Results 121 to 135 of 347
-
02-02-2009, 20:56 #121
βρε σαμπ,αμα παθει το παιδι σου κανα καρκινο με διαρκεια ζωης 3 μηνες,και οταν θα ψαχνεις απεγνωσμενα σε γιατρους να σου βρουν μια λυση και θα σε κοιταν σκεπτομενοι πως οτι κανεις ειναι αδικος κοπος,ελα τοτε να μου εξηγησεις διαφορα πραγματακια.μεχρι τοτε υπομονη ...
- 02-02-2009, 20:59 #122
και ξαναλεω οπως εκφραζεσαι εσυ ελευθερα,ετσι και οι υπολοιποι εχουν το δικαιωμα να εκφραστουν ελευθερα,και αν εσυ εχεις το δικαιωμα να λες πως ανατριχιαζεις και με τον τροπο σου να τους μειωνεις ετσι και εμεις εχουμε το δικαιωμα να λεμε πως εισαι μικρος ακομα στο μυαλο για να καταλαβεις το σκοπο σου στον κοσμο αυτο,γιατι ειμαστε περαστικοι,πολυ πιο περαστικοι απο οσο νομιζεις
02-02-2009, 21:03 #123
Originally posted by Empneustns
κρινο σου ειναι τοσο δυσκολο να δεχτεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται διαφορετικα απο σενα;και επιτελους ασε να πει ο καθενας τι γνωμη του.πες και εσυ τη δικη σου και ασε τον κοσμο να διαεξει.Δηλαδη πρεπει να χαλασεις ενα θρεντ για να αποδειξεις οτι το δικο σου ειναι το σωστο με το ζορι;αν λειτουργησε κατι για αυτη θετικα καλως εκανε,με το ζορι πρεπει να λειτουργησει αρνητικα για να εχεις την ψευδαισθηση πως θα δικαιωθεις;και ναι εχουμε ακουσει για δασκαλους που τους πιασανε να πασπατευουν παιδακια και να εχουν πορνογραφικο υλικο,και προπονητες και παπαδες.η ανωμαλια υπαρχει παντου ειναι γνωστο αυτο.ξεκολλα επιτελους
δεχομαι την αντιθετη αποψη φυσικα,
προτεινεις να μην αντιπαρατιθομαι οταν εχω διαφορετικη αποψη??
Ποιος ενδιαφερεται αν θα δικαιωθω εγω η εσυ η καποιος αλλος?
02-02-2009, 21:09 #124
προτεινω να πεις την γνωμη σου εννοειται.και αυτο βοηθαει γιατι εχουμε πολυπλευρικοτητα.απλα λεω πως πρεπει να σεβομαστε και τη γνωμη του αλλου χωρις να τον σχολιαζουμε.Ειναι αποψη του και δικαιωμα του και αυτου να εκφραστει οσο και παραλογη μπορει να φαινεται.
02-02-2009, 21:14 #125
δεν εχω αντιθετη αποψη.
Αλλωστε ολοι συμπλεουμε εδω μεσα.
Οσο πιο πολλες διαφορετικες αποψεις τοσο το καλυτερο.
02-02-2009, 21:19 #126
βρε σαμπ,αμα παθει το παιδι σου κανα καρκινο με διαρκεια ζωης 3 μηνες,και οταν θα ψαχνεις απεγνωσμενα σε γιατρους να σου βρουν μια λυση και θα σε κοιταν σκεπτομενοι πως οτι κανεις ειναι αδικος κοπος,ελα τοτε να μου εξηγησεις διαφορα πραγματακια.μεχρι τοτε υπομονη ...
Σε παρακαλώ πολύ, αν έχεις να πεις κάτι για μένα πες το, ούτε τα δικά μου παιδιά σου φταίνε ούτε κανενός άλλου...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-02-2009, 21:23 #127
..Και στο τέλος τέλος αν συμβεί ο,τιδήποτε κακό στα παιδιά μου λες να εναποθέσω τις ελπίδες μου ..στο θεό ?? Έχουν να πέσουν καντήλια.................................. ..............
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-02-2009, 21:23 #128
Originally posted by sabb
Τα παιδιά μου δεν σου φταίνε σε τίποτε , αν θέλεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στο όνομα ενός φιλεύσπλαχνου θεού, βρες κάποιο καλύτερο παράδειγμα , αλλά άσε τα παιδιά μου απ\' έξω..
Τουλαχιστον ας μην πεφτουμε σε αυτο το λουκι και ας σχολιαζουμε μονο εμας και οχι ατομα εκτος φορουμ.
Αν μη τι αλλο ειναι ντροπη.
ΥΓ.... σαββα, εγω την γλυτωσα δεν εχω παιδια....
02-02-2009, 21:26 #129
ενα στα δυο ατομα απο αυτο πεθαινει δες τις στατιστικες,οποτε φιλαρακο ισχυει και για σενα και για μενα και για τα παιδια τα δικα σου και για τα παιδια του γειτονα και τους γονεις μου και τους γονεις σου και για ολους μας,οποτε σκεψου το καλα...και μην εθελοτυφλεις αδικαιολογητα
οσο για το χιουμορ το χω και σε μεγαλη δοση χεχεχε
02-02-2009, 21:28 #130
Originally posted by krino
Τα παιδιά μου δεν σου φταίνε σε τίποτε , αν θέλεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στο όνομα ενός φιλεύσπλαχνου θεού, βρες κάποιο καλύτερο παράδειγμα , αλλά άσε τα παιδιά μου απ\' έξω..
Τουλαχιστον ας μην πεφτουμε σε αυτο το λουκι και ας σχολιαζουμε μονο εμας και οχι ατομα εκτος φορουμ.
Αν μη τι αλλο ειναι ντροπη.
ΥΓ.... σαββα, εγω την γλυτωσα δεν εχω παιδια....
02-02-2009, 21:33 #131
οκ να σαι καλα,
αλλα επι του παροντος δεν ειναι στα χομπυ μου να κοβω βολτες στα νοσοκομεια.
02-02-2009, 21:36 #132
ενα στα δυο ατομα απο αυτο πεθαινει δες τις στατιστικες,οποτε φιλαρακο ισχυει και για σενα και για μενα και για τα παιδια τα δικα σου και για τα παιδια του γειτονα και τους γονεις μου και τους γονεις σου και για ολους μας,οποτε σκεψου το καλα...και μην εθελοτυφλεις αδικαιολογηταοσο για το χιουμορ το χω και σε μεγαλη δοση χεχεχε
Θα προτιμούσες τα παιδιά του αντίλογου σε θρεντ ενός φόρουμ να πάθουν κάτι κακό για να εναποθέσει ο παθών αντίλογος τις ελπίδες του σ\' ένα θεό που δεν πιστεύει ? Τι σόι χριστιανική αντίληψη δικαίου είναι αυτή ? Ποιος σου είπε πως όλοι οι άνθρωποι στο κόσμο θα πήγαιναν να θυσιάσουν τα παιδιά τους σαν τον Αβραάμ επειδή τους το είπε ..ο θεός ? Τι πράμα θεός είν\' αυτός που κάνει χοντροκομμένες φάρσες στους πιστούς του με τα παιδιά του ?
Στα επιχειρήματα σου σε παρακαλώ στο μέλλον να αποφύγεις οποιαδήποτε αναφορά στα παιδιά μου..Δεν σου φταίνε σε τίποτε...Το μένος σου και την εμπάθεια σου μπορείς να την στρέψεις όλη επάνω μου, αλλά δεν σου επιτρέπω να ξαναβάλεις τα παιδιά μου στο στόμα σου...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
02-02-2009, 21:36 #133
Originally posted by krino
οκ να σαι καλα,
αλλα επι του παροντος δεν ειναι στα χομπυ μου να κοβω βολτες στα νοσοκομεια.αλλα να τα βλεπουμε ολα,οχι μονο οτι μας συμφερει και τα αλλα να τα αφηνουμε απο εξω ...
02-02-2009, 21:38 #134
ενα στα δυο ατομα απο αυτο πεθαινει δες τις στατιστικες,οποτε φιλαρακο ισχυει και για σενα και για μενα και για τα παιδια τα δικα σου και για τα παιδια του γειτονα και τους γονεις μου και τους γονεις σου και για ολους μας,οποτε σκεψου το καλα...και μην εθελοτυφλεις αδικαιολογηταοσο για το χιουμορ το χω και σε μεγαλη δοση χεχεχε
Θα προτιμούσες τα παιδιά του αντίλογου σε θρεντ ενός φόρουμ να πάθουν κάτι κακό για να εναποθέσει ο παθών αντίλογος τις ελπίδες του σ\' ένα θεό που δεν πιστεύει ? Τι σόι χριστιανική αντίληψη δικαίου είναι αυτή ? Ποιος σου είπε πως όλοι οι άνθρωποι στο κόσμο θα πήγαιναν να θυσιάσουν τα παιδιά τους σαν τον Αβραάμ επειδή τους το είπε ..ο θεός ? Τι πράμα θεός είν\' αυτός που κάνει χοντροκομμένες φάρσες στους πιστούς του με τα παιδιά του ?
Στα επιχειρήματα σου σε παρακαλώ στο μέλλον να αποφύγεις οποιαδήποτε αναφορά στα παιδιά μου..Δεν σου φταίνε σε τίποτε...Το μένος σου και την εμπάθεια σου μπορείς να την στρέψεις όλη επάνω μου, αλλά δεν σου επιτρέπω να ξαναβάλεις τα παιδιά μου στο στόμα σου...
χαχαχα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχιουμορ ,(για αυτο δεν φτανω στο τελευταιο χ).παραλυρεις αγορι μου;σιγα μη θελω να παθεις κατι εσυ η τα παιδια σου.ετσι μπορει να σκεφτεσαι εσυ.οχι εγω.αλλα το να σου λεω την πραγματικοτητα ειναι κακο;
02-02-2009, 21:46 #135
Στα επιχειρήματα σου σε παρακαλώ στο μέλλον να αποφύγεις οποιαδήποτε αναφορά στα παιδιά μου..Δεν σου φταίνε σε τίποτε...Το μένος σου και την εμπάθεια σου μπορείς να την στρέψεις όλη επάνω μου, αλλά δεν σου επιτρέπω να ξαναβάλεις τα παιδιά μου στο στόμα σου...
χαχαχα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχιουμορ ,(για αυτο δεν φτανω στο τελευταιο χ).παραλυρεις αγορι μου;σιγα μη θελω να παθεις κατι εσυ η τα παιδια σου.ετσι μπορει να σκεφτεσαι εσυ.οχι εγω.αλλα το να σου λεω την πραγματικοτητα ειναι κακο;
Σ\' αυτού του είδους τα διλήμματα που εσύ αποκαλείς πραγματικότητα, εγώ γυρίζω την πλάτη μου γιατί η πραγματικότητα που ζω εγώ είναι άλλη, πιο πεζή, πιο γήινη, πιο αληθινή...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή