Results 196 to 210 of 297
Thread: Γάμος
-
31-01-2019, 21:15 #196
Ξερω τα κολλήματα μου..ΞΈΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΆΘΟΣ ΜΉΝΥΜΑ δεν τα ξεφουρνιζω ένα ενα
- 01-02-2019, 10:27 #197
Δεν είπα ότι μας τα ξεφουρνίζεις ένα ένα. Είπα ότι κολλάς σε κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Τώρα κόλλησες στο γιατί στο είπε την ώρα που ήρθε το λάθος μνμ.
Αλήθεια, τόσα άτομα στο λέμε, γιατί δεν πας σε έναν ειδικό; Είναι φανερό πως σε αυτόν/αυτήν που πηγαίνεις δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα. Σου λέει αυτά που σου λέμε και μεις εδώ που δεν είμαστε ειδικοί. Αφού θες να το λύσεις γιατί δεν πας σε άλλον;
01-02-2019, 10:44 #198
Δεν είναι ο κλασσικός τύπος ζηλιάρη ανθρώπου. Τουλάχιστον δεν ήταν ο δικός μου κι απ ότι κατάλαβα ούτε η Μίνα είναι. Γιαυτό επιμένει και λέει ότι δεν είναι ζηλιάρα, εγώ την πιστεύω. Δεν είναι μάλλον ο τύπος της γυναίκας που δεν θα τον αφήσει τον άλλον να βγει με τους φίλους του , θα θέλει συνεχώς να είναι μαζί του κτλ. Μπορεί να φάει τεράστιο κόλλημα όμως με κάτι ασήμαντο ανα πάσα στιγμή ενώ μέχρι τότε ήταν άνετη. Γιαυτό λέμε πως χρειάζεται βοήθεια από ειδικό.
Και να σου πω, όταν σου τύχει κάτι τέτοιο κι ο άλλος δεν σου έχει ξαναδείξει δείγματα ζήλιας μέχρι τότε, επειδή μοιάζουν εντελώς παράλογα αυτά που λέει, τρως κόλλημα να του αποδείξεις πως κάνει λάθος. Νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο βρε παιδί μου και κολλάς να αποδείξεις το αυτονόητο. Τουλάχιστον αυτό συνέβει σε μένα. Όσο προσπαθείς να το κάνεις, τόσο ο άλλος κάνει σενάρια και χειροτερεύει η κατάσταση. Αυτό που περιγράφει πχ η Μίνα ότι τον έβαλε να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει ανοιχτή ακρόαση, το έκανα κι εγώ. Επειδή ήταν σίγουρος πως έχω άλλον, με έβαλε να του στείλω μνμ για να δούμε και καλά τι θα απαντήσει κι αν θα πάρει τηλέφωνο και τι θα πει. Έτυχε εκείνη την ώρα να με πάρει μια φίλη μου που την είχα καταχωρημένη στο κινητό με ένα παράξενο όνομα και ζήτησε να της απαντήσω με ανοιχτή ακρόαση γιατί ήταν σίγουρος πως τον δούλευα κ πως ήταν ο γκόμενος. Μου φαίνεται πολύ ξεφτίλα τώρα, αλλά το κανα. Δεν το έκανα για να "σώσω" την σχέση, δεν είχα τέτοιες ψευδαισθήσεις, αλλά το έκανα γιατί ήθελα να του αποδείξω πως έλεγε μαλακίες. Ζήτησε συγγνώμη γιαυτό αλλά σε 5 δευτερόλεπτα είχε επανέλθει με καινούργιο σενάριο. Ήταν λες και πρωταγωνιστούσες σε βιβλίο του Καφκα. Φυσικά νορμαλ άνθρωπος δεν το αντέχει. Φεύγει τρέχοντας.
Πολύ φοβάμαι πως κι ο άντρας της για τον ίδιο λόγο μένει. Για να της αποδείξει πως κάνει λάθος πριν φύγει.
01-02-2019, 10:59 #199
Elisabeth ..Όντως δεν ειμαι γυναίκα ζηλιάρα τύπου δεν θα βγεις δεν θα πας...επειδή δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο.. Όχι να τον φλερτάρουν αυτό το λιγότερο.. Αλλά με το να δώσει το τηλ του με εκανε να νιωσω οτι οκ της δήλωσε ότι δεν είναι διαθέσιμος λέγοντας της είμαι παντρεμένος κλπ αλλά ότι έδωσε συνέχεια με το τηλ.. δεν ήμουν μπροστά κιολας.εγω ότι μου είπε σας λέω.ψεμματα δεν γράφω.
Συγκεκριμένα περιέγραψε το σκηνικό ως εξής.
Βγαίνει από τα πρακτικερ..βλέπει δίπλα στο αμαξι του ένα άλλο αμάξι με καρότσι και ντανα από κούτες.ανοιχτό πορτ πάκαζ δεν είδε άντρα η γυναίκα.. κ είπε.. θέλετε βοηθεια;και βγήκε από το αμάξι η κοπέλα .του πε σε ευχαριστώ.. δεν φαινόταν αν ήταν άντρας η γυναίκα εξαρχής.
Έπειτα του λέει Ευχαριστώ για την βοήθεια και αν θέλει να πάνε για καφε..είτε τον φλέρταρε είτε ήθελε να βγάλει την υποχρέωση είτε και τα 2.
Της λέει ο Νίκος Ευχαριστώ δεν θέλω δεν χρειάζεται είμαι παντρεμένος.αυτη λέει συγγνώμη.
Στο τέλος του ξαναλέει Ευχαριστώ και πως έχει τόσα γιατί κάνει ανακαίνιση κ ψάχνει τεχνικούς ηλεκτρολόγους υδραυλικούς κλπ
Κ προσφέρθηκε τονίζοντας τη 2 φορές ότι είναι για δουλεια ετσι..και εκείνη είπε εννοειται..
Όταν έφυγε από κει άρχισε να σκέφτεται αν θα τα πιστέψει η Μίνα κλπ .τον έβλεπα ότι κάτι είχε τον ρωτησα..και την Κυριακή μου λεγε πάμε για φαγητό Χαλκίδα.. 9 η ωρα..του λέω πας καλά θα γυρίσουμε 1 κ αύριο σηκώνεσαι νωρις..κ πήγα με Ασπρόπυργο τελικά πιο κοντά.εκει όμως εμένα νε πιάσανε τ νεύρα μου γιατί ο σερβιτόρος ήταν αγενής.κ δεν μου πε τιποτα..Είχε σκοπό λέει να μου το πει.. γι αυτό ήθελα να βγούμε..
Γυρνάνε σπιτι μπαίνει για μπάνιο και μόλις βγήκε έγινε ο χαμός με το μήνυμα. Στο οποίο έλεγε Γεια.και ο Νίκος απάντησε Γεια ποιος ειναι;Μετά μπήκε για μπάνιο. Όταν βγήκε έγινε ο χαμός που περιεγραψα
01-02-2019, 11:39 #200
Μου χει πει ότι μου έκανε πολύ μεγάλο κακο που μου απαντάει σε ό,τι ρωταω.γιατι ταιζει ένα "τερας"
01-02-2019, 12:18 #201
Συνεχίζεις να το αναλύεις. Ξεκόλλα πια, πέρασε το σκηνικό, τελείωσε! Πάρτο απόφαση!
01-02-2019, 12:28 #202
Sonia προσπαθω πίστεψε με
01-02-2019, 12:41 #203
Αν πηγαινες τελικα σε ψυχιατρο, και ειχε μια λυση να προτεινει ωστε μη σε βασανιζουν αυτες οι εμμονες, θα τη δεχοσουν; Θα δεχοσουν να κανεις μια προσπαθεια, η απλως αποκλειεις "τα χαπια" γιατι κατα βαθος φοβασαι να αλλαξεις τη ζωη σου; Διαβασα και τα παλιοτερα θρεντ σου και απ' ολο αυτα που περιγραφεις αναδυεται σχεδον ενας εθισμος σ' αυτες τις παραλογες σκεψεις, που τα διαφορα ξεσπασματα σου που ακολουθουν δεν καταφερνουν να εκτονωσουν. Κι οταν καταλαγιαζει "η κριση", ειναι απλως θεμα χρονου να κανει κατι αθελα του ο αντρας σου και να πυροδοτησει τον επομενο κυκλο. Οταν εχουμε κολλησει με κατι τοσα χρονια, δεν ειναι ευκολο να το αφησουμε. Μηπως για αυτο αντιστεκεσαι στην ιδεα του ψυχιατρου τελικα, επειδη οσα εχεις δοκιμασει δεν πιανουν και μπορει αυτο να ειναι καποια λυση;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
01-02-2019, 12:51 #204
Είμαι φαρμακοποιός οπότε θέμα με τα χαπια δεν έχω.αν χρειαστεί θα πάρω σαφως.
Εγώ μπήκα εδώ για να μου πείτε πως το εκλογικευετε εσείς οι τρίτοι το γεγονός γιατί εγώ είμαι μέσα στο θέμα και συναισθηματικά δεν μπορώ να το αντικειμενικά..Επίσης αυτό που έγινε τώρα έγινε πριν 4.5 μήνες.οχι χρόνια.πριν χρόνια έγινε κάτι άλλο.. συγγνώμη που έχω αισθήματα κ πληγώνομαι ????
01-02-2019, 12:59 #205
Αν και θετικο οτι δεν εισαι προκατελειμμενη αρνητικα απεναντι στα φαρμακα, η επαγγελματικη ιδιοτητα σου δεν εχει τοση σχεση μ' αυτο που ελεγα. Δεν ειναι τοσο το φαρμακο σαν τεχνικη εννοια αλλα οι νεες παραμετροι που μπορει να βαλει στη ζωη σου στον ψυχικο τομεα. Ξερεις, ακομα και ψυχιατρος να μου ελεγες οτι εισαι στο επαγγελμα, δε θα αλλαζε κατι σ' αυτο που λεω. Ακομα και οι ειδικοι ψυχικης υγειας οταν ζητουν βοηθεια, το κανουν σαν πασχοντες, οχι σαν επαγγελματιες, και ειναι οι συναισθηματικες πλευρες της ζωης τους που ειναι στο επικεντρο της θεραπειας, οχι το γνωστικο κομματι. Αν μπορει να περιορισει δραστικα ας πουμε τις εμμονες σου καποιο φαρμακο, εσυ θα το δεχοσουν; Θα 'σουν διατεθειμενη να το προσπαθησεις;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
01-02-2019, 13:01 #206
Επίσης έχει αλλάξει το σεξ.εχει λιγοστέψει.αυτη η ιστορία μας έχει ρίξει και τους 2 φοβάμαι δεν θα σας πω ψέματα..
Δεν ξέρω εάν πιστεύετε στο θεο..Εγώ πιστεύω.. νορμαλ..φοβάμαι λοιπόν ότι αν στο σπίτι σου δεν βρίσκεις ήρεμια αγαπω σεξ κ.ο.κ τότε αργά ή γρήγορα θα τα αναζητήσεις αλλού . Φοβάμαι πολύ μέχρι να συνέλθω θα τον έχω χάσει...
Μακάρι σε λίγο καιρό να μπω να σας γράψω ότι περιμένω παιδάκι που τόσο πολύ το θέλουμε και οι 2 ..
01-02-2019, 13:03 #207
Αρα οντως φοβασαι πως θα τον χασεις. Αυτο που εγραφε ο νικ στο προηγουμενο μηνυμα του δεν πιστευω πως το ελεγε τυχαια. Μηπως περα απ' τη φυσιολογικη επιθυμια να αποκτησετε παιδι ελπιζεις οτι ετσι αυτο θα σας φερει πιο κοντα και θα απομακρυνει το ενδεχομενο ο αντρας σου να σε εγκαταλειψει;
01-02-2019, 13:04 #208
Φυσικά αν απογινει η κατάσταση θα τα καταπινα όλα.πρωτα απ όλα για να ηρεμήσω Εγώ.. Εγώ πήγαινα στη δουλεια και πετούσα . Πήγαινα λες κ θα κάνα φωτογράφιση.. Τώρα μια κοτσίδα και τέλος.. φροντίζουν φουλ.νυχια μαλλια τώρα δεν ξεντινομαι για να πέσω για ύπνο...έχω ηρεμήσει η αλήθεια ειναι τον πρώτο καιρό τον ξυπνούσα 3 το βράδυ να μιλήσουμε κ εκλαιγα
01-02-2019, 13:06 #209
Προσπαθούμε 1.5 χρονο .το παιδί δεν θα καλύψει τα προβλήματα.
Θα ήθελα να Μην υπήρχε κανένα θέμα και τώρα να ήμουν έγκυος η να είχαμε το παιδάκι μας.να μαστε ευτιχισμενοι να ζούμε φυσιολογικά..
Και χωρίς παιδάκι.. αρκεί να μην επικρατεί αυτή η κατασταση
01-02-2019, 13:09 #210
Για να κάνεις παιδί πρέπει να κάνεις και προσπάθειες Εμείς εδώ κ 5 μήνες το χουμε αφήσει.. το παιδί μας μάρανε.. σε τι περιβάλλον θα ρθει..
Εγώ μιλάω ιδανικά τι θα ήθελα.