καταθλιψη υπο το πρισμα της χριστιανικης ορθοδοξης πιστης - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 347
    Senior Member
    παρε τοτε και κανα ματοχαντρο γιατι σε βλεπω λιγο φοβισμενο μονο στο ακουσμα ορισμενων πραγματων.οσο για το ποια ειναι η πραγματικοτητα,ο καθενας εχει την δικη του.

\"Ποια είναι η πραγματικότητα ? Ο θεός που θα μου φέρει τον καρκίνο ή εγώ που θα πέσω στα γόνατα για να τον παρακαλέσω να μου τον πάρει πίσω ?\"

ουτε κατα διανοια αυτη η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που εγω πιστευω.Οσο για την πραγματικοτητα που ζεις εσυ,δεν θα ειναι παντα ετσι οπως την ξερεις.χρονος ειναι και γυριζει ....

Senior Member
    Τα ματόχαντρα τα βάζουν όσοι πιστεύουν στη βασκάνια, άρα σε λάθος άνθρωπο απευθύνεσαι. Δεν ξορκίζω το κακό φίλε μου Εμπνευστή γιατί έχω μάθει να ζω μαζί του..Δεν μπορείς να ξέρεις πόσα και ποια αγαπημένα μου πρόσωπα έχω χάσει για να φτάσω να έχω γίνει αρκετά χοντρόπετσος, αλλά την ιδέα του να πάθουν κακό τα παιδιά μου δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι, πόσο μάλλον να την χρησιμοποιεί κάποιος σαν φτηνό επιχείρημα για να δικαιολογήσει την ύπαρξη θεών και δαιμόνων..

Έχω δεχτεί τόσα χαστούκια, που αν υπάρχει θεός, δεν θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό - η μοχθηρία ενός τέτοιου θεού, μού δίνει το δικαίωμα να ελπίζω πως μάλλον στη κόλαση μπορεί και νάναι καλύτερα...
    Οι θεοί που από πρόθεση παίζουν με τις ψυχές των ανθρώπων μοιράζοντας αδικία, πολέμους, πείνα, δίψα, φτώχεια και ό,τι άλλα δεινά υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο κόσμο με αντίτιμο μια αμφιλεγόμενη πίστη, είναι μωρή σκέψη και μόνο μωροί μπορούν να την ενστερνίζονται
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    ξεκίνησα να γράψω εδώ γιατί απλά ήθελα να πω πως η πίστη μου στον θεό με βοηθάει να ξεπεράσω το πρόβλημα της κατάθλιψης.
    το πράγμα όμως πήγε αλλού και βρέθηκα να κρίνομαι λες και έκανα το χειρότερο έγκλημα.γιατί επειδή έγραψα αυτό που πιστεύω;
    δεν εύχομαι τίποτα άσχημο σε κανέναν μακάρι οι ζωές όλων σας να είναι ρόδινες είτε πιστεύετε στον θεό είτε όχι.
    σαμπ σου εύχομαι να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τα δυο σου αγγελούδια και να τα μεγαλώνεις με τον τρόπο που εσύ θεωρείς σωστό
    άλλωστε δεν πιστεύω πως κανένας γονιός δεν θέλει το κακό των παιδιών του καθώς και των άλλων παιδιών σε όποιον θεό και αν πιστεύουν.
    όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό. να είστε καλά τώρα και για πάντα.

Banned
    Originally posted by sabb

Έχω δεχτεί τόσα χαστούκια, που αν υπάρχει θεός, δεν θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό
    μην στεναχωριεσαι, ξοδευει που μπλε για να μην τον βλεπεις.
    Τσαμπα ειναι ολα αυτα που βλεπεις πανω απο το κεφαλι σου?

Senior Member
    σαμπ μη στεναχωριεσαι,σε 30 χρονακια δεν θα υπαρχεις σε αυτο τον κοσμο για να τα σκεφτεσαι,οποτε ολα καλα οποτε ολα οσα λεμε αυτη τη στιγμη μελλοντικα δεν θα εχουν απολυτως κανενα νοημα.και κατι ακομα,δεν σου ζητησα εγω να πιστεψεις σε κατι,και ουτε με ενδιαφερει αν πιστευεις η οχι,αλλα δεν επετρεψες στη λιτσα να εκφρασει τα δικα της πιστευω,κατακρινοντας την με ασχημο τροπο,ως και ανατριχηλες απεκτησες,και αυτο το δικαιωμα φιλε μου μαχητη της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου δεν το εχεις...

Senior Member
    λιτσα οποτε εχει βοηθηθει καποιος εδω μεσα απο ομοιοπαθητικη,φαρμακα,θετι κη σκεψη,ατελειωτο σεξ,χαρτομαντιες,εκδρομες,� �υναντησεις,βουτα στη τρουμπα κλπ κλπ δεν υπαρχει προβλημα.Με το που θα βρεθει καποιος να εχει βοηθηθει μεσω πιστης και θρησκειας εχουμε τα γραφικα πλεον ελατηρια κρινο και σαμπ να ξυπνανε απο το ληθαργο...ειναι πλεον νομος,αλλιως δεν μπορουν να ξυπνησουν το πρωι

Senior Member
    έχω δεχθεί και εγώ πολλά χαστούκια και ακόμα και τώρα είμαι σε περίοδο πένθους αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει όλα τα άσχημα να τα χρεώσω κάπου.είχαμία απόβολή αυτό όμως δεν με έκανε να χάσω την πίστη μου αντίθετα με έκανε πιο δυνατή η επαφή με το Θείο.μπορώ να αναιρέσω όλα τα πιστεύω μου ακούγοντας διάφορες απόψεις εκτός από την πίστη μου στον Χριστό.

Banned
    Originally posted by Empneustns
    σαμπ μη στεναχωριεσαι,σε 30 χρονακια δεν θα υπαρχεις σε αυτο τον κοσμο για να τα σκεφτεσαι,οποτε ολα καλα

ζωη σε λογου μας σαββα,
    μιας και λιγο εως πολυ καποια στιγμη θα φαμε κολυβα σου...

Banned
    εχουμε τα γραφικα πλεον ελατηρια κρινο και σαμπ να ξυπνανε απο το ληθαργο...ειναι πλεον νομος,αλλιως δεν μπορουν να ξυπνησουν το πρωι

ειναι απαραιτητο να απανταει κανεις σε τυμβωρυχους??

Senior Member
    αντε στην υγεια μας κρινο και στα δικα μας χαχαχαχα

Banned
    στα δικα σου μπορει,
    στα δικα μου λιγο δυσκολο....

(τα κολλυβα εννοω)

Senior Member
    σαμπ μη στεναχωριεσαι,σε 30 χρονακια δεν θα υπαρχεις σε αυτο τον κοσμο για να τα σκεφτεσαι,οποτε ολα καλα οποτε ολα οσα λεμε αυτη τη στιγμη μελλοντικα δεν θα εχουν απολυτως κανενα νοημα.και κατι ακομα,δεν σου ζητησα εγω να πιστεψεις σε κατι,και ουτε με ενδιαφερει αν πιστευεις η οχι,αλλα δεν επετρεψες στη λιτσα να εκφρασει τα δικα της πιστευω,κατακρινοντας την με ασχημο τροπο,ως και ανατριχηλες απεκτησες,και αυτο το δικαιωμα φιλε μου μαχητη της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου δεν το εχεις...
    Λέω να ξεπεράσω τα εκατό, άρα τουλάχιστον 52 ακόμη τάχω στο τσεπάκι, ξανακάνε τους υπολογισμούς σου γιατί δεν θα σου κάνω τη χάρη να την κοπανήσω τόσο γρήγορα ...
    Στη Λίτσα δεν αφαίρεσα το δικαίωμα του λόγου ούτε της πίστης της, εξέφρασα την αντίθεση μου στην διατύπωση της για την ιεράρχηση της αγάπης της, αν ο τρόπος που το έκανα ήταν άκομψος , της ζητώ συγγνώμη αν ενοχλήθηκε , εσύ τι πετάγεσαι ?

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    έχω δεχθεί και εγώ πολλά χαστούκια και ακόμα και τώρα είμαι σε περίοδο πένθους αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει όλα τα άσχημα να τα χρεώσω κάπου.είχα δύο πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες και μία απόβολή αυτό όμως δεν με έκανε να χάσω την πίστη μου αντίθετα με έκανε πιο δυνατή η επαφή με το Θείο.μπορώ να αναιρέσω όλα τα πιστεύω μου ακούγοντας διάφορες απόψεις εκτός από την πίστη μου στον Χριστό.
    και ετσι να συνεχισεις λιτσα αυτο που νοιωθεις μεσα σου ειναι μοναδικο και εχει δωθει σε σενα για αυτο και το καταλαβαινεις.Χαιρομαι πραγματικα που εγραψες σημερα σε αυτο το φορουμ,και πιστεψε με πως απο ολο αυτο ολο και κατι καλο θα βγει,και πως ολα αυτα δεν γραφηκαν αδικα...ολα καλα να σου πηγαινουν

Senior Member
    λιτσα οποτε εχει βοηθηθει καποιος εδω μεσα απο ομοιοπαθητικη,φαρμακα,θετι κη σκεψη,ατελειωτο σεξ,χαρτομαντιες,εκδρομες,� �υναντησεις,βουτα στη τρουμπα κλπ κλπ δεν υπαρχει προβλημα.Με το που θα βρεθει καποιος να εχει βοηθηθει μεσω πιστης και θρησκειας εχουμε τα γραφικα πλεον ελατηρια κρινο και σαμπ να ξυπνανε απο το ληθαργο...ειναι πλεον νομος,αλλιως δεν μπορουν να ξυπνησουν το πρωι
    Χαριτωμένο σε βρίσκω για άλλη μια φορά...Συνέχισε σε τέτοιο εποικοδομητικό στιλ διαλόγου και αντιπαράθεσης με ατράνταχτα επιχειρήματα...

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Λέω να ξεπεράσω τα εκατό, άρα τουλάχιστον 52 ακόμη τάχω στο τσεπάκι, ξανακάνε τους υπολογισμούς σου γιατί δεν θα σου κάνω τη χάρη να την κοπανήσω τόσο γρήγορα ...
    Στη Λίτσα δεν αφαίρεσα το δικαίωμα του λόγου ούτε της πίστης της, εξέφρασα την αντίθεση μου στην διατύπωση της για την ιεράρχηση της αγάπης της, αν ο τρόπος που το έκανα ήταν άκομψος , της ζητώ συγγνώμη αν ενοχλήθηκε , εσύ τι πετάγεσαι ?
    δεν θα μου κοψεις εσυ το λογο,δημοκρατια εχουμε(χεχεχε καλο ε.οσο για τα 100 εσυ λεγε οτι θελεις,αλλος κανονιζει ...

Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast