Results 1 to 15 of 21
Thread: Ενα αγορι που μου αρεσει..
-
08-02-2019, 10:45 #1
Βοηθεια, τον θελω τοσο ασχημα..
Γειαα σας με λενε Μαρια προσφατα εφτιαξα εδω εναν λογαριασμο κ ειμαι περιπου 15-16 χρονων ,παω σχολειο κ εχω ενα προβλημα... μ αρεσει παρα πολυ ενα αγορι απο την ταξη μ ( ειναι προεδρος 15ους,λιγο ψωνιο,τον γουσταρουν σχεδον ολα τα κοριτσια του σχολειου) δεν ξερω τι να κανω για να του τραβηξω την προσοχη νομιζω κοιταει κοριτσια με (κωλο,και βυζια) συγγνωμη γ τις εκφρασεις αυτες.Μου αρεσει παρα πολυ κ τον παρατηρω συνεχεια στην ταξη και στο σχολειο , εχει πολυ πλακα σαν χαρακρηρας και μας κανει ολους ν γελαμε αλλα αν κανω κινηση φοβαμαι πως θα με απορριψει τι να κανω;;;;
Last edited by Mariaam20; 08-02-2019 at 11:01.
- 08-02-2019, 11:01 #2
08-02-2019, 11:34 #3
08-02-2019, 11:59 #4
Μαρία μου, είναι ένας εφηβικός έρωτας!! Θα έχεις πολλούς τέτοιους στη ζωή σου.
Νομίζω τον θαυμάζεις και συ όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτός είναι μικρός ακόμα για να ξέρει καλά καλά τι θέλει.
Κάνε υπομονή και περίμενε να κάνει αυτός το πρώτο βήμα. Συνήθως το αγόρι κάνει το πρώτο βήμα!
Εύχομαι το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα. Εσύ να είσαι κοντά του και δίπλα του και να τον ακουμπάς με το σώμα σου μπας και πάρει χαμπάρι ότι τον θέλεις!
08-02-2019, 12:45 #5Miliva21GuestΓεια σου και από μένα Μαρία
Καταλαβαίνω πως έχεις πολλούς λόγους να θαυμάζεις το συγκεκριμένο αγόρι
Ωστόσο μου φαίνεται πως έβαλες λίγο δύσκολο στόχο (Αλλά εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα και καλά κάνουμε)
Θεωρώ πως ο καλύτερος τρόπος είναι να του πιάνεις κουβέντα στα φιλικά να τον πειράζεις με τακτ να δείχνεις κουλ και ανετη στάση και ότι είσαι κοινωνική γενικά ομιλητικη σαν κοπέλα....ομως μη προδωσεις συναισθημα σου και μη κανεις εσυ κινηση...περίμενε από εκείνον...επισης να περιποιείσαι τον εαυτό σου στο σχολείο....δλδ να προσέχεις το ντύσιμο σου τα μαλλιά το μακιγιάζ σου....
Συνήθως αυτα τα αγόρια δίνουν πολύ σημασία στην μοντερνα εμφάνιση μιας κοπέλας και γενικά στην εικόνα της και στο ποσό κοινωνική είναι
Οπότε καταλαβαίνεις πως υπάρχει ανταγωνισμός γτ είναι αγαπητός σε πολλές
όμως αν εσύ είσαι εμφανισημη και σχετικα κοινωνική έχεις πολλές πιθανότητες .....
Αν όχι και πάλι μπορείς να δοκιμάσεις γτ δεν ξέρουμε τι στυλ κοπέλας του αρέσει ......Ντάξει λέει ότι του αρέσουν οι πληθωρικες Αλλά είναι τόσο μικρός που καταβαθος ούτε και εκείνος ξέρει τι θέλει πιστεύω
Αν όμως δεις ότι καταλάβει πως γουστάρεις και σου κάνει τον κινέζο ή μιλάει σε άλλες από δω και από κει καλύτερα να μην ασχοληθείς άλλο
08-02-2019, 12:48 #6Miliva21GuestΜας είπες ότι μιλάτε από μνμ πως ξεκίνησε η κουβέντα τι συνήθως συζητάτε και πόσο συχνά μιλάτε;
08-02-2019, 22:02 #7
Συνηθως επειδη πηγαινουμε μαζι φροντηστιριο μ ρωταει τι μαθηνατα εχουμε κ η κουβεντα σταματαει εκει..
08-02-2019, 22:27 #8Miliva21GuestΩραία άρα εφόσον πηγαίνετε και φροντιστήριο μαζί είναι πολύ καλή ευκαιρία γτ τον έχεις από κοντά και στο σχολειο κ στο φροντ....
Ε στείλτου κ εσύ μια φατσα που κλεινει το μάτι όταν του στέλνεις για τα μαθήματα...ή μια καρδούλα .....Έτσι σαν ζουζουνιαρικη διάθεση ότι παίζεις.....Γίνε πιο παιχνιδιάρα με προσοχή όμως έτσι οχι κάτι πρόστυχο ....πείραζε τον στα φιλικά .....δημιουργήστε μια κάποια οικειότητα φαινομενικα φιλική.... μη περιμένεις αν είσαι πολύ ψυχρή να καταλάβει ότι τον θες..........
Και σε καμία περίπτωση ο τροπος σου οταν του μιλας μη δείχνει ότι προσπαθείς με το ζόρι να του πιάσεις κουβέντα ή ότι τον "παρακαλάς να σου δώσει προσοχή" χαλαρά κουλ και ανετα πείραξε τον όπως θα πειραζες κάποιο φιλαράκι που έχετε οικειότητα...
Σου είναι δύσκολο αυτό; τα βλεπεις πολλα;
08-02-2019, 22:28 #9
Έχετε κάποιο κοινό ενδιαφέρον πχ είδος μουσικής κάποιο συγκρότημα ένα χόμπι? Εκεί που λέτε για τα μαθήματα να ανοίξεις κ εσύ κάποια άλλη κουβέντα να του τραβήξεις το ενδιαφέρον
09-02-2019, 00:45 #10
Ναιι ακουμε ιδια μουσικηη
09-02-2019, 02:26 #11
Συνηθως αυτοι που τους θελουν πολλες, τρωνε κολλημα με αυτη που δεν τρεχει απο πισω του. Επρεπε να έμπαινε μια σαραντάρα μεσα σου για ενα μηνα να δεις τι ευκολο ειναι χαχα.
Κοινώς μην δειχνεις οτι κρεμιεσσι απο πανω του, μην περιμενεις πχ να κλεινει αυτος τις συζητησεις στα μυνηματα, πες πχ ενα ευγενικό σε αφήνω τωρα παω εξω για καφε, τα λεμε και κοψτην.
09-02-2019, 05:13 #12
Υπαρχουν ντροπαλα αγορια στο σχολειο που δε θα ψηφιζονταν ποτε στο 15μελες και που δεν συζηταει καμια κοπελα για αυτα, αλλα ειναι πολυ πιο ομορφα και ενδιαφεροντα απο τον προεδρο.
Η πιο προσοδοφορα στρατηγικη για εναν επενδυτη ειναι να αρπαξει τις ευκαιριες που οι αλλοι δεν εχουν προσεξει. Αυτο ισχυει και στον ερωτα. Κοιτα γυρω σου Μαριααμ20.
09-02-2019, 10:58 #13Miliva21GuestΝαι εντάξει το ξέρουμε ότι και έτσι μπορεί να είναι τα πράγματα ....
Αλλά εδώ μιλάμε για μια εφηβη 15-16 χρόνων....αν ήταν καμία 30αρα που ήθελε σοβαρή σχέση και ήθελε να κλείσει το κύκλο και να κάνει παιδιά θα μπορούσε η φίλη μας να ανοίξει το οπτικό της πεδίο να δει όλες τις πιθανότητες....
Μικρές είμαστε ακόμα άσε μας να βλέπουμε ότι γυαλίζει μόνο και να κάνουμε τα λάθη μας....!Πώς θα μάθουμε τι θέλουμε και τι μας αρέσει....
09-02-2019, 11:06 #14
το πιο δημοφιλες αγορι του σχολειου ειναι πολυ δυσκολος στοχος , αλλα δεν ειναι τυχαιο που τον θελουν χωρις ελπιδα, ακομα κι απο μακρια, τοσα πολλα κοριτσια, αντι να κοιταξουν γυρω τους, οπως λεει και ο ορεστης, για κατι πιο εφικτο, για καποιον που μπορει και να ξεροσταλιαζει για χαρη τους και δεν του δινουν σημασια.
η σεξουαλικοτητα σε αυτην την ηλικια ειναι πολυ ανωριμη για τα περισσοτερα κοριτσια (οκ, μερικα ξεκινανε στα 13) και γι αυτο ενας απιαστος στοχος, ειναι και.... ασφαλης.
ξερεις οτι δεν θα τονε χεις ποτε, μπορεις να ονειρευεσαι και να φαντασιωνεσαι λοιπον με την ησυχια σου, χωρις να χρειαστει να αναμετρηθεις με το σεξ και την πραγματικη σχεση, για τα οποια δεν εισαι ετοιμη ακομα...
09-02-2019, 11:11 #15