Προβλημα με στύση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57

Προβλημα με στύση

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ξανά γράψει αντίστοιχο θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι διαφορετικό.

Σήμερα το πρωί είπα να δω ένα πορνο κ έκανα ότι έκανα. Ωστόσο δεν γινόταν αρκετά σκληρό το πεος μου όσο Κ αν προσπάθησα ενώ είχα αρκετή όρεξη . Είχα στύση αλλά όχι πλήρη .Δεν ήταν φουλ σκληρο δηλαδή. Δεν κατάφερα καμία φορά να έρθω σε πλήρη στύση και αυτό με σκότωσε τώρα ψυχολογικά.

Οι ερωτήσεις μου για όσους γνωρίζουν είναι.
    Η στυτική δυσλειτουργία έχει σύμπτωμα αδυναμίας πλήρης στύσης; Η το θέμα παρουσιάζεται μόνο σε ψυχολογικούς παράγοντες;
    Δηλαδή θα μπορούσε παθολογικά να μην έχω πλήρη στύση?

Παρακαλώ όσοι ξέρουν γιατί με έχει φάει το άγχος μην έχω πρόβλημα.

Member
    Το έχω και εγώ. Είναι από τα αντιψυχωσικα που παίρνω. Αν παίρνεις κι εσύ φάρμακα μάλλον από αυτό είναι.

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Καλησπέρα παιδιά. Έχω ξανά γράψει αντίστοιχο θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι διαφορετικό.

Σήμερα το πρωί είπα να δω ένα πορνο κ έκανα ότι έκανα. Ωστόσο δεν γινόταν αρκετά σκληρό το πεος μου όσο Κ αν προσπάθησα ενώ είχα αρκετή όρεξη . Είχα στύση αλλά όχι πλήρη .Δεν ήταν φουλ σκληρο δηλαδή. Δεν κατάφερα καμία φορά να έρθω σε πλήρη στύση και αυτό με σκότωσε τώρα ψυχολογικά.

Οι ερωτήσεις μου για όσους γνωρίζουν είναι.
    Η στυτική δυσλειτουργία έχει σύμπτωμα αδυναμίας πλήρης στύσης; Η το θέμα παρουσιάζεται μόνο σε ψυχολογικούς παράγοντες;
    Δηλαδή θα μπορούσε παθολογικά να μην έχω πλήρη στύση?

Παρακαλώ όσοι ξέρουν γιατί με έχει φάει το άγχος μην έχω πρόβλημα.
    Έχω μια απορία .....γιατί δεν πας στο γιατρό????
    Εκείνος θα σου πει σίγουρα....η μερική στύση είναι πρόβλημα....αλλά εσύ πριν καιρό έλεγες ότι έχεις πλήρη στύση απλά όχι κατευθείαν...ότι ήθελε λίγη προσπαθεια..και σου είχα πει ότι είναι απόλυτος φυσιολογικό να θέλει λίγη προσπάθεια για να έχεις πλήρη στύση....τώρα άλλαξε δηλαδή???τωρα εχεις μερική στύση???

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Έχω μια απορία .....γιατί δεν πας στο γιατρό????
    Εκείνος θα σου πει σίγουρα....η μερική στύση είναι πρόβλημα....αλλά εσύ πριν καιρό έλεγες ότι έχεις πλήρη στύση απλά όχι κατευθείαν...ότι ήθελε λίγη προσπαθεια..και σου είχα πει ότι είναι απόλυτος φυσιολογικό να θέλει λίγη προσπάθεια για να έχεις πλήρη στύση....τώρα άλλαξε δηλαδή???τωρα εχεις μερική στύση???
    Aλλαξε από προχθές. Προχθές είχα πλήρη στύση αλλά από εχθές δεν ξέρω τι έγινε. Τελικά 2 ωρες αργότερα κατάφερα να έρθω σε πλήρη σχεδον οταν σταμάτησα νσ προσπαθω να αποκτήσω. Μάλλον δεν τον γλυτώνω τον γιατρό αν και κάτι μου λέει είναι άγχος.

Senior Member
    Aλλαξε από προχθές. Προχθές είχα πλήρη στύση αλλά από εχθές δεν ξέρω τι έγινε. Τελικά 2 ωρες αργότερα κατάφερα να έρθω σε πλήρη σχεδον οταν σταμάτησα νσ προσπαθω να αποκτήσω. Μάλλον δεν τον γλυτώνω τον γιατρό αν και κάτι μου λέει είναι άγχος.
    Η απάντηση είναι και πάλι η ίδια...δεν έχεις τίποτα..το ότι μια μέρα η δυο μέρες δεν είχες στύση δεν σημειώθηκε τίποτα...διότι είχες την τρίτη μέρα....
    Λοιπον....τα ξανά λέω άλλη μια για να συνοψησουμε...
    Μερική στύση είναι προβλημα. ΑΛΛΑ...όταν αυτό εχει παρατεταμένη διάρκεια....δηλαδή τρεις εβδομάδες η ένα μήνα η δυο μήνες...έχεις μερική στύση και δεν είναι σε θέση το πέος να εισέλθει εις στο κόλπο....η ακόμα και με αυνανισμό έχεις μερική στύση...αυτό είναι πρόβλημα...όχι όμως αν αυτό τύχει να γίνει μια μέρα η δυο μέρες...αυτό δεν είναι πρόβλημα...και η απόδειξη είναι ότι είχες πλήρη στύση την τρίτη μέρα...αν είχες πρόβλημα δεν θα είχες στύση ούτε την τρίτη μέρα...
    Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα...πάμε στο γιατρό...και πες του αυτό που σου συμβαίνει....

Senior Member
    Δεν είναι άγχος είναι απτην ιδέα σου ..σου μπήκε η ιδέα ότι έχεις πρόβλημα...και προσπαθεί το πέος σου να σου αποδείξει ότι δεν είναι έτσι...αλλά εσύ όλο και το παιδευεις..

Οκ φίλε μου. Οπότε να θεωρήσω ότι έχω πρόβλημα Όταν το πεος μου δεν αποκτά πλήρη στύση με αυνανισμό η σεξ και επιμένει να μην αποκτά στύση για έναν μήνα σωστά; σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου αλλά με αγχώνει πολύ αυτό το θέμα.

Senior Member
    Ποσο συχνά βλέπεις αισθησιακές ταινίες στο διαδίκτυο; Eαν βλέπεις, πρεπει να τα κόψεις μαχαίρι για να κάνεις restart.

Senior Member
    Τον υπολογιστη να κανει ρισταρτ η μονο το βιντεο;

Παντως στο θεμα "στυτικη δυσλειτουργια", ειτε απο ψυχολογικα ειτε οργανικα αιτια, ανηκει και η λεγομενη ποιοτητα της στυσης. Οι ουρολογοι μεχρι και κλιμακα εχουν, νομιζω φτανει μεχρι το πεντε. Οι δυο παραγοντες ειναι ορθοτητα και σκληροτητα με το μηδεν να ειναι η χαλαση και το πεντε το πεος να ειναι τελειως σκληρο και ορθιο. Μη γελατε, το βρισκετε σε σοβαρα σαϊτ και στο ιντερνετ αν το ψαξετε. Αφου βεβαια κανετε και ρισταρτ :rolleyes:

Γενικα κλεισε ενα ραντεβου με ουρολογο για ξεκινημα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Τον υπολογιστη να κανει ρισταρτ η μονο το βιντεο;

Παντως στο θεμα "στυτικη δυσλειτουργια", ειτε απο ψυχολογικα ειτε οργανικα αιτια, ανηκει και η λεγομενη ποιοτητα της στυσης. Οι ουρολογοι μεχρι και κλιμακα εχουν, νομιζω φτανει μεχρι το πεντε. Οι δυο παραγοντες ειναι ορθοτητα και σκληροτητα με το μηδεν να ειναι η χαλαση και το πεντε το πεος να ειναι τελειως σκληρο και ορθιο. Μη γελατε, το βρισκετε σε σοβαρα σαϊτ και στο ιντερνετ αν το ψαξετε. Αφου βεβαια κανετε και ρισταρτ :rolleyes:

Γενικα κλεισε ενα ραντεβου με ουρολογο για ξεκινημα.
    Δεν γελάμε καθόλου...το θέμα στύση είναι καθαρά θέμα υγείας άρα γιατί να γελάμε με θέματα υγείας????και πολύ σωστά οι γιατροί έχουν κλίμακες και άλλους μεθόδους διάγνωσης της σωστής στύσης για να μπορούνε να κάνουνε διάγνωση...

Senior Member
    Οκ φίλε μου. Οπότε να θεωρήσω ότι έχω πρόβλημα Όταν το πεος μου δεν αποκτά πλήρη στύση με αυνανισμό η σεξ και επιμένει να μην αποκτά στύση για έναν μήνα σωστά; σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου αλλά με αγχώνει πολύ αυτό το θέμα.
    Σωστά...κοίταξε να ξέρεις πάντα κάτι το θέμα στύση έχει να κάνει με την διάθεση μας...για να σου δώσω ένα παράδειγμα...
    Έγινε κάτι στη δουλειά σου και στεναχωρέθηκες... παράδειγμα λέω...
    Και αυτό σε επιρεαζει και στο σπίτι που γύρισες δηλαδή σκεφτεσε το δυσάρεστο που έγινε στη δουλειά σου...ε άμα προσπαθήσεις να αυνανιστης δεν θα έχεις στύση απλούστατα και μόνο γιατί το μυαλό σου είναι αλλού ..
    Και γιατί σκέφτεσαι δυσάρεστα πράγματα...και αυτό.μπορει να σε επιρεαση και για κάνα δυο μέρες ακόμα..η ένα άλλο παράδειγμα...πες ότι είσαι απασχολημένος με κάτι άλλο όχι απαραίτητα δυσάρεστο πράγμα..απλά με μια κατάσταση και έχεις το μυαλό σου εκεί και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα...
    Ε δεν θα πας να κάνεις σεξ η να αυνανιστης...αλλά ακόμα και αν το επειχηρησεις πάλι δεν θα έχεις στύση...πολύ πιθανόν....
    Θέλει να έχεις το μυαλό καθαρό όσο γίνεται και να κάτσεις να το απολύσεις το σεξ η το αυνανισμό....
    Οι γιατροί λένε ότι εάν ένας ασθενής τους πει ότι δεν έχει στύση εδώ και μια εβδομάδα θα του απαντήσουν οι γιατροί ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαγνωσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα...διότι είναι μόνο μια εβδομάδα..θέλει καιρό αυτό για να πούνε ότι ναι έχεις πρόβλημα με τη στύση...δεν μπορούνε να επιβεβαιώσουν με μια μέρα η με δύο η με τρεις μέρες και να πουν ναι υπάρχει πρόβλημα...γιατί απλούστατα εκείνες της μέρες μπορεί να είχες το μυαλό σου αλλού..μπορεί να μην είχες ορέξει..χίλια μπορεί..

Senior Member
    Για να σου δώσω ένα ζωντανό παράδειγμα.οταν επισκέφτηκα το γιατρό για τη στυτικη δυσλειτουργία με ρώτησε πόσο καιρό επικρατεί αυτή η κατάσταση...
    Και του λέω εδώ και ένα μήνα περίπου με ένα μισή..
    Και δεν είχα ποτέ στύση..και με κανέναν τρόπο...
    Και μου λέει όντως υπάρχει πρόβλημα..
    Αν του έλεγα λέω παράδειγμα ότι το έχω εδώ και δύο τρεις μέρες...θα μου έλεγε και γι'αυτό ήρθες εδώ??
    Δύο τρεις μέρες είναι φυσιολογικό..δεν μπορώ να το δεχτώ για πρόβλημα..

Senior Member
    Νομίζω ότι έχουμε μιλήσει και παλιότερα και πάλι για το ίδιο θέμα εάν κάνω λάθος διόρθωσε με....
    Γιατί έχεις κολλήσει τόσο πολύ με τη στύση σου??
    Αφού μια χαρά δουλεύει...εγώ πιστεύω ότι σου έχει μπει η ιδέα στο μυαλό και δεν λέει να βγει...προσπάθησε
    Να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από αυτό το πράγμα γιατί μετά απτή ιδέα σου και μόνο μπορεί να αποκτήσεις πρόβλημα...ενώ δεν το έχεις...
    Εγώ για σένα αυτό λέω...όχι ότι με πειράζει να ανοίγεις θέματα καλά κάνεις και ανοίγεις γι'αυτό είναι το φόρουμ
    ...αλλά είναι κρίμα να ανοίξεις πρόβλημα στον εαυτό σου τη στιγμή που είσαι υγιέστατος....
    Ωστόσο για να ξεκολλήσεις το μυαλό σου εάν θέλεις πηγενε στο γιατρό και πες του όλα αυτά που λες σε εμάς..να δεις που θα σου πει το ίδιο πράγμα..ότι δεν έχεις πρόβλημα...

Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μια φορά για την βοήθεια σου. Κ όλους που απάντησαν. Μια τελευταία ερώτηση. Ένας γιατρός δεν θεωρεί λες πρόβλημα Όταν κάποιος δεν έχει στύση για λίγες μέρες ενώ εχει όρεξή. Το θέμα είναι αυτό ισχύει ακόμα κ Όταν ο άλλος δεν έχει κάποιο άγχος εκείνην την ώρα; έτυχε να έχω όρεξη πολύ κ καθόλου άγχος και δεν μπορούσα εκείνη την ώρα. Για αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ κ πάλι. Λίγο δουλειάς δεν απαντάω αμέσως αλλά βλέπω τις απαντήσεις σας κ με βοηθάνε.

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Για να σου δώσω ένα ζωντανό παράδειγμα.οταν επισκέφτηκα το γιατρό για τη στυτικη δυσλειτουργία με ρώτησε πόσο καιρό επικρατεί αυτή η κατάσταση...
    Και του λέω εδώ και ένα μήνα περίπου με ένα μισή..
    Και δεν είχα ποτέ στύση..και με κανέναν τρόπο...
    Και μου λέει όντως υπάρχει πρόβλημα..
    Αν του έλεγα λέω παράδειγμα ότι το έχω εδώ και δύο τρεις μέρες...θα μου έλεγε και γι'αυτό ήρθες εδώ??
    Δύο τρεις μέρες είναι φυσιολογικό..δεν μπορώ να το δεχτώ για πρόβλημα..
    Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μια φορά για την βοήθεια σου. Κ όλους που απάντησαν. Μια τελευταία ερώτηση. Ένας γιατρός δεν θεωρεί λες πρόβλημα Όταν κάποιος δεν έχει στύση για λίγες μέρες ενώ εχει όρεξή. Το θέμα είναι αυτό ισχύει ακόμα κ Όταν ο άλλος δεν έχει κάποιο άγχος εκείνην την ώρα; έτυχε να έχω όρεξη πολύ κ καθόλου άγχος και δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να αποκτήσω καλη στυση με τιποτα. Για αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ κ πάλι. Λογο δουλειάς δεν απαντάω αμέσως αλλά βλέπω τις απαντήσεις σας κ με βοηθάνε.

Page 1 of 4 123 ... LastLast