Προβλημα με στύση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μια φορά για την βοήθεια σου. Κ όλους που απάντησαν. Μια τελευταία ερώτηση. Ένας γιατρός δεν θεωρεί λες πρόβλημα Όταν κάποιος δεν έχει στύση για λίγες μέρες ενώ εχει όρεξή. Το θέμα είναι αυτό ισχύει ακόμα κ Όταν ο άλλος δεν έχει κάποιο άγχος εκείνην την ώρα; έτυχε να έχω όρεξη πολύ κ καθόλου άγχος και δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να αποκτήσω καλη στυση με τιποτα. Για αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ κ πάλι. Λογο δουλειάς δεν απαντάω αμέσως αλλά βλέπω τις απαντήσεις σας κ με βοηθάνε.
    Εκείνη την ώρα εισουν με κορίτσι???εννοώ ήθελες να κάνεις σεξ η να αυνανιστης???αν εισουν με κορίτσι και ήθελες να κάνεις σεξ και δεν σηκώθηκε όντως είναι πρόβλημα...αν ήθελες να αυνανιστης..δεν είναι τόσο πρόβλημα διότι μπορεί ο οργανισμός να έχει βαρεθεί τον αυνανισμό και γι'αυτό να μην σηκώνετε...είναι μια πιθανή αιτία αυτή...δοκίμασε να κάνεις σεξ και μετά πες μας αν είχες η όχι στύση...

Senior Member
    Αν θέλεις θύμισε μου λίγο την ηλικία σου...

Senior Member
    Αγχος ειναι , σουχει μπει η ιδεα ,και δεν ξεκολλας , τοχα παθει στα 26 , και τραβολογιομουν 4 μηνες στους γιατρους , τελικα εγινε το θαυμα και απαξ και ξεκολλησα , δεν σταματαγα μετα ............................ειναι να μην σου καρφωθει η ιδεα ....

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν θέλεις θύμισε μου λίγο την ηλικία σου...
    30 είμαι .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγχος ειναι , σουχει μπει η ιδεα ,και δεν ξεκολλας , τοχα παθει στα 26 , και τραβολογιομουν 4 μηνες στους γιατρους , τελικα εγινε το θαυμα και απαξ και ξεκολλησα , δεν σταματαγα μετα ............................ειναι να μην σου καρφωθει η ιδεα ....
    Μακ πως ξεκολλησες φίλε???εγώ τώρα ξεκολαω....εμένα με πήρε περισσότερος χρόνος...

Εκείνη την ώρα εισουν με κορίτσι???εννοώ ήθελες να κάνεις σεξ η να αυνανιστης???αν εισουν με κορίτσι και ήθελες να κάνεις σεξ και δεν σηκώθηκε όντως είναι πρόβλημα...αν ήθελες να αυνανιστης..δεν είναι τόσο πρόβλημα διότι μπορεί ο οργανισμός να έχει βαρεθεί τον αυνανισμό και γι'αυτό να μην σηκώνετε...είναι μια πιθανή αιτία αυτή...δοκίμασε να κάνεις σεξ και μετά πες μας αν είχες η όχι στύση...
    Δεν έκανα σεξ Όχι. Να αυνανιστο δοκίμασα και Δεν τα κατάφερα. Δεν κατάφερα την τετάρτη φορά ενώ είχα εκτονωθεί ήδη χωρίς στύση.
    Σεξ δεν έχω δοκιμάσει καθόλου αυτές τις μέρες επειδή είμαι κ μόνος αυτόν τον καιρό. Είμαι 30.

Senior Member
    Δεν έκανα σεξ Όχι. Να αυνανιστο δοκίμασα και Δεν τα κατάφερα. Δεν κατάφερα την τετάρτη φορά ενώ είχα εκτονωθεί ήδη χωρίς στύση.
    Σεξ δεν έχω δοκιμάσει καθόλου αυτές τις μέρες επειδή είμαι κ μόνος αυτόν τον καιρό. Είμαι 30.
    Λοιπόν δοκίμασε τριβόλι...1 ποτήρι την ημέρα χωρίς ζάχαρη..το βράζεις σε ένα μπρίκι το στραγγίζεις καλά καλά.και πίνεις το ζουμί του...ένα ποτήρι την ημέρα για τρεις μέρες είναι υπέρ αρκετά για να σου γίνει κάγκελο.
    Όχι παραπάνω από τρεις μέρες..και όχι παραπάνω από ένα ποτήρι την ημέρα...1 κουταλάκι του γλυκού βάζεις ε όχι της σούπας....
    Υ.γ
    Αν δεν έχεις πίεση και καρδιές.και σοβαρά προβλήματα υγείας...αλλιώς μην περνεις τίποτα..αν και το καλύτερο είναι να επισκεφτης έναν γιατρό

Λοιπόν δοκίμασε τριβόλι...1 ποτήρι την ημέρα χωρίς ζάχαρη..το βράζεις σε ένα μπρίκι το στραγγίζεις καλά καλά.και πίνεις το ζουμί του...ένα ποτήρι την ημέρα για τρεις μέρες είναι υπέρ αρκετά για να σου γίνει κάγκελο.
    Όχι παραπάνω από τρεις μέρες..και όχι παραπάνω από ένα ποτήρι την ημέρα...1 κουταλάκι του γλυκού βάζεις ε όχι της σούπας....
    Υ.γ
    Αν δεν έχεις πίεση και καρδιές.και σοβαρά προβλήματα υγείας...αλλιώς μην περνεις τίποτα..αν και το καλύτερο είναι να επισκεφτης έναν γιατρό
    Την τεταρτη φορά που δοκίμασα είχα κανονική στύση. Αφού είχα στην συνέχεια κανονική στύση είναι απαραίτητο να επισκεφτώ γιατρό? Γιατί μου είχες πει στο παρελθόν ότι αν απόκτησα στην συνέχεια και πάλι κανονική στύση όλα καλά και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Μου συμβαίνει απλά μερικές φορές. Όχι πάντα

Senior Member
    Την τεταρτη φορά που δοκίμασα είχα κανονική στύση. Αφού είχα στην συνέχεια κανονική στύση είναι απαραίτητο να επισκεφτώ γιατρό? Γιατί μου είχες πει στο παρελθόν ότι αν απόκτησα στην συνέχεια και πάλι κανονική στύση όλα καλά και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Μου συμβαίνει απλά μερικές φορές. Όχι πάντα
    Ρε φίλε θα με τρελάνεις..σου λέω είσαι μια χαρά δεν χρειάζεσαι τίποτα δεν με πιστεύεις δεν ησυχάζεις...σου λέω πάρε αυτό..μου λες γιατί αφού έχω στύση...
    Με έχεις μπερδέψει ρε φίλε πράγματικα...έχεις στύση η όχι???η κάποιες φορές έχεις κάποιες δεν έχεις???

Ρε φίλε θα με τρελάνεις..σου λέω είσαι μια χαρά δεν χρειάζεσαι τίποτα δεν με πιστεύεις δεν ησυχάζεις...σου λέω πάρε αυτό..μου λες γιατί αφού έχω στύση...
    Με έχεις μπερδέψει ρε φίλε πράγματικα...έχεις στύση η όχι???η κάποιες φορές έχεις κάποιες δεν έχεις???
    Ναι όντως σε μπέρδεψα λίγο.

Κάποιες φορές έχω στυση κάποιες δεν έχω. Αυτό εννοώ

Senior Member
    Ναι όντως σε μπέρδεψα λίγο.

Αυτές της φορές που δεν έχεις στύση αν έπρεπε οποσδηποτε να έχεις...δηλαδή αν εισουν με γυναίκα και κάνατε κάτι.ναι έπρεπε να είχες στύση .
    Τελοσπαντων...Γιάννα συνοψίσουμε....πάρε αν θες τριβόλι για τρεις μέρες για να είσαι πάντα σε ετοιμότητα... αυτά

Senior Member
    Από όσα έγραψες ως τώρα συμπεραίνω ότι το πρόβλημα βρίσκεται μάλλον στο μυαλό σου. Φαίνεται να έχεις κάποια εμμονή με το θέμα και αυτό δημιουργεί μια αγχωτική κατάσταση που μπορεί να έχει ξεφύγει από το συνειδητό πεδίο. Θα έλεγα ότι είναι καλό να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να δώσεις χρόνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Από όσα έγραψες ως τώρα συμπεραίνω ότι το πρόβλημα βρίσκεται μάλλον στο μυαλό σου. Φαίνεται να έχεις κάποια εμμονή με το θέμα και αυτό δημιουργεί μια αγχωτική κατάσταση που μπορεί να έχει ξεφύγει από το συνειδητό πεδίο. Θα έλεγα ότι είναι καλό να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να δώσεις χρόνο.
    Μα αυτό του λέω τόσο καιρό και δεν ησυχάζει....
    Και απτην ιδέα του και μόνο προκαλεί πρόβλημα στον εαυτό του...

Senior Member
    Μα αυτό του λέω τόσο καιρό και δεν ησυχάζει....
    Και απτην ιδέα του και μόνο προκαλεί πρόβλημα στον εαυτό του...
    Ας ελπίσουμε, τώρα που του το λένε δύο, να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Banned
    Φιλε παιρνεις αντιψυχωσικα; Γιατι αν παιρνεις και δεν κανεις εξεταση στο αιμα σου να ξέρεις μπορεί να σου έχει ανέβει η προλακτινη κι αυτη ευθυνεται για μειωμενη λιμπιντο. Και κοψε τη μαλακία αν θες να χεις καλη στυση βρες γυναικα και προσπαθησε να μαθεις να το χειριζεσαι το ολο συστημα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast