Results 1 to 1 of 1
Thread: Μια ερώτηση
-
04-03-2019, 22:01 #1
Μια ερώτηση
Παιδιά καλησπέρα έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ έχω πάρει μια ιδέα αλλά δεν αρκεί πιστεύω.. Ξέρω ότι βασικά νομίζω ότι έχω κάποιου είδους πάθηση δεν είμαι σίγουρος. Απλά έχω κολλήσει με τις έμμονες ιδέες... Ξεκίνησα να έχω άγχος για την υγεία μου πριν 5 μήνες. Έπαθα 3 κρίσεις πανικού και 2-3 μικρές του λεπτού διότι το συνειδητοποίησα ότι είναι κρίσεις. Έκανα εξετάσεις όλα κομπλέ. Μετά όμως εκεί που φοβόμουν για την υγεία μου ξαφνικά μου μπαίνανε ιδέες. Άσχετε με εμένα στην αρχή ότι θέλω να αυτοκτονήσω ενώ όλα είναι τέλεια στη ζωή μου. Την νίκησα αυτή την ιδεα. Μετά ότι θέλω να βιάσω την νίκησα και αυτή την ιδέα. Μετά ότι θέλω να σκοτώσω την νίκησα και αυτή την ιδέα. Μετά ότι είναι μπορεί να μου αρέσει το ίδιο φύλλο με μένα τη νίκησα και αυτή την ιδέα. Σε διάστημα 2-3 εβδομάδων όλα αυτά. Απλά μου μπαίνουν στο μυαλό και δεν λένε να φύγουν και Νοιώθω ότι τις θέλω ενώ δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα.. Ειλικρινά νομίζω ότι τρελένομαι η ότι έχω σχιζοφρένεια δεν μπορώ να το εξηγήσω. Γράφω τη λέξη σχιζοφρένεια και τρέμω ούτε να την ούτε να την σκέφτομαι δεν θέλω. Και τώρα μου κόλλησε στο μυαλό ότι αν δω ταινία θα γίνουν στην πραγματικότητα η ότι θα νομίζω εγώ ότι είναι αληθινά δεν ξέρω.. Έχετε βιώσει τίποτα παρόμοιο;;; Κάθε μέρα το σκέφτομαι ότι και απλά φοβάμαι και αχγώνομαι χωρίς λίγο κάποιες φορές