Results 226 to 240 of 347
-
10-02-2009, 10:51 #226
bye.
- 10-02-2009, 15:53 #227
Originally posted by mairh
καικατι ακομα εσυ δεν ειπεσ απλα την γνωμη σου στην ουσια ελεγεσ οτι αυτα που πιστευουμε ειναι ανουσια και οτι και να σου ελεγαν εσυ μονο που δεν τουσ εβρισεσ και πουλουσεσ και ειρωνια για κατσε ρε φιλε ποιοσ νομιζεισ οτι εισαι? ελα μπραβο να σε χειροκροτησουμε ολοι για τισ εξυπναδεσ σου.. οσο που λεσ για το φορουμ αν δεν σε ενδιεφερε το θεμα μπορουσεσ απλα να μην μπεισ οπωσ και εμενα δεν με ενδιεφερε και δεν μπηκα καν στον κοπο να το ανοιξω..ομωσ εσυ οχι απλα μπηκεσ αλλα πηρεσ σβαρνα και οποιον παρει ο διαολοσ μετα..
10-02-2009, 15:57 #228
Originally posted by krino
mairh
δεν καταλαβαινω γιατι ανακυκλωνουμε την συζητηση....
Αν θες σου απαντω βεβαια, αλλα θα λεμε τα ιδια και τα ιδια....
Nature,
οχι δεν χρειαστηκε αλλα σκοπευω.
10-02-2009, 16:00 #229
Originally posted by krino
Μου κανεται εντυπωση ομως που ολοι οι ενθεοι τελικα προσβαλεστε οταν διαβαζετε κριτικη για τα πιστευω σας.
Θα πιστευα οτι αυτος που αληθινα πιστευει, καμια κριτικη δεν τον αγγιζει και δεν τον ενοχλει αφου τον καθοδηγουν τα πιστευω του μιας και ειναι ριζωμενα βαθεια μεσα του και αυτα του δινουν εμπνευση και δυναμη.
10-02-2009, 16:20 #230
Αν σταματήσει η εμπάθεια να παράγει μίσος, ίσως κάποτε σταματήσει η μητέρα των ηλιθίων να μένει έγκυος...
Ο νοών νοείτω[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
10-02-2009, 16:23 #231
Originally posted by sabb
Αν σταματήσει η εμπάθεια να παράγει μίσος, ίσως κάποτε σταματήσει η μητέρα των ηλιθίων να μένει έγκυος...
Ο νοών νοείτωκαι στο φιναλε πες μου τι να συμπαθησουμε απο ενα ατομο εγωιστικο,που ειρωνευεται συνεχεια,που κανει τον παντογνωστη και ολη του η ζωη ειναι να δει το ονομα του στα ποστ
10-02-2009, 18:14 #232
Originally posted by Empneustns
Originally posted by sabb
Ο νοών νοείτωκαι στο φιναλε πες μου τι να συμπαθησουμε απο ενα ατομο εγωιστικο,που ειρωνευεται συνεχεια,που κανει τον παντογνωστη και ολη του η ζωη ειναι να δει το ονομα του στα ποστ
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
10-02-2009, 18:32 #233
καμια φορα αναρωτιεμαι βρε σαμπ,πρεπει να τα εξηγουμε ενα ενα σαν τα παιδακια;β και α = βα.εμπαθεια ειναι η εχθροτητα,συμπαθεια το αντιθετο,δηλαδη η θετικη της εννοια.διευρυνε λιγο τη σκεψη σου .... αντε για να μπορεσουμε να μιλησουμε γιατι αλλιως για το αλφαβητο θα μιλαμε
10-02-2009, 18:45 #234
αμα ειχα βαλει θεμα πως με βοηθησε ο βουδιστης ταδε θα με ειχαν τρελλανει στα πμ να μου ζητανε το τηλέφωνό του! εχω δει πολλους αντιθεους (όχι τοσο αθεους) να προσπαθουν να μειωσουν και να ειρωνευτουν τα πιστευω ενος χριστιανου (και ποτε ενος ινδουιστη, βουδιστη κτλ) και δε μου κανει εντυπωση. ελευθερια λογου εχουμε μπορει ο καθενας να γραφει ο, τι επιθυμεί, τωρα το αν προσβαλλει συναισθηματα ή στενοχωρει αυτο επαφίεται στη λεπτότητα του καθενός και ποσο του κοβει αν πληγωνουν ή όχι τα λόγια του, δεν εχουμε ολοι την ιδια παιδεια και ευγένεια βεβαίως! εβαλα το θεμα γιατι πολυ απλα αφου ωφεληθηκα εγω γιατι οχι και καποιος αλλος, προσηλυτισμος ειναι να χτυπαω τα κουδουνια και να αρχιζω να λεω απεξω απεξω περι σωτηριας και τελικα να καταληγω στο διαταυτα οτι ειμαι της ταδε θρησκειας παρακαλω γινετε μελος. εγω εβαλα τιτλο στο θεμα που ηταν σαφες περι τινος προκειται οποτε οποιος δεν ενδιαφερεται περι θρησκειων μπορει να μη το διαβασει οποιος παλι ενδιαφερθει δε μπορει να ισχυριστει οτι του εκανα...προσηλυτισμο αφου ηξερε εξαρχης περι τινος επροκειτο.
ειναι ανοητο να αντιδικουμε πανω σε θεματα πιστης και απιστιας γιατι πολυ απλα κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να αποδειξει τι ειναι αυτο που πιστευει ή γιατί δεν πιστεύει, αλλωστε οσο αφορα την πίστη δεν ειναι κατι που μεταφερεται με γραπτό ή προφορικό λόγο, η πίστη είναι βίωμα και τα λόγια ποτε δεν ειναι αρκετα αντίθετα κακό κάνουν εκτος αν προκειται για χαρισματικους ανθρωπους που εχουν Χάρη. Δε γινεται να δωσω εγω στον αλλο να καταλαβει τι εχω βιωσει ειναι σα να προσπαθω να περιγραψω την αγαπη μιας μανας δεν μπορω να τη δωσω με λογια ουτε να τη ζωγραφισω ουτε να την αποδειξω. οταν συζητα κανεις θεματα πιστης με ανθρωπους που δεν πιστευουν μονο παρεξηγήσεις γίνονται, ειπε ας πουμε η Λίτσα οτι αγαπά το Θεό περισσότερο από τα παιδιά της και σοκαρίστηκαν όσοι δεν πιστεύουν και εγω αν δεν πίστευα θα σοκαριζόμουν. πως να εξηγήσεις τί σημαίνει να αγαπάς το Θεό, δηλαδή να αγαπάς την Αγάπη την ίδια; πως να εξηγήσεις σε καποιον που δεν πιστεύει στην υπαρξη του Θεού ή που τον μισεί; ειναι συζήτηση καταδικασμένη σε αδιέξοδο. και πως καποιος αθεος ή αντίθεος να με πείσει ότι αυτο που βιώνω δεν ειναι αυτο που νομίζω; ειναι σα να του πω κι εγω ελα να σου δειξω το σπιτι σου! και να πω εδω οτι το σπιτι, την οικογενεια, τα ιερα και τα οσια του καθενος τα σεβομαι και ποτε δε θα τα προσεβαλα και γιατι ετσι νιωθω αλλα και γιατι ειναι υποχρεωσή μου ως μελος οποιασδήποτε κοινωνίας.
γιατι τα βαζουμε με το Χριστο για τα εγκληματα που εγιναν στο όνομά Του; ακομα και ενα πενταχρονο μπορει να καταλαβει οτι οι αμαρτιες ενος οποιουδήποτε ανθρωπου ειτε ειναι παπας είτε αρχιεπισκοπος ειτε καλογερος κτλ ειναι δικες του και οχι του Θεού και οτι κανεις δεν ειναι αναμάρτητος ή άσφαλτος σε αυτον τον κοσμο, απλως οι εκπροσωποι της Εκκλησίας εχουν μια πολυ μεγαλυτερη ευθυνη να προσπαθουν να συμβαδίζουν με αυτα που πρεσβεύουν.
οταν ενας συνανθρωπος μας θεραπευτει απο ενα φαρμακο τι θα πουμε α εγω δεν παιρνω φαρμακα τι βλακειες κανει αυτος ή θα χαρουμε που βρηκε τη γιατρια του; μαλλον το δεύτερο.
μου θυμίζει λίγο την περίπτωση οπου ο Χριστός γιάτρεψε ένα Σάββατο ένα τυφλο και οι Φαρισαίοι αντί να χαρουν που ενας ανθρωπος βρηκε το φως του το μονο που βρηκαν να πουν ηταν γιατι τον θεραπευσε Σαββατο και οχι μια αλλη μερα.
να πω ψεματα πως δεν εχω βιωσει την προστασία του Θεού σε όλη μου τη ζωή ακόμα και οταν Τον είχα προδώσει επειδή άλλοι προσεύχονταν για μένα;
να πω ψεματα πως ζορίζομαι επειδη νηστευω προσεύχομαι και χαλιναγωγουμαι και πως η εγκράτεια μου κάνει κακό; να πω ψεματα πως δεν αντεχω να συγχωρω και να αγαπω; γιατί, για να μη θεωρηθω περίεργη ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο; γιατί τόση ταραχή όταν βλέπουμε κάποιον να βρίσκει τη γαλήνη του; ειναι δυσπιστία; ειναι κακία; ειναι η κολοβη αλεπου που θελει και οι αλλες να μεινουν κολοβές; ειναι λύπη για την πλανη που εχω πεσει μεσα η μικρή ανόητη;παντως δεν προσφέρει τίποτε.
μηπως να ζητησω συγνωμη που με βοηθησε ο Χριστος και οχι ενας ψυχολόγος ή ψυχιατρος; (του οποιου τη βοηθεια βεβαιως δεν αρνείται η Εκκλησία υπαρχουν αρκετοι ψυχολογοι και ψυχιατροι ιερεις). Εκείνος με βοήθησε, τι να κανουμε τωρα, αυτά έχει η ζωή!!!
10-02-2009, 19:12 #235
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επιμένω στις απόψεις μου χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να τις ακολουθήσουν και οι άλλοι.το ότι εξέφρασα την αγάπη μου με τόσο ακραίο και ανατριχιαστικό για κάποιους τρόπο είναι επειδή έτσι μου βγαίνει.τόσο απλά.ίσως για κάποιους να μην είναι κατανοητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μένουν σε αυτή μου την πρόταση και όχι το ότι εκτός από τον γιατρό και τα φάρμακα με βοήθησε και αυτός ο δρόμος.βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους απλά εγώ ήθελα να βοηθηθώ από τον Χριστό μας και βοηθήθηκα πάρα πολύ.υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων(σύμφωνα πάντα με την ταπεινή μου γνώμη χωρίς να επηρεάζονται άλλοι)η πρώτη είναι αυτοί που έψαξαν και βρήκαν τον Θεό.η δεύτερη αυτή που τον ψάχνει και η τρίτη αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν να τον βρουν.εγώ καλώς ή κακώς ανήκω στην πρώτη κατηγορία.αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείω από δίπλα μου και τις άλλες δύο κατηγορίες μπορώ άνετα να συνομιλήσω και να συναναστραφώ μαζί τους.δεν θα σταματήσω πάντως να λέω πως ο Θεός με βοήθησε είτε το κάνω με σωστό τρόπο είτε με λανθασμένο.ίσως κάποια στιγμή και να βρω τον σωστό τρόπο.
10-02-2009, 19:58 #236
Originally posted by palindromisi
αμα ειχα βαλει θεμα πως με βοηθησε ο βουδιστης ταδε θα με ειχαν τρελλανει στα πμ να μου ζητανε το τηλέφωνό του! εχω δει πολλους αντιθεους (όχι τοσο αθεους) να προσπαθουν να μειωσουν και να ειρωνευτουν τα πιστευω ενος χριστιανου (και ποτε ενος ινδουιστη, βουδιστη κτλ) και δε μου κανει εντυπωση.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
10-02-2009, 20:10 #237
Originally posted by Empneustns
καμια φορα αναρωτιεμαι βρε σαμπ,πρεπει να τα εξηγουμε ενα ενα σαν τα παιδακια;β και α = βα.εμπαθεια ειναι η εχθροτητα,συμπαθεια το αντιθετο,δηλαδη η θετικη της εννοια.διευρυνε λιγο τη σκεψη σου .... αντε για να μπορεσουμε να μιλησουμε γιατι αλλιως για το αλφαβητο θα μιλαμε
Δεν μπορώ να κατανοήσω τη δική σου παρέμβαση στο thread επί της ουσίας...Συνεχίζεις κάτι επί προσωπικού ή θέλεις να προσφέρεις κάτι στο διάλογο με επιχειρήματα, αντεπιχειρήματα και εν γένει στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου? Γιατί έχω την εντύπωση πως μόνο το πρώτο σ\' ενδιαφέρει .......[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
10-02-2009, 20:17 #238
Originally posted by λίτσα
δεν θα σταματήσω πάντως να λέω πως ο Θεός με βοήθησε είτε το κάνω με σωστό τρόπο είτε με λανθασμένο.ίσως κάποια στιγμή και να βρω τον σωστό τρόπο.
Λιτσα,
κανεις δεν σε εμποδισε να βρεις τον δρομο σου οπως εσυ νομιζεις καλυτερα.
Κανεις επισης δεν μπορει να σε αμφισβητησει για το τροπο που επελεξες να βρεις το δρομο σου, την γιατρεια σου και οτι αλλο.
Και φυσικα στα παραπανω κριτικη δεν υπαρχει καμια.
Μεχρι εκει ομως σωστα???
Γιατι απο κει και περα φευγουμε απο εσενα και παμε πιο γενικα.
Αν διαβασες το αρχικο ποστ λεει καποια ζητηματα οπως,
\"Όπως λέγει ο Γέροντας Πορφύριος, αυτό οφείλεται στο μεγάλο εγωισμό, από τον οποίο πάσχομε οι περισσότεροι, διότι ανατρεφόμεθα από μικρά παιδιά με συνεχή καλλιέργεια του εγωιστικού πνεύματος, που εκδηλώνεται με τη φιλοδοξία, την επιθυμία να διακριθούμε και να επαινεθούμε, την επιθυμία να κάνουμε εντύπωση και να μας θαυμάζουν για πράγματα ανάξια λόγου, όπως τα ρούχα μας, το χτένισμά μας, το παράστημά μας, οι επιδόσεις μας στα μαθήματα, στη δουλειά μας ή στα αθλήματά και σε ανόητες κουβέντες. Μερικές μάλιστα φορές ο εγωισμός εκδηλώνεται ακόμη και με την επιθυμία να διακριθούμε κάνοντας το κακό, όπως ο αρχαίος Ηρόστρατος, που έκαψε ένα πολύ ωραίο ναό για να συζητά ο κόσμος γι’ αυτόν. Έτσι κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, στενοχωριόμαστε, απελπιζόμαστε, κλεινόμαστε στον εαυτό μας θλιμμένοι, διότι δεν μας αναγνώρισαν, διότι μας επέπληξαν, ή μας ντρόπιασαν, ή μας είπαν κάτι που θίγει τον εγωισμό μας και την καλή ιδέα που έχομε για τον εαυτό μας και που θέλομε να την έχουν και οι άλλοι για μας.\"
Ειναι πολυ σωστο εσενα να σου κανουν και δειχνουν οτι δρομο νομιζεις ανοικτο.
Και προσωπικα το σεβομαι οσο σε αφορα.
Απο κει και περα ομως αν θες να δεχτω οτι οποιος εχει καταθλιψη ειναι ενας απλος εγωιστης οπως λεει ο γεροντας πορφυριος σορρυ κιολας αλλα δεν θα κανω σε κανενα τετοια χαρη.
Δεν θα κατσω να ασχοληθω σε τετοιες ασοβαρες, ανεπιστημονικες εκτιμησεις οποιουδηποτε γεροντα.
Και αν σας χαλαει την πιστη, αυτο ειναι δικο σας προβλημα.
Αν δεν σεβεστε οτι υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθουν να λυσουν τα προβληματα τους, σεβαστειτε τουλαχιστον το οτι αν εσεις λυσατε το προβλημα σας με τον καθε γεροντα πορφυριο, αυτο μπορει να μην κανει στον αλλο με το ιδιο προβλημα.
Στην τελικη αγαπητοι ενθεοι, βρισκεστε σε site ψυχολογιας και οχι του αγιου ορους.
Σεβαστειτε τον διπλα σας για να σας σεβαστει και αυτος
τελεια παυλα
10-02-2009, 20:23 #239
να εισαι καλα να σε ανεχομαστε
δεν πειραζει που δεν μπορεις να κατανοησεις τη παρεμβαση.Εχει το σκοπο της,μερικες φορες ειναι καλυτερο να \"χαλασεις\" ενα θρεντ αν το καλο που θα βγει θα ειναι μεγαλυτερο.Να εισαι καλα σαμπ
10-02-2009, 20:26 #240
Originally posted by palindromisi
αμα ειχα βαλει θεμα πως με βοηθησε ο βουδιστης ταδε θα με ειχαν τρελλανει στα πμ να μου ζητανε το τηλέφωνό του! εχω δει πολλους αντιθεους (όχι τοσο αθεους) να προσπαθουν να μειωσουν και να ειρωνευτουν τα πιστευω ενος χριστιανου (και ποτε ενος ινδουιστη, βουδιστη κτλ) και δε μου κανει εντυπωση. ελευθερια λογου εχουμε μπορει ο καθενας να γραφει ο, τι επιθυμεί, τωρα το αν προσβαλλει συναισθηματα ή στενοχωρει αυτο επαφίεται στη λεπτότητα του καθενός και ποσο του κοβει αν πληγωνουν ή όχι τα λόγια του, δεν εχουμε ολοι την ιδια παιδεια και ευγένεια βεβαίως! εβαλα το θεμα γιατι πολυ απλα αφου ωφεληθηκα εγω γιατι οχι και καποιος αλλος, προσηλυτισμος ειναι να χτυπαω τα κουδουνια και να αρχιζω να λεω απεξω απεξω περι σωτηριας και τελικα να καταληγω στο διαταυτα οτι ειμαι της ταδε θρησκειας παρακαλω γινετε μελος. εγω εβαλα τιτλο στο θεμα που ηταν σαφες περι τινος προκειται οποτε οποιος δεν ενδιαφερεται περι θρησκειων μπορει να μη το διαβασει οποιος παλι ενδιαφερθει δε μπορει να ισχυριστει οτι του εκανα...προσηλυτισμο αφου ηξερε εξαρχης περι τινος επροκειτο.
ειναι ανοητο να αντιδικουμε πανω σε θεματα πιστης και απιστιας γιατι πολυ απλα κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να αποδειξει τι ειναι αυτο που πιστευει ή γιατί δεν πιστεύει, αλλωστε οσο αφορα την πίστη δεν ειναι κατι που μεταφερεται με γραπτό ή προφορικό λόγο, η πίστη είναι βίωμα και τα λόγια ποτε δεν ειναι αρκετα αντίθετα κακό κάνουν εκτος αν προκειται για χαρισματικους ανθρωπους που εχουν Χάρη. Δε γινεται να δωσω εγω στον αλλο να καταλαβει τι εχω βιωσει ειναι σα να προσπαθω να περιγραψω την αγαπη μιας μανας δεν μπορω να τη δωσω με λογια ουτε να τη ζωγραφισω ουτε να την αποδειξω. οταν συζητα κανεις θεματα πιστης με ανθρωπους που δεν πιστευουν μονο παρεξηγήσεις γίνονται, ειπε ας πουμε η Λίτσα οτι αγαπά το Θεό περισσότερο από τα παιδιά της και σοκαρίστηκαν όσοι δεν πιστεύουν και εγω αν δεν πίστευα θα σοκαριζόμουν. πως να εξηγήσεις τί σημαίνει να αγαπάς το Θεό, δηλαδή να αγαπάς την Αγάπη την ίδια; πως να εξηγήσεις σε καποιον που δεν πιστεύει στην υπαρξη του Θεού ή που τον μισεί; ειναι συζήτηση καταδικασμένη σε αδιέξοδο. και πως καποιος αθεος ή αντίθεος να με πείσει ότι αυτο που βιώνω δεν ειναι αυτο που νομίζω; ειναι σα να του πω κι εγω ελα να σου δειξω το σπιτι σου! και να πω εδω οτι το σπιτι, την οικογενεια, τα ιερα και τα οσια του καθενος τα σεβομαι και ποτε δε θα τα προσεβαλα και γιατι ετσι νιωθω αλλα και γιατι ειναι υποχρεωσή μου ως μελος οποιασδήποτε κοινωνίας.
γιατι τα βαζουμε με το Χριστο για τα εγκληματα που εγιναν στο όνομά Του; ακομα και ενα πενταχρονο μπορει να καταλαβει οτι οι αμαρτιες ενος οποιουδήποτε ανθρωπου ειτε ειναι παπας είτε αρχιεπισκοπος ειτε καλογερος κτλ ειναι δικες του και οχι του Θεού και οτι κανεις δεν ειναι αναμάρτητος ή άσφαλτος σε αυτον τον κοσμο, απλως οι εκπροσωποι της Εκκλησίας εχουν μια πολυ μεγαλυτερη ευθυνη να προσπαθουν να συμβαδίζουν με αυτα που πρεσβεύουν.
οταν ενας συνανθρωπος μας θεραπευτει απο ενα φαρμακο τι θα πουμε α εγω δεν παιρνω φαρμακα τι βλακειες κανει αυτος ή θα χαρουμε που βρηκε τη γιατρια του; μαλλον το δεύτερο.
μου θυμίζει λίγο την περίπτωση οπου ο Χριστός γιάτρεψε ένα Σάββατο ένα τυφλο και οι Φαρισαίοι αντί να χαρουν που ενας ανθρωπος βρηκε το φως του το μονο που βρηκαν να πουν ηταν γιατι τον θεραπευσε Σαββατο και οχι μια αλλη μερα.
να πω ψεματα πως δεν εχω βιωσει την προστασία του Θεού σε όλη μου τη ζωή ακόμα και οταν Τον είχα προδώσει επειδή άλλοι προσεύχονταν για μένα;
να πω ψεματα πως ζορίζομαι επειδη νηστευω προσεύχομαι και χαλιναγωγουμαι και πως η εγκράτεια μου κάνει κακό; να πω ψεματα πως δεν αντεχω να συγχωρω και να αγαπω; γιατί, για να μη θεωρηθω περίεργη ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο; γιατί τόση ταραχή όταν βλέπουμε κάποιον να βρίσκει τη γαλήνη του; ειναι δυσπιστία; ειναι κακία; ειναι η κολοβη αλεπου που θελει και οι αλλες να μεινουν κολοβές; ειναι λύπη για την πλανη που εχω πεσει μεσα η μικρή ανόητη;παντως δεν προσφέρει τίποτε.
μηπως να ζητησω συγνωμη που με βοηθησε ο Χριστος και οχι ενας ψυχολόγος ή ψυχιατρος; (του οποιου τη βοηθεια βεβαιως δεν αρνείται η Εκκλησία υπαρχουν αρκετοι ψυχολογοι και ψυχιατροι ιερεις). Εκείνος με βοήθησε, τι να κανουμε τωρα, αυτά έχει η ζωή!!!
Μπορούμε εν τούτοις να απομπλέξουμε την θεραπεία των ψυχικών ασθενειών που έχει σαν εφαλτήριο την επιστημονική έρευνα από εκείνη που σε προσωπικό επίπεδο έχει σαν βάση της την πνευματική προσέγγιση ?
Αλλιώς θα μιλάμε επί χρόνια χωρίς αποτέλεσμα ανούσια...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή