Εσείς γιατι βρίσκεστε εδώ;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59
    Miliva21
    Guest

Εσείς γιατι βρίσκεστε εδώ;;

Καλημέρα- καλησπέρα

Έπειτα από την ιδέα του φίλου μας Μακ για θρεντ σχετικά με τον λόγο που γράφουμε στο φόρουμ αποφάσισα να αρχίσω τη κουβεντούλα όπου ο καθένας μας μπορεί να γράψει για ποιους λόγους συμμετέχει στο φόρουμ..

Ας ξεκινήσω πρώτη λοιπόν,εμένα μου αρέσει να βοηθάω άτομα σε διάφορα θέματα τους...τουλάχιστον σε όσα από αυτά μπορώ να βοηθήσω

Δεύτερον οπότε έχω ένα θέμα που με απασχολεί και είτε το έχω εξαντλήσει με τους γύρω μου αλλά επιμένει να υπαρχει θελω να σας "σπάω" τα νευρα γράφοντας το εδώ...(όλοι μας έχουμε κάποια κολλήματα)
    Είτε είναι κάποιο θέμα για το οποίο θα ήθελα απόψεις από άλλα άτομα με διαφορετική άποψη....ηλικία και εμπειρίες από μενα κτλ κτλ

Το φόρουμ μου δίνει τη δυνατότητα να δικτυωνομαι με ανθρώπους που έχουν την όρεξη να συζητήσουν μαζί μου και λόγω ανωνυμίας μπορούν να είναι αντικειμενικοί στην άποψη τους περισσότερο από ότι ένας γνωστός που μπορεί να μην θέλει το καλό μου και να με συμβουλέψει επιτηδες αρνητικα ή το αντίθετο ....να μου πει αυτό που θέλω να ακούσω..χαϊδεύοντας μου τα αυτιά...εδώ θεωρώ είμαστε περισσότερο αντικειμενικοί μεταξύ μας.....

Σειρά σας να γράψετε τη δική σας εμπειρία

Senior Member
    Εμένα μου αρέσει να είμαι εδώ επειδή μπορώ να βοηθάω και να βοηθιέμαι, από ανθρώπους που έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου.

Senior Member
    Εγω το βλεπω σαν ταινια δρασησ το μιλιβακι που ηταν κοριτσακι κι εγινε γυναικα η ιωαννα η καυλερη η μπου που εχει προβλημα αλλα ειναι σαν να μην το εχει το δελφινι με τουσ γκομενουσ η ελισαβετ με τουσ ερωτεσ εχει πολλα βαριεμαι να γραφω για ολουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Εξαρχης μπηκ στο φορουμ λογο της εξαρτησης μου απο ουσιες, ψαχνωντας λοιπον στο νετ , ειχαβρει θυμαμαι καποιον θεματοθετη οπου ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα και ετσι ασχοληθικα κι εγω.
    Μετεπιτα ενας σοβαρος λογος οπου ειμαι στο φορουμ εχει να κανει με την φαρμακολογεια, επειδη περνω φαρμακα ,πολλα απο τα παιδια εδω μεσα εχουν παρει τα ιδια φαρμακα κι αναφερουν τις εμπειριες τους απο τα φαρμακα, οπως κι εγω αντιστοιχα, αυτο το πραμα μας βοηθαει ολους μας.
    Τελος οπως κι εμενα μερικες φορες με βοηθανε λεγωντας καμια κουβεντα συμπαραστασης ετσι κι εγω προσπαθω να καμω το ιδιο.
    Δυστυχως ομως υπαρχουν και καποια λιγα ευτηχως απο την αλλη, ατομα οπου μπαινουν εδω μεσα κι ενω εχουν σοβαρο προβλημα γραφουν επικρητικα σχολεια, ειτε προσβλητικα ειτε γεματα κακια! μακαρι να μπορουσε αυτα τα ατομα να τα εδιωχναν τωτες θα ηταν το καλητερο φορουμ για ψυχολογικες παθησεις.

Senior Member
    Aπό μαζοχισμό...
    Μ'αρέσει να δίνω έμφαση στο πρόβλημα μου,να το εξαντλώ,να το αναλύω και να το βλέπω να γιγαντώνεται στο πιο όμορφο τέρας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Aπό μαζοχισμό...
    Μ'αρέσει να δίνω έμφαση στο πρόβλημα μου,να το εξαντλώ,να το αναλύω και να το βλέπω να γιγαντώνεται στο πιο όμορφο τέρας.
    Μην ανησυχείς πάνω κάτω όλοι τα ίδια κάνουμε.....Και εγώ έγραψα ότι θέτω "προβλήματα" που έχω θέσει επανειλημμένα......

Και όντως αν μπεις και δεις θέματα δικά μου ή και άλλων μελών όλο γύρω από κάτι στρεφόμαστε συνέχεια....είτε πιο σοβαρό θέμα είτε λιγότερο σοβαρό...ανάλογα με τον καθένα μας.....

Πάντως πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι μπορεί να είμαι ανεπιθύμητη από άποψη ότι δεν έχω προσωπικη έμπειρια συγκεκριμένα για κάποια διαταραχή ώστε να βοηθήσω πολλά μέλη του φόρουμ που μπαίνουν για πιο δύσκολα θέματα κυρίως υγείας........

Και ότι τα θέματα που ανοίγω εγώ είναι πολύ λαιτ για πολλούς από εσάς.....σε φάση " άσε μας κουκλίτσα μου έχουμε και τα δικά μας " όμως γενικά σε άλλα φόρουμ γενικά τρολαρουν πολλοί εδώ μπορείς να διαβάσεις σοβαρές απαντήσεις και υπάρχουν άτομα που θα ασχοληθούν στην ουσία και θα σε βοηθήσουν και το κάνουν με πραγματικο ενδιαφέρον....

Και αυτό είναι το ωραίο

Senior Member
    Λόγω της γενικευμένης αγχώδης διαταραχής που έχω. Ήξερα το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ εγγραφή. Τώρα περνάω πολύ δύσκολα και γράφτηκα για το συζητήσω και με άλλα μέλη που περνάνε τα ίδια με εμένα.

Banned
    ο καθενας μπορει να βοηθησει τον εαυτο του και οτιδηποτε του μιαζει

καποτε το ειχα πει σε ενα μελος αυτο γιατι εμαστε εδω και εγινε εξαλος γιατι δεν ηθελε να ξερει τι μας χειροκροτει

Ειχα την αναγκη να ερθω σε επαφη με ατομα που βιωνουν τις ιδιες δυσκολιες με μενα.Μπαινω για να βοηθηθω κι αν μπορω να βοηθησω κι εγω καποιον.Στον εξω κοσμο εχω μεν αρκετους φιλους αλλα νομιζω κουραζονται και δεν μπορουν να κατανοησουν τις ψυχικες νοσους.

Banned
    Eγω βρισκομαι εδω :
    1) επειδη δεν αντεχα την ειρωνια σε ενα αλλο φορουμ
    2) επειδη θελω να υπαρχουν ΚΑΠΟΥ καταγεγραμμενα τα δεινα
    που περασα στην εφηβικη μου ηλικια.

Στην 1η περιπτωση, επεστρεψα μετα απο 3 μερες πισω, γιατι υπαρχουν
    και συμφορουμιστες που με εκτιμουν και με θελουν (εκει πισω) και μου
    το εγραψαν σε pm.
    Στην 2η περιπτωση, μου ειναι ολοενα και δυσκολοτερο να καταγραφω
    τα δεινα της ζωης μου, εδω μεσα, αφου οι περισσοτεροι αγαπουν τους
    γονεις τους, και oι γονεις τους (μαλλον) τους αγαπανε.

Πως θα συνεχισω, δεν ξερω .... βλεποντας και κανοντας !

Το μονο κακο με αυτο το φορουμ (και πιστεψτε με εχει ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ κακα)
    ειναι οτι βγαινει ο 25αρης και συμβουλευει τον 50αρη, με γενικοτητες και
    τυπικοτητες και ευχολογια επειδη ΔΕΝ εχει ερθει η στιγμη ακομα να βιωσει
    οτι ολα αυτα που ευχεται ειναι μπουρδες και τριχες κατσαρες και καμια σχεση
    δεν εχουν με την πραγματικοτητα.

Ομως .... δεν ειναι τοσο οδυνηρο αυτο. Aντιλαμβανομαι την αγνοτητα των
    προθεσεων ... και απλα προσπερναω την ακαταλληλοτητα της προτροπης.

No big deal .....

Senior Member
    Πεστα αυτα για την ζωη σου συμμετειχε και κανονικα αν θεσ και αν σου λυθει κανενα θεμα γτ κι αυτοσ που βοηθαει μαθαινει κι αν κερδισεισ κατι καλωσ αλλιωσ τι ειχεσ τι εχασεσ αυτα και μια χαρα εισαι αν συμμετεχεισ κανονικα θα φανει κι ο τροποσ που μεγαλωσεσ να δουμε αν εχεισ δικιο που δε γουσταρεισ τουσ γονεισ σου αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εξαρχης μπηκ στο φορουμ λογο της εξαρτησης μου απο ουσιες, ψαχνωντας λοιπον στο νετ , ειχαβρει θυμαμαι καποιον θεματοθετη οπου ειχε παρομοιο προβλημα με εμενα και ετσι ασχοληθικα κι εγω.
    Μετεπιτα ενας σοβαρος λογος οπου ειμαι στο φορουμ εχει να κανει με την φαρμακολογεια, επειδη περνω φαρμακα ,πολλα απο τα παιδια εδω μεσα εχουν παρει τα ιδια φαρμακα κι αναφερουν τις εμπειριες τους απο τα φαρμακα, οπως κι εγω αντιστοιχα, αυτο το πραμα μας βοηθαει ολους μας.
    Τελος οπως κι εμενα μερικες φορες με βοηθανε λεγωντας καμια κουβεντα συμπαραστασης ετσι κι εγω προσπαθω να καμω το ιδιο.
    Δυστυχως ομως υπαρχουν και καποια λιγα ευτηχως απο την αλλη, ατομα οπου μπαινουν εδω μεσα κι ενω εχουν σοβαρο προβλημα γραφουν επικρητικα σχολεια, ειτε προσβλητικα ειτε γεματα κακια! μακαρι να μπορουσε αυτα τα ατομα να τα εδιωχναν τωτες θα ηταν το καλητερο φορουμ για ψυχολογικες παθησεις.
    Κι επειδη εχουν σοβαρο προβλημα δηλαδη δεν μπορουν να γραφουν επικριτικα σχολια αν δουν κατι στραβο; Πχ εσυ εγραφες κατι για το παρελθον του φορουμ και πεταχτηκα εγω και στην ειπα γιατι ειχα δικιο, εγραφα κι εγω παλια και με προσβαλες, επειδη εχω προβλημα υγειας δηλαδη πρεπει να το μουγκωσω; Μου αρεσει που εγραψα και στο θεμα σου και με αγνοησες τελειως, σε αγνοω κι εγω λοιπον, και ας τα διαβασουν αλλοι αυτα που εγραψα, ευτυχως ξερω να ξεχωριζω ανθρωπους και βγαινω παντα σωστη σε αυτο το θεμα οποτε εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην κριση μου η στην διαισθηση μου αν θελεις για το τι ατομο ειναι ο καθενας, γεια σου!

Banned
    ΛΟΥΛΟΥΔΙ! πρωτα απο ολα ,τωρα καταλαβα οτι εγραψες στο θεμα που αναιβασα! Δευτερον! δεν με ενδιαφερει η επισκεψιμοτητα !Αν με ενδιεφερε θα εβαζα ενα πιασαρικο θεμα! κι οχι αυτο που τρομαζει τον κοσμο! οπως στο λεω κι πριν. το θεμα το εγραψα τελειως απο περιεργεια! Τριτον! κι σχετικα με αυτο που εγραψα πριν, Οντως εχεις μεγαλο προβλημα τελικα εσυ! αλλα οχι ψυχολογικο! πιο πολυ ψυχειατρικο ειναι μαλον το προβλημα σου , κι μαλον ακομα πιο πολυ ειναι θεμα πνευματικο !!
    Αν καταλαβες το τι εγραψα ! αναφερω ατομα οπου αγωνιουν να προσβαλουν, να μιωσουν τους συμφορμητες τους! και επειδη εσυ ανηκεις σε αυτα τα ατομα - συμφωνα με τα λεγομενα σου! δλδη- ναι δεν θεωρω σωστο να υπαρχουν ατομα εδω μεσα που μας ταραζουν την ειδης ταραγμενη μας ψυχιατρικη κατασταση!
    Οσο για το να κρινουν αυτα που γραφουμε εννοειτε κι συμφωνω! αλλα ειναι αλλο πραμα να κρινεις! κι αλλο να επικρινεις με κακια! εχει μεγα διφορα! το ενα απο το αλλο λουλουδι! διοτις κι εσυ εαν εγραφες κατις κι εγω συνεχως σε εβριζα, η σε προσβαλα συγουρα θα νευριαζες! αυτο εννοω!
    Το να διαφωνουμε σε καποιο θεμα, ζητημα οχι μονο δεν ειναι κακο ,απεναντιας ειναι πολυ ομορφο κι εχει ενδιαφερον! διοτις εαν συμφωνουσαν ολοι σε ολα θα ηταν βαρετα κι ασκοπος ο ρολος του φορουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Καλημέρα- καλησπέρα

Έπειτα από την ιδέα του φίλου μας Μακ για θρεντ σχετικά με τον λόγο που γράφουμε στο φόρουμ αποφάσισα να αρχίσω τη κουβεντούλα όπου ο καθένας μας μπορεί να γράψει για ποιους λόγους συμμετέχει στο φόρουμ..

Ας ξεκινήσω πρώτη λοιπόν,εμένα μου αρέσει να βοηθάω άτομα σε διάφορα θέματα τους...τουλάχιστον σε όσα από αυτά μπορώ να βοηθήσω

Δεύτερον οπότε έχω ένα θέμα που με απασχολεί και είτε το έχω εξαντλήσει με τους γύρω μου αλλά επιμένει να υπαρχει θελω να σας "σπάω" τα νευρα γράφοντας το εδώ...(όλοι μας έχουμε κάποια κολλήματα)
    Είτε είναι κάποιο θέμα για το οποίο θα ήθελα απόψεις από άλλα άτομα με διαφορετική άποψη....ηλικία και εμπειρίες από μενα κτλ κτλ

Το φόρουμ μου δίνει τη δυνατότητα να δικτυωνομαι με ανθρώπους που έχουν την όρεξη να συζητήσουν μαζί μου και λόγω ανωνυμίας μπορούν να είναι αντικειμενικοί στην άποψη τους περισσότερο από ότι ένας γνωστός που μπορεί να μην θέλει το καλό μου και να με συμβουλέψει επιτηδες αρνητικα ή το αντίθετο ....να μου πει αυτό που θέλω να ακούσω..χαϊδεύοντας μου τα αυτιά...εδώ θεωρώ είμαστε περισσότερο αντικειμενικοί μεταξύ μας.....

Σειρά σας να γράψετε τη δική σας εμπειρία

Δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ, ίσως όπως είχα πει σε ένα θέμα, το ότι οι φίλοι μου δεν έχουν πιο βαθύτερα ενδιαφέροντα, η ανάγκη μου για να γράφω, όλα αυτά συνθέτουν κάπως την εγγραφή μου εδώ. Βοηθάω μέσα και από τις ελάχιστες εμπειρίες μου, όπως μπορώ. Περισσότερο θέλω να βοηθάω άτομα κοντά στην ηλικία μου, 18-19-20 κλπ. Θέματα που είχα και εγώ στην εφηβεία μου και δεν λύθηκαν όπως θα ήθελα, τουλάχιστον μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, να δίνω τις απόψεις μου σε άτομα που μπορεί να περνάνε τα ίδια. Θέματα σχέσεων κλπ. θέματα που δημιουργούν εύκολα σε ένα νέο, αρκετά κόμπλεξ. Αρκετά τα έλυσα μόνος μου, μετά από αρκετή στεναχώρια όμως, επειδή δεν είχα κάποιον να μου πει τι να κάνω.

Λέγοντας τις απόψεις μου στα θέματα αυτού του τύπου θέματα, θέλω να πιστεύω πως "παίρνω" ένα μέρος της στεναχώριας και του άγχους. Μακάρι να είχα και εγώ κάποιον να μου τα έλεγε κάποτε αυτά, αλλά δεν...

Banned
    στιγμη ακομα να βιωσει
    οτι ολα αυτα που ευχεται ειναι μπουρδες και τριχες κατσαρες και καμια σχεση
    δεν εχουν με την πραγματικοτητα.
    γιατι δεν εχει σχεση με τη πραγματικοτητα το θρεντ που απαντησε αφου το εγραψε τρολ αν δεν εξηγισεις τι σου συμβαινει θα το βρει ο αλλος που δε σε ξερει

Page 1 of 4 123 ... LastLast