Results 61 to 75 of 95
Thread: Που χάθηκε παλι o elis;;;;
-
07-02-2019, 16:09 #61Miliva21Guest
Πολύ ενδιαφέρον γι αυτό υπάρχει το ignore όποιος δεν θέλει να βλέπουν τι γράφει κάποιο μέλος εδώ μέσα ας το πάτησει δικαίωμα του και να ενοχλείται και να θέλει να μην βλέπει.....
Δεν είναι δικαίωμα του όμως να πετάει έξω αλλα μέλη
Ρε Ελισάβετ μου...εμένα ignore ? Γιατί;; χαχαχα
- 07-02-2019, 16:21 #62
Εσένα εσένα! χαχαχα
Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει αναφορά Μιλιβα αν θεωρεί οτι προσβάλλεται κι εφόσον το φόρουμ έχει κανόνες...επιβάλλονται ποινές. Η αλήθεια είναι πως δείχνουν ανοχή γενικώς αλλά αν έχεις και συνέχεια αναφορές για ένα συγκεκριμένο μέλος...πόσο θα της αγνοήσεις; Εξάλλου μη ξεχνάς πως όπως ο ελις έχει τα θέματα του, πολλοί άλλοι εδώ έχουν σοβαρά θέματα επίσης άλλης φύσεως ίσως αλλά σοβαρά, οπότε αυτό που εμείς κρίνουμε ως απλό, το να αγνοήσεις κάποιον που δεν σου αρέσει πχ, για τον άλλον μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνει.
Πάντως αυτό για το ignore δεν το ήξερα, νόμιζα ότι μπορείς μόνο να αποκλείσεις κάποιον από το να σου στέλνει πμ. Είναι καλή πρακτική για όποιον ενοχλείται από κάποιο μέλος .
07-02-2019, 16:23 #63
απορω..αμα ησασταν εσεις στη θεση του ελις ή το παιδι σας.. τι αντιμετωπιση θα θελάτε να εχετε? τι θα λεγατε τοτε?
πριν πουμε οτι πουμε ας μπουμε και στη θεση του αλλου..αν και τη ψυχωση οσο και να θες να καταλαβεις ουτε να το φανταστεις δε μπορεις στην πραγματικοτητα τι συμβαινει εκεινο το διαστημα..
δε συγκρινω προβληματα αλλα ας ανοιξουμε λιγο το μυαλο μας.τιποτα δεν ειναι ασπρο/μαυροείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
07-02-2019, 16:27 #64Miliva21GuestΤο ξέρω και το έλαβα υπόψη μου όμως το θεωρώ ακραίο να συμβαίνει και εδω μέσα Αυτό! Επδ ο καθένας έχει τα προβλήματα του είναι ένας λόγος παραπάνω να δείχνουμε ανοχή και κατανόηση στο πρόβλημα του άλλου......Και εδώ μιλάμε για ένα μέλος που θεωρούσε τα μέλη εδώ οικογένεια του ότι και αν έγραφε.....
Τεσπα ελπίζω ο ελις να είναι καλά και να τον δούμε σύντομα να μας γράφει με τον δικό του τρόπο τα νέα του....
07-02-2019, 16:44 #65
07-02-2019, 17:12 #66
Εσύ όμως κοιτάς μόνο τη μία πλευρά και δεν δείχνεις καμιά κατανόηση στο πρόβλημα άλλου μέλους πέρα του elis... Στο δικό μου πάντως σίγουρα όχι και δεν ξέρεις και πόσο μεγάλο είναι αλλά δεν θα σου πω γιατί χαμένο θα πάει...
Αυτό με το ignore καλή φάση μπας κι ηρεμήσουμε... Εσείς να κάτσετε να σας βρίζει, εγώ δεν το ανέχομαι και δεν είμαι κι υποχρεωμένη... Έκανα αναφορά κι αν χρειαστεί θα ξανακάνω... Κι ας πέσετε και να με φάτε...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-02-2019, 17:21 #67
Κι αν ήμουν εγώ στη θέση του elis δε θα έπεφτα στο επίπεδο να βρίζω αθώο κόσμο γιατί θα έπαιρνα τα χάπια μου... Το ότι δεν τα παίρνει και την πληρώνουν άνθρωποι που δε φταίνε είναι κατακριτέο... Κι εγώ έχω ψυχωτικά στοιχεία αλλά απρόκλητα δεν έχω βρίσει ποτέ!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-02-2019, 17:33 #68Miliva21GuestΚαι πώς εισαι τοσο σίγουρη ότι άμα μου πεις δεν θα καταλάβω;;; Ή πως ξέρεις ότι δεν έχω καταλάβει ηδη θέματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζεις; Όχι βέβαια ακριβώς όπως τα βιώνεις εσύ ή ίδια είναι πλ δύσκολο......Όμως.....
Είπα ότι είναι δικαίωμα του καθενός να ενοχλείται γι αυτό υπάρχει και το μπλοκάρισμα του χρήστη ομως ειναι πολυ ασχημο εδω που ερχομαστε όλοι και θέλουμε εναν χώρο και κατανόηση για τα πρόβληματα μας να μην μπορούμε να κατανοήσουμε ο ένας τον αλλο....
Εσύ δεν ζητάς κατανόηση από τους γύρω σου....;Δεν θες να καταλαβαίνουν το πρόβλημα σου και να σέβονται την οποία απόφαση σου λαμβανοντας το υπόψη τους;
Αυτό κάνεις αυτή τη στιγμή με το μνμ σου ....
Πώς γντ λοιπόν ένας ευαίσθητος άνθρωπος όπως εσύ να ζητάς τη κατανοηση και παράλληλα να διώχνεις από το φόρουμ αλλο άτομο που δεν είναι καν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του να ζητήσει κατανόηση; ο ελις ειμαι σίγουρη ότι αν μπορούσε και είχε επίγνωση της κατάστασης θα ζητούσε συγνωμη και ότι δεν θα ήθελε να παρεξηγηθεί ούτε να φύγει από δω.....
Και αναφέρομαι σε σένα επδ εσύ μου έγραψες χωρίς να πηγαίνει μόνο σε σένα αυτό....
Γκρινιάζουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που δεν καταλαβαίνει...Εμείς όμως μπορούμε να γίνουμε η αλλαγη που θέλουμε να δούμε στους άλλους....;
Δες το φιλοσοφικά....δν ειμαι εδώ για να τσακωθω προσωπικά με κανέναν από αυτούς που αποφάσισαν ότι ο ελις θα ήταν καλό να φύγει.....Δεν μπορώ να σε κοντρολαρω ούτε να σου πω πως πρέπει να νιώσεις ....Είναι δικαίωμα σου η ενόχληση .....Και το τι θα κάνεις να την αντιμετωπίσεις.....Εγώ προσωπικά ότι με ενοχλεί ή το αγνοώ ή δεν δίνω σημασία ή δεν ξανά απαντάω σε αυτό και γ μένα τελείωσε...
Και δεν είναι το θέμα μου ο ελις.....το ίδιο θα φέρομουν για οποιοδήποτε άλλο μέλος που ήθελε να γράφει εδω μέσα και του το απαγόρευαν....θα το εκανα και για σενα αυτο κυκνε....
Ας αφήσουμε το θέμα στη διαχείριση ξέρει καλύτερα
07-02-2019, 17:36 #69Miliva21Guest
07-02-2019, 17:46 #70
Θα τα πω συνοπτικά γιατί τρέμουν τα χέρια μου και δεν μπορώ να γράφω μεγάλα κείμενα...Όταν έχω κοντέψει να πεθάνω κι όταν χθες ήταν μια από τις νύχτες που πάλι ήθελα να το προσπαθήσω δεν θα κάθομαι να ακούω λόγια σαν αυτά που είπες εσύ ότι όποιος δεν θέλει το συγκεκριμένο μέλος θα έπρεπε να ντρέπεται για λογαριασμό του και τέτοια κοπλιμέντα... Αναγκάστηκα να πάρω aloperidin μπας και σταματήσει...
Επίσης έχω και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που δεν μου επιτρέπει να αγνοώ εύκολα μηνύματα αλλά πάντα προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι κόσμια...
Έχω κι άλλα πολλά αλλά μόνο κομμάτι κομμάτι μπορώ να γράφω... Θα ρωτήσω το γιατρό γιατί τρέμω έτσι, έτσι κι αλλιώς πρέπει να τον ενημερώσω για την επιδείνωση των τελευταίων ημερών (που δεν οφείλεται αποκλειστικά στον elis για να λέμε και του στραβού το δίκιο)...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-02-2019, 18:03 #71Miliva21GuestΔεν είναι ανάγκη να γράφεις μεγάλα κείμενα άμα δεν μπορείς........
Εγώ μίλησα γενικά για τη διαχείριση αυτή... έτσι κατηγορηματικά να μπαναρουμε έναν χρήστη από δω......Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε έναν έναν για το πρόβλημα του.....
Γιατί ντάξει εσύ πες άντε να έχεις ένα θέμα παραπανω....αλλά δεν νομίζω πως όλοι όσοι μπαναραν τον ελις ενδεχομένως έχουν τέτοιο βαθμό προβλήματος με τον συγκεκριμένο χρηστη;.....Γτ έχω δει τσακωμούς εδώ μέσα να γίνονται χωρίς λόγο και αιτία και απλα να βρισκόμαστε έτσι εδώ μέσα και να βρίζει ο ένας τον αλλο χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία ....
Και πες εσένα σε ενοχλεί γτ έχεις το δικό σου θέμα εγώ νομίζω όμως πως πολλοι τον μπαναραν μόνο και μόνο επδ δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και επδ αντιμετωπίζουν τη συμπεριφορά του επιφανειακά και δεν γίνεται αρεστός......
07-02-2019, 18:16 #72
07-02-2019, 18:20 #73Miliva21GuestΕίχα την εντύπωση ότι ο καθένας που ενοχλήθηκε έκανε παράπονα στη διαχείριση ή παταγε κάποιο κουμπί σχετικά με το μπαν και δέχθηκε πολύ μεγάλο αριθμό μπαν και έτσι η διαχείριση τον μπαναρε....
Αλλά νμζ καταλαβα τι θες να πεις...τι εγινε....ο ελις ξεπερασε τα όρια του φόρουμ και η ίδια η διαχείριση τον προειδοποίησε και εκείνος συνέχισε να γράφει ώστε η διαχείριση τον έβγαλε εκτός....
Τώρα αλλάζουν τα πράγματα....Γτ νόμιζα πως μέλη από δω τον έδιωξαν....
07-02-2019, 18:24 #74Miliva21GuestΟυπς ....Τώρα ακουστηκα κατηγορηματική και σαν να επιβάλλω κάτι κάτσε να το μαζέψω ....χεχε
Λοιπόν ανακαλώ .....νόμιζα ότι κάποιοι χρήστες από δω ανάγκασαν τη διαχείριση να μπαναρει τον ελις γ αυτό ήμουν κατηγορηματική .....
Δεν μπορώ να πω σε κανέναν να μην ενοχλείται αν ενοχλείται
Όμως ακόμα πιστεύω και δεν παίρνω πίσω ότι πρέπει να υπάρχει χώρος για όλους μας εδώ και όσο γντ να είμαστε πιο ανεχτικοι και με περισσότερη κατανόηση ....
07-02-2019, 18:33 #75
Προσωπικα του ειχα κανει μια φορα μπαν, πριν 2-3 μηνες - δεν θυμαμαι-Δεν ντρεπομαι να το πω! αλλα με ειχε νευριασει πολυ εκεινη την φαση! παρα το οτι τον παω!
Ομως κι αυτος μερικες φορες το παρα κανει! ειδικα με τα εντοπιακα κομπλεξ , θα μου πεις σχεδον ολοι οι θεσσαλονικεις το εχουν το κομπλεξ τους!
Παντος , μου αρεσει που υπαρχει κι αυτος εδω!
Οσο για την διευθυνση, ειναι παρα πολυ καλα ατομα, εξερετικοτατου ηθους με πραωτης και με σοφρον επυλογες σε καθε κριση τους! Νιωθω ομορφα κι ασφαλες μαζι τους, ευχομαι να υπαρχουν και στην κυβερνιση τοσο αξια ατομα! και αν υπαρχουν και στην δικαιωσυνη τωτες θα μπορουμε να χαρουμε το παψιμο της εγκληματικοτητας! Πρεπει καποιος να μας ελεγχει και να μας τραβαει τα λουρια, πρεπει καποιος να υπαρχει που να αποφασιζει για εμας χωρις εμας, αλλιως θα ειμασταν ξεφραγκο αμπελι! οπως τα σκυλακια εχουν αφεντικο ετσι μερικες φορες εχουν αναγκη και ατομα σαν εμας!