ΕΡΩΤΗΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: ΕΡΩΤΗΣΗ

Junior Member

ΕΡΩΤΗΣΗ

Γεια σας παιδια,ειμαι κανουργιος στο forum.Μου συμβαινει κατι το οποιο με ανησυχει πολυ.Αυτο ειναι οτι πολλες φορες πριν ξυπνησω ή οταν χουζουρευω ακουω για δευτερολεπτα μια φωνη ή οποια διαφερει καθε φορα.Επειδη εκεινη την στιγμη τρομαζω,μολις πεταγομαι απο το κρεβατι δεν ακουω τιποτα.Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι συμβαινει;Εχω αγχος και περνω xanax,talosin kai lyrica.Μπορει να ειναι παρενεργεια απο αυτα τα φαρμακα;

Banned
    Καλημέρα,
    Όπως το περιγράφεις είναι πιθανότατα αυτό που ονομάζουν υπναγωγικές ή υπνοπομπικές παραισθήσεις, είναι φυσιολογικό, συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους λίγο πριν κοιμηθούν ή λίγο πριν ξυπνήσουν, το είχα και εγώ παλιότερα κάποιες φορές. 'Ισως το άγχος να το εντείνει λίγο, πάντως μη σε τρομάζει δεν είναι τίποτα, προσπάθησε να έχεις σταθερές ώρες στον ύπνο και στην ξεκούραση και όσο γίνεται ισορροπημένη διατροφή, λίγους καφέδες κλπ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Καλημέρα,
    Όπως το περιγράφεις είναι πιθανότατα αυτό που ονομάζουν υπναγωγικές ή υπνοπομπικές παραισθήσεις, είναι φυσιολογικό, συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους λίγο πριν κοιμηθούν ή λίγο πριν ξυπνήσουν, το είχα και εγώ παλιότερα κάποιες φορές. 'Ισως το άγχος να το εντείνει λίγο, πάντως μη σε τρομάζει δεν είναι τίποτα, προσπάθησε να έχεις σταθερές ώρες στον ύπνο και στην ξεκούραση και όσο γίνεται ισορροπημένη διατροφή, λίγους καφέδες κλπ.
    Breath σε ποσο καιρο σου εφυγε;σε ειχε πει καποιος γιατρος κατι σχετικα με αυτο;εσυ επαιρνες καποια αγωγη;

Banned
    Γεια σου Κώστα,
    όχι δεν έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή όταν το πάθαινα, αλλά είχα θέμα με αγχώδεις διαταραχές και έκανα πιο άστατο ύπνο και διατροφή, γι' αυτό και πιστεύω ότι όλα παίζουν ρόλο. Δεν μου εμφανιζόταν πολύ συχνά, αλλά το είχα καμιά φορά πρωϊνές ώρες πριν σηκωθώ, κάποιους μήνες τώρα να ήτανε, δε θυμάμαι και ακριβώς, ίσως και χρόνο, αλλά όχι με μεγάλη συχνότητα. Αφού παίρνεις και τα φάρμακα πες του το του γιατρού αν τυχόν δημιουργούν και κάτι τέτοιο, αλλά πιο πιθανό να είναι αυτό που σου είπα που το παθαίνουν αρκετοί άνθρωποι, ειδικά σε φάσεις με πιο έντονο στρες. 'Ισως να σε βοηθούσε να πίνεις κανένα χαλαρωτικό ρόφημα, τσάι του βουνού κλπ.