??

Miliva21
    Guest
    Λοιπόν.Σημερα επισκέφθηκα τη γιατρό μετα το άκυρο που έφαγα από την τύπισσα. Γενικά ήμουν κάπως και με ρώταγε' τι έχεις και τι εχεις? 'Εγώ δεν έλεγα τίποτα ώσπου μου λέει 'Έχουμε μια εκκρεμότητα, τον καφέ που δεν ήπιαμε ' .Εκεί εγώ δεν κρατήθηκα, της είπα να σταματήσει να με κοροϊδεύει και να φέρεται σαν να είναι 18 χρονών. και έκανα αυτό που είπατε.Την ρώτησα αν εχει σχέση. Μου είπε ότι τις πρώτες φορές που βγήκαμε έβγαινε κ με έναν άλλο τύπο που είχε γνωρίσει την ίδια περίοδο. Οκ λέω κομπλέ. Μετά μου είπε ότι θα το λήξει γιατί έχει ξενερώσει με κάποια πραγματα.Της είπα ότι μου αρέσει η παρέα της αλλά δεν θα ξανακάνω κίνηση να βγούμε και μου λέει ότι μέσα στη βδομαδα θα με πάρει να βγούμε. Κατάλαβε ότι με πείραξε η συμπεριφορά της και ότι ήταν λάθος όλο αυτό. Εγώ τώρα όμως αν με πάρει γιατί με τρώει ο κωλος μου να την ακυρώσω (παρόλο που δεν θελω)??οεο??
    Χμμμ....λοιπόν η τυπισσα ηταν ειλικρινης τουλαχιστον.....Ναι φαινόταν ότι ήταν μια εδώ μια εκεί κάπως κάπου......

Μπορεί να ήταν η πρώτη της προτίμηση άλλος... αλλα να στράβωσε μαζι του και σου δινει την ευκαιρια .....θα την εξέφρασα τη φάση μαζί σου ως "καβάτζα" ...αλλα τον θεωρώ σχετικα βαρύ χαρακτηρισμό γιατί είστε σε φάση γνωριμίας και είναι πολύ νωρίς ακόμα......

Φίλε μου πήρες την απάντηση που ήθελες

Κάνε ότι θες.....Δεν έχεις τπτ να χάσεις.......αυτη φαινεται οτι ψαχνεται ...συμβουλη εδω δεν υπάρχει.....έχεις ευκαιρία να το πας και για σχεση μαζί της....άμα θες....γτ για εκεί σε κόβω .....το παιχνίδι το έχεις μπροστά σου παιξτο όπως θες

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast