Results 211 to 225 of 297
Thread: Γάμος
-
01-02-2019, 13:12 #211
Στο τελευταιο ποστ που σου εκανα για το φαρμακο δε μου απαντησες ομως... Γενικα μου φαινεται πως το αποφευγεις το θεμα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 01-02-2019, 13:15 #212
Μακάρι να υπάρχει κάποια φάρμακο να εμποδίζει τις εμμονές.. πιθανόν να είναι κάποιο αντικαταθλιπτικό.. αλλά δεν ξέρω δεν είμαι γιατρός..
01-02-2019, 13:21 #213
Ε ωραια, γιατρος ειναι ο ψυχιατρος. Γιατι δεν κλεινεις ενα ραντεβου να ενημερωθεις για το τι δυνατοτητες υπαρχουν; Εδω προφανως φαρμακευτικες προτροπες δε γινονται αλλα απ' την αλλη για να επιμενουμε τοσοι στο θεμα ψυχιατρου κατι θα ξερουμε. Συν τοις αλλοις συνολικη αντιμετωπιση και εικονα για ψυχικα θεματα δεν μπορει να υπαρξει αν δεν δει κανεις και ψυχιατρο.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
01-02-2019, 13:29 #214
Έχω ξεκινήσει για τον ίδιο λόγο ομοιοπαθητική μια βδομάδα δεν είναι πολύ καιρό.. όταν δω ότι δεεεεν βοηθά σίγουρα θα απευθυνθώ αλλού.
01-02-2019, 13:32 #215
Πάντως τι χρειάζομαι πάνω κάτω το ξέρω ...
Αλλά εγώ για άλλο λόγο ήθελα τις απόψεις σας..
Και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.
Μπήκα για να ακούσω πιο τρίτες απόψεις πάνω στο θέμα.λιγο πολύ μου τα είπατε αλλά επικεντρώθηκατε στο δικό μου πρόβλημα ενώ εγώ ξέρω τα δικά μου θέματα.. μιλάω από τη μεριά του άντρα μου..εκεί ήθελα απόψεις.
01-02-2019, 13:49 #216Miliva21GuestΣου απαντήσαμε μινα και από την πλευρά του άντρα σου και το υπεραναλυσαμε κιόλας......μην ανακυκλώνουμε τα ίδια 200 σελίδες πάλι τα ίδια .....
Δεν ήταν τπτ εκ μέρους του εσένα θέλει. αλλά πρέπει να προστατεύσεις το γάμο σου από συμπεριφορές που τον φθείρουν ....
01-02-2019, 13:54 #217
Ούτε ότι μου το πε τη ώρα ενός λάθους μηνύματος;αν δεν ερχόταν κανένα μήνυμα θα το μαθαινα;;δεν ξέρω..
01-02-2019, 14:27 #218
Τι να σου πουμε για την πλευρά του άντρα σου; Στο είπαμε ΟΛΟΙ αλλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ! Δεν βρέθηκε ούτε ένας να σου πει οτι ναι...λίγο ύποπτη η συμπεριφορά του άντρα σου...ούτε ένας!
Μίνα παρατήρησε τι κάνεις. Όποιος σου πάει την κουβέντα στο δικό σου θέμα κι ότι χρειάζεσαι βοήθεια από ψυχίατρο ....αλλάζεις θέμα και επανέρχεσαι στα του άντρα σου. Σε ρώτησα πολλές φορές κι απάντηση δεν πήρα. Σε ψυχίατρο γιατί δεν πας; Τι φοβάσαι ακριβώς;
Υγ. Συγγνώμη αυτό το περιστατικό με το τηλέφωνο είναι 5 μήνες τώρα ή αναφέρεσαι σε άλλο;
01-02-2019, 14:29 #219Miliva21GuestΕλισσαβετ είναι 5 μήνες τώρα....Και το μυαλό της γυρνάει εκεί κολλημένο...
Δεν τρώει έχει χάσει 5 κιλά...
Δεν μπορεί να ηρεμήσει....πρώτη της πρότεινα να πάρει την γνώμη ενός ψυχιατρου γτ μου φάνηκε τρομακτικό αυτό να γίνεται τόσους μήνες και μας αγνοεί προσπάθησα να τη ρωτήσω με ρι ακριβώς ασχολείται στη δραστηριότητα της και αν είναι λειτουργική Αλλά απάντηση δεν πήρα και φοβάμαι ότι είναι κολλημένη στος εμμονές της μόνο
01-02-2019, 14:35 #220
01-02-2019, 14:37 #221
01-02-2019, 14:48 #222
5 μήνες??? Α συγγνώμη δεν το είχα καταλάβει, νόμιζα ότι είναι πρόσφατο το σκηνικό και είναι ακόμα σε σοκ.
Τότε παίρνω πίσω αυτά που είπα για τον άντρα της. 5 μήνες να κάθεται και να υπομένει αυτά...τα θέλει ο οργανισμός του.
Επίσης Μίνα μου, εδώ και 5 μήνες που κάθεσαι και τρώγεσαι με το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ, αν όντως αγαπούσες και ενδιαφερόσουν για τον άνθρωπο σου, θα είχες πάει ήδη σε ψυχίατρο. Το ότι δεν έχεις πάει, επιβεβαιώνει αυτό που σου είπα νωρίτερα. Ο εαυτούλης σου μόνο. Πώς θα ηρεμήσεις τις εμμονές σου κιας τον πρήζεις τον άλλον, κι ας ξέρεις πως θα τον χάσεις. 5 μηνες προσπαθείς να τον τσακώσεις κάπου και φρικάρεις που δεν επιβεβαιώνεσαι πουθενά. Είμαι σίγουρη οτι θα γινόσουν πολύ ευτυχισμένη αν κάποιος από δω σου έλεγε : "τι έκανε ο άντρας σου; δικιο έχεις κοπέλα μου, μάλλον σε απατάει." Αυτό θες να ακούσεις. Είμαι σίγουρη πως αν έρθει τώρα ο άντρας σου και σου παραδεχτεί ότι όντως κάτι έκανε με την κοπέλα και με πονηριά της έδωσε το τηλέφωνο, κατά βάθος θα χαρείς και θα ηρεμήσεις γιατί δεν θα χρειάζεται να παραδεχτείς ότι ΕΣΥ έχεις το πρόβλημα. Θα τον συγχωρέσεις βεβαίως και θα συνεχίσεις να θες να είσαι μαζί του. Απλά μετά θα είσαι από πάνω. Γιατί αυτός θα χει κάνει την μαλακία και εσύ θα σαι η καλή που τον συγχώρεσες. Αυτό θες κατά βάθος.
01-02-2019, 14:53 #223
Ρε κοπελα μου τα θελει και σενα ο κωλος σου οχι του αντρα σου. Αφου εχεις εμμονες πηγαινε σε ενα ψυχιατρο να σωσεις τον εαυτο σου και τη σχεση σου και μην ακους τι σου λενε εδω μεσα. Απο καλοσυνη εχει ελλειψη αυτος ο κοσμος τι θες κι εσυ να τα ακους συνεχεια; Εχουν δικιο που σου λενε να πας σε εναν ψυχιατρο αλλα δεν μου αρεσει ο τροπος τους. Εσυ ομως τι θες και μπαινεις και δεν κανεις κατι να θεραπευτεις η ζωη ειναι εκει εξω οχι εδω μην κοιτας καποιοι που μπαινουμε γιατι εχουμε σοβαρο προβλημα και αλλοι που μπαινουνε για να τη λενε στους αλλους. Αν θες τη γνωμη μου κανε κατι ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
01-02-2019, 16:11 #224
Αυτό μου το λέει και ο Νίκος ..ότι θέλω ντε και καλά να παραδεχτεί τα δικά μου.. αλλά δεν το κάνω γι αυτό.αληθεια.
01-02-2019, 16:14 #225
Ξαναλέω εγώ στο σκηνικό μπροστά δεν ήμουν πάω βάση του τι μου είπε ο άντρας μου είτε είναι αλήθεια η ψεμα.η αλήθεια είναι ότι θέλω να πιστεύω αυτά που μου χει Πει.. ότι της έριξε άκυρο.. απλά εγώ πειράχτηκα γιατί ενώ της έριξε άκυρο ..στο τέλος τσουπ πάρε το τηλ άμα θες προσφορά...μου δώσε την εντύπωση πως απλά ήθελε να δώσει συνέχεια με την ευκαιρία της δουλειάς.εμενα εκεί μου πήγε το μυαλό.
Επίσης 5 μήνες δεν ειμαι ετσι..Στις αρχές.. οκ δεν βλέπομουν. Τώρα σιγα σιγα πάρα πολύ σιγα συνερχομαι