Results 271 to 285 of 347
-
13-02-2009, 10:26 #271
ο λιακόπουλος είναι πάντα εντός θέματος!!!!!!!!!!!!!:P:P
αυτός δεν είναι που λέει σηκωθείτε από ντιβάνια πολυθρόνες καρέκλες κρεβάτια;
ή μήπως κάνω λάθος;
να κάνουμε και λίγη πλάκα γιατί πολύ κοκορομαχία έπεσε σε ένα τέτοιο λεπτό θέμα...
να είστε καλά....
- 13-02-2009, 11:41 #272
σηκωθειτε λαμογια!!!
13-02-2009, 11:49 #273
τον έχω παρακολουθήσει 2-3 φορές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί οι νεφελίμ(αν τους λέω σωστά)και αν είναι οι καλοί ή οι κακοί....
τέλος πάντων εγώ από το κρεβάτι μου δεν σηκώνομαι πάντως:P
13-02-2009, 13:05 #274
αυτα που λεει ειναι αληθειες ανακατεμενες με ψεματα οι οποιες δεν ωφελουν και σε τιποτα παρα μονο να τρομοκρατουν τους αφελεις με εσχατολογιες και να πουλα κι αυτος τα βιβλια του...ανακατευουμε λιγο ελληνισμο, λιγο πατριωτισμο, λιγο την ελληνικη αρχαιοτητα, λιγο χριστιανισμο, λιγο επιστημη και τα πουλαμε...
13-02-2009, 13:21 #275
έχεις δίκιο.
τελικά όλα έχουν γίνει εμπόριο.
θρησκεία πατρίδα ιδανικά τα πάντα...
που πάμε ρε παιδιά;
δώσε μας δύναμη.....
13-02-2009, 13:57 #276
i an8opotita alazi mazi me mas
i kindini auksanonte opos i lakoubes sto dromo
kai o xristos orgistike me to emporio mesa stin eklisia
13-02-2009, 13:59 #277
εμείς αλλάζουμε την ανθρωπότητα και την κάνουμε σαν τα μούτρα μας δυστυχώς......
13-02-2009, 19:03 #278
παντως το πως κατεφερε να \"παντρεψει\" τον χριστιανισμο με τον δωδεκαθεισμο ειναι αξιο αποριας
θαυμα χεχε
13-02-2009, 20:26 #279
α αυτο δεν ειναι τιποτα! εγω ξερω τυπο που δηλωνει φανατικα χριστιανος ορθοδοξος, εχει δασκαλο ινδουιστη, ασχολειται με αποκρυφα, πιστευει οτι ειναι Ελ, διαβαζει nexus και Λιακοπουλο, πιστευει και στο δωδεκαθεο, τα χει με παντρεμενη με παιδια η οποια εχει το χαρισμα της ενορασης και δε θυμαμαι κι εγω τι αλλο γιατι μπουκωσα
14-02-2009, 09:53 #280
Originally posted by palindromisi
α αυτο δεν ειναι τιποτα! εγω ξερω τυπο που δηλωνει φανατικα χριστιανος ορθοδοξος, εχει δασκαλο ινδουιστη, ασχολειται με αποκρυφα, πιστευει οτι ειναι Ελ, διαβαζει nexus και Λιακοπουλο, πιστευει και στο δωδεκαθεο, τα χει με παντρεμενη με παιδια η οποια εχει το χαρισμα της ενορασης και δε θυμαμαι κι εγω τι αλλο γιατι μπουκωσα
θα κάνει τρελές πωλήσεις.....
που ζούμε βρε παιδιά;
14-02-2009, 10:08 #281
φονταμενταλισμος αγαπητη λιτσα,
αυτο ακριβως εχω πει, τιποτα παραπανω.
14-02-2009, 10:56 #282
ο φονταμενταλισμός έγινε συνώνυμος στο ευρύ κοινό με την έλλειψη πνευματικής καλλιέργειας και τον εξτρεμισμό.ωστόσο ο όρος έλαβε ευρύτερες διαστάσεις και χαρακτήρισε πέραν του χριστιανισμού και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις και πολιτικά κινήματα με εξτρεμιστικό χαρακτήρα κυρίως ισλαμικές οργανώσεις.
δεν λέω πως δεν υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι,υπάρχουν όμως και συνηδητοποιημένοι για το που πιστεύουν και για το τι θέλουν και είτε θέλουμε είτε όχι οι χριστιανοί στην πλειοψηφία δεν είναι εξτρεμιστές..
η ταπεινή μου γνώμη....
14-02-2009, 11:22 #283
εγω λεω οτι αυτο που υπαρχει σημερα δεν ειναι θρησκευτικη συνειδηση στο ελληνικο ποιμνοιο αλλα ακρατος φονταμενταλισμος.
Και αυτο καλλιεργηθηκε σε εξαρση απο τον εκλιπων Χιρστοδουλο.
Η ελλαδα ζει εδω και αιωνες και συνεχιζει να ζει (αυτο ειναι το τραγικο) ενος θεοκρατικου καθεστωτος το οποιο συνυπαρχει με το πολιτικο.
Δεν εχω αντιρρηση με τα πιστευω κανενος θρησκευομενου αγαπητη λιτσα.
Εχω αντιρρηση και μαλιστα μεγαλη οταν η θρησκεια (ειτε ειναι των χριστιανων ειτε ειναι των μουσουλμανων, αν δεις εχει ελαχιστες διαφορες) εμπλεκεται στη πολιτικη μου ζωη σαν πολιτης αυτης της χωρας.
Μπορεις να πιστευεις οτι θες και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου αυτο και μαλιστα να μην σε μειωνει κανενας για αυτο.
Περα ομως απο εσενα υπαρχει μια καστα ανθρωπων, ενα ολοκληρο κυκλωμα, που υπαρχει και λειτουργει στο ονομα του χριστου του οποιου εχεις αφιερωσει την ζωη σου.
Αυτο το κυκλωμα λοιπον επιβαλει σε πολιτες οπως εμενα η αλλους, να βαφτιζεται βιαια χωρις επιλογη του, να ορκιζεται με χριστιανικο ορκο χωρις να ειναι επιλογη του, να εκκλησιαζεται στο σχολειο χωρις να ειναι επιλογη του, να διδασκεται και να βαθμολογειται στο σχολειο θρησκευτικες εκδοχες χωρις να ειναι επιλογη του και μεχρι προσφατα να παντρευεται και να φιλαει το χερι ενος γεροντα χωρις να ειναι επιλογη του, πληρωνεται απο φορους δικους μου σαν δημοσιος υπαλληλος και ο καταλογος ειναι ατελειωτος.
Με βαση λοιπον ολα αυτα και επειδη εγω πιστευω στην χαρτα των ανθρωπινων δικαιωματων οπως ισχυει σημερα παγκοσμια θεωρω οτι οταν καταπατουνται σωρηδον πασης φυσεως ανθρωπινα δικαιωματα μου θεωρω καθηκον μου ολον αυτο το φονταμενταλισμο να το πολεμησω ως εχει μεχρι την πληρη και ανευ ορων καταργηση του.
Το δικαιωμα του πιστευω και του θρησκευομαι ειναι αναντιρρητο και το υπερασπιζομαι ως ανθρωπινο δικαιωμα που δεν πρεπει ουτε να διωκεται ουτε να χλευαζεται. Αλλα μεχρι εκει, ουτε ποντο παραπερα.
Εδω μεσα λοιπον που ερχονται και γραφουν οι διαφορες θεουσες και ωρυονται, ας κοιταξουν λοιπον οτι δεν εχουν μονο αυτοι δικαιωμα να υποστηριζουν τα πιστευω τους.
Εχω και εγω επισης δικαιωμα να υποστηριζω την υπαρξη μου μεσα σε αυτη την κοινωνια και να παλευω οπως εγω το βλεπω μεχρι την πληρη κοινωνικη απελευθερωση της οπως εγω την πιστευω.
Τελος ειμαι σιγουρος για πολλους λογους οτι ο θρησκευτικος φονταμενταλισμος στην ελλαδα πνεει τα λοισθια εστω και αν φτασαμε τοσο αργα. Εστω και αν περασαμε το 2000 και μιλαμε για γελοια ζητηματα οπως το αν πρεπει η δεν πρεπει να διδασκονται θρησκευτικα στα σχολεια.
14-02-2009, 11:27 #284
μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις δυστυχώς δεν έχω άλλο χρόνο πρέπει να φύγω.
ελπίζω να συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτή την κουβέντα θα με ενδιέφερε πολύ...
και κάτι τελευταίο το ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί σου δεν σημαίνει πως θα απαρνηθώ ποτέ τον Χριστό,ζει και θα ζει μέσα μου εξάλλου την αγάπη μου την εξέφρασα ίσως και με λάθος τρόπο.....
14-02-2009, 11:36 #285
Originally posted by λίτσα
μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις δυστυχώς δεν έχω άλλο χρόνο πρέπει να φύγω.
ελπίζω να συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή αυτή την κουβέντα θα με ενδιέφερε πολύ...
και κάτι τελευταίο το ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί σου δεν σημαίνει πως θα απαρνηθώ ποτέ τον Χριστό,ζει και θα ζει μέσα μου εξάλλου την αγάπη μου την εξέφρασα ίσως και με λάθος τρόπο.....
ακου λιτσα,
ακομα και αν συμφωνησεις μαζι μου 101% αυτο δεν λεει τιποτα.
Δεν θα σου επιβαλω ποτε να απαρνηθεις τιποτα. Εφοσον με σεβαστεις εγω θα σε σεβαστω και λιγο παραπανω,
Ζησε οπως εσυ νομιζεις οτι θα ζεις σε αρμονια, αυτο το ξερεις εσυ και κανεις αλλος.
Απο κει και περα, θα παρακαλουσα να μην διαβαζω τα ουρλιαχτα που διαβαζα στις προηγουμενες σελιδες. (δεν αναφερομαι σε εσενα)
Οχι μονο δεν μου λενε κατι, αλλα γελαω κιολας βλεπωντας οτι αυτος που ουρλιαζει μονο συνειδητοποιημενος πιστος δεν ειναι.
ΥΓ... θα χαρω να συνεχιαουμε την συζητηση οποτε εισαι πιο χαλαρη.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή