Γάμος - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 297

Thread: Γάμος

Senior Member
    Πωω κοπελα μου δεν παλευεσαι εχουνε δικιο που σου τη λενε. Εδω κοιταω να σε βοηθησω και εσυ κοιτας να απαντας στα αρνητικα σχολια

Banned
    Δεν απάντησα σε κάποιον.

Banned
    Λουλούδι δεν μου την λένε.λενε την άποψη τους.δεκτη.εμενα απλά ο λόγος που μπήκα δεν είναι για μένα.. οκ..Ο καθένας ότι θέλει. Τους ευχαριστώ όπως και να χει

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Ξαναλέω εγώ στο σκηνικό μπροστά δεν ήμουν πάω βάση του τι μου είπε ο άντρας μου είτε είναι αλήθεια η ψεμα.η αλήθεια είναι ότι θέλω να πιστεύω αυτά που μου χει Πει.. ότι της έριξε άκυρο.. απλά εγώ πειράχτηκα γιατί ενώ της έριξε άκυρο ..στο τέλος τσουπ πάρε το τηλ άμα θες προσφορά...μου δώσε την εντύπωση πως απλά ήθελε να δώσει συνέχεια με την ευκαιρία της δουλειάς.εμενα εκεί μου πήγε το μυαλό.
    Επίσης 5 μήνες δεν ειμαι ετσι..Στις αρχές.. οκ δεν βλέπομουν. Τώρα σιγα σιγα πάρα πολύ σιγα συνερχομαι
    1.το περιστατικο που πολυ αναλυτικα και πολλες φορες μας περιεγραψες ειναι δυσαναλογα ασημαντο σε σχεση με την τεραστια ενοχληση που σου προκαλεσε.
    γι αυτο και πρεπει να πας σε ψυχιατρο, αν σε ενδιαφερει η ψυχικη σου υγεια και ο γαμος σου.

2, αυτο που σε τρελαινει ειναι οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εχεις τον πληρη ελεγχο οσων ΜΠΟΡΕΙ και να συμβουν στην σχεση σου, οπως κανεις μας δεν τον εχει, γιατι κανεις μας δεν ελεγχει 100% το μυαλο ενος αλλου ατομου, ακομα κι αν ειναι ο συντροφος μας.
    εσυ αυτο δεν μπορεις να το ανεχθεις κι εισαι ικανη να φτασεις στην τρελα για να μην το ανεχθεις.
    απο οσα λες τπτ δεν ενοχοποιει τον ανδρα σου οτι ειχε κατι πονηρο στο μυαλο του.
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ. κανεις δεν μπορει να το ξερει αυτο.
    αυτο ειναι που σε τρελαινει. θελεις αποδειξεις για κατι που μονο εκεινος το ξερει κι ΑΝ θελει σου λεει την αληθεια, αν δεν θελει δεν στην λεει..
    εκπληξη: δεν κατεχεις το μυαλο κανενος, ακομα κι αν τον παντρευτεις.
    deal with it, η κανε θεραπεια...

Banned
    Remedy δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο πολλών πραγμάτων φυσικα.απαιτω ειλικρινια. Κάθε τη ιδέα ότι ίσως κάτι από αυτά να μην είναι αλήθεια φρικαρω..Ναι .

Senior Member
    Αυτό μου το λέει και ο Νίκος ..ότι θέλω ντε και καλά να παραδεχτεί τα δικά μου.. αλλά δεν το κάνω γι αυτό.αληθεια.
    Γιατί το κάνεις τότε; Να στο πω και χύμα. Αν δεν πιστεύω τον άνθρωπο μου για τον α β λόγο, τον χωρίζω. Αν δεν του έχω εμπιστοσύνη και θεωρώ/νιώθω πως με δουλεύει τον διαολοστέλνω και αποχωρώ.
    Εσύ δεν φεύγεις. Μένεις και θες να αποδείξεις πως έχεις δίκιο και να τον συγχωρέσεις. πες μου ειλικρινά αν έρθει και σου παραδεχτεί οτι με πονηρό σκοπό έδωσε το τηλέφωνο και σου ζητήσει συγγνώμη δεν θα τον συγχωρέσεις;

Είναι αυτό που σου είπε και η Ρεμεντυ, Θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο πάνω στον άλλον αλλά αυτό δεν γίνεται.

Senior Member
    Remedy δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο πολλών πραγμάτων φυσικα.απαιτω ειλικρινια. Κάθε τη ιδέα ότι ίσως κάτι από αυτά να μην είναι αλήθεια φρικαρω..Ναι .
    Μπορεις να απαιτεις οτι θελεις.
    Ο αλλος ΑΝ θελει στην λεει, ομως.
    Αυτο δεν θελεις να δεχτεις. Ότι επειδη εσυ απαιτεις, ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να ειναι ειλικρινής.
    Γι αυτο λεμε οτι στην σχεση σου η εχεις εμπιστοσυνη και προχωρας πιστευοντας τον αλλον (αν δεν προκυψει κατι, που σε σενα δεν εχει προκυψει. Απ τα μαλλια το τραβάς), η ΔΕΝ εχεις εμπιστοσυνη και το διαλυεις. Δεν καθεσαι να παιδευεις κι εσενα και τον αλλον μεχρι να σηκωθει να φυγει απο την αγανακτηση, η να βρει αλλη για να εχεις κατι αληθινο να τον κατηγορεις...

Banned
    Αν αποδεικνυόταν το αντίθετο θα έφευγα ναι

Miliva21
    Guest
    Λοιπόν συνοψίζοντας 12 άτομα ( διαφορετικης ηλικιας και φυλου και ιδιοσυγκρασίας) που μπήκαμε να σου απαντήσουμε βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα:

1) ότι ο σύντροφός σου είναι εντάξει απέναντι σου ( σύμφωνα με όλες τις περιγραφές και με όσα εκείνος σου είπε και με όσα εσύ φαντάζεσαι) απορριψαμε κάθε σενάριο να είναι ένοχος και να κρύβει κάτι

2) όλοι σου λέμε ότι δεν δέχεσαι την άποψη μας που γι αυτήν μπήκες στη τελική και ότι κολλάς και ανάμασας τα ίδια...

3) όλοι σου λέμε ότι οχι μόνο ειναι αθωος ο συντροφος σου αλλα οτι εχεις κολλη σε τετοιο σημειο και εισαι εμμονικα επιμονη που καλό θα ήταν να κοιτάξεις ψυχίατρο

(άμα ήταν ένοχος ο Νίκος οχι μόνο θα σου λέγαμε ότι έχεις δίκιο αλλά δν θα κάναμε κανένα απολύτως λογο για ψυχιάτρους και για το ότι έχεις προβλημα)

Όλοι σου λέμε ότι έχεις πρόβλημα εσύ
    Άρα ο σύντροφός σου είναι αθώος...

Αυτές είναι οι 3 αναντιρρητες και αδιαπραγματευτες κοινές αλήθειες ...μη σε ξανακουσω να ξαναρωτας ή να αμφιβάλλεις

Senior Member
    Αν αποδεικνυόταν το αντίθετο θα έφευγα ναι
    ε φυγε απο τωρα. ποτε δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρη οτι δεν σου λεει καποιο ψεμα, αν δεν σου αρκει ο λογος του.

Miliva21
    Guest
    Και αν θες να γράψεις κάτι παραπάνω επειδή ακόμα σε τρώει σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο τον ειδικό να του τα πεις καλύτερα θα ξέρει πως να σε βοηθήσει

Banned
    Στη αρχή έλεγε μακαρι να πάρει η κοπέλα να δεις και συ ότι δεν λέω ψέματα και ότι της απάντησα όπως ακριβώς σου τα είπα.και αμ ελέω ψέματα να σαι σίγουρη τόσο πολύ που με έχεις κουράσει θα στα λεγα όλα να σηκωθώ να φύγω

Senior Member
    το σεξ, αραιωσε απο οταν ξεκινησε αυτο το θεμα, η ειχε αραιωσει ηδη, απο πριν;

Banned
    Πριν μου πει το σκηνικο είχε πεθανει ο θείος μου και είχα απομακρυνθεί. Πχ από τις 10 φορές είχε πέσει στο 5.και με είχε ρωτήσει αν έχει συμβεί κάτι. Επειδή κοιμήθηκα 2 φορές στον καναπέ.και μάλιστα σκεφτόμουν. Ότι θα βρει άλλη..

Banned
    Εκείνος δε το επιδίωκε οχι όταν μου πε την φάση..μετά από καιρο που του σαν σπάσει τα νεύρα.

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast