Διάφορα ηλικίας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Καλησπερα και πάλι...

Σε αντίθεση με τους μεγαλυτερους που δείχνουν να έχουν διανυσει περισσότερα χιλιόμετρα στο κοντέρ με ότι αυτό συνεπάγεται στο χαρακτήρα τους στις απόψεις τους στις γνώσεις τους κτλ
    ..
    αχαχαχα , καλο αυτο με το κοντερ .......

Miliva21
    Guest
    Δεν ξέρω πρακτικά θεωρώ χάσμα αγεφυρωτο τη διάφορα 20+ χρόνια......

Είναι θεωρώ χαμένη από χέρι τέτοια σχέση.....Αυτά είναι για πειραματισμό μόνο σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν και τους τύχει....Κατά τ άλλα δν νμζ ότι θα τα βρουν εύκολα δύο άνθρωποι με τόση διαφορά ηλικίας....

Αλλά ακόμα κ αν αρέσει σε κάποιους η διαφορά ηλικίας υπάρχουν και τα 8 με 10 χρόνια που δεν θεωρείται ο σύντροφός συνομήλικος Αλλά δν γντ και αυτό το χάσμα...

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια...

Πρέπει να ανοίξουμε ένα θρεντ να μας πουν άντρες και γυναίκες τους λόγους που τους αρέσουν οι κατά πολύ μικρότεροι ή μεγαλύτεροι σύντροφοι...

Το γιατί μια γυναίκα θέλει έναν μεγαλύτερο λίγο πολύ το αναλύσαμε εδώ και σε άλλα θρεντ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν ξέρω πρακτικά θεωρώ χάσμα αγεφυρωτο τη διάφορα 20+ χρόνια......
    Πρέπει να ανοίξουμε ένα θρεντ να μας πουν άντρες και γυναίκες τους λόγους που τους αρέσουν οι κατά πολύ μικρότεροι ή μεγαλύτεροι σύντροφοι...
    Nai , μεχρι 20 χρονια παιζεται , εξαρταται και τους εμπλεκομενους ................ εμενα μαρεσουν οι μικροτερες γιατι ειμαι ξεγνοιαστος , καθολου ζηλιαρης , και μια μικροτερη ειναι πιο ξεγνοιαστη ( συνηθως ) απο μια μεγαλυτερη , και δυσκολα θα ζηλεψει εναν μεγαλυτερρος της , συνηθως οι μεγαλοι ζηλευουν τις μικρες ........ και κακα τα ψεμματα , μια ανω των 40 δυσκολο να διατηρησει το σωμα της , ειναι πιο αδικη η φυση με τις γυναικες , και επειδη γυμναζομαι απο το 86 , θελω κι η αλλη να ειναι fit , λογικο, ε ? αλλα βλεπω οτι η ταση ειναι να κοιτανε οι γυναικες μικροτερους , αρα εκει εχω handicap .....

Senior Member
    οντως μια γυναικα δυσκολα κραταει το σωμα της φιτ μετα τα 45 (θα ελεγα εγω), αλλα και ο ανδρας ΠΟΛΥ δυσκολα κραταει την στυση του καλη και συχνη, μετα τα 45 επισης...
    οποτε, ενας μεγαλος ανδρας που θελει μικροτερη, θα πρεπει παραλληλα να ψαχνει καποια που να μηνε χει μεγαλη διαθεση για σεξ (υπαρχουν και τετοιες, αλλα οχι πολλες), αλλιως θα βρει συντομα εναν πιο ακμαιο...
    οπως και μια μεγαλυτερη γυναικα που τα εχει με εναν πολυ μικροτερο, θα πρεπει να βρει καποιον που να αξιολογει αλλα πραγματα πιο πανω απο το ποσο φιτ ειναι το σωμα της. αλλιως, κι εκεινος μπορει να βρει μια πιο φιτ, αν ειναι εμφανισιμος...

Miliva21
    Guest
    Προσωπικά πιστεύω πως και οι γυναίκες που είναι μικρές και δν θέλουν πολυ σεξ θεωρώ είναι επδ δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο κρεβάτι και δν έχουν απελευθερωθεί ακόμα ( ονοματα δεν λεμε εαυτους δεν θιγουμε χαχαχα....γκουχου γκουχου...)

ή είναι ασεξουαλ από τη φύση τους ......

Κατά τ άλλα αυτές που φαινομενικά δν είναι το άθλημα τους το σεξ θεωρώ είναι επδ δεν έχει δουλέψει ακόμα το εργαλείο δεν έχει μπει μπροστά....

Αλλιώς πια γυναίκα μικρή θα απέρριπτε το συχνό σεξ από τη στιγμή που έχει καταλάβει καλά κ έχει νιωσει τι είναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οντως μια γυναικα δυσκολα κραταει το σωμα της φιτ μετα τα 45 (θα ελεγα εγω), αλλα και ο ανδρας ΠΟΛΥ δυσκολα κραταει την στυση του καλη και συχνη, μετα τα 45 επισης...
    οποτε, ενας μεγαλος ανδρας που θελει μικροτερη, θα πρεπει παραλληλα να ψαχνει καποια που να μηνε χει μεγαλη διαθεση για σεξ (υπαρχουν και τετοιες, αλλα οχι πολλες), αλλιως θα βρει συντομα εναν πιο ακμαιο...
    οπως και μια μεγαλυτερη γυναικα που τα εχει με εναν πολυ μικροτερο, θα πρεπει να βρει καποιον που να αξιολογει αλλα πραγματα πιο πανω απο το ποσο φιτ ειναι το σωμα της. αλλιως, κι εκεινος μπορει να βρει μια πιο φιτ, αν ειναι εμφανισιμος...
    Σωστα αυτα που γραφεις , ρεμεντυ ........φυσικο ειναι στα 45+ ναχεις πεσμενη λιμπιντο , αλλα δεν νομιζω οτι 7 φορες /βδομαδα σεξ , πειραζει αμα γινουν 5 , τωρα αμα πεσειςσε καμμια σεξομανη , αλλαζει το πραμα , εγω και στα 25-30 , δεν υπερεβαινα τις 7 φορες/βδομαδα .........ειναι και ποσο σαρεσει η παρτενερ σου , ποσο ερωτευμενος εισαι βασικα ........................... οι γυναικες ατυχως γι αυτες εχουν ενα προβλημα με την κυτταριτιδα ,...........................εχω φιλη που εχει κανει στην Αμερικη πλαστικες , εχει ξοδεψει τουλαχιστον 100.000$ , και δειχνει απο 47 , 35 , αλλα κρατιεται πετσι και κοκκαλο για να μην φανει η κυτταριτιδα ......πολυ καλες πλαστικες , δεν εχει παραμορφωθει ......αλλα την ξερω απο το 84 , και ξερω τι βλεπω .....
    Last edited by Macgyver; 02-02-2019 at 06:01.

Page 2 of 2 FirstFirst 12