Results 151 to 165 of 347
-
02-02-2009, 23:10 #151
Originally posted by sabb
Originally posted by Empneustns
λιτσα οποτε εχει βοηθηθει καποιος εδω μεσα απο ομοιοπαθητικη,φαρμακα,θετι κη σκεψη,ατελειωτο σεξ,χαρτομαντιες,εκδρομες,� �υναντησεις,βουτα στη τρουμπα κλπ κλπ δεν υπαρχει προβλημα.Με το που θα βρεθει καποιος να εχει βοηθηθει μεσω πιστης και θρησκειας εχουμε τα γραφικα πλεον ελατηρια κρινο και σαμπ να ξυπνανε απο το ληθαργο...ειναι πλεον νομος,αλλιως δεν μπορουν να ξυπνησουν το πρωι
- 02-02-2009, 23:10 #152
Originally posted by sabb
σαμπ μη στεναχωριεσαι,σε 30 χρονακια δεν θα υπαρχεις σε αυτο τον κοσμο για να τα σκεφτεσαι,οποτε ολα καλαοποτε ολα οσα λεμε αυτη τη στιγμη μελλοντικα δεν θα εχουν απολυτως κανενα νοημα.και κατι ακομα,δεν σου ζητησα εγω να πιστεψεις σε κατι,και ουτε με ενδιαφερει αν πιστευεις η οχι,αλλα δεν επετρεψες στη λιτσα να εκφρασει τα δικα της πιστευω,κατακρινοντας την με ασχημο τροπο,ως και ανατριχηλες απεκτησες,και αυτο το δικαιωμα φιλε μου μαχητη της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου δεν το εχεις...
Στη Λίτσα δεν αφαίρεσα το δικαίωμα του λόγου ούτε της πίστης της, εξέφρασα την αντίθεση μου στην διατύπωση της για την ιεράρχηση της αγάπης της, αν ο τρόπος που το έκανα ήταν άκομψος , της ζητώ συγγνώμη αν ενοχλήθηκε , εσύ τι πετάγεσαι ?.οσο για τα 100 εσυ λεγε οτι θελεις,αλλος κανονιζει ...
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-02-2009, 23:14 #153
αντε καλα,στα 100 σου ομως,κοιτα μη μας κλεψεις και φυγεις 99.να εχουμε και καποιο λογο εδω μεσα.χαιρομαι που το επικυρωσες,μια τσουφρα ,το πρωτοκολλεις και εισαι ετοιμος...
02-02-2009, 23:14 #154
Εν πάσι περιπτώσει πολύ φαιά ουσία χάλασα και δεν αξίζει τον κόπο..Η αντιπαράθεση είναι ανούσια και στείρα...Ο διάλογος περιορίζεται σε νεκρολογίες, κατάρες, αναθέματα και παντός τύπου νεκροφυήματα και σ\' αυτό τον δρόμο λέω να μην ακολουθήσω..την ευχή μου νάχεις τέκνο μου...
Την καληνύχτα μου[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-02-2009, 23:17 #155
καληνυχτα και καλα μυαλα
03-02-2009, 19:49 #156
[quote]Originally posted by sabb
...
Στη Λίτσα δεν αφαίρεσα το δικαίωμα του λόγου ούτε της πίστης της, εξέφρασα την αντίθεση μου στην διατύπωση της για την ιεράρχηση της αγάπης της, αν ο τρόπος που το έκανα ήταν άκομψος , της ζητώ συγγνώμη αν ενοχλήθηκε , εσύ τι πετάγεσαι ?
03-02-2009, 21:51 #157
εγω αν δεν υπηρχε η ΠΑΝΑΓΙΑ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα ειχα φυγει.Η μονη ευτυχια και χαρα που νιωθω προερχεται απο ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.Ποσες φορες με εχει κρατησει στη ζωη?Ατελειωτες στο τελος θα βαρεθει και θα με παρει μονος του .Μακαρι μονο να μαι ετοιμη να αξιζω να παω κοντα ΤΟΥ και να γνωρισω την Απειρη.......αγαπη.Μεχρι τοτε ΤΟΝ ευχαριστω που ειναι παντα διπλα μου .......
04-02-2009, 20:04 #158
Originally posted by afrula
εγω αν δεν υπηρχε η ΠΑΝΑΓΙΑ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα ειχα φυγει.Η μονη ευτυχια και χαρα που νιωθω προερχεται απο ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.Ποσες φορες με εχει κρατησει στη ζωη?Ατελειωτες στο τελος θα βαρεθει και θα με παρει μονος του .Μακαρι μονο να μαι ετοιμη να αξιζω να παω κοντα ΤΟΥ και να γνωρισω την Απειρη.......αγαπη.Μεχρι τοτε ΤΟΝ ευχαριστω που ειναι παντα διπλα μου .......
τα λόγια σου με συγκινούν πολύ.
Γι αυτό κι εγω έχω να σου προτείνω ενα βιβλίο που έγραψε ένας ανθρωπος που μου φαίνεται εύστοχο, βαθύ, ενδιαφέρον και είμαι σχεδόν σίγουρη οτι θα σου αρέσει πολύ. Θίγει πολλά απο ταμηνύματατου χριστιαννισμού μέσα.
Είναι το \"συγκυρίες και επιλογές\" του Φιλόθεου Π. Φάρου. Είναι η αυτοβιογραφία του, ενός δηλ. κληρικου που εγινε παράλληλα ψυχολόγος.
Ενας επίσης εξαιρετικό βιβλίο του είναι το \"Ο μύθος της ψυχικής νόσου\".
Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με το πρώτο.
Φιλιά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-02-2009, 04:07 #159
ευχαριστω WEIRD .Θα τα ψαξω .....
07-02-2009, 23:29 #160
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλη αυτή η κοκορομαχία σε αυτό το θέμα.Λες και πρέπει κάποιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο αν πιστεύει ή όχι σε κάποιον θεό.Τι σχέση έχει αυτό με την ψυχολογία???Κακώς άνοιξε το θέμα ο πρώτος και κάκιστα δεν κλείνουν το thread οι μοντεράδες...
08-02-2009, 11:07 #161
Originally posted by La_ViTa
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλη αυτή η κοκορομαχία σε αυτό το θέμα.Λες και πρέπει κάποιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο αν πιστεύει ή όχι σε κάποιον θεό.Τι σχέση έχει αυτό με την ψυχολογία???Κακώς άνοιξε το θέμα ο πρώτος και κάκιστα δεν κλείνουν το thread οι μοντεράδες...
Εν κατακλείδι : Τι σημαίνει φόρουμ ψυχολογίας ? Το να μετράμε πόσα καντάρια τρέλα έχει ο καθένας μας ? Δεν νομίζω σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας να γίνεται λογοκρισία στη θεματολογία , ειδ\' άλλως δεν θα υπήρχαν κατηγορίες θεμάτων προς διευκόλυνση των χρηστών να συμμετέχουν σε θέματα που τους ενδιαφέρουν....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
08-02-2009, 14:43 #162
Το θέμα πίστης και θεού για μένα τουλάχιστον είναι πολύ προσωπικό.Ο/Η palidromisi άνοιξε ένα thread θέλοντας φαντάζομαι να μας πει την βοήθησε εκείνον στο να ξεπεράσει το πρόβλημά του.Δεκτόν.Από κει και πέρα όλη η κουβέντα και ο τρόπος με τον οποίο συνεχίστηκε μόνο ως ανταλλαγή απόψεων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!Σε μια πολιτισμένη συζήτηση υποτίθεται ότι σέβεσαι την άποψη του άλλου ακόμα κι αν είναι διαφορετική από την δική σου και δεν προσπαθείς να τον πείσεις για το αντίθετο,ούτε τον ειρωνεύεσαι.
Δεν είπα σε καμία περίπτωση να γίνεται λογοκρισία στη θεματολογία.Απλά όταν σε ένα thread οι συμμετέχοντες ξεπερνούν κάποια όρια και πλέον το θέμα δεν αφορά το νόημα ύπαρξης αυτού του forum,καλό θα ήταν να κλείνει
08-02-2009, 14:52 #163
La Vita,
αν και το θέμα πίστης ειναι πολυ προσωπικο, εμενα δεν με πειράζει να συζητιέται οσο γινεται κ οσο θέλει κάποιος σε ενα φορουμ ή οπουδήποτε αλλου.
Αυτο που με πειράζει και σε αυτο το θέμα οπως κ σε άλλα ειναι η αναγκη επιβολης της αποψης μας ως τη σωστη, την αδιαπραγματευτη. Αυτο ειναι φασιστικο απο μονο του.
Κ τελικα οτιδηποτε μακρυα απο τις δικες μας ιδεες, \"πιστεύω\", ανοχες αντιμετωπιζεται πολλες φορες ως γραφικο ή ως κατακριτέο. Κ ειναι κριμα, ειδικα σε ενα φορουμ οπου η ευαισθησια, υποτιθεται ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο παρουσα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-02-2009, 14:55 #164
λαβιτα,
απο παντα ο πολεμος των εντυπωσεων για το αν εχεις εσυ δικαιο, για το αν εχω εγω δικαιο και παει λεγωντας υπαρχει εδω και αιωνες.
Στην γαλλικη επανασταση προσπαθησαν απλως να κανουν ενα επαναπροσδιορισμο του εχω και εχεις δικαιο.
Οι γαλλοι απο πολυ νωρις εβαλαν σε αλλες βασεις την ανθρωπινη κουλτουρα.
Μαζι με αυτο ξεμπερδεψαν και με ολα τα προβληματα που ταλανιζουν αλλους λαους.
Στην ελλαδα δεν υπηρξε και δεν υπαρχει ακομα ουτε θεση για διαλογο, ουτε χωρος για τους διαφωνουντες.
Οπως ολους τους ανθρωπους ετσι και για μενα το ζητημα της θρησκειας ειναι προσωπικη υποθεση.
Θα ηθελα να την σεβονται οπως εγω σεβομαι των αλλων.
Ξερω δε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεισω καποιο ενθεο, οπως και αυτος να πεισει εμενα, νομιζω οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα.
Ομως σε ενα φορουμ ψυχολογιας το να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ χωρις να υπαρχει παραλληλα η αντιθετη αποψη το βρισκω απο λειψο εως και επικινδυνο.
08-02-2009, 15:16 #165
Originally posted by La_ViTa
Το θέμα πίστης και θεού για μένα τουλάχιστον είναι πολύ προσωπικό.Ο/Η palidromisi άνοιξε ένα thread θέλοντας φαντάζομαι να μας πει την βοήθησε εκείνον στο να ξεπεράσει το πρόβλημά του.Δεκτόν.Από κει και πέρα όλη η κουβέντα και ο τρόπος με τον οποίο συνεχίστηκε μόνο ως ανταλλαγή απόψεων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!Σε μια πολιτισμένη συζήτηση υποτίθεται ότι σέβεσαι την άποψη του άλλου ακόμα κι αν είναι διαφορετική από την δική σου και δεν προσπαθείς να τον πείσεις για το αντίθετο,ούτε τον ειρωνεύεσαι.
Δεν είπα σε καμία περίπτωση να γίνεται λογοκρισία στη θεματολογία.Απλά όταν σε ένα thread οι συμμετέχοντες ξεπερνούν κάποια όρια και πλέον το θέμα δεν αφορά το νόημα ύπαρξης αυτού του forum,καλό θα ήταν να κλείνει
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του διαλόγου εν τούτοις δεν μπορεί να τα προκαθορίσει η θεματοθέτρια αλλά οι αρχές και κανόνες που διέπουν το φόρουμ.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου πως ο αλληλοσεβασμός είναι εκ των ων ουκ άνευ απαραίτητο στοιχείο για την πραγματοποίηση μιας πολιτισμένης συζήτησης απ\' την οποία οι συμμετέχοντες ή οι οποιοδήποτε παρατηρητές θα μπορούσαν να εξάγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή