και αλλη φωνη ξανα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Lupo View Post
    Μου εχουν πει οτι απο ακραιο αγχος και φοβο μπορουν να βιωθουν τετοιου ειδους παρερμηνειες. Για να εχω εστω καποιου ειδους σχιζοφρενειας θα πρεπει να εχω και διαταραχη της σκεψης. Παραληρηματικες ιδεες δηλαδη, που δεν εχω κατι τετοιο περαν μονον απο την φοβια σχιζοφρενειας. Δεν εχω ακουσει απο τοτε κατι ξανα.

Για να ακους το ίδιο πράγμα σε διάφορες χρονικές στιγμές, μου ακούγεται λίγο δύσκολο να είναι παρερμηνεία χωρίς ηχητικό ερέθισμα. Υπαρχουν διαφόρων ειδών ψυχωσεις. Προσωπικα θα ζητουσα τη γνώμη κι άλλου ειδικού (ψυχιατρου) παράλληλα με ψυχοθεραπεία,ειδικά εφόσον το σκεφτεσαι συνέχεια. Δίκη σου η αποφαση βέβαια , αναλογα με το πως νιωθεις πλεον.
    Κάνεις συστηματικά ψυχοθεραπεία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Για να ακους το ίδιο πράγμα σε διάφορες χρονικές στιγμές, μου ακούγεται λίγο δύσκολο να είναι παρερμηνεία χωρίς ηχητικό ερέθισμα. Υπαρχουν διαφόρων ειδών ψυχωσεις. Προσωπικα θα ζητουσα τη γνώμη κι άλλου ειδικού (ψυχιατρου) παράλληλα με ψυχοθεραπεία,ειδικά εφόσον το σκεφτεσαι συνέχεια. Δίκη σου η αποφαση βέβαια , αναλογα με το πως νιωθεις πλεον.
    Κάνεις συστηματικά ψυχοθεραπεία;
    Κανω ναι!! Γενικα ομως ειναι κατι που το OCD μπορει να προκαλεσει μου εχουν πει. Εκτος αυτου ειμαι λειτουργικος, δεν υπαρχει εκπτωση στην κοινωνικη μου ζωη.
    Αν ηταν ομως μερος ψυχωσης, θα ειχα και αλλα συμπτωματα που θα τα παρατηρουσαν και οι γυρω μου. Γενικα για να χαρακτηριστει καποιος ψυχωσικος δεν αρκει μονο να εχει παραισθησεις, ειτε αυτες ειναι οπτικες, ειτε ακουστικες. Ειναι συνδυασμος συμπτωματων.

Page 3 of 3 FirstFirst 123