Χωρισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Miliva21
    Guest
    Αυτο σου λέω....Δεν πήγε κάτι λάθος....ουτε σημαίνει ότι απαραίτητα φταις κάπου εσύ και τον "αναγκασες" να πάρει αυτή την απόφαση.....Έτσι είναι σχέσεις ("Μου λες πως έτσι είναι οι σχέσεις μα εγώ σου λέω χωρίς εσένα δεν ζω;") όλα κάνουν το κύκλο τους ....

Είναι απολύτως φυσιολογικό να λες ότι θες μαζί του να τα ζούσες αυτά γιατι ακόμα τον θες και μέχρι χθες ήσασταν μαζί....σιγά σιγά....θέλει....χρόνο

Έχεις εγωισμό (με τη καλή την έννοια/ θετικό εγωισμό) αξιοπρέπεια πες το αν θες....Και αυτό είναι καλό....Μπορεί να υποφέρεις και να σπαραζεις στο κλάμα αλλα δεν θα γυρίσεις πίσω......Και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για σένα γτ θα το ξεπεράσεις πιο εύκολα σε σχέση με κάποια αλλη γυναίκα που δεν θα μπορούσε να το χωνέψει και θα τον "ζαλιζε" με καθε τρόπο με την ελπίδα επανένωσης χάνοντας χρόνο από τη ζωή της και δημιουργώντας εμμονή

Και πίστεψε υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις....

Junior Member
    Δεν μπορώ να τον ζαλίσω, αν τρέφω κάποια ελπίδα είναι μόνος του αν συνειδητοποίησει ότι όντως αν αξίζει το τέλος μας και αν όντως είναι έτσι αλλά από την στιγμή που το λέει και γνωρίζοντας το ποσό εγωισμό έχει αυτός θα το παλέψει να μην κάνει κάτι..και περνάνε κ φεύγουν οι σκέψεις.. Έχουν περάσει 4μερες κ ο πόνος μου είναι πιο βαρύς.. Αυτό με φοβίζει...

Miliva21
    Guest
    Κοίταξε δεν ξέρω κιόλας.... αλλα πιστεύω πως ενώ έχει πάρει την απόφαση ότι τελείωσε και θέλει να προχωρήσει ...αν γυρίσει ΑΝ ....θα είναι για τους λάθος λόγους...

Όπως πχ φόβος και ανασφάλεια ότι δεν θα βρει κάποια σχέση ή κάποιον άνθρωπο να τον νοιαζεται και θα θέλει να γυρίσει στο γνωστό παλιό ή επδ θα έχει ψαχτει αλλά μπορεί να μη του κάτσει κάτι καλο τόσο γρήγορα που το θέλει....Και έρθει σε σένα το παλιό δοκιμασμένο.....

Και είναι λάθος λόγος αυτός νομίζω...γτ άμα δεν υπάρχει έρωτας και ενθουσιασμός είναι σαν να ξαναδοκιμαζεις να φας κρυωμένο ξαναζεσταμενο φαγητο...

Τεσπα δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε υποθετικές συζητήσεις σε βλέπω ότι θες πολύ να το συζητήσεις με κάποιον και αυτός είναι ο λόγος που σου απαντάω αλλά θα ήταν καλύτερο να πάρεις την απόφαση οτι τελείωσε και σιγά σιγά να πας παρακάτω

Miliva21
    Guest
    Ο πόνος σου είναι πιο βαρύς τώρα και σε φοβίζει επδ μέχρι πριν λίγες μέρες ήσουν στο στάδιο της εκπληξης/μη αποδοχής της κατάστασης...της άρνησης ας το πω καλύτερα ....Τώρα τη 4η μερα αρχίζεις και συνειδητοποιεις ότι μάλλον τελείωσε......έχεις πολύ χρόνο είπαμε για να το αντιμετωπίσεις πλήρως

Senior Member
    Τωρα που μένεις εσυ και που μένει εκείνος; Τι απόσταση υπάρχει; για μένα είναι σημαντικό να μην του στείλεις κατι αυτο το διάστημα, ουτε στο κινητό ουτε σε φβ κλπ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τωρα που μένεις εσυ και που μένει εκείνος; Τι απόσταση υπάρχει; για μένα είναι σημαντικό να μην του στείλεις κατι αυτο το διάστημα, ουτε στο κινητό ουτε σε φβ κλπ.
    Τώρα χθες γ την ακρίβεια έχω πάρει τα πάντα από το σπίτι που μέναμε του έστειλα μνμ ότι έχω αφήσει τ κλειδιά μέσα στ σπίτι.. Μ είπε ότι θ μιλήσουμε γ μια κούτα που υπάρχει συ αμάξι του της επόμενες μέρες αλλά τ είπα δεν υπάρχει λόγος στειλτην μου μ ταχυδρομείο μου είπε οκ.. Και αυτό.. Εγώ γύρισα στους γονείς μου

Senior Member
    Συγκατοίκηση περίπου ποσο καιρό εχετε κάνει; Είναι στην πρακτική στο νησί ειναι και αλλα διαστήματα;

Junior Member
    Συγκατοίκηση περίπου ποσο καιρό εχετε κάνει; Είναι στην πρακτική στο νησί ειναι και αλλα διαστήματα;
    Είμαστε 3χρονια, ζούσαμε τα 2,5 μαζί να συζουμε και μισό χρόνο ειμασταν στο νησί

Senior Member
    Μάλιστα. Εγω σκέπτομαι οτι είναι πολυ πιθανό επειδη ειστε μαζι χρόνια και με συγκατοίκηση, να έχει επέλθει μια ρουτίνα και συνακόλουθα να σε θεωρεί δεδομένη. Πιστεύω επισης οτι αν κάνετε ένα διάλειμμα και πάρει το χρόνο του, θα εμφανιστεί ξανά. Οπότε η γνώμη μου είναι άσχετα αν στεναχωρήθηκες τωρα να μην του το δείξεις και να μην του στείλεις κατι προσωρινά τουλάχιστον.

Junior Member
    Μάλιστα. Εγω σκέπτομαι οτι είναι πολυ πιθανό επειδη ειστε μαζι χρόνια και με συγκατοίκηση, να έχει επέλθει μια ρουτίνα και συνακόλουθα να σε θεωρεί δεδομένη. Πιστεύω επισης οτι αν κάνετε ένα διάλειμμα και πάρει το χρόνο του, θα εμφανιστεί ξανά. Οπότε η γνώμη μου είναι άσχετα αν στεναχωρήθηκες τωρα να μην του το δείξεις και να μην του στείλεις κατι προσωρινά τουλάχιστον.
    Σίγουρα είναι αυτό.. Και ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά μετά από 3χρονια που κρατάμε μια απόσταση στο να μιλάμε.. Και ακόμη κ όλα να τελείωσαν γ αυτόν φαντάζομαι πως δεν θα του είναι κ αδιάφορο οχι ότι με τρέφω με ελπίδες αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ.. Η λογική του από την στιγμή που εγώ θέλω.. Είναι να εμφανιστώ αλλά δν θα το κάνω

Senior Member
    Χριστινα είσαι ρε στην καλύτερη ηλικία και ετοιμάσου γιατί η δεκαετία στα 30 είναι ακόμη καλύτερη. Θα κάνεις άλλα βήματα σοβαρότερα, θα θέσεις καλύτερα θεμέλια στη ζωή σου, θα πάρεις αποφάσεις μακροχρόνιες γιατί θα έχεις γνωρίσει βαθύτερα τον εαυτό σου μέσα από εμπειρίες (σαν αυτή τώρα), δοκιμές με επιτυχίες και λάθη. Μάθε από αυτό που ζεις, ανάλυσέ το και προχώρα παρακάτω. Μην ανησυχείς για την αίσθηση της απώλειας και ματαιότητας που νιώθεις τώρα. Σε μερικούς μήνες θα τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Miliva21
    Guest
    25 χρόνων είναι η κοπέλα....πια 30.....Είναι ακόμα στη μέση της δεκαετίας των 20.....

Μη τρελαινομαστε τώρα........
    Κάτσε να τα περάσουμε και όταν φτάσουμε στα 29 πες μας για τα 30....

Senior Member
    όντως μην τρελαινόμαστε, είδα το 25 και το 3 χρόνια σχέση μου έμεινε το 28. Mea culpa, δεν ήταν και κανένα έγκλημα you know :P
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Junior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    όντως μην τρελαινόμαστε, είδα το 25 και το 3 χρόνια σχέση μου έμεινε το 28. Mea culpa, δεν ήταν και κανένα έγκλημα you know :P
    Χθες είδα μια φώτο σε έναν φίλο του που ήταν μαζί και ήταν τόσο χαρούμενος κ χαμογελαστός και λες εντάξει ξύπνα, τι περιμένεις να τον δεις με άλλη; αλλά πονάει όλο αυτό όπως κι αν εχει

Miliva21
    Guest
    Το χωρισμό οι γυναίκες και οι άντρες τον περνάνε διαφορετικά.....

ΑΝΤΡΑΣ: χωρίζει....νιώθει τέλεια....φουλ διάθεση και αυτοπεποίθηση νιώθει ότι όλη η ζωή είναι μπροστά του και ότι θα κάνει ΤΑ καμακια....βγαίνει πίνει γλεντάει....

Μετά από λίγο καιρό συνειδητοποιεί τη σχέση που έχασε και του λείπει και μιζεριαζει στο σπίτι...κλαιει και νοσταλγεί....μένει στη κατάθλιψη....νιώθει ότι δεν θα βρει άλλη σχέση σαν τη προηγούμενη

ΓΥΝΑΙΚΑ: χωρίζει.....κλαιει, μιζεριαζει νοσταλγεί παθαίνει πανικό λέει ότι δεν θα ξαναγαπησει ποτέ και ότι δεν θα βρει άλλον άντρα σαν εκείνον...καταθλιψη

Περνάει ο καιρός..... βγαίνει πίνει γλεντάει νιώθει ότι όλη η ζωή της ανήκει φουλ αυτοπεποίθηση...νιώθει ότι θα κάνεις ΤΙΣ γνωριμίες....το ξεπερνά.....

Τι;; δεν το έχει διαβάσει κανένας αυτό;;;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast