Results 76 to 90 of 297
Thread: Γάμος
-
28-01-2019, 15:34 #76
Κασσανδρα τα νευρα δεν τα εχει η κοπελα. Φταιει ο αντρας της πιο πολυ ας ειχε πιο πολυ κατανοηση ενταξει και η θεματοθετρια δεν πρεπει να τον πρηζει και να επιμενει σε κατι που δεν φταιει ο αντρας της αλλα οχι οτι ειναι λογος αυτος να τη βριζει και να της φωναζει αυτο ειναι θεμα του αντρα της δυστυχως!!!!!
- 28-01-2019, 16:26 #77
Δεν βρίζει εμένα. Βρίζει γενικότερα.ξεσπαει.το τηλέφωνο δεν το έδωσε επειδή ήταν πιο πρόχειρο.μου πε ήμουν έτοιμος να δώσω το προσωπικό και σκέφτηκα.. μπας είναι καμία τρελη και με παίρνει τηλέφωνο..ας δώσω το δεύτερο που αν μια στο εκατομμύριο μου δημιουργήσει προβλήμα να μπορώ να το χειριστώ.
28-01-2019, 16:30 #78
Λόγω του ότι δεν ήταν πελάτης μέσω γνωστου να τον ξέρει.αυτα είπε..αυτά λέω
28-01-2019, 16:35 #79Miliva21GuestΈλεος....Για δουλειά μπορεί να την ήθελε ξεκολλα...οποίο τηλ και να του έδινε δεν θα του έπεφτε άσχημα το χρήμα από τη δουλειά......... τι σημασία έχει αφού στη τελική δεν ξαναμιλησαμε ποτέ.....;
Αν ήθελε να την πηδήξει θα μπορούσε να το είχε κάνει χωρίς να το καταλάβεις και χωρίς να είχε αναφέρει τπτ ........
28-01-2019, 16:38 #80
Τρόμαξα για την πρόθεση.. πχ άκουσε ανακαίνιση θέλησε να προσφερθεί αλλά γιατί να το μάθει η μινα;δώσε το άλλο καλυτερα..
28-01-2019, 16:41 #81
Miliva δεν του έδωσε τηλ.ο Νίκος έδωσε μόνο το δικό του. Και μου το πε την επόμενη μέρα γιατί φοβήθηκε ότι θα πιστεύω ότι την ήξερε από πριν η ότι πήγε επίτηδες..
28-01-2019, 17:34 #82Miliva21Guest
28-01-2019, 17:49 #83
Ευθύνεται κυρίως σε ό,τι είχε γίνει στο παρελθόν μου με τον άντρα μου.με έκανε τότε να νιώσω ανασφαλεια γιατί έκανε γρήγορα άλλη σχέση όταν τον χώρισα κ δεν φερομουν γενικότερα καλα μέχρι που του πα ότι δεν τον αγαπω οπότε σταμάτησε να με κυνηγα .τότε έπαθα σοκ.
28-01-2019, 17:53 #84
Πιθανόν να τον είχα δεδομένο..Όχι σαν άντρα.. σαν προσπάθεια.. ότι πάντα θα ήταν εκεί και ας τον είχα χωρίσει.. αλλά ναι τα πράγματα δεν πάνε ετσι.
29-01-2019, 11:33 #85Miliva21GuestΔεν ξέρω αν τον είχες δεδομενο πάντως σίγουρα ο τρόπος που σκέφτεσαι θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον με τον συντροφο σου αν δεν κάνεις κάτι να το αλλάξεις....
Έχεις παθολογική ζήλεια....Δεν σκέφτεσαι λογικά....κάνεις παρανοϊκές σκέψεις και έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους αλλους που ενδεχομένως αυτό έχει τις ρίζες του σε ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση και φόβο εγκατάλειψης......
Πρέπει να προσπαθήσεις να τα ξεπεράσεις σιγά σιγά όλα αυτά....
Οι άνθρωποι δεν είναι κτήμα μας....Δεν έχουμε εξουσία πάνω τους ούτε μας χρωστάνε κάτι..........είναι μαζί μας επδ θέλουν και περνάνε καλά οχι επδ μας έχουν υποχρέωση...
Ο μόνος άνθρωπος που θα είναι για πάντα μαζί μας είναι σίγουρα ο εαυτός μας και πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί του όποιος αλλος μείνει μέχρι το τέλος...θα είμαστε τυχεροί....από τον εαυτό σου πρέπει να έχεις απαιτήσεις για το πώς να γίνεσαι καλύτερη για σένα και για τους ανθρώπους γύρω σου......
29-01-2019, 11:41 #86Miliva21GuestΔεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο σύντροφός σου ενδεχομένως είναι και ο μοναδικός άντρας που έχεις σχετιστει μαζί του....;;;;;
Γνωρίζεστε από μικρα και είχατε παρά πολλά χρόνια σχέση;;; μέχρι σμρ που τλκ παντρευτηκατε;;
Γτ ο τρόπος που σκέφτεσαι και δρας φανερώνει άτομο κάπως συναισθηματικα ανώριμο και κτητικό που δεν έχει "ψηθεί" από προηγούμενες σχέσεις και έχει αγκιστρωθει πάνω σε ένα άτομο περιμένοντας τα πάντα από αυτόν....
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος
29-01-2019, 11:43 #87
29-01-2019, 11:48 #88
ολα αυτα ειναι πολυ λογικα και ο ανθρωπος ηταν ειλικρινης μαζι σου και βρηκε τον μπελα του.
ΝΑΙ, εδωσε το εταιρικο γιατι υπηρχε πιθανοτητα αν και ξεκαθαρισε οτι ενδιαφερεταιγ ια την ανακαινιση της, εκεινη μπορει να το επαιζε τρελιτσα και να αρχιζε να ενοχλει επι γκομενικου!
ποιο ειναι το επιληψιμο; δεν ειναι χαζος. καταλαβε οτι αυτη τον γουσταρε. της ξεκαθαρισε οτι ειναι παντρεμενος. της ξεκαθαρισε οτι ενδιαφερεται για την δουλεια.
ξερει οτι εισαι υπερβολικη και δεν ηθελε ν αρχισει να βαραει το κινητο το προσωπικο με ασχετα δικα της μηνυματα.
μπορει να μην εδωσε δικαιωμα, αλλα μια τρελη μπορει να το παρει κι απο μονη της.
κι εκει θα εμπλεκε χειροτερα κι απο τωρα γιατι αντε να πεισει εσεναπου βγαζεις υποψιες απ την κοιλια σου, οτι δενε χει τπτ με την γυναικα αλλα μονητ ης χτυπιεται επειδη ειναι αγαμητη!!
το πιστευεις; δεν το πιστευεις!
κι ομως εχει αγαμητες και αγαμητους που κυνηγανε καποιον μονο επειδη εχουν το τηλεφωνο του.
δεν χρειαζεται να γουσταρει κι αυτος!
εσενα θα σε επειθε κατι τετοιο;
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, εσυ βγαζεις κατηγοριες εναντιον του κι απο κει που δεν υπαρχουν, θα πιστευες ποτε κατι τετοιο;;;
προσεχε στο ειπαν κι αλλοι.
η υπομονη δεν κραταει για παντα. το οτι τον παντρευτηκες δεν ειναι κατι που δεν αλλαζει.
δουλεψε με την ψυχ σου αυτες τις υπερβολες σου και λυστες χωρις να τον ανακατευεις.
θα φυγει και θα χει και δικιο...
29-01-2019, 11:54 #89
στο ειπε κι αλλος, αλλα δεν ακους.
με τετοια δουλεια που κανει, μπορουσε να πηδαει αλλη καθε μερα και να μην καταλαβεις τιποτε. και να ειχε το τηλεφωνο τους σε οποιο κινητο ηθελε.
προσπαθει να ειναι ενταξει απεναντι σου για να μην ταραζεσαι κι εσυ του το βγαζεις απ την μυτη.
συνερθε οσο εχεις χρονο ακομα...
29-01-2019, 16:09 #90
ΝΑΙ, εδωσε το εταιρικο γιατι υπηρχε πιθανοτητα αν και ξεκαθαρισε οτι ενδιαφερεταιγ ια την ανακαινιση της, εκεινη μπορει να το επαιζε τρελιτσα και να αρχιζε να ενοχλει επι γκομενικου!
Remedy είπε ότι το έδωσε γιατί αν το έπεφτε δε περιεργη μπορούσε να το διαχειριστεί πιο εύκολα γιατί το εταιρικό δεν το πολύ πιάνω στα χέρια μου..εμένα όμως αυτό με πείραξε.γιατι λέω άρα επειδή δεν το κοιτάω άρα είναι πονηρο.το προσωπικό γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί δηλαδη;