Results 1 to 15 of 23
Thread: Παράκληση Βοήθειας
-
30-08-2018, 21:26 #1
Παράκληση Βοήθειας
Είμαι 20 χρόνων κάνω χρήση ηρωινη περιστασιακά από Απρίλιο και εδώ και 1 μήνα περίπου σχεδόν κάθε μέρα όχι τρελές ποσότητες και λίγο μαριχουάνα τίποτα περετερο.
Δουλεύω σε 5αστερο ξενοδοχείο και από όσο βλέπω αν κάνω off 2-3 μέρες τη παλεύω από σωματικά αλλά το πρόβλημα μου είναι η ψυχολογική εξάρτηση κατά κάποιο τρόπο αν με καταλαβενετε μου έρχεται πολύ συχνά η μυροδια της και με πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα θα ήθελα σας παρακαλώ παρά πολύ κάποιες συμβουλές γιατί με τη δουλειά και έτσι μου είναι δύσκολο να πάω σε κάποιο κέντρο απεξάρτησης κατάφερα να γράψω μισό κουτί Hipnosedon ίσα για να κοιμάμαι το βράδυ με μισό γιατί ξέρω ότι είναι εξαρτησιογόνα. Σας παρακαλώ αν μπορείτε σοβαρά άτομα να με βοηθήσετε με κάποιες συμβουλές να ξεφύγω από αυτό και το δύσκολο νομίζω είναι ότι είμαι και μακριά από το σπίτι μου για αν μπορούσα να έχω λίγη στήριξη από κοντά με τη μητέρα γιατι όσοι ξέρετε από ξενοδοχεία τέτοια πράγματα δεν τα αναφέρεις.
- 30-08-2018, 21:37 #2
Ξερεισ αγγλικα να σου βαλω βιντεο για τον εθισμο απο πανεπιστημιο το προβλημα δεν ειναι η ουσια ειναι αυτα που πιστευεισ το κυνηγι τησ χαρασ τησ ευτυχιασ κλπ γι αυτο την παιρνεισ η ουσια δεν κανει τιποτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-08-2018, 21:41 #3
30-08-2018, 21:50 #4
Οι πιο αθωοι ειστε κι ασ κανετε μαλακιεσ γι αυτο τισ κανετε ποτε οτι κι αν παρεισ δε θα φτασεισ σε μυαλο εναν που δεν παιρνει και δουλευει προσωπικη μου καθαρα αποψη δικια μου θεωρια κοβεισ τισ δυνατοτητεσ σου να σκεφτεισ και πιστευετε και στη χαρα κ την ευτυχια δηλαδη καμια σχεση με πραγματικοτητα
30-08-2018, 22:12 #5
προσπαθησε να μη τη σκεφτεσαι,απεφυγε συνηθειες και ατομα που στη θυμιζουν και οσο μπορεις μη καθεσαι μονος σου.σκεφτεσαι να τη κοψεις τελειως?γιατι αν θες τη γνωμη μου αρχισες να εθιζεσαι και ειναι κριμα αλλα δικη σου η ζωη
31-08-2018, 00:25 #6
Εννοείται πως θέλω να ξεφύγω πρώτα από όλα για τη δίκη μου υγεία δεύτερον για τους δικούς μου που δεν ξέρουν και δε θέλω να μάθουν τρίτων έχω μια πολύ ωραία δουλειά αυτή τη στιγμή ίσως να με οδήγησε εκεί τα πολλά προβλήματα με τον πατέρα μου και ναι αγγλικά ξέρω θα το δω το βιντεάκι εννοείται και στο συγκεκριμένο θέμα ένα κακό ίσως πιστεύω είναι ότι μένω μόνος μου στο ξενοδοχείο δεν έχω συγκάτοικο ώστε να μπορώ να συζητήσω πέντε πράγματα και συγκεκριμένα βγήκα αναδείχτηκα και ως καλύτερος πρακτικαριος κουζίνας από τους 30 που είμαστε με εμπιστοσύνη από προϊσταμένους και με βάζουν και σε πόστα όταν συμβεί κάτι σε επαγγελματίες κυρίως Γ γιατί για Β έχω πολύ δρόμο ακόμα νομίζω και ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου
Και να προσθέσω και ότι δέχομαι και λίγο ρατσισμό λόγο της καταγωγής του πατέρα μου
31-08-2018, 00:46 #7
Και τα Hipnosedon εννοείται μετά από συνεννόηση με γιατρό για το βράδυ και αυτό του είπα για ελάχιστο γιατί δε θέλω να εξαρτηθω από αυτά δε νομίζω με 15 τέτοια να έχω κάποιο πρόβλημα αν παίρνω μισό ή ένα το βράδυ όπως μου είπε αλλά το πρόβλημα μου είναι με την ηρωινη και το βίντεο καλα τα λέει ελις
31-08-2018, 09:15 #8
Έχω μπλέξει κι εγω παλιότερα.. Έχω δει φίλους να καταστρέφονται..οικογένειε ς ολόκληρες.. Έχω δει πιτσιρικάδες.. Έχω δει μεγαλύτερους οικογενειάρχες να είναι ζωντανοί νεκροί.
Όπως έγραψες και μόνος σου..εχεις μια πολυ ωραία δουλεια. Είναι δύσκολο στις μέρες μας κατι τετοιο. Η ζωή είναι όλη μπροστα σου. Μην βάζεις τα χεράκια να βγάλεις τα ματάκια σου. Αυτό το ναρκωτικό.. Δεν είναι τυχαίο που λεγεται παραμυθα. Επικεντρωσου στη δουλειά σου. Θωρακίσου με δύναμη. Η ζωή είναι όλη μπροστα σου. Μην ψάχνεις δικαιολογίες για να μην είσαι καλα. Όπως λες εισαι καλος στη δουλειά σου..επικεντρωσου εκει και φτάσε ψηλά. Βάλε στόχους και μη σταματάς πουθενά. Ο κόσμος και η νοοτροπία ζωης των ναρκωτικών μονο καταστροφή μπορεί να φέρει.. πίστεψε με..Είναι μονόδρομος.. Όσο για τον ρατσισμό που δέχεσαι. Άσε το κάρμα να δράσει για παρτη σου .Είσαι πιο ψηλά από αυτούς.
Τώρα Για τα υπνοστεντον..Δεν τα χρειάζεσαι. Άσε που σε κάνουν και κλεπτομανη. Πιάσε ξανα την ζωή στα χέρια σου ! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να προσέχεις τον εαυτό σου. Σε φιλω
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
31-08-2018, 09:27 #9
Το βιντεο λεει οτι η απομονωση το κανει αυτο και το αντιθετο απο την ηρωινη ειναι οι γνωριμιεσ αυτα γι αυτο το εβαλα ειναι απο πανεπιστημιο του εξωτερικου αυτα
31-08-2018, 09:28 #10
Ειμαι απο το λονδινο ζω ελλαδα τριαντα χρονια τωρα καλα ειναι παλια να δεισ τι γινοταν
31-08-2018, 10:53 #11
Red Leged, έχω από μικρό παιδί στον τουρισμό, κυρίως σε ξενοδοχεία -όχι κουζίνα- και να λες πάλι και πάλι καλά που μένεις μόνος, τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αργότερα θα το δεις. Δεν χρειάζεται να έχεις συγκάτοικο για να βρεις παρέες και ανθρώπους να μιλάς, μην τρελαθούμε κιόλας. Ούτε χρειάζεται να το ρίξεις στα χάπια για να κοιμάσαι, αν το πας έτσι από τα 20 στα 50 τι θα κάνεις δηλαδή; Μην βρίσκεις δικαιολογίες στον εαυτό σου, έχω γνωρίσει άτομα που είχαν πήξει στην κοκαϊνη και καλά για να αντέχουν την σκληρή δουλειά, εμείς οι άλλοι που δεν παίρναμε ναρκωτικά κι αντέχαμε μαλακες ήμασταν ή σούπερμαν; Ή όταν έχουμε αϋπνίες είτε λόγω έντασης της δουλειάς, είτε λόγω άλλων θεμάτων, αν το ρίχναμε όλοι στις χημείες τι θα γινόταν; Θέλω να πω τα διάφορα προβλήματα έχουν άλλες λύσεις, η λύση δεν είναι η ηρωίνη ή ξέρω κι εγώ τι, μην τα χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία, τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.
31-08-2018, 15:19 #12
Σαν διαβαζα το μηνυμασου ,ανατριχιαζα! διοτις που φερνεις στην θυμσει τα δικαμου νιατα! και τις παρεας μου, ειμουν χρηστης στην ηρωινη απο τα 17 μου ,κι ειμαι 38!! η μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι ΣΤΑΜΑΤΑΤΗΝ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!! ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕΜΜΟΥ!!
Η ηλικια σου, και η δυναμη που εχεις λογο της νιοτης σου θα μπορεσει να σε καμει να ξεπερασεις ευκολοτερα απο οτι αργοτερα!!!
Φιλεμου, δε σε ξερω, αλλα θα ειναι κριμας να χαραμησεις την νιωτησου, την ελευθερια σου!! να βυθυστεις σε λαθος συναισθηματα!! να ξες οτι οσο ομορφα ειναι τωρα τοσο ασχημα θα γινει μετα!
Μην ερθει πωτες η μερα που θα ξυπνησεις ΠΕΤΑΜΕΝΟς ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΙΠΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΤΗΤΑ !! ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ.
Μην φερεις τα ασχημα συναισθηματα στους ανθρωπους οπου σε αγαπαν!! ξερω, οτι τωρα εν μερη "με γραφεις κανωνικα, κι περιμενεις ξανα την στιγμη οπου θα πιεις κι θα σου ερθει αυτη η πικρη αλλα ζεστη αισθηση της ηρωινης!" αλλα μην το κανεις φιλε μου, ειναι κριμας να χαρησεις την ελευθερια σου στην ηρωινη!! οτι σου προσφερει τωρα θα στα παρει με τοκους δυσβαχτατους!! κι χωρις οικτο!!
31-08-2018, 17:28 #13
αν εχεις κανα ατομο στη δουλεια που τα λετε προσπαθησε να κανετε παρεα να μη μενεις μονος.μη στεναχωριεσαι που δε μπορεις να πας σε προγραμμα συνηθως εκει ειναι μακροχρονιοι χρηστες καμμια σχεση με σενα.συνεχισε τη δουλεια αφου τα πας καλα εκει κι οσο μπορεις μακρια απο οτι τη θυμιζει
09-09-2018, 20:54 #14
καταρχάς ο γιατρός που σου έγραψε τα hypnosedon (αν στα έγραψε γιατρός) θα έπρεπε να του σκίσουν την άδεια. αυτό είναι το λάθος που κάνουν όλοι οι τοξικομανείς όταν αρχίζουν να προσπαθούν να το κόψουν (κάποιοι άθελα κι άλλοι ηθελημένα). τέτοια φάρμακα όχι μόνο δεν σε βοηθούν να κόψεις αλλά σου αλλοιώνουν την προσωπικότητα αμέσως και σε ρίχνουν ακόμη πιο βαθειά στα σκ@τά.
αν δεν θέλεις σε 5 χρόνια από τώρα να κοιμάσαι σε χιλιάστερο ξενοδοχείο, πρέπει να πετάξεις αυτά τα φάρμακα στην τουαλέτα και να ζητήσεις από τον γιατρό σου να σε πάρει στα σοβαρά, μπορεί να σου γράψει πχ *********8 που μια χαρά θα σε κοιμήσουν το βράδυ τώρα που είσαι σε αρχικό στάδιο, και έχουν και μια μικρή αντικαταθλιπτική δράση. νομίζεις ότι όλοι αυτοί που κοιμούνται στα παγκάκια το επέλεξαν, το ήθελαν; όλοι μια χαρά εργάζονταν κλπ όταν ξεκίνησαν. όπως εσύ.
μην κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα, ότι δεν είσαι πλήρως εξαρτημένος και ότι μπορείς οποτεδήποτε να κόψεις. είσαι πλήρως εξαρτημένος και αν δεν θέλεις να καταστραφείς, πρέπει να δράσεις άμεσα. το πιο σημαντικό είναι να το πάρεις σοβαρά απόφαση και να σε αντιμετωπίσεις με άκρα σοβαρότητα. είσαι καμμένο χαρτί αν δεν το κόψεις τώρα που μπορείς. αν τώρα νομίζεις ότι δεν μπορείς να το κόψεις, και συνεχίσεις να παίρνεις την δόση σου επειδή δεν μπορείς, σε λίγους μήνες πραγματικά θα γίνει απίστευτα δύσκολο και τότε θα λες τι μ@λάκας που ήσουν που τώρα που μπορούσες δεν το έκανες.
έκανες ένα πολύ σημαντικό βήμα και αναζήτησες βοήθεια. έχεις κάνει τη μισή δουλειά αφού το αναγνώρισες ότι έχεις πρόβλημα. κάνε και το επόμενο βήμα. μην είσαι κότα, μια χαρά μπορείς να αντέξεις 2-3 μέρες. μετά θα είσαι μια χαρά. αν τώρα το θεωρείς δύσκολο, που σου χρειάζονται μόνο λίγες μέρες για να συνέλθεις, φαντάσου εγώ που έκανα ένα χρόνο θεραπεία, άλλοι που έκαναν χρόνια και θα παίρνουν για μια ζωή φάρμακα γιατί η χρήση τους προκάλεσε μόνιμες βλάβες.
τώρα εγώ ό,τι και να πω, εσένα δεν θα σε νοιάξει, αν δεν το θες ο ίδιος. σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες και να βρίσκεις αφορμές για να κάνεις χρήση. όλοι ξεκινήσαμε γιατί είχαμε θέματα που δεν θέλαμε ή δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και μπορεί να μην το βλέπεις καν ακόμη. γιατί δεν θες να το δεις. όμως η αλήθεια είναι ότι αν θεωρείς ότι έχεις τώρα κάποιο πρόβλημα, τώρα που ακόμη δεν έχεις χάσει εργασία, φίλους, ζωή, σε λίγο θα έχεις 1000 προβλήματα και όλα λόγω της χρήσης.
ξύπνα. δεν είναι αργά, προλαβαίνεις ακόμη να περισώσεις ό,τι μπορείς. αν δεν έχεις φίλους στη δουλειά, δεν πειράζει, ζήτα εσύ σε κάποιον να βγείτε ή να κάνετε παρέα. δεν είναι δύσκολο και σίγουρα εργάζεται κι άλλος κόσμος και μένει στο ξενοδοχείο όπως εσύ. ή βγες έξω. γνώρισε κόσμο. για όνομα, είσαι 20 χρόνων και ξεκινάς την ζωή σου κάνοντας το χειρότερο που θα μπορούσες. αγάπησε λίγο τον εαυτό σου. δεν σου αξίζει μια ζωή στην τοξικομανία, σε κανέναν μας δεν άξιζε όμως κανείς μας δεν άκουσε ανθρώπους που μας μίλησαν για να μας βοηθήσουν και έπρεπε να πέσουμε πολύ χαμηλά, πολλοί πέθαναν, άλλοι κόλλησαν ασθένειες και οι περισσότεροι από αυτούς που επιβίωσαν έχουν βαριά ψυχολογικά.
άλλαξε συνήθειες, και ό,τι σου θυμίζει χρήση, είτε είναι ρούχα ή αντικείμενα, πέταξε τα όλα. ξεκίνα γυμναστική ή κάποιο χόμπι. δεν μπορεί να μην έχεις χρόνο έστω για τρέξιμο.
εγώ όπως και όλοι εδώ είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όσες συμβουλές θέλεις. όμως θα πρέπει μόνος σου να το συνειδητοποιήσεις, αλλιώς μιλάω στον αέρα, και θα ξέρεις μόνος σου τι πρέπει να κάνεις.
αν θεωρείς ότι εκεί που εργάζεσαι δεν μπορείς να κόψεις, παραιτήσου και φύγε. καλύτερα να χάσεις μια δουλειά παρά μια ζωή. αν είσαι υγιής, θα βρεις αλλού δουλειά. την ζωή σου όμως θα την χάσεις αν συνεχίσεις και κάποια στιγμή θα χάσεις και την δουλειά σου αναπόφευκτα.
ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να ξέρεις ότι μια εξάρτηση δεν κόβεται. μπορεί μόνο να αντικατασταθεί. μπορείς να βρεις μια υγιή συνήθεια, όπως η γυμναστική, και να αντικαταστήσεις τον εθισμό σου.Last edited by Aeon; 13-03-2019 at 15:56.
06-10-2018, 00:35 #15
Απ'οτι κατάλαβα φρέσκος είσαι δεν πίνεις χρόνια, ένα θα σου πω μην τυχόν και την βαρέσεις ένεση εννοώ εκεί θα χάσεις κάθε αξιοπρέπεια, εκτός αν θέλεις να καταλήξεις σαν κάποιους όπως εμένα πχ που πούλησα την βέρα της μητέρας μου όλα τα χρυσαφικά κινητά ρούχα έχασα δουλειές κοπέλες τον κολλητό μου την εμπιστοσύνη από την οικογένεια και έτσι έφτασα σε σημείο να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας από την απογοήτευση μου.. Κόψε όσο είναι νωρίς ήπιες είδες έφυγες αν μείνεις δεν θα χορτάσεις από αυτό ποτέ θα κατάστραφεις. 13 χρόνια πίνω και είμαι σε φάση να περνώ όχι μισό αλλά με χούφτες τα hipnisedon και vulbegal για να κοιμάμαι, αυτά έχουν χειρότερα στεριτικα επιληψία παράνοια και άλλα τέτοια ωραία πράγματα που μας πουλάνε οι "καλοί" γιατροί
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App....But tell me where can i go to get away from all this pain...