Βοήθεια και κατανόηση.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Banned

Βοήθεια και κατανόηση.

Παιδιά καλησπέρα.
    Θα ξαναγινω ενοχλητική.
    Τι Θα τελευταίους 5 μήνες δεν ειμαι καλα..είχα γράψει κ Άλλο η.ο ύπνος μου δεν είναι καλός ξυπνάω συνέχεια με διαφορετικό σενάριο.η αφορμη;
    Πριν 5 μήνες ο άντρας μου μου είπε ότι βοήθησε μια κοπέλα να βάλει πράγματα στο αμαξι της σε ένα πάρκινγκ. Εκείνη είτε από φλερτ είτε από καλοσύνη του πε νά πάνε για καφε.π άντρας μου αρνήθηκε λέγοντας της ότι είναι παντρεμένος. Στο τέλος (αυτό διηρκησε 5 λεπτα)του ξαναλέει Ευχαριστώ για την βοήθεια και πως έχει τόσα κούτες διότι κάνει ανακαίνιση και ψάχνει ηλεκτρολόγους υδραυλικους κλπ. Ο άντρας μου είναι ηλεκτρολόγος και προσφέρθηκε ως ηλεκτρολόγος. Τονίζοντας της ότι είναι μόνο για δουλεια.τελος πάντων η κοπέλα δεν πήρε ποτέ ποτέ. Ωστόσο από την μέρα που μου το πε κάνω όλο σενάρια...πηγαίνω σε ψυχολόγο κ έχω ραντεβού με ψυχίατρο μιας και ο ύπνος μου έχει γίνει χάλια.και λέω χάλια ως προς το ξύπνημα. Μόλις ανοίξω τα μάτια κάνω κ διαφορετικό σενάριο.. έγιναν ετσι;;λέει ψεματα;λέει Αλήθεια;γιατί Αυτό ;Γιατί εκεινο;;5 μηνες αυτό.
    Βοήθεια

Senior Member
    Είχες πάντοτε θέμα εμπιστοσύνης?? Γιατί θεωρώ πως η αντίδραση σου είναι κάπως υπερβολική απο τη στιγμή που στην τελική ο άντρας σου ήταν ειλικρινής απέναντί σου και σου εξομολογηθηκε αυτό που του συνεβη! Μήπως ήταν όλο αυτό αφορμή?? Πριν το συμβάν πως ήταν η σχέση σας σε θέμα εμπιστοσύνης αν επιτρέπεται ??

Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Δεν ήμουν ποτέ παθολογικα ζηλιάρα.
    Τώρα έφαγα σκαλωμα.δεν το περίμενα.
    Με πείραξε ότι έδωσε το τηλ

Senior Member
    Προφανώς το έδωσε λόγω της δουλειάς του! Αντικειμενικά κάθε γυναίκα και κάθε άντρα θα τον ενοχλούσε μια '' απειλή ''εννοείται, απο κει και πέρα όμως νομίζω πρέπει να το αντιμετωπίσεις εντελώς διαφορετικα γιατί άθελά σου θα δημιουργήσεις πραγματικό πρόβλημα στη σχέση σου και θα φέρεις τα αντίθετα αποτέλεσματα. Σκέψου καθε φορά που όλοι θα ζήλευαμε να τρέχαμε σε ψυχολόγους και ψυχιατρους και να χάναμε τον ύπνο μας! Το γεγονός πως σου το είπε δείχνει πως απο μεριά του δεν υπήρχε κάτι πονηρό,απο την αλλη αν συνεχίσεις έτσι θα φτάσει στο σημείο να πει πως καλύτερα να μην σου το έλεγε κ να δημιουργηθεί θέμα στην επικοινωνία σας κ την εμπιστοσύνη που έχετε ο ένας στον άλλον. Ξέχασε το σιγά σιγά κ αντί να κάνεις σενάρια κάνε πράγματα με τον άντρα σου γιατί είναι δικός σου!

Banned
    Ναι έχει πει ανάθεμα την ώρα.μα εγώ αλήθεια δεν το κάνα επίτηδες.γινοταν μέρα με την μέρα σαν εμμονή ότι αποκλειεται να έγιναν ετσι όπως μου τα είπε.σημαιοτεον μου το είπε την επόμενη ημέρα γιατί φοβήθηκε την αντίδραση μου γιατί αντιδρώ περίεργα άμα κάτι δεν μου αρέσει.δεν περίμενε βέβαια να πάρει 5 μήνες.ουτε και γω φυσικα.εχω χάσει τον εαυτό μου.κλαιω δε έχω υπνο πολλά φορές.ξυπνάω και σκεφτόμουν μήπως πήγε πχ για καφε αλλά δεν μου το λεει;

Senior Member
    Νομίζω είναι παρανοϊκό όλο αυτό με ολο το θάρρος.. Δηλαδή αν ο άνθρωπος δεν σου έδωσε ποτέ δικαίωμα και συν όλα αυτά σου είπε κ απο μόνος του το συμβάν δεν υπάρχει κανένας λόγος να περνάς όλο αυτό το λούκι!! Χαλάς κ εσένα αλλα κ τη σχέση σου!! Δείξε ότι τον εμπιστεύεσαι κ άφησε το πίσω! Ξεχνα το.. Να σκέφτεσαι πως αν συνεχίσεις ολο αυτό θα τον απομακρύνεις στην πραγματικότητα!! Ξεχνα το!!!!

Banned
    Το ξερω ότι είναι παρανοϊκό κάνω σενάρια και σενάρια.τον έχω τρελάνει. Έχει χάσει και εκείνος την χαρά του..

Senior Member
    Τότε προσπάθησε να το σταματήσεις όλο αυτό πριν καταστρέψεις την σχεση σου με τον άντρα σου κ εξαντλήσεις κάθε του υπομονή!! Άλλωστε θεωρείς πως αν ενας άνθρωπος βασανίζεται, κάνει σενάρια, ζηλεύει, παραλογιζεται θα προλάβει κάτι η θα το αποτρέψει?? Πιο πιθανό είναι να το ελκύσει ολο αυτό παρα το αντίθετο.. Για αυτο σταματησε το όσο είναι νωρίς και για την δική σου ψυχική υγεία αλλα κ για τον άντρα σου!!

Banned
    Ναι το γνωρίζω. Νιώθω ότι έχασα εμένα.. έχασα την χαρά μου...
    Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος το θεωρεί δικαίωμα αυτό που κανε ο άντρας μου

Banned
    Εννοώ.. ήταν κακο;το ότι έδωσε το τηλ σε κάποια που τον φλερταρε και ας της έριξε ακυρο;Εγώ δε μπορώ να φιλρταρω πια

Banned
    ε κανε και εσυ το ιδιο μονο αυτος θα το κανει

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο. Εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεσε το όλο σκηνικό και θα του ζητούσα να μην συνεργαστεί μαζί της από την στιγμή που αυτή έδειξε τις προθέσεις της. Αν δεν με καταλαβαινε θα τον έφερνα με κάποιον τρόπο στην θέση μου.

Banned
    εγω δε βλεπω κατι παρανοικο αλλα καποια που απλως πριζονεται μηπως την αφησει μοναχη

Banned
    μηπως πρεπει να βρεις εναλακτικες λυσεις οστε να μην εισαι τοσο φρικαρισμενη με το παραμικρο

Banned
    Αν δεν το έδωσα να το καταλάβετε η κοπέλα ποτέ δεν πήρε για δουλεια.δεν πήρε ποτέ.εδω και 5 μήνες.μια που την βοήθησε μια που δεν πήρε.

Page 1 of 2 12 LastLast