Results 91 to 105 of 347
-
30-11-2008, 17:42 #91
Holbold εχω μια απορια.
Δηλαδη μονο για οσους βρισκονται στον παραδεισο ενδιαφερεται ο καλος Θεος; Και επαναλαμβανω το ερωτημα.
Αφου ειναι τοσο καλος γιατι δεν βοηθαει τον κοσμο βγαζοντας το μισος απο την ψυχη του; (αφου ειναι παντοδυναμος μπορει να το κανει)
Εμενα μου φαινεται σαδιστικο ολο αυτοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 01-12-2008, 16:33 #92
i apantisi pou mporo na sou doso eine to+ propatoriko amartima +(eksigi giati eiparxoun auta ta sines8imata) opos grafoun oi grafes, eine poli gnosto . egw den pigeno stin eklisia(den to 8eoro kako) exw sizitisi peri 8riskion ,me ekprosopous auton , me mor8omenous ,me a8eous pragmatika , o xristianismos exei dosi oles tis apantisis pola xronia prin.epistimones a8eh pou exoun meletisi tis 8riskies, exoun dilosi engrafos oti
xristianismos eine i pio meletimeni 8riskia . oso gia to misos kai ta ala exei dosi tis 10 entoles an den eipirxe to propatoriko den 8a eipirxan kai aftes .gia tin oro kalos 8eos nomizo oti den eiparxei kapou grameno episimos, eiparxi omos kalos pateras h 8eos
01-12-2008, 16:56 #93
Συγνωμη αλλα μου φαινονται αστεια ολα αυτα για καποιον που εχει μαθει να χρησιμοποιει το μυαλο του.
Δεν θελω να την συνεχισω αλλο αυτη την κουβενταΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
01-12-2008, 17:10 #94
Originally posted by CeliaM
holbold, αποφεύγουμε τα greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ.
holbold,
mpas kai eisai strabos???
meiwmenis orasis???
antilipsis??
01-12-2008, 17:12 #95
an sou fenete astia i dia8iki fisika na min sinexisis
01-12-2008, 17:28 #96
krino an mporis na miosis tous xaraktirismou sou ,ksero opos exeis anaferi exeis edo kai 40xronia exeis pedika traumata me ti leksi a8eos, den anaferome se sena otan leo morfomenous a8eous min tsantizese. an exeis problima me ayta pou grafo stous alous apla min ta diabazis
01-12-2008, 17:57 #97
αγαπητε χολ,
εχεις μεγαλη πλακα.
Να μειωσω τους χαρακτηρισμους μου?? καταρχην δεν μπορω.
κατα δευτερον για πιο λογο να το κανω αυτο???
εσυ μεχρι προχθες εβριζες χαλαρα μαναδες σογια και οτι σου κατεβηκε και πρεπει εγω να σεβομαι εσενα???
Τωρα σου γραφουν (ασε εμενα, δες τους μοντς) να μην χρησιμοποιεις λατινικα fonts και εσυ αγρον ηγορασες.....
Και για το αν εχω προβλημα η οχι σου λεω μεγαλο και θα τα διαβαζω επειδη ειμαι μαζοχας.
Επιπλεον οπου γραφεις θα κανουμε την ιδια συζητηση, μεχρι να καταλαβεις γιατι πραγμα μιλαμε.
01-12-2008, 18:26 #98
krino ontos exei poblima re file den exeis ti nakanis to SABB ATOBRADO pou oli bgenoun gia diaskedasi ,kai esi ka8ese kai enoxlis tous alous . AN 8es na mou les ti eidia sizitisi (POU SOU EXW APANTISI )sizitiseto me ton psixologo sou oxime mena . apla se barieme
02-12-2008, 09:01 #99
βαριεσαι δεν βαριεσαι, δεν μπορεις να γραφεις το κοσμο εκει που δεν πιανει μελανι.
Μου εχεις απαντησει γιατι χρησιμοποιεις λατινικα fonts ενω πρεπει να χρησιμοποιεις ελληνικα??
Μπορεις να μου πεις που υπαρχει η απαντηση σου???
02-12-2008, 12:20 #100
οι λεξεις καταθλιψη και χριστιανικη ορθοδοξη πιστη ειναι σαν να λεμε φακες με σαντιγι
η ορθοδοξη πιστη καταρχην, οδηγει σε ψυχικα νοσηματα. αν δεν γνωριζετε, ας μαθετε οτι οι πιστοι ορθοδοξοι ενοριτες,οι ανθρωποι της διπλανης μας πορτας, παιδια 20 χρονων ακομα, εξομολογουντε,ζουνε μεσα σε μια συνεχη προσπαθεια ταπεινωσης,ζουνε μεσα σε εναν συνεχομενο φοβο,δικαιολογουν τα ΠΑΝΤΑ με τα αδικαιολογητα ψεματα της εκκλησιας, δεν αυνανιζοντε αφου το θεωρουν μεγιστο αμαρτημα οπως λενε και πολλα ακομα που οδηγουνε σε ψυχωσεις,σε προβληματα με τα γεννητικα τους οργανα και σε αλλα.
θα πρεπει να κλεισουν ολες οι εκκλησιες,οχι τωρα. χθες
η θρησκεια ειναι μεσα μας.
δεν αμφισβητω τη σημασια της θρησκειας και του χριστιανισμου,
μισω αυτο που κανει
η εκκλησια και η ορθοδοξη πιστη οπως τη βλεπω τα τελευταια χρονια
ειναι εναντια στον ανθρωπο
και οπως ειπε και ο Νιτσε:
ειναι ο ανθρωπος απλως ενα λαθος του θεου? ή μηπως ο θεος ενας λαθος του ανθρωπου
και ο χρονος μετριεται απο την καταραμενη μερα απο την οποια αρχισε τουτη η συμοφρα - απο την μερα του Χριστιανισμου! Γιατι να μην τον μετρουμε απο την τελευταια μερα του Χριστιανισμου? Γιατι οχι απο σημερα? Επαναξιολογηση ολων των αξιων!
18-12-2008, 19:56 #101
παιδια ντρεπομαι παρα πολυ για αυτη τη συζητηση.Ντροπη και ελεος.Αν ζεις χωρις να ξερεις το γιατι κριμα.Και πρωτα απολα δεν ειμαι καμια Θεουσα ουτε σαν τα κοριτσακια με τις μακριες φουστες κλπ.Δυστυχως εχω γεννηθει σε αλλη εποχη!!!τα θαυμαζω αυτα τα κοριτσια .Ολα τα ψυχολογικα ειναι συνεπειες απο τις αμαρτιες μας απο τον εγωισμο μας και και και ....Αγαπη να υπαρχει και λυνονται ολα.Γιαυτο λεω με τρελλανε ο κοσμος.Κατι ξερω που το λεω.Και καταρχην ολοι αυτοι οι γεροντες ηταν αγιοτατοι και ντροπη ρε παιδια που κοροιδευετε αφου δεν πιστευετε να μην συμμετειχατε.Πεσατε σαν τα κορακια .Ετσι φαγανε και το Χριστουλη μας!!!Λοιπον ταπεινωση ,αγαπη προς τον πλησιον και προς τον ευατο μας κοντα στο Θεο εγω προσωπικα θα επανελθω γιατι ειχα παρει ενα μονοπατι παρα πολυ κακο και αναλωθηκα .το ξερω οτι αυτο αν οχι τιμωρια ειναι μαθημα να μου πει ΕΕΕ μεχρι ποτε?Με Ξεχασες Εμενα.Ολα λυνονται αγαπη αγαπη αγαπη....
18-12-2008, 20:09 #102
Originally posted by afrula
εγω προσωπικα θα επανελθω γιατι ειχα παρει ενα μονοπατι παρα πολυ κακο και αναλωθηκα .
και ποιο ειναι το σωστο μονοπατι??
19-12-2008, 10:12 #103
παιδια ντρεπομαι παρα πολυ για αυτη τη συζητηση.Ντροπη και ελεος.Αν ζεις χωρις να ξερεις το γιατι κριμα.Και πρωτα απολα δεν ειμαι καμια Θεουσα ουτε σαν τα κοριτσακια με τις μακριες φουστες κλπ.Δυστυχως εχω γεννηθει σε αλλη εποχη!!!τα θαυμαζω αυτα τα κοριτσια .Ολα τα ψυχολογικα ειναι συνεπειες απο τις αμαρτιες μας απο τον εγωισμο μας και και και ....Αγαπη να υπαρχει και λυνονται ολα.Γιαυτο λεω με τρελλανε ο κοσμος.Κατι ξερω που το λεω.Και καταρχην ολοι αυτοι οι γεροντες ηταν αγιοτατοι και ντροπη ρε παιδια που κοροιδευετε αφου δεν πιστευετε να μην συμμετειχατε.Πεσατε σαν τα κορακια .Ετσι φαγανε και το Χριστουλη μας!!!Λοιπον ταπεινωση ,αγαπη προς τον πλησιον και προς τον ευατο μας κοντα στο Θεο εγω προσωπικα θα επανελθω γιατι ειχα παρει ενα μονοπατι παρα πολυ κακο και αναλωθηκα .το ξερω οτι αυτο αν οχι τιμωρια ειναι μαθημα να μου πει ΕΕΕ μεχρι ποτε?Με Ξεχασες Εμενα.Ολα λυνονται αγαπη αγαπη αγαπη....
Οι άλλοι όμως γιατί θα πρέπει να ντρέπονται ? Απ\' όσο βλέπεις και διαβάζεις μέσα σ\' αυτό το φόρουμ η συζήτηση περί πίστης είναι καλοπροαίρετη, με διαφωνίες, αντεγκλήσεις, αλλά παρ\' όλα αυτά καλοπροαίρετη. Ποιος έπεσε σαν τα κοράκια επάνω σε ποιον ?
Επέτρεψε μου, να μη ζητάς από εμένα ή από οποιοδήποτε άλλον να ντρεπόμαστε επειδή δεν πιστεύουμε στον Αδάμ και την Εύα, στο προπατορικό αμάρτημα επειδή ..φαγώθηκε ένα μήλο, στην Εβραική μυθολογία εν γένει που υπερασπίζεται κατά κύριο λόγο την κουλτούρα και παράδοση ενός και μόνο λαού του Εβραικού και δεν έχει καμιά σημειολογική έννοια για κανένα άλλον λαό του κόσμου, κι από εκεί και πέρα στην Καινή Διαθήκη - που το περιεχόμενο της (και ιδίως η Αποκάλυψη) έχουν αμφισβητηθεί ακόμη κι από τους πατέρες της Εκκλησίας μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Τον Χριστό τον σταυρώσανε οι ομοεθνείς του, στην ουσία οι ταγοί του Μωσαικού νόμου, που κατά την Γραφή, ο ίδιος ο Ιησούς είπε πως δεν ήρθε για να καταλύσει αλλά για να συνεχίσει....Για ποιο λόγο λοιπόν να ντρέπεται κανείς, αν όχι για ό,τι κακό συνέβη στην Ιστορία της Ανθρωπότητας στο όνομα της Πίστης είτε αφορά Χριστιανούς, είτε Μωαμεθανούς, είτε Ινδουιστές κλπ ?
Στον Παράδεισο που θέλεις να πας Αφρούλα, σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα πάνε ΜΟΝΟ 12.000 από κάθε φυλή του Ισραήλ που θα φέρουν το σημάδι του Χριστού , άρα 12000 Χ 12 φυλές του Ισραήλ = 144000 θα είναι οι \"τυχεροί\", κι απ\' ότι φαίνεται ούτε εσύ , ούτε εγώ θα είμαστε εκεί..Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά αν θέλεις να πας στον παράδεισο καλά θα κανεις να πολιτογραφηθείς - όσο είναι καιρός - πολίτης του Ισραήλ , διάλεξε και μια από τις φυλές τους και..που ξέρεις...Μπορεί να μπεις στη κλήρωση για το μεγαλο τζακ - ποτ.
Το να θεωρώ λοιπόν αρλούμπες όλα αυτά, είναι τα δικά μου πιστεύω, και το να τα υπερασπίζομαι κανείς μα κανείς στο κόσμο δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το δικαίωμα, πόσο μάλλον να θέλει να μου φορτώσει ενοχές επειδή δεν είμαι συνοδοιπόρος στις θρησκευτικές αναζητήσεις του καθένα...
Εν κατακλείδι : Σέβομαι τις δικές σου τις αντιλήψεις όπως και του καθένα και όπως δεν σου ζητάω εγώ να ντρέπεσαι γι\' αυτά που πιστεύεις, θα σε παρακαλούσα να μην ζητάς από όσους δεν έχουν την ίδια άποψη με σένα , να ντρέπονται για ζητήματα πίστης..Ας ντραπούμε όλοι μαζί για το που έχει καταντήσει ο κόσμος καλύτερα, και μέσα από την αυτοκριτική του καθένα να φροντίσουμε να τον κάνουμε καλύτερο, είναι η μοναδική κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας....
29-12-2008, 17:24 #104
Δεν ειναι ντροπή τίποτα. Ο καθένας βρισκει το γιατι ζει οταν ειναι έτιμος και ώριμος και δεν ειναι ντροπή.
Παρατηρώ πως χαρακτηρίζεις \'τρελό\' τον υπολοιπο κόσμο και έτσι βάζεις τον ευατό σου στους \'μη τρελούς\' και αυτο έχει αποτέλεσμα οσο το πιστεύεις να βιώνεις όλη την αδικία και όσα συνεπάγονται.
Κ επιπλέον δεν μπορώ να διαφωνίσω με όλα οσα λες. Ομως την αγάπη πως την ορίζεις εσύ;
29-12-2008, 21:04 #105
Originally posted by sabb
Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά αν θέλεις να πας στον παράδεισο καλά θα κανεις να πολιτογραφηθείς - όσο είναι καιρός - πολίτης του Ισραήλ , διάλεξε και μια από τις φυλές τους και..που ξέρεις...Μπορεί να μπεις στη κλήρωση για το μεγαλο τζακ - ποτ.
πολυ γκραν γκινιολ μια τετοια αποφαση......
Για να πας στο παραδεισο θα πρεπει να ενταχτεις σε μια ομαδα που τις τελευταιες μερες βαφει τα χερια του με αιμα δεκαδων ανθρωπων....
Απο οτι φαινεται ο δρομος για τον παραδεισο, περναει μεσα απο την κολαση.
Πολυ κουραστικο, προτιμω την κολαση απευθειας, να μην εχουμε και τετοια τσαμπα διαδρομη.....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή