καταθλιψη υπο το πρισμα της χριστιανικης ορθοδοξης πιστης - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 347
    Member
    diladi epidi o xristos prodo8ike kai kremastike apo an8ropous san aftous pou leme FTAIEI

den eimaste sti plati kanenos - ektos kian prepi na ginoume ooolli a8eoi h oti allo

argises x8es eitan paraskebi kai 13 tora exoume sabb ato

Member
    Originally posted by sabb
    Χαρά στην υπομονή σου ρε Κρίνο....
    egw apanto den roto i upomoni pou kola
    den piesa kapion

Senior Member
    Originally posted by holbold
    egw apanto den roto i upomoni pou kola
    den piesa kapion
    Τελικά αναρωτιέμαι αν τα φάρμακα σου τα παίρνεις ή παραλείπεις δόσεις..

Δεν αναφέρομαι σε σένα φίλε μου Χολμπολντ, στην υπομονή του Κρίνο αναφέρομαι να προσπαθεί να αντιμετωπίσει διατυπωμένες σκέψεις που μοιάζουν να βγαίνουν από τα σκοτάδια τουμεσαίωνα...

Έχεις τη μύγα ?
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    re sabb biazese poli de paidimou h se epiraiazoun alli paragontes

gia na katalaboun alli gia eme i gineka mou exei alli 8riskia apo eme

kata kairous eixa sxesi kai me iaxobou(eresi)

den eixa pote problima oyte egw oute oi alli me mena kai eimoun panta xristianos

tora ti problima exeis me ti μυγα kai μυγιαζεσε

Senior Member
    Σιχαίνομαι τις μύγες, κι αν κατάλαβες καλά όλοι οι άλλοι έχουν πρόβλημα με όσους δεν είναι χριστιανοί...Κι αν θέλεις να φτάσουμε στο δια ταύτα αυτοί που δηλώνουν χριστιανοί έβγαλαν οχετό από το στόμα τους κι όχι οι απέναντι..

Σου\' ρχεται στο μυαλό κανένας ?

Banned

den eimaste sti plati kanenos - ektos kian prepi na ginoume ooolli a8eoi h oti allo
    δεν εισαστε στην πλάτη κανενος???
    οταν οι εκπροσωποι του θεου που λατρευεις πληρωνονται ΚΑΙ απο εμενα δεν εισαι στη πλατη κανενος???

πλακα μου κανεις τωρα ετσι???

Αληθεια εχεις αναρωτηθει, αν ολες οι δαπανες που αφορουν την θρησκεια σου, την επωμιζονταν οι πιστοι αυτης της θρησκειας αν θα μπορουσε να επιβιωσει??
    Αν ολα αυτα τα λεφτα πηγαιναν σε νοσοκομεια πχ θα ωφελουνταν ειλικρινα απαντες η οχι???
    Αλλα τελικα σε ενδιαφερει αυτο ομως???
    Εσυ πως δεχεσαι να πριμοδοτειται η εκκλησια σου απο τα λεφτα ενος αθεου, πχ τα δικα μου??

Επισης πως δεχεσαι το ελληνικο δημοσιο (δηλαδη ολοι μας και εσυ και εγω) να ζημιωνεται 1,5 δις ευρω??

Ζημιά που φθάνει το 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ δημιούργησε στο Ελληνικό Δημόσιο η ανταλλαγή που υπέγραψαν ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγ. Μπασιάκος και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Π. Δούκαςκαι εκτέλεσε η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ)- με τη Μονή Βατοπαιδιου

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=1401401

Δεν φτανει που εχουμε τους λογης λογης απατεωνες, πρεπει να εχουμε και αγιασμενους με τιμιο ξυλο???

Και μετα τολμας να λες αν σε εχουμε στη πλατη μας???

Ποσως και με ενδιαφερει αν θα αναβεις ολη μερα καντηλι και θα κανεις προσευχη και αν θα λες το ευαγγελιο η το κορανιο.

Με ενδιαφερει ομως αρκετα στο να σταματησουν αυτοι οι εκπροσωποι του χριστου σας να πινουν το αιμα των πολιτων αυτης της χωρας.

400 χρονια δεν σας εφτασαν να κρατατε σκλαβωμενο ενα λαο?

Banned

δεν εχω πολλη ακομα

:P

Ομως καποια στιγμη οι εξυπναδες πρεπει να κοπουν,
    και αν υπαρχουν σεμνοι ενθεοι αυτοι πρωτοι πρεπει να καθαρισουν τα κακως κειμενα και οχι να κανουν πως δεν βλεπουν.

Member
    re sabb eseis arxisate proti na lete gia ton xristianismo sti selida1
    kai protos arxeises tin prosopiki epi8esi se eme sti selida 2

Banned
    οταν καταλαβεις οτι η επιθεση δεν ειναι προσωπικη αλλα γενικοτερη θα κανουμε καλυτερη συζητηση.
    Αν δεν το εχεις καταλαβει οι εκπροσωποι του θεου σου ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ασυστολα.

Και εκει υπαρχουν δυο δρομοι,
    ειτε τους καταδικαζεις και απαιτεις το ξηλωμα τους ειτε κανεις πως δεν βλεπεις.

Senior Member
    Όσο κι αν ψάξω , όχι μόνο στη σελίδα 2 αλλά ούτε και σ\' όλο το τόπικ , δεν μου προκύπτει ούτε εσένα , ούτε τη μητέρα σου , ούτε και κανέναν άλλον να έχω βρίσει αλλά ούτε καν να σου έχω επιστρέψει τον χαρακτηρισμό \"άσχετοι\", όπως είχα κάθε δικαίωμα να κάνω...

Μετά από όλη αυτή τη φασαρία, εσύ πιστεύεις ακόμη πως είμαι μάρτυρας του Ιεχωβά (!!!) Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία του να κατανοήσεις σωστά τα ελληνικά και να νομίζεις πως οι άλλοι σου επιτίθενται , αλλά στο τέλος τέλος κι έτσι να ήταν - που δεν είναι - αυτή είναι η αντίδραση του χριστιανισμού σε απόψεις αντίθετες , αλλά που όμως αποδέχονται και σέβονται τη θρησκεία όλων των ανθρώπων σαν προσωπική τους επιλογή ?

Το χειρότερο απ\' όλα όμως είναι, πως με τις απόψεις σου συντάσσονται αρκετοί σ\' αυτό το θρέντ, ελπίζω να μην συντάσσονται και με τη συμπεριφορά σου - πράγμα για το οποίο δεν είμαι καθόλου μα καθόλου σίγουρος...

Senior Member
    να ανοιξουμε ενα θεμα \"σχολια για κληρικους εκμεταλευτες των ανθρωπων\" και να αφησουμε αυτο το τοπικ να πουμε καμια χρησιμη κουβεντα μπας και βοηθηθει κανενας;

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    να ανοιξουμε ενα θεμα \"σχολια για κληρικους εκμεταλευτες των ανθρωπων\" και να αφησουμε αυτο το τοπικ να πουμε καμια χρησιμη κουβεντα μπας και βοηθηθει κανενας;
    Μπίνγκο !!

Τι να πούμε τώρα, πως αφού για δύο-τρεις σελίδες (18-20) οι θεοσεβούμενοι μείναν χωρίς αντίλογο , η συζήτηση περιστράφηκε στο Λιακόπουλο και στην δική τους ευσέβεια και θεοσέβεια ? Στο αν ο Χριστός πέρασε κατάθλιψη (!!) ή όχι κατά τη περίοδο της νηστείας του ? Στο αν νευρίαζε, στο αν έκλαψε στο όρος των Ελαιών ??

Βοηθήσατε έτσι πράγματι πολλούς συνανθρώπους μας φίλε μου Εμπνευστή, συγχαρητήρια..

Το τόπικ έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο...Στη βασιλεία των ουρανών !!! Και τόσο ψηλά εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω, ζαλίζομαι..

Senior Member
    και εξελιχθηκε ακομα καλυτερα(σε μαλωματα) .... επαναλαμβανω το θεμα του τοπικ \"καταθλιψη υπο το πρισμα της χριστιανικης ορθοδοξης πιστης \".ο καθενας λεει τη γνωμη του και καλα κανει,απλα οσο γινεται να μενουμε στο θεμα.και αυτο ισχυει για ολους μας

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    και εξελιχθηκε ακομα καλυτερα(σε μαλωματα) .... επαναλαμβανω το θεμα του τοπικ \"καταθλιψη υπο το πρισμα της χριστιανικης ορθοδοξης πιστης \".ο καθενας λεει τη γνωμη του και καλα κανει,απλα οσο γινεται να μενουμε στο θεμα.και αυτο ισχυει για ολους μας
    Το πεδίο ελεύθερο φίλε μου..Η δική μου υπομονή εξαντλήθηκε, θα προσπαθήσω να μείνω σιωπηρός όσο μπορώ - αν και μ\' όλ\' αυτά που διαβάζω , τα ανακλαστικά μου δυστυχώς λειτουργούν αυτόματα...

Senior Member
    διαβαζοντας λοιπον το πρωτο ποστ,η δικη μου αισθηση για το νοημα του,ειναι ο ρολος του εγωισμου μεσα στις ψυχικες παθησεις.Δεν καταλαβαινω αν η παθηση φερνει αυτο τον εγωισμο η ο εγωισμος την παθηση η ανακυκλωνονται ολα μαζι.Αναφερει μερικα χαρακτηριστικα πως οπως ολοι ετσι και αυτα τα ατομα θελουν να τους δινουν σημασια,να ασχολουνται μαζι τους αλλα σε μεγαλο βαθμο.Πως γενικα αναφερουν πως δεν μπορουν να κανουν κατι η δεν μπορουν να αλλαξουν γιατι ναι μεν θελουν να αλλαξουν αλλα δεν ειναι διατεθειμενοι να ασχοληθουν σοβαρα παρα ψαχνουν τον ευκολο τροπο,να τους το δωσουν(τεμπελια).Πως οταν βλεπουν την προσοχη των γονιων τους να πηγαινει αλλου ζηλευουν και αντιδρουν ωστα να αποκτησουν την προσοχη.Πως πρεπει να διορθωσουν αυτα τα συναισθηματα και οχι να τα αφηνουν και να τα ενδυναμωνουν.Αυτα βασικα ισχυουν για ολους μας.Αυτα πιστευω πως ειναι η κεντρικη ιδεα βεβαια ολα μεσα απο τα ματια ενος μοναχου σενεδεμενα με θρησκεια και διαβολικα.(η πιστη του μοναχου ειναι πως καθε κακη σκεψη ερχεται απο διαβολικη παρεμβολη,ξερει πως υπαρχει και παντα θα υπαρχει απλα αρχιζει και γινεται επικινδυνη οταν επηρεαζει το ατομο αρνητικα).Ακομα δεν ξερω αν μιλαει γενικα γιατι αναφερεται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις και οχι σε ολο τον πληθυσμο.Νομιζω πανω σε αυτο μπορουμε να κανουμε μια καλη συζητηση(στον ρολο του εγωισμου).

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast