Πως να αντιδράσω ;;!!;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Πως να αντιδράσω ;;!!;;

Γεια σας ..ειμαι 52 χρονων με τρία μεγάλα παιδια και μετα απο 30 χρονια γάμου και πολλές φορες απιστία και αδιαφορία απο μέρους του συζηγου αποφάσισα να βγάλω διαζύγιο ..ευτυχώς συναινετικό με την απειλή οτι θα δώσω τα στοιχεία που ενοχοποιούν το παράνομο ζευγάρι στον άνδρα της εμπλεκόμενης ..τα παιδια ειναι με το μέρος μου..αυτος ομως ερχετε συνεχώς και με ενοχλεί και με παρακαλα να γυρίσει κάνοντας με να Νοιώθω ενοχές και τύψεις που τον βλεπω σε αυτη τη κατάσταση ..απο μέρους μου να γνωρίζετε ειναι αδύνατον να ξανακάνω κατι μαζι του ..συγνώμη αν τα λεγόμενα μου ειναι λιγο μπλεγμένα αλλα ειναι και το μυαλό μου ετςι !!

Miliva21
    Guest
    Καλησπερα....
    Υποθέτω ότι λόγω των παιδιών ανέχτηκες την κατ' επανάληψη απιστία κτλ κτλ .....

Γιατί θέλει να γυρίσει σε σένα...;
    Πιστεύεις ότι παρόλο που παίζει αλλού κατά βάθος αγαπάει εσένα

Ή απλώς φοβάται την απειλή σου και θέλει να σε τουμπαρει;

Αν και για να λες και αδιαφορία....Δεν νμζ ..... Έχει πεθανει η σχέση σας προ πολλού και σε είχε δεδομένη μάλλον.....

Εσύ τον απείλησες ότι θα τα πεις για να σου δώσει διαζύγιο;;;;

Λογικό να μην θες να κάνεις κάτι μαζί του πλέον και να έχεις ξενερώσει...Καλύτερα για σένα γτ δεν πονάς το έχεις αποδεχτεί

Τι λόγους επικαλείται που θέλει να γυρίσει Πίσω ;

Junior Member
    Είμαι σίγουρη ότι δε με αγαπα πια ..απλα επειδη κατα κάλιο τροπο ειμαστε γνωστοί στην περιοχη που ζουμε φοβαται τη κοινωνική κατακραυγή ..ξέχασα σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου και ναι φυσικά και τον απείλησα αλλιώς δε θα το έδινε

Junior Member
    Επισης οτι λόγους και να επικαλείται ποια η σημασία τους αφου ξερω οτι θα ξανακάνει τα ίδια ..εγω παντως Νοιώθω τοσο απελεθευρωμενη και μου κανει εντύπωση που παρολο που ζω σε ενα μοναχικό σπιτι για πρωτη φορα δε Νοιώθω μοναξια!!

Senior Member
    νοιωθεις εσυ, ενοχες και τυψεις για την δικη του προδοσια;
    για ποιον λογο;
    εγω νομιζω οτι πολυ σωστη αποφαση πηρες.
    η κλαψα ειναι επειδη δεν θελει να ξεβολευτει η και να συζητηθει οπως λες , στην περοχη.
    ας το σκεφτοταν οταν σε εξαπατουσε.
    εσυ τι φταις;
    μια χαρα νεοτατη εισαι ακομα. καιρος να ξανακανεις την ζωη σου..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Λινακι View Post
    Είμαι σίγουρη ότι δε με αγαπα πια ..απλα επειδη κατα κάλιο τροπο ειμαστε γνωστοί στην περιοχη που ζουμε φοβαται τη κοινωνική κατακραυγή ..ξέχασα σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου και ναι φυσικά και τον απείλησα αλλιώς δε θα το έδινε
    Πολύ άσχημο αυτό με τη κοινωνική κατακραυγή....αν ήθελε ένα γάμο βιτρίνα τότε ας μην έκανε τπτ ....Δεν έχεις κανέναν λόγο να τον ανεχτείς για πάντα.......να ανεχτείς έναν άντρα άπιστο και αδιάφορο για σένα μόνο κ μόνο γ να μη πει ο κόσμος κάτι......

Καταλαβαίνω ότι ίσως ήταν λόγω των παιδιών που έριξες νερό στο κρασί σου αλλά τώρα τα παιδιά μεγάλωσαν Άστον να πάει όπου θέλει ώρα να κάνεις τη ζωή σου ....

Senior Member
    απο μέρους μου να γνωρίζετε ειναι αδύνατον να ξανακάνω κατι μαζι του
    Μα, στο σημείο αυτό απαντάς στην ερώτηση που έθεσες στον τίτλο του θέματος. Νομίζω δηλαδή. Ξέρεις πολύ καλά τι δεν μπορείς να κάνεις. Αυτό είναι ο φάρος που θα σε οδηγήσει.

Senior Member
    Παίζει ακόμη και ο γάμος σας να ήταν για κοινωνικούς λόγους και όχι επειδή το γούσταρε πραγματικά. Το θέμα είναι να μην του κάνεις την χάρη, αφού έχεις και τα παιδιά μαζί σου (σημαντικό αυτό), τότε προχώρα το και άστον στην μοίρα του.

Δεν ξέρω γιατί στην Ελλάδα επικρατούν οι γάμοι για κοινωνικούς μόνο λόγους, το τι θα πει η κοινωνία αν δεν παντρευτεί κάποιος/α. Πόσο στενόμυαλα μυαλά...

Senior Member
    απλα επειδη κατα κάλιο τροπο ειμαστε γνωστοί στην περιοχη που ζουμε φοβαται τη κοινωνική κατακραυγή
    Ας πρόσεχε.

Όταν έτρεχε πίσω από τις άλλες, ήταν καλά; Μάλλον είχε πάθει αμνησία και δε σκεφτόταν την κατακραυγή τότε. Την θυμήθηκε τώρα που έσφιξαν τα πράγματα.

Junior Member
    Ευχαριστώ ευχαριστω πολυ τα ξερω ολα αυτα τα λέω στον εαυτό μου αλλα ειναι αλλιώς να τα ακους και απο εναν αλλο άνθρωπο !!

Miliva21
    Guest
    Κάνε τη ζωή σου παιδί μου μη καταπιέζεσαι ακούς εκεί ......τις όποιες ευθύνες ας τις αναλάβει μόνος του και αν τον τσούζει ας το σκεφτόταν νωρίτερα.......