Results 166 to 180 of 347
-
08-02-2009, 15:27 #166
Τα ποιοτικα χαρακτηριστικα του διαλογου, τα καθοριζουν οι συμμετεχοντες σ αυτον νομιζω.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 08-02-2009, 15:45 #167
Originally posted by Sofia
Τα ποιοτικα χαρακτηριστικα του διαλογου, τα καθοριζουν οι συμμετεχοντες σ αυτον νομιζω.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
08-02-2009, 15:58 #168
Οι αρχές κ οι κανονες που διέπουν το φορουμ πώς καθοριζουν την ποιοτητα του διαλογου?Ρωτάω, γιατι δεν καταλαβαινω πώς το εννοεις οπως το γράφεις παραπανω....
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-02-2009, 16:51 #169
Οι αρχές κι οι κανόνες ενός φόρουμ, δεν είναι τίποτε άλλο από το πλαίσιο συμπεριφοράς που θα πρέπει να κινούνται τα μέλη. Στο προκείμενο φόρουμ το πλαίσιο αυτό περιγράφεται λιτά αλλά περιεκτικά στην παράγραφο Β1 των όρων χρήσης, παραθέτω :
B. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του e-psychology.gr για:
B1. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους κλπ.
Σε άλλα φόρουμ που τυχαίνει να συμμετέχω, υπάρχουν όροι αρκετά πιο αυστηροί, που η μη συμμόρφωση των μελών στα προκαθορισμένα πλαίσια συμπεριφοράς , μπορεί να επιφέρει άμεση αποβολή από τη κοινότητα - συνήθως προηγείται ειδοποίηση.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
08-02-2009, 17:38 #170
sabb,
οι κανονες δυστυχως ειναι απαραιτητοι,
ωστοσο οσο με αφορα θελω παντα να προηγουμε των κανονων και να κρατω ενα επιπεδο ασχετως αν καμια φορα ξεφευγω.
Το οτι οι συμμετωντες κανουν την συζητηση, δεν λεει τιποτα.
Ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου και κρινεται για την συμπεριφορα του.
08-02-2009, 17:55 #171
Originally posted by krino
sabb,
οι κανονες δυστυχως ειναι απαραιτητοι,
ωστοσο οσο με αφορα θελω παντα να προηγουμε των κανονων και να κρατω ενα επιπεδο ασχετως αν καμια φορα ξεφευγω.
Το οτι οι συμμετωντες κανουν την συζητηση, δεν λεει τιποτα.
Ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου και κρινεται για την συμπεριφορα του.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
08-02-2009, 20:02 #172
αν δεν κάνω λάθος πιστεύω πως η δημοκρατία και η ελευθερία λόγου μας επιτρέπουν να μιλάμε για τα πιστέυω μας όποια και αν είναι αυτά πόσο μάλλον όταν πιστεύουμε πως έχουμε βοηθηθεί με αυτόν τον τρόπο.το θέμα θρησκείας σίγουρα είναι προσωπικό αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν να πει μην εκφράζεις αυτό που νιώθεις.είτε πιστεύεις είτε όχι.φτάνει αυτό να μην γίνεται με άσχημο τρόπο και για προσηλιτισμό.εγώ πιστεύω στον θεό και επιμένω στις απόψεις μου.βρέθηκα βέβαια σε κάποια στιγμή να απολογούμαι για αυτό αλλά δε με πειράζει καθόλου ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του.εξάλλου για αυτό γίνεται ο διάλογος και θέλω να πιστεύω πως η ελευθερία λόγου υπάρχει ακόμα.αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.να είστε καλά τώρα και για πάντα.
09-02-2009, 00:36 #173
Λιτσα αισθανθηκες ετσι γιατι επεσες σε Αθεους που δε πιστευω σε αυτη την κατηγορια λενε οτι ειναι αλλα στα δυσκολα ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ?Στο συμπαν?
φιλακια
09-02-2009, 00:44 #174
στον εαυτο μας αφρουλα,
απλα τα πραγματα μην μπερδευεσαι.
Ειτε στο θεο απευθυνθεις ειτε στο συμπαν οτι ειναι να κανεις, εσυ θα το κανεις και οχι το συμπαν.
Κατα τα αλλα βεβαια, οπως βολευεσαι.....
09-02-2009, 00:49 #175
δεν μπερδευομαι ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!!!!
09-02-2009, 00:50 #176
στον ευατο σου προσευχεσαι?Τι να πω....
09-02-2009, 00:51 #177
Originally posted by λίτσα
το θέμα θρησκείας σίγουρα είναι προσωπικό αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν να πει μην εκφράζεις αυτό που νιώθεις.είτε πιστεύεις είτε όχι.φτάνει αυτό να μην γίνεται με άσχημο τρόπο και για προσηλιτισμό.
Οσο για τον προσηλυτισμό; Αλλο τιποτα απο την στιγμη που γεννιομαστε και μεχρι να τελειωσουμε το λυκειο. Και αυτο για οσους δεν το εχουν καταλαβει κανει τεραστιο κακο στην ιδια την θρησκεια
Απο εκει και περα ομως η ουσια ειναι πως ο καθενας θα πρεπει να ειναι ελευθερος να πιστευει οπου θελει και κυριως απο την στιγμη που αυτο του κανει καλο. Βεβαια το οτι κανει καλο σε οποιον πιστευει οπουδηποτε αυτο ειναι μια αποδειξη πως η δυναμη βρισκεται μεσα μας και πουθενα αλλουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-02-2009, 00:55 #178
Originally posted by afrula
στον ευατο σου προσευχεσαι?Τι να πω....
Τα εχω σταματησει απο πιτσιρικας αυτα, εφαγα και μια αποβολη στο σχολειο γιατι αρνηθηκα να πω προσευχη απο τοτε εληξε το θεμα.
Ενημερωτικα θα σου πω, οτι ημουν απο τα λιγα παιδια που ηθελαν να δραπευτευσουν απο την κολυμπηθρα και εριξα απιστευτο κλαμα.
Εννοειται οτι εχω κατηγορησει την μητερα μου για αυτο, μιας και δεν ειχε δικαιωμα να κανει τετοιο εγκλημα.
Σιγα μην με ρωτουσαν θα μου πεις....
Η σιγα μην ρωτησεις εσυ τα δικα σου παιδια.....
Θα τα βουτηξεις κατω απο το νερο οπως κανουν ολοι.
09-02-2009, 00:59 #179
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!Το νερο ειναι αγιασμενο και ειναι ΘΕΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!δεν ειναι νερακι της βρυσης
09-02-2009, 01:01 #180
μαστα...
δεν θα ηθελα να σου τυχει να ακουσεις απο τα παιδια σου, οτι ακουσε η δικη μανα....
και αυτα περι αγιασματος τα ακουω βερεσε.
Ειπαμε μακρια απο εμας αυτα τα βουντου.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση