Χρειάζομαι συμβουλή παρακαλώ! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lavingar View Post
    Λοιπόν.Σημερα επισκέφθηκα τη γιατρό μετα το άκυρο που έφαγα από την τύπισσα. Γενικά ήμουν κάπως και με ρώταγε' τι έχεις και τι εχεις? 'Εγώ δεν έλεγα τίποτα ώσπου μου λέει 'Έχουμε μια εκκρεμότητα, τον καφέ που δεν ήπιαμε ' .Εκεί εγώ δεν κρατήθηκα, της είπα να σταματήσει να με κοροϊδεύει και να φέρεται σαν να είναι 18 χρονών. και έκανα αυτό που είπατε.Την ρώτησα αν εχει σχέση. Μου είπε ότι τις πρώτες φορές που βγήκαμε έβγαινε κ με έναν άλλο τύπο που είχε γνωρίσει την ίδια περίοδο. Οκ λέω κομπλέ. Μετά μου είπε ότι θα το λήξει γιατί έχει ξενερώσει με κάποια πραγματα.Της είπα ότι μου αρέσει η παρέα της αλλά δεν θα ξανακάνω κίνηση να βγούμε και μου λέει ότι μέσα στη βδομαδα θα με πάρει να βγούμε. Κατάλαβε ότι με πείραξε η συμπεριφορά της και ότι ήταν λάθος όλο αυτό. Εγώ τώρα όμως αν με πάρει γιατί με τρώει ο κωλος μου να την ακυρώσω (παρόλο που δεν θελω)??οεο??
    να τον ακους τον καπετανιο...
    ΑΝ σε παρει, να μην το ακυρωσεις.
    αφου σου ειπε την αληθεια, "καποια" αληθεια τελοσπαντων, δεστο σαν μια τελευταια ευκαιρια.
    αν σε ξαναγελασει ομως, οχι απλα να μην της ζητησεις εξηγησεις, αλλα να μην της μιλας καθολου, ουτε για το ιατρικο θεμα.
    ασε εκεινην να εξηγησει στην γιατρο τι συμβαινει και δεν της μιλαει ο πελατης...

Senior Member
    Συμφωνω με Ρεμεντυ στο τελευταιο μηνυμα.

Junior Member
    καλησπερα και με συγχωρειτε αλλα ειμαι καινουργια και δεν καταλαβαινω που πρεπει να παω για να γραψω για τ θεμα που θελψ εχς καταμπερδευτει..θα γραψω εδω λοιπον ..ειμαι 25 χρονων ημουν χρηστης ναρκωτικων απο τ 17 μου πηγα σε κοινοτητα απεξαρτησης οκ ενταξει μεγαλη ιστορια στ τελικη πριν παω επαθα ψυχωτικο διαγνωστηκα με οριακη διαταραχη με ψυχωσικα στοιχεια οπως ηχιτικες παραισθησεις και για αυτο ουσιαστικα πηγα για απεξαρτηση την πατησα και μετα απ αυτο δεν ξαναηπια αλλα επερνα πολλα χαπια προφανως απο τ 2016 τα χα σταματησει τωρα μονη μου μαλακια μου αλλα οκ και παιρνω μονο minitran kai xanax γτ δεν ημουν καλα η διαθεση μ ειναι περιεργη τα νευρα μ χαλια η ορεξη μ μειωμενη και αναγαστικα μου δωσε ο ψυχιατρος μ αυτα γτ δεν η9ελα παλι εκατο χαπια εχω παρει και risperdal ,depakene, seroquel,nozinan,inderal , effexor ,entact τα παντα ουσιαστικα ανα περιοδους και πολυ xanax αλλα τωρα νιωθω σκατα θελω να πιω μου σκανε αυτοκτονικες ιδεες και πραγματικα δεν αντεχω αλλο..ειμαι σε δυσκολη κατασταση η μητερα μ εχει καρκινο και ο πατερας μου λευχαιμια και οκ δεν ειναι ευκολα ολα αυτα...τ θεμα ειναι πως δεν μπορω να αισθανθω καλα με τιποτα..στελνω και γραφω εδω γιατι θελω βοηθεια..βαρεθηκα με τους ψυχολογους και τους ψυχιατρους μα τ θεο..τι αλλο να κανω πια..βοηθηστε με πειτε κατι μια ιδεα σωστη δεν θελω ξανα να σκεφτομαι ετσι μαυρα..σας ευχαριστω

Banned
    Quote Originally Posted by detest66 View Post
    καλησπερα και με συγχωρειτε αλλα ειμαι καινουργια και δεν καταλαβαινω που πρεπει να παω για να γραψω για τ θεμα που θελψ εχς καταμπερδευτει..θα γραψω εδω λοιπον ..ειμαι 25 χρονων ημουν χρηστης ναρκωτικων απο τ 17 μου πηγα σε κοινοτητα απεξαρτησης οκ ενταξει μεγαλη ιστορια στ τελικη πριν παω επαθα ψυχωτικο διαγνωστηκα με οριακη διαταραχη με ψυχωσικα στοιχεια οπως ηχιτικες παραισθησεις και για αυτο ουσιαστικα πηγα για απεξαρτηση την πατησα και μετα απ αυτο δεν ξαναηπια αλλα επερνα πολλα χαπια προφανως απο τ 2016 τα χα σταματησει τωρα μονη μου μαλακια μου αλλα οκ και παιρνω μονο minitran kai xanax γτ δεν ημουν καλα η διαθεση μ ειναι περιεργη τα νευρα μ χαλια η ορεξη μ μειωμενη και αναγαστικα μου δωσε ο ψυχιατρος μ αυτα γτ δεν η9ελα παλι εκατο χαπια εχω παρει και risperdal ,depakene, seroquel,nozinan,inderal , effexor ,entact τα παντα ουσιαστικα ανα περιοδους και πολυ xanax αλλα τωρα νιωθω σκατα θελω να πιω μου σκανε αυτοκτονικες ιδεες και πραγματικα δεν αντεχω αλλο..ειμαι σε δυσκολη κατασταση η μητερα μ εχει καρκινο και ο πατερας μου λευχαιμια και οκ δεν ειναι ευκολα ολα αυτα...τ θεμα ειναι πως δεν μπορω να αισθανθω καλα με τιποτα..στελνω και γραφω εδω γιατι θελω βοηθεια..βαρεθηκα με τους ψυχολογους και τους ψυχιατρους μα τ θεο..τι αλλο να κανω πια..βοηθηστε με πειτε κατι μια ιδεα σωστη δεν θελω ξανα να σκεφτομαι ετσι μαυρα..σας ευχαριστω
    Αν θεωρείς πως το πρόβλημα σου είναι τα ναρκωτικά και εστιάζεις εκεί μπορείς να ανοίξεις θέμα εδώ

https://www.psychology.gr/forum/foru...B9%CE%BA%CE%AC

Πάτα "Δημοσίευση νέου θέματος" και αντέγραψε αυτά που έγραψες εδώ για να μην τα ξαναγράφεις. Και γράφε στα Ελληνικά. Δεν πειράζει αν κάνεις λάθη.

Παιδιά βγήκαμε.Περασαμε πολύ ωραια..στα τελειώματα υπήρχε πολύ ερωτική ατμόσφαιρα.Την συνοδεψα σπίτι και μου πρότεινε να ανέβω. Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά αρνήθηκα.Για πείτε...την ξενέρωσα ετσι?
    Last edited by Lavingar; 12-02-2019 at 07:10.

Senior Member
    Παιδιά βγήκαμε.Περασαμε πολύ ωραια..στα τελειώματα υπήρχε πολύ ερωτική ατμόσφαιρα.Την συνοδεψα σπίτι και μου πρότεινε να ανέβω. Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά αρνήθηκα.Για πείτε...την ξενέρωσα ετσι?
    ε,οχι και δεν ξερεις.. ξερεις!!
    τι σε επιασε; ηταν αντιποινα επειδη σε ταλαιπωρησε; φοβηθηκες μηπως δεν ανταποκριθεις; τι εγινε;
    δεν ξερω αν ξενερωσε. σιγουρα ομως προβληματιστηκε.
    στην βραση κολλαει το σιδερο.
    αφου εφιαξαν οι συνθηκες τελικα, γιατι το απεφυγες;

τώρα άμα σου πω ότι δεν είναι τέτοιος?ότι θέλω να δω πράγματα,και δεν πάω έτσι απλά με κάποιον επειδή έχουμε κ@βλες.παρολαυτα δεν με αναγνωρίζω ...

Miliva21
    Guest
    τώρα άμα σου πω ότι δεν είναι τέτοιος?ότι θέλω να δω πράγματα,και δεν πάω έτσι απλά με κάποιον επειδή έχουμε κ@βλες.παρολαυτα δεν με αναγνωρίζω ...
    Κοίτα να δεις που πάνε τα καλα παιδιά.....!!.Εμείς που το θέλουμε λαου λαου πέφτουμε στους σαβουρογ@@μηδες

Μωρέ καλά λένε τα καλά παιδιά πάνε με τις πουτανες και τα καλά κορίτσια καταλήγουν με τους μ@λ@κες

Senior Member
    Με το "τετοιος" δεν ξερω τι εννοεις. Οπως το λες δειχνει υποτιμητικο.
    Δεν ειναι ουτε κακο ουτε ανηθικο να προχωρας σεξουαλικα αν το επιθυμεις αν το θελει και ο αλλος. Μπορει να ειναι αυτή "τετοια" και να παραξενευτηκε. Παντως με το ζορι εννοειται οτι δεν προχωρας ειτε εισαι ανδρας ειτε γυναικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κοίτα να δεις που πάνε τα καλα παιδιά.....!!.Εμείς που το θέλουμε λαου λαου πέφτουμε στους σαβουρογ@@μηδες

Μωρέ καλά λένε τα καλά παιδιά πάνε με τις πουτανες και τα καλά κορίτσια καταλήγουν με τους μ@λ@κες
    Αν καποιος που θελει να σε #$/ ειναι σαβουρογαμης, τοτε θεωρεις τον εαυτο σου σαβουρα...
    Δεν ειναι "καλα" τα κοριτσια που δεν πηδιουνται και "πουτανες" αυτα που πηδιουνται.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Αν καποιος που θελει να σε #$/ ειναι σαβουρογαμης, τοτε θεωρεις τον εαυτο σου σαβουρα...
    Δεν ειναι "καλα" τα κοριτσια που δεν πηδιουνται και "πουτανες" αυτα που πηδιουνται.
    Ήταν γενίκευση αυτό που είπα ...Και όπως όλες οι γενικεύσεις ήταν παρεξήγησιμο....ας μη το φιλοσοφήσουμε αυτό τώρα ...κατάλαβες πως το ειπα

Όχι δεν το εννοούσα υποτιμητικά αλλά όπως το έγραψα έτσι φαίνεται όντως. Γενικά τέλος πάντων δε μου βγήκε, μιλήσαμε δεν μ έδειξε ότι ξενέρωσε η κάτι τετοιο..

Senior Member
    Ε, λες περάσατε ωραία, υπήρχε ερωτική ατμόσφαιρα, δεν υπήρξε συνέχεια εκείνο το βράδυ γιατί δεν θέλησες. Αφού λες δεν ξενέρωσε, δεν ξενέρωσες, μπήκε το νερό στο αυλάκι που λένε. Όλα καλά.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678