Γάμος - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 297

Thread: Γάμος

Banned
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου remedy παρ' ότι μιλάς κάπως αυστηρά. Ο Νίκος πάντα ήταν υπομονετικός.. αγιος δεν είναι έκανε λάθη κ εκείνος.. ένα λάθος στη ιστορία είναι ότι δεν το πε αμέσως.. Ναι είναι λάθος.αν το λεγε αμέσως δεν θα μου πήγαινε το μυαλό ότι είναι κάτι άλλο.αληθεια. Ναι δεν είναι θέμα χαζομάρας. Ναι είναι θέμα εκλογικεύσης. Δεν μπορώ να το αναλύσω λογικά.

Senior Member
    να σου πω κι ενα τελευταιο μινα.
    αν περναει τοσο ασχημα, καποια στιγμη πραγματικα θα ψαξει μια γυναικα να περναει καλα.
    κι ετσι θα πραγματοποιηθουν ολοι οι φοβοι σου, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ. επειδη δεν θα μπορει αλλο να υφισταται τα αλυτα προβληματα σου, χωρις να φταιει σε τπτ εκτος απο το οτι ειναι μαζι σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου remedy παρ' ότι μιλάς κάπως αυστηρά. Ο Νίκος πάντα ήταν υπομονετικός.. αγιος δεν είναι έκανε λάθη κ εκείνος.. ένα λάθος στη ιστορία είναι ότι δεν το πε αμέσως.. Ναι είναι λάθος.αν το λεγε αμέσως δεν θα μου πήγαινε το μυαλό ότι είναι κάτι άλλο.αληθεια. Ναι δεν είναι θέμα χαζομάρας. Ναι είναι θέμα εκλογικεύσης. Δεν μπορώ να το αναλύσω λογικά.
    αυτο ειναι λαθος για φυσιολογικες συμπεριφορες.
    εσυ δεν εχεις φυσιολογικες συμπεριφορες και δεν ηξερε ακομα και με το "αμεσως" τι θα αντιμετωπιζε.
    τρανη αποδειξη γι αυτο, οτι σε πηγε εκδρομη για να σου πει αυτην την μλκια...

Banned
    Γι αυτό μπήκα και εδώ.να μου το εξηγήσει (;) Ναι εσείς οι άγνωστοι το πώς σκέφτηκε.. που να ξέρετε θα μου πείτε.. μια μικρή βοήθεια.ξερω που είμαι παραλογη κ που οχι.

Senior Member
    Γι αυτό μπήκα και εδώ.να μου το εξηγήσει (;) Ναι εσείς οι άγνωστοι το πώς σκέφτηκε.. που να ξέρετε θα μου πείτε.. μια μικρή βοήθεια.ξερω που είμαι παραλογη κ που οχι.
    δεν σου ειπαμε "που να ξερουμε". αυτες ειναι δικες σου διαστρεβλωσεις για να συνεχιζεις το κολλημα σου.
    σου ειπαμε ΟΛΟΙ με διαφορετικα λογια και πως το σκεφτεται και που εισαι παραλογη, αλλα εσενα δεν σου αρκει.
    θελεις να αναμασας τον παραλογισμο.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν σου ειπε κατι διαφορετικο. ωστοσο εχεις φτασει 8 σελιδες να επανερχεσαι, χωρις καν να υπαρχει διαφωνια απο κανεναν.
    αυτο θελει θεραπεια, οχι συζητηση.

Banned
    Καιβγω αυτό του πα ..κάτι τόσο μικρό και αθώο.. μου λέει έχω ζήσει πιο παλιά δισπιστες καταστάσεις Κι ότα έφυγα από τα πρακτικερ σκέφτηκε ωραια ίσως πήρα μια δουλειά...και μετά άρχισα να σκέφτομαι η Μίνα θα το πιστεψει;
    Πριν από αυτό είχαμε κάνει 2 καβγάδες όπου δεν πίστευα ότι δεν είχε σπάσει εξαιτίας του κάτι μέσα στο σπίτι ..χαζομάρα.αλλα τι σχέση είχε με κάτι που αφορούσε γυναικα;;

Senior Member
    μινα, δενε χει καμια εμπιστοσυνη στις αντιδρασεις σου. ειτε σπασιματα ειτε γυναικες, αντιδρας αψυχολογητα.
    δεν ξερει τι να κανει μαζι σου για να μην κανεις "ετσι".
    επικεντρωσου στην θεραπεια σου.

Banned
    Καλά κάνετε και με λέτε παραλογη.το ξέρω κ γω η ίδια.. είπα ..που να ξέρετε τι σκέφτεται ο Νίκος λες και ήσασταν μπροστά..

Banned
    Το ίδιο μου λέει η ψυχολογος. Να σε ρωτήσω κάτι όμως;του πήγε το μυαλό ότι δεν θα πιστεύω ότι της έριξε άκυρο..Δεν του πήγε το μυαλό ότι δεν θα πιστεύω ότι το τηλ ήταν επαγγελματικό;γιατί στη ιστορία ΜΌΝΟ αυτό με τρέλανε.

Senior Member
    Το ίδιο μου λέει η ψυχολογος. Να σε ρωτήσω κάτι όμως;του πήγε το μυαλό ότι δεν θα πιστεύω ότι της έριξε άκυρο..Δεν του πήγε το μυαλό ότι δεν θα πιστεύω ότι το τηλ ήταν επαγγελματικό;γιατί στη ιστορία ΜΌΝΟ αυτό με τρέλανε.
    σε τρελανε αυτο, γιατι αυτο εγινε. αν γινοταν το αλλο, θα σε τρελαινε εκεινο.
    γενικα, ψαχνεις αφορμες να τρελαθεις.

Senior Member
    Μίνα σε ψυχίατρο έχεις πάει να αναζητήσεις βοήθεια; Αν αναγνωρίζεις ότι είναι καθαρά δικό σου το θέμα και δεν έχει σχέση με το τι έκανε ή δεν έκανε ο άλλος , τι σε κρατάει από το να ζητήσεις βοήθεια;

Γιατί βλέπω ότι ενώ ΟΛΟΙ σου λέμε οτι είναι δικό σου το πρόβλημα , μέσα σου, και πρέπει να το λύσεις, από τη μια το δέχεσαι και λες ναι ξέρω είμαι παραονοική, από την άλλη πάλι πας να το ρίξεις στον άλλον και λες οτι προήλθε από το παλιό περιστατικό. Από κανένα περιστατικό δεν προήλθε. Είναι δικό σου καθαρά. Μπορείς να το αντιληφθείς αυτό;

Banned
    Αυτό με τρέλανε αλήθεια.δεν λέω ψέματα.αυτο προσπαθω να λύσω

Senior Member
    Αυτό με τρέλανε αλήθεια.δεν λέω ψέματα.αυτο προσπαθω να λύσω
    δεν σκεφτηκε οτι θα σε τρελαινε αυτο. επειδη οσα σε τρελαινουν ειναι ολα ανυποστατα.

Banned
    Σωστή η λογική σου αλλά αλήθεια δεν κάνω σκηνές ποτέ ούτε εγώ για να πωνοτι είμαι ζηλιαρα

Senior Member
    Σωστή η λογική σου αλλά αλήθεια δεν κάνω σκηνές ποτέ ούτε εγώ για να πωνοτι είμαι ζηλιαρα
    τοτε τι συζηταμε τοσες μερες;;
    ποια τρελαθηκε επειδη εδωσε ο ανδρας της ενα τηλεφωνο; εγω;

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast