Μια δεύτερη ευκαιρία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Member
    Η αλλαγή των γονιών μου έγινε μέσα από έναν συνδυασμό, οικονομικής άνεσης διότι έχω δικό μου πορτοφόλι, περηφάνιας που πιστεύουν ότι κάνω κάτι στην ζωή μου και από προσωπικής ηρεμίας γιατί ο χωρισμός ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Ότι και να κάνω θέλω να το κάνω πρώτα για τους γονείς μου για να τους δικαιώσω, να τους κάνω περήφανους, να μπορέσω να τους κοιταω στα μάτια με άνεση και για μένα γιατί το πτυχίο θα μανεβασει την ποιότητα της ζωής μου

Miliva21
    Guest
    Καταλαβαίνεις ότι έχουν μια βαρύτητα αυτά που γράφεις και ότι αξίζουν κάθε προσπάθεια ......

Μην το σκέφτεσαι ότι είναι ακατόρθωτο και ότι σε φάγανε τα χρόνια ....εδώ εγώ είχα στη σχολή 65+ φοιτητές χεχε ......

Αν έχεις κάποιο πλάνο στο οποίο μπορείς να τελειώσεις τις σπουδές σου έστω και "αργά" ακολούθησε το .....

Αλλιώς ψάξε ότι άλλο μπορείς να βρεις σε σχολή ώστε να εξειδικευτεί έστω σε κάτι.....

Ότι και να κάνεις θα είναι σίγουρα καλύτερο για σένα από το να μείνεις εντελώς ανειδίκευτος

Member
    Η σχολή μου με τρελό διάβασμα μπορεί να με πάρει από τρία έως τέσσερα χρόνια από τώρα, όλα αυτά τα χρόνια όμως θα είμαι στα πόδια της μαμάς μου κάτι που φαντάζομαι ότι δεν θέλει και η ίδια. Την θέλω την σχολή αλλά στο σημείο που έφτασα τα πράγματα δεν θα επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου αλλά ψυχικά και αυτό είναι που με σκοτώνει. Από τις τύψεις αυτές κλαίω μέρα-νυχτα, ξαπλώνω στις 12 και ο ύπνος με παίρνει στις 4 γιατί με τρώει αυτό που τους έχω κάνει.

Member
    Σε ευχαριστώ που απαντάς τόσο άμεσα με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ, έχει καθαρίσει το μυαλό μου, νιώθω πιο αποφασισμένος

Miliva21
    Guest
    Ναι κατάλαβα.....εφόσον λοιπόν η μόνη επιβάρυνση είναι η ψυχολογική ....ντάξει δν είναι και λίγο....Αλλά εφόσον λες ότι η σχολή μπορεί να βγει αν ρίξεις το απαραίτητο διάβασμα δεν σε πήραν και τα χρόνια ρε αδερφε........ντάξει αλλοι ιδανικά τελειώνουν στα 22 άλλοι στα 25 ........για μένα πάντως μετράει παρά πολύ ότι είσαι αποφασισμένος να τη τελειώσεις τη σχολή σου ακόμα και τώρα ....... αξίζεις ρε παιδί μου σαν άνθρωπος......εχει άλλη βαρύτητα να έκανες τα λάθη σου αλλά να το αποφάσεις να κάνεις κάτι καλύτερο από το να θεωρείσαι ο κλασικός "τεμπελακος" που τα φόρτωσε στο κοκορα..... Ακόμα και σε ιδιωτική σχολή να πας και να εξειδικευτείς σε κάτι ......θα σου δώσει μπόνους......μετράει αλλιώς .....

Και οι γονείς σου θα το εκτιμήσουν ότι έχεις μετανιώσει.....Και αν θες να ξέρεις εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα ήθελα να το ξέρω και οσο το δυνατό πιο γρήγορα .....Ακόμα και τώρα....

Πρέπει να τους μιλήσεις σου τώρα....
    Πες οχι στον παλιό σου εαυτο που απέφευγε το πρόβλημα και το έβαζε κάτω από το χαλι και καθυστερούσε και ανέβαλε τα πάντα....
    Ούτως ή άλλως θα το μάθουν ότι δεν τελειώνεις τη σχολή δεν θα το γλυτώσεις ....

Καλύτερα τώρα λοιπόν θα εκτιμηθεί πολύ εφόσον θες την κατανόηση τους

Miliva21
    Guest
    Και εφόσον είσαι και μαθηματικό από ένα σημείο και έπειτα παράλληλα με τις σπουδές σου θα μπορείς να κάνεις και κάνα ιδιαίτερο σε κάνα παιδάκι του δημοτικού να βγάζεις και από κει.......Είναι καλή η σχολή σου και για καθηγητής έστω και στα 28 είναι πολύ καλά πίστεψε με

Senior Member
    Είναι οντως μια πολυ δύσκολη σχολή και σε αυτο συνεισφέρουν κατα πολυ και οι καθηγητές. Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσεις σταδιακά και ήρεμα, μαθαίνοντας κάποια βασικά πράγματα στα οποια πατάνε τα πιο προχωρημένα μαθήματα. Πιστεύω ομως οτι χρειάζεται να έχεις επαφή και με τη σχολή.

Member
    Miliva21 και τώρα κάνω ιδιαίτερα έχω 2 μαθητές, ασχολήθηκα και με λίγα γεωργικά και έτσι έβγαλα τουλάχιστον τα έξοδα αυτού του χρόνου μου (με το να είμαι στο σπίτι των γονιών μου πάντα πού έξοδα όπως ενοίκια ρεύματα δεν συμπληρώνω)

kerasi νιώθω ότι έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, θα ήθελες να με βοηθήσεις να καταλάβω;

Page 2 of 2 FirstFirst 12