Που χάθηκε παλι o elis;;;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 95
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Προσωπικα του ειχα κανει μια φορα μπαν, πριν 2-3 μηνες - δεν θυμαμαι-Δεν ντρεπομαι να το πω! αλλα με ειχε νευριασει πολυ εκεινη την φαση! παρα το οτι τον παω!
    Ομως κι αυτος μερικες φορες το παρα κανει! ειδικα με τα εντοπιακα κομπλεξ , θα μου πεις σχεδον ολοι οι θεσσαλονικεις το εχουν το κομπλεξ τους!
    Παντος , μου αρεσει που υπαρχει κι αυτος εδω!
    Οσο για την διευθυνση, ειναι παρα πολυ καλα ατομα, εξερετικοτατου ηθους με πραωτης και με σοφρον επυλογες σε καθε κριση τους! Νιωθω ομορφα κι ασφαλες μαζι τους, ευχομαι να υπαρχουν και στην κυβερνιση τοσο αξια ατομα! και αν υπαρχουν και στην δικαιωσυνη τωτες θα μπορουμε να χαρουμε το παψιμο της εγκληματικοτητας! Πρεπει καποιος να μας ελεγχει και να μας τραβαει τα λουρια, πρεπει καποιος να υπαρχει που να αποφασιζει για εμας χωρις εμας, αλλιως θα ειμασταν ξεφραγκο αμπελι! οπως τα σκυλακια εχουν αφεντικο ετσι μερικες φορες εχουν αναγκη και ατομα σαν εμας!
    Ε βέβαια φυσικά και είμαστε τόσο ανίκανοι σε όλα τα επίπεδα να βάλουμε μια τάξη μόνοι μας
    Last edited by Miliva21; 07-02-2019 at 22:30.

Senior Member
    Τι διαβάζουμε εδώ μέσα.....Ευτυχώς που υπάρχει κατανόηση. Το φόρουμ εξελίσσεται σε χώρο παρατήρησης για τους ειδικούς ψυχικής υγείας. Στο σύνολο του το πακέτο αυτό λέγεται φορούμ αυτοβοηθειας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είχα την εντύπωση ότι ο καθένας που ενοχλήθηκε έκανε παράπονα στη διαχείριση ή παταγε κάποιο κουμπί σχετικά με το μπαν και δέχθηκε πολύ μεγάλο αριθμό μπαν και έτσι η διαχείριση τον μπαναρε....

Αλλά νμζ καταλαβα τι θες να πεις...τι εγινε....ο ελις ξεπερασε τα όρια του φόρουμ και η ίδια η διαχείριση τον προειδοποίησε και εκείνος συνέχισε να γράφει ώστε η διαχείριση τον έβγαλε εκτός....

Τώρα αλλάζουν τα πράγματα....Γτ νόμιζα πως μέλη από δω τον έδιωξαν....
    Να σου εξηγήσω... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν χρήστες/μέλη είναι να κάνουμε αναφορά στη διαχείριση όταν κάποιο μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, αυτό και μόνο αυτό...
    Από εκεί και πέρα ο χρήστης που έκανε την παραβίαση δέχεται κάποια προειδοποίηση κι αν την αγνοεί συστηματικά και λάβει κι άλλες προειδοποιήσεις τότε γίνεται ban... Και για να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι δίκαια κι εγώ αυτή τη στιγμή είμαι "τιμωρημένη" με πόντους προειδοποίησης επειδή κι εγώ δεν μίλησα σωστά... Κι αν συνέχιζα ξανά και ξανά και ξανά κι εγώ θα έτρωγα ban...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να σου εξηγήσω... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν χρήστες/μέλη είναι να κάνουμε αναφορά στη διαχείριση όταν κάποιο μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, αυτό και μόνο αυτό...
    Από εκεί και πέρα ο χρήστης που έκανε την παραβίαση δέχεται κάποια προειδοποίηση κι αν την αγνοεί συστηματικά και λάβει κι άλλες προειδοποιήσεις τότε γίνεται ban... Και για να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι δίκαια κι εγώ αυτή τη στιγμή είμαι "τιμωρημένη" με πόντους προειδοποίησης επειδή κι εγώ δεν μίλησα σωστά... Κι αν συνέχιζα ξανά και ξανά και ξανά κι εγώ θα έτρωγα ban...
    Μην ανησυχείς και εγώ έχω 2 infractions

Banned
    Μετα , οταν λεω οτι εχουμε αναγκη στο φορουμ καποιους να μας ελεγχουν να μας βαζουν ορια αλλα κι να μας επιτρεπουν η να μας απαγορευουν να γραφουμε διαφορα ,μετα με λετε περιεργο!
    Οπως και στην ζωη , ολες σας κι ολοι σας πρεπει να σας ελεγχουν, να σας βαζουν συγκεκριμενα οροια αλλα κι να σας τημορουν ειτε παραδηγματικα ειτε οχι αυτοι οι καποιοι γνωριζουν και ξερουν.
    Αυτο ειναι για ολα απο τα φαρμακα κι το φαγητο μεχρι τον πολυτησμο και την διασκεδαση! ολοι σας ελεγχεστε κι ολοι σας καθοδηγηστε! και αυτο ειναι τελικα το συνηθες και το λογικο!! τωρα μερικοι που θελουν να το παιζουν επαναστατες τους εδωσε κανενα φεισμπουκ η κανενα βιντεο γκειμ η εξουσια ωστε να το παιζουν εκει μαγκες κι επαναστατες!!
    Διοτις εξω στην ζωη υπαρχει ο ελγχος ο απολυτος και η σωστη φροντιδα απο καποιους που ειναι ανωτεροι σας, απο καποιους εξουσιαστες οπου σας κανουν οπως και οτι θελησουν αυτοι! διοτις το αντιθετο θα ηταν ξεφραγκο αμπελη

Senior Member
    εγω οταν ειμαι σε επεισοδιο ή εκει κοντα λιγο πριν ή λιγο μετα πιστευω οτι μας ελεγχουν οι εξωγηινοι ή καποιοι πολλοι ισχυροι του πλανητη.τα συναισθηματα μας, τις αντιδρασεις μας, τα λογια μας, τις κινησεις μας ολα.ακομα και οι γονεις οτι με εχουν υιοθετησει για να με παρακολουθουν απο μωρο..
    τωρα ειμαι σε φαση λιγο πιο μετα και προσπαθω να μην το σκεφτομαι οσο μπορω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    σιγα μη προσπαθεις να μη το σκεφτεσαι μαον ενοεις οτι οταν εισαι σε επεισοδιο θες να εχεις το αλοθι να λες οτι θες και οι αλλοι να το κανουν γαργαρα ομως δεν μπαινεις καθολου στη θεση των αλλων εσυ πχ θα δεχοσουν καπιον να συμπεριφερετε με αυτο το πληρος αρνητικο τροπο με στοχο εσενα και επισης η αλλοι εφοσον μπορει να εχουν και αυτοι ψυχολογικα γιατι ειναι ησυχοι και δε τα βαζουν με τους αλλους?

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα με οσους ειπαν οτι ο ελις θα ηταν αρνακι αν επαιρνε τα φαρμακα του. Εγω εχω περασει παρα πολλα απο ανθρωπους και τον ελις τον θεωρω ακινδυνο. Ποτε δεν θα με ενοχλουσε ο ελις και ας μου εκανε μπουλινγκ στο παρελθον στο τηλεφωνο γιατι τον ξερω προσωπικα.....ειπε προσφατα οτι τα εκανε για το καλο μου και τον πιστευω.....ειναι τοσο αγαθος........οποιος δεν τον παει ο ιδιος εχει προβλημα........τα βαζει με τους αδυναμους.......αν ηταν καλα ο ελις θα ηταν το πιο καλο παιδι του κοσμου οπως κι εγω χαχα

Senior Member
    Κι εγω δεν παρακολουθω συχνα το φορουμ αλλα τον elis τον γνωριζω!!!! Σχολίαζε στα περισσότερα θέματα! Ελπίζω κι εύχομαι να είναι καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Συμφωνω απολυτα με οσους ειπαν οτι ο ελις θα ηταν αρνακι αν επαιρνε τα φαρμακα του. Εγω εχω περασει παρα πολλα απο ανθρωπους και τον ελις τον θεωρω ακινδυνο. Ποτε δεν θα με ενοχλουσε ο ελις και ας μου εκανε μπουλινγκ στο παρελθον στο τηλεφωνο γιατι τον ξερω προσωπικα.....ειπε προσφατα οτι τα εκανε για το καλο μου και τον πιστευω.....ειναι τοσο αγαθος........οποιος δεν τον παει ο ιδιος εχει προβλημα........τα βαζει με τους αδυναμους.......αν ηταν καλα ο ελις θα ηταν το πιο καλο παιδι του κοσμου οπως κι εγω χαχα
    Ενώ εσύ που ξεσπάς τα νεύρα σου στο γατάκι σου δεν τα βάζεις με τους αδύναμους, ε;

Εγώ προσωπικά ξέρω πολύ καλά τι πρόβλημα έχω αλλά δεν το έχω επειδή δεν πάω τον elis που να χτυπιέσαι κάτω... Κι εγώ αδύναμη είμαι και το γεγονός ότι προστατεύω τον εαυτό μου δεν σημαίνει ότι τα βάζω με τους αδύναμους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    .......αν ηταν καλα ο ελις θα ηταν το πιο καλο παιδι του κοσμου οπως κι εγω χαχα
    δε το βλεπω ομως..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ενώ εσύ που ξεσπάς τα νεύρα σου στο γατάκι σου δεν τα βάζεις με τους αδύναμους, ε;

Εγώ προσωπικά ξέρω πολύ καλά τι πρόβλημα έχω αλλά δεν το έχω επειδή δεν πάω τον elis που να χτυπιέσαι κάτω... Κι εγώ αδύναμη είμαι και το γεγονός ότι προστατεύω τον εαυτό μου δεν σημαίνει ότι τα βάζω με τους αδύναμους...
    Μην ασχολεισαι μαζι μου κανω σαν να μην υπαρχεις κανε και εσυ το ιδιο.......οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μην ασχολεισαι μαζι μου κανω σαν να μην υπαρχεις κανε και εσυ το ιδιο.......οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
    Πολύ ωραία, αυτό θα κάνω... Έτσι κι αλλιώς έχω να σου απευθύνω το λόγο πάρα πολύ καιρό αλλά μας έπρηξες με το να προσπαθείς να μας επιβάλλεις στα υπόλοιπα μέλη όποιον συμπαθείς και δεν έχεις κανένα τέτοιο δικαίωμα...
    Κι όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται κι εσύ κοντεύεις να σκάσεις από το σφίξιμο που έφαγε ban ο φίλος σου... Αυτά και τέλος από μένα, δεν θα σου απαντήσω ξανά ότι και να γράψεις...

Senior Member
    Κάνω σαν να μην υπάρχεις απλά για μένα δεν είσαι τίποτα γιατί να σκάω για τη χολή που βγάζεις; Και στην ουσια εσυ σφιγγεσαι οταν ειναι ο ελις εδω εμενα δεν με πειραζει για μενα αλλα για τον ιδιο, το κοιταω αλτρουιστικα, εσυ κοιτας μονο την παρτη σου ωστοσο.

Banned
    μα δεν ειναι μονο ο ελις, ειναι κι ο Αλεξανδρος!! χαχαχα

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast