Ξεκαθαρισμα με συγγενεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Μπορείς κάπως να τα αποδείξεις αυτά που λες; Πρόσεχε, δεν σε αμφισβητώ, απλά σου λέω ότι αν βγεις και περιγράψεις το σκηνικό απλούστατα δεν θα πουν μπροστά σε κόσμο ότι καλά έκανε ο πατέρας σου ούτε θα παραδεχτούν καν ότι συνέβη τέτοιο σκηνικό. Θα σε βγάλουν εσένα φάουλ. Άρα πρακτικά πάλι στον εαυτό σου θα κάνεις ζημιά.

Ορέστη, έχω παρακολουθήσει αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς για τον πατέρα σου. Ο άνθρωπος ήταν απαράδεκτος και εντελώς ακατάλληλος για γονιός. Λυπάμαι πολύ που σου έτυχε να γεννηθείς από αυτόν. Θα έπρεπε να είχε πάει φυλακή για όλα αυτά που σου έκανε και να τιμωρηθεί σκληρά.
    Όσο για τους συγγενείς, εκείνος φαίνεται τους έλεγε ψέμματα και εκείνοι τον πίστευαν ή τους βόλευε να τον πιστεύουν. Φέρουν κι αυτοί βέβαια μεγάλη ευθύνη που γνώριζαν οτι ένα παιδί κακοποιείται (και μάλιστα δικό τους, αίμα τους) και δεν έκαναν τίποτα γι αυτό.
    Θα μπορούσες να τους καλέσεις κάποια μέρα όλους και να τους μιλήσεις γι αυτά που έκαναν. Δεν ξέρω ρε φίλε πόσο θα σε ανακουφίσει να τους ρεζιλέψεις στο ίντερνετ. Αν αυτό σου δώσει μια αίσθηση δικαιοσύνης και ανακούφισης χωρίς περαιτέρω συνέπειες, κάνε το, τί να πω... Ο πατέρας σου ζει;

Senior Member
    Ο πατερας μου εχει πεθανει πολλα χρονια. Τους καλουσε σπιτι και μου εκαναν δικες για τα "εγκληματα μου". Δεν ειχαν μονο γνωση αλλα και ενεργο συμμετοχη.

Και ποιά ήταν "τα εγκλήματά σου" Και ποιοί ήταν αυτοί οι συγγενείς; Έχεις δίκιο μου φαίνεται να τους μισείς. Πλην όμως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Senior Member
    Κυριως δυο θειοι μου ηταν αυτοι που ερχονταν για δικη και νουθεσια. Βεβαια να μου πουν οτι μου αφησε κληρονομια σπιτι ο παππους μου δε μπορουσαν, τους διεφευγε. Γιατι μετα θα εχανε τον ελεγχο ο πατερας μου και δε θα μπορουσε να με απειλει οτι θα με πεταξει στο δρομο και θα με γαμησουν απ την πρωτη νυχτα αν δεν κανω, ωντας ενηλικας, ο,τι γουσταρει αυτος. Δε μου επετρεπε να παω διακοπες, επρεπε να μενω κλειδωμενος στο σπιτι για να τιμωρηθω. Οταν εγινα 18 με εγραψε σε ενα ΙΕΚ και ουρλιαζε ολη μερα ευχη και καταρα σου δινω να μη βρεις γυναικα απο χωριο (σαν τη μανα μου), εισαι τελειωμενος, αυτοκτονα, αυτοκτονααα... Φθονουσε το γιο του γιατι ηταν νεος και φοβοταν μην βρει γκομενα και δεν ειναι εκεινος πλεον ο μεγαλος εραστης.... Μια απολυτα αρρωστημενη προσωπικοτητα που βρηκε συνεργους σε προσωπα συγγενων που ειτε απο κακια ειτε απο συμφερον ηθελαν να καταστραφουν τα παιδια του.

Banned
    Φίλε για μένα κοίτα μέσω δικηγόρου τι μπορείς να κάνεις με περουσιακά. Τώρα για δικαίωση, που να δημοσιευσεις και τι; αντε και τα δημοσιευεις στο facebook θα το δουν οι φίλοι σου και άντε κανένας άκυρος, αν σε ευχαριστεί αυτό κάντο. Γενικά μη νομίσεις οτι θα σε γράψουνε οι εφημερίδες και τα σαιτ ενημέρωσης εκτος πια αν ενδιαφερθει κανένας δημοσιογράφος όπου δύσκολο το βλέπω. Τι να σου πω αν θες να τα βγάλεις να ξεσπαθώσεις βγάλτα αλλά να ξέρεις ο κόσμος μόνο άμα είναι γνωστός θα ασχοληθεί κι αυτό από περιέργια συν ότι αν είναι αυτά που λες σκληρά μπορεί και να μη σε πιστέψουν κιόλας. Επίσης δες να μη σου δημιουργήσουν προβλήματα αυτοί που θα αναφερθείς και όσοι είναι κοντά τους. Εγώ σε πιστεύω φίλε άλλοι σκοτώνονται γονείς με παιδιά.

Senior Member
    Δεν εχω λεφτα να πληρωσω δικηγορο. Δεν εχω δουλεψει ποτε στη ζωη μου. Παιρνουν και οι τραπεζες καθε τοσο τηλεφωνο και ζητανε τα λεφτα που δανειστηκε και εφαγε στον τζογο και τα γλεντια.

Senior Member
    Ορεστη μου τωρα διαβασα το θεμα σου!!!!!!!! Σε καταλαβαινω απολυτα, δεν ξερω αν αυτο σε βοηθαει, κι εγω στη θεση σου αυτο θα ηθελα να κανω, να βρω δικαιωση!!!!!!! Τι να σου πω η ζωη ειναι πολυ αδικη δυστυχως!!!!!!!!!! Δεν εχω λυση για το προβλημα σου, αφου ολοι λενε να μην τους ξεμπροστιασεις μην το κανεις γιατι θα βρεις και τον μπελα σου!!!!!! Αμα πηγαινες στην αστυνομια μηπως και να εδινες τα στοιχεια;

Banned
    Δες ξερω τη περουσιακα εχεις να χωρισεις αλλα αν σου χε γραψει ο παπους σου το σπιτι τοτε ειναι δικο σου. Δε μπορω να σκεφτω τι αλλο περουσιακο εχετε να χωρισεται παντως αν δε θες να κληρονομισεις καποιον δεν εχει καμμια σχεση τα δανεια που ειχε με σενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Δες ξερω τη περουσιακα εχεις να χωρισεις αλλα αν σου χε γραψει ο παπους σου το σπιτι τοτε ειναι δικο σου. Δε μπορω να σκεφτω τι αλλο περουσιακο εχετε να χωρισεται παντως αν δε θες να κληρονομισεις καποιον δεν εχει καμμια σχεση τα δανεια που ειχε με σενα.
    Εξαφανισαν τη διαθηκη και μου ειπαν οτι αφησε το σπιτι στον πατερα μου και φυσικα δε με αφηναν να παω. Την αληθεια εμαθα 16 χρονια μετα οταν ημουν 32 χρονων.

Banned
    Φίλε αν εξαφάνισαν τη διαθήκη και δεν υπήρξε αλλή μετα απο τόσα χρόνια δεν είμαι δικηγόρος αλλά πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι ακόμα και αν τη βρεις αν δε τη βρεις υπάρχει παράνομος τρόπος να κινηθείς αλλά και πάλι δύσκολο μου φένεται και δε μπορώ να σε συμβουλέψω πως να παρανομήσεις ένας δικηγόρος ίσως μπορούσε αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα τα κατάφερνε. Τι να σου πω ξεχασετο η δες τι μπορεις να κάνεις τωρα αν το παρεις στο ονομα σου, παντως για μενα ριξε πετρα πισω σου αν δεν εχεις να κερδισεις κάτι οτι κοπηκε μεγια τωρα μην ασχολεισαι. Τι να σου πω κοιτα να κάνεις τίποτα το ντελιβερι εχει καλα λεφτα και με ενα παπι αν αγορασεις βρισκεις ευκολα δουλεια. Αμα οι αλλοι δεν είναι σωστοι καντους πέρα και προχώρα ας τους δεν είσαι ο μόνος που πιάστηκε κορόιδο πολλοι έχουν καταστραφει απο οικογενεια.

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αν σου πω οτι ο πατερας μου με κυνηγουσε να με σκοτωσει με το μαχαιρι οταν ημουν μαθητης δημοτικου, πιθανον να μη με πιστεψεις. Υπαρχουν ομως συγγενεις, θειοι, οι οποιοι και το γνωριζουν και επαιρναν το μερος του, ριχνοντας μου εμενα την ενοχη οτι για να με κυνηγαει με το μαχαρι κατι πολυ κακο θα εκανα... Αμα εσας ερθει ενα παιδι 8 ετων και σας πει οτι το κυνηγαει ο πατερας του με το μαχαιρι μεσα στο σπιτι, ετσι θα του απαντησετε;

Αυτα τα καθικια θελω πριν ψοφησουν να τα προκαλεσω να τοποθετηθουν δημοσια. Να πουν μπροστα σε ολο τον κοσμο οτι καλα εκανε ο πατερας μου και εκανε αυτα που εκανε, και να μαθει ολος ο κοσμος τι ειδους ανθρωποι ειναι.
    Ορέστη! Απευθύνεσαι σε δικηγόρο και άμεσα. Η κακοποίηση δεν αφορά μονο σωματική και σεξουαλική βία, αλλα ψυχολογική, λεκτική και οικονομική. Διώκεται κανονικά.
    Εφόσον εχεις στοιχεία που το αποδεικνύουν στήνεται και άμεσα δικογραφία.
    Στο ίντερνετ οσο και να ξεφτιλιστούν δεν θα τιμωρηθούν να το ξέρεις.

Senior Member
    Συμφωνω με kobo!!

Senior Member
    Πρεπει να φυγω απ το σπιτι πρωτα.

Senior Member
    Δε ζηταω την οικονομικη αποζημιωση, αλλα την ηθικη δικαιωση.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast