Results 1 to 13 of 13
-
10-02-2019, 21:38 #1
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ
καλησπερα και με συγχωρειτε αλλα ειμαι καινουργια και δεν καταλαβαινω που πρεπει να παω για να γραψω για τ θεμα που θελψ εχς καταμπερδευτει..θα γραψω εδω λοιπον ..ειμαι 25 χρονων ημουν χρηστης ναρκωτικων απο τ 17 μου πηγα σε κοινοτητα απεξαρτησης οκ ενταξει μεγαλη ιστορια στ τελικη πριν παω επαθα ψυχωτικο διαγνωστηκα με οριακη διαταραχη με ψυχωσικα στοιχεια οπως ηχιτικες παραισθησεις και για αυτο ουσιαστικα πηγα για απεξαρτηση την πατησα και μετα απ αυτο δεν ξαναηπια αλλα επερνα πολλα χαπια προφανως απο τ 2016 τα χα σταματησει τωρα μονη μου μαλακια μου αλλα οκ και παιρνω μονο minitran kai xanax γτ δεν ημουν καλα η διαθεση μ ειναι περιεργη τα νευρα μ χαλια η ορεξη μ μειωμενη και αναγαστικα μου δωσε ο ψυχιατρος μ αυτα γτ δεν η9ελα παλι εκατο χαπια εχω παρει και risperdal ,depakene, seroquel,nozinan,inderal , effexor ,entact τα παντα ουσιαστικα ανα περιοδους και πολυ xanax αλλα τωρα νιωθω σκατα θελω να πιω μου σκανε αυτοκτονικες ιδεες και πραγματικα δεν αντεχω αλλο..ειμαι σε δυσκολη κατασταση η μητερα μ εχει καρκινο και ο πατερας μου λευχαιμια και οκ δεν ειναι ευκολα ολα αυτα...τ θεμα ειναι πως δεν μπορω να αισθανθω καλα με τιποτα..στελνω και γραφω εδω γιατι θελω βοηθεια..βαρεθηκα με τους ψυχολογους και τους ψυχιατρους μα τ θεο..τι αλλο να κανω πια..βοηθηστε με πειτε κατι μια ιδεα σωστη δεν θελω ξανα να σκεφτομαι ετσι μαυρα..σας ευχαριστω
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ Τ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΨΥΧΩΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ Μ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ...
- 10-02-2019, 22:18 #2
πρέπει να δεις ώριμα τη ζωή σου, να σταματήσεις να παλιμπαιδιζεις και να αναλάβεις τη θεραπεία σου σοβαρά...........
10-02-2019, 22:21 #3
εχω ωριμασει περισσοτερο απο παλια και δεν ξερω καν πως να δω την ζωη μ σοβαρα αν την δω σοβαρα καλημερα αν ειναι δυνατον πιστεψε με με τοση μαυριλα στ σπιτι δεν γινεται εχω αναλαβει τους γονεις μου σοβαρα ξερω γω και χω ωριμασει δεν ειναι ευκολο ολο αυτο και νιωθω πολλα σχετικα τ μνμα σ με εκνευριζει αλλα οκ για καλο τ γραφεις εφοσον ζητησα βοηθεια αλλα δεν παλιμπεδιζω καθολου εκφραζομαι και λεω τι μ συμβαινει! τη θεραπεια μ την εκανα αλλα σου εξηγω πως νιωθω χαλια ξανα και οκ βαρεθηκα τα χαπια πλεον τοσο απλα
10-02-2019, 22:41 #4
ασχολησου σοβαρα με τη θεραπεια σου, και αρχισε ενα αθλημα,
10-02-2019, 23:04 #5
ναι η απαντηση σε ολα..παιζω μουσικα οργανα ζωγραφιζω κανω γυμναστικη και κενο χαιρω πολυ τι αθλημα..να απασχολησω τ κεφαλι μ με αθλημα? σοβαρα? σοβαροτατα ασχοληθηκα πριν 2 χρονια..τ κεφαλι μ δεν αντεχω ειναι σαν αλλο ατομο και δεν μπορω να με ορισω σαν ανθρωπο εδω και χρονια..αλλα ναι αμα αρχισω αθλημα θα ναι φοβερα τ πραγματα..συγνωμη αλλα δεν ειμαι σε καθολου καλεσ μερες δεν θελω να μαι επιθετικη αλλα ολα τα χω δοκιμασει πιστεψε με..
11-02-2019, 10:11 #6
Γεία σου detest. Επειδή τα γράφεις λίγο μπερδεμένα, αν έχω καταλάβει τα ναρκωτικά τα έχεις κόψει για τα καλά πλέον; Ωστόσο μετά δεν ακολούθησες τις οδηγίες του ειδικού και έκανες με τα φάρμακα του κεφαλιού σου; Τώρα σε παρακολουθεί κάποιος ψυχίατρος και αν ναι για πόσο καιρό; Εφαρμόζεις αυτά που σου λέει; Είναι λογικό να είσαι πιεσμένη με τα θέματα υγείας των γονιών σου και με τη δική σου επιβαρυμένη υγεία, ωστόσο έχεις ακολουθήσει μια σωστή θεραπευτική προσέγγιση για εσένα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να δεις πως θα πάει; Αν δεν έχεις υπομονή να ακολουθήσεις με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα μια αγωγή και να κάνεις κάποιες ψυχοθεραπείες, πως περιμένεις να δεις αποτέλεσμα;
11-02-2019, 10:38 #7
επιτελους μια σοβαρη απαντηση σε ευχαριστω παρα πολυ που ασχοληθηκες..ναι φυσικα και τα χω κοψει απο τ 2016 ειμαι εντελως καθαρη δεν εχω ξαναπιει εξαλλου ημουν σε κοινοτητα ομως τ θεμα μου ειναι πως οταν βγηκα εγιναν ολα αυτα με τους γονεις και οκ κατανοω ετσι ειναι η ζωη δεν περιμενα ολα να ειναι τελεια αλλα εχω περασει πολυ δυσκολα ειδικα μετα τ ψυχωτικο τ οποιο περιειχε ακουστικες παραισθησεις κατι που με τρελενε γτ υπηρχαν φωνες που μ φωναζαν και απ τοτε τ αγχος μου εχει εκτοξευτει σε επιπεδα που δυσκολα τ ελενχω με ταχυκαρδιες και ολα τα σχετικα εχω απειρα θεματα εμπιστοσυνης κλεινομαι παρα πολυ και εχω κανει πολυ ψυχοθεραπεια και με ψυχολογους και με ψυχιατρους εχω θεματα με τον πατερα μ απ μικρη και παντα αλλαζα ποσους ψυχιατρους γτ νομιζα πως δεν ενδιαφερονται και πως με εγκαταλειπουν στ τελος και γενικα δεν τελειωνω τιποτα μα τιποτα παντα ολα στ μεση τ πτυχιο μ τ πιανο τ τσελλο ολα στ μεση ολα..μεχρι και την κοινοτητα στ τελος την αφησα δεν ολοκληρωνω τιποτα λες και βαζω μονη μ εμποδια μπροστα ..εκανα αγωγη απο τ 2016 για 1μιση χρονο ημουν κυρια σε οτι χαπι επερνα (14 χαπια τη μερα) μετα τα μειωσαμε σιγα σιγα και εμεινα με σταθεροποιητη διαθεσης και τ εκοψα μονη μ εκει εκανα μαλακια δηλαδη...πριν 3 μηνες τ κοψα και επεσα σε τεραστια μαυριλα και μερικους αυτοτραυματισμους πολυ κλαμα και πολυ απομονωση..επειτα πηγα στ ψυχιατρο και μου δωσε minitran ,xanax γτ δεν ηθελα πολλα χαπια παλι..συγνωμη που τα γραφω μπερδεμενα ..παντως με τα χαπια τ μονο που εκανα ηταν να σταματησω μονη μ τ τελευταιο που χε μεινει..εχω βαρεθει να πηγαινω για ψυχοθεραπεια γτ φοβαμαι να αλλαξω με δυσκολευει εχω κατι ηλιθιες αμυνες 5χρονου κοριτσιου τις εχω αναγνωρισει αλλα δεν ειναι ευκολο να τις αλλαξω..με τις σχεσεις μου το ζω στ ακρα και κρυβω τις αναγκες μου για να ειμαι αρεστη ας πουμε και να παιρνω επιβεβαιωση νιωθω απειρα υποτιμητικα πολλες φορες και αυτο ειναι προβλημα μου οκ προσπαθω να τ αλλαξω αλλα δεν πετυχαινει..μου χαν πει οτι χρειαζομαι καποιο προγραμμα για ενα διαστημα κλειστο εντελως αλλα δεν πηγα γτ εγινε αυτο με τους γονεις και με χρειαζονταν..εχεις δικιο πως πρεπει να εχω περισσοτερη αποφασιστηκοτητα αλλα μα τ θεο τα χω παιξει και δεν βρισκω στηριγμα ..νιωθω οτι δεν μπορω να σταθω στ ποδια μ..
11-02-2019, 10:49 #8
O pavlosla έχει περάσει από ψυχωτικό επεισόδιο αν θυμάμαι καλά και βρίσκεται σε αγωγή κι είναι αρκετά καλά, να βοηθήσει προσπαθεί. Νομίζω ότι αυτό που σου λέει είναι να βρεις κάποια σταθερά στη ζωή σου που να σε ανακουφίζει και να σε αποφορτίζει, για αυτό μίλησε για κάποιο άθλημα. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για εσένα, ωστόσο προσπάθησε να ακούς τους γιατρούς το τι σου λένε, είναι κρίμα να φτάνεις στην πηγή και μην πίνεις νερό που λένε...
Άσχετα από τις ερωτικές σχέσεις, σχέσεις φιλικές έχεις με κάποιον; Συγγενείς, φίλους να παίρνουν λίγο από το βάρος σου;
Όταν περνάμε δύσκολα το τι περνάμε το καταλαβαίνουμε μόνο εμείς, ωστόσο αν υπάρχουν άτομα τριγύρω να μας στηρίζουν βοηθάει...
11-02-2019, 11:25 #9
ναι τον παρεξηγησα μου την εδωσε ο τροπος του δεν διαφωνω οτι εχει δικιο απλα δεν εχει ιδεα τι εχω περασει και εγω και επειδη γραφω μονο το 1/3 μου την εδωσε αρπαζομαι ευκολα τ ξερω ειδικα τωρα που μαι καπως αλλα δεν με δικαιολογει..εχω φιλες και φιλους αλλα δεν θελω να παιρνουν τ βαρος μου με θεωρω αποκλειστικα οτι μονο εγω εχω ευθυνη και οτι δεν χρειαζεται να ακουν τη μαυριλα απο εδω μεσα η αληθεια ειναι πως δεν αφηνω να βοηθησει κανεις γτ νιωθω πως γινομαι εγω βαρος..δεν εχω σταθερα ειναι η αληθεια..και δεν ξερω πως να τ κανω αυτο..και επειδη μετα τ ψυχωτικο τ μεγαλο ειχα αυτοκτονικες τασεις και πριν δεν νιωθω να καταλαβαινει καποιος που δεν ξερει ημουν μια κοπελα μεσα στην αισιοδοξια και αλλαξα πολυ δεν μου επετρεπα να χω μαυρες μερες και παντα τ περνουσα μονη οταν με επιανε σαν να κρυβα τον ευατο μ παρα πολυ καλα απ μικρη ..συγγενεις εχουν πεθανει οι περισσοτεροι αδελφια δεν εχω ..δυστηχως το κραταω μονη μ και εαν δεν μπορω να στηριξω τον ευατο μ δεν μπορω ουτε τους γονεις που με χρειαζονται..με πιανουν αρκετες φορες μανιακα επεισοδια και νιωθω σαν να τους τρομαζω δεν θελω να με βλεπουν ετσι για αυτο κλεινομαι στ δωματιο μ..εχω και τη δουλεια που δυσκολευομαι φουλ γτ πρεπει να μαι συγκεντρωμενη και δεν ειναι ευκολο
20-02-2019, 21:41 #10
Καλησπέρα, για μένα δούλευε όσο πιο σκληρά μπορείς και γενικά προσπάθησε να κάνεις ρουτίνα να απασχολεισαι συνέχεια με κάτι και να κουραζεσαι και για μανίες κ.τ.λ βρες να κάνεις κάτι όταν σε πιάνει και τα φάρμακα στρώσε πρώτα να είσαι κομπλέ με τα λέφτα σου και όλα και άρχιζε να τα ελλατώνεις μεχρι να τα κοψεις. Για τους γόνεις σου πρόσπαθησε να είσαι εσύ καλά για να χαιρονται κι αυτοί και πιστεψε με τουε φτανει. Επίσης η βρες κανα καλο παιδι κι ας ειναι και φλωρος η τουλαχιστον κανενα καλο στο σεξ. Να ξερεις οτι εκοψες απο το κοκκινο και οτι αλλο έκανες ειναι πολυ σημαντικο και πολυ δυσκολο θα το χαρακτηρισω επιτευμα, εισαι πολυ μικρη λογικο να χεις κλαταρει αλλα προσπαθησε να μη χαμπαριαζεις εισαι πολυ μικρη εχεις πολυ ζωη μπροστα σου.
22-02-2019, 16:29 #11
Εισαι πραγματικα ηρωιδα ! παρα τα προσωπικα σου προβληματα οπου ειναι πολυ σοβαρα! οπου κανωνικα εσυ θα ηθελες συμπαρασταση και βοηθεια, ανταυτου δεινεις εσυ βοηθεια στους γονεις σου, ζεις σε ενα περιβαλον πολυ "ακυρο" για την ασθενεια σου κι παρολα αυτα τα καταφερνεις -οριστε κι αλλη μια επηβεβαιωση απο εναν ξενο! - το θεμα ειναι ομως πολυ λεπτο , συγχωραμε αλλα θα στο πω! εξω απο τα δοντια!
Το φυσιολογηκο ειναι οι γονεις να θυσιαζωντε για τα παιδια τους,κανωνικα θα επρεπε να σου ζητανε συγνωμη για τα λαθοι του παρελθωντος και ταυτοχρονα σε συνεργασια με τον θεραπευτη σου να δημηουργησουν ενα υγειες οικογενειακο περιβαλον ωστε να μπορεσεις να ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ!!! ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!
Μεσα απο τα μηνυματα σου φοτωγραφιζεται ενα κορητσι πολυ ατιθασο , πολυ "αληταριο " με τσαμπουκα !Οι σκιες ομως του "φλας"κριβουν την αληθεια σου! οτι εισαι ενα ατομο με το αισθημα αληλλεγγυης ανεπτυγμενο! με την αγαπη προς τους γονεις σου να ξεχιλιζη παρα τα οσα ασχημα μπορει να περασες μικρουλα! Τους στεκεσαι τωρα, στα δυσκολα! τους βοηθας και περνας εναν πραγματικα ψυχικο γολγοθα!
Υ.Γ. καπου αναφερεις οτι σου ερχετε να ξανα παρεις χαπια! ΜΑΚΡΙΑ!!! μην τα ξανα παρεις, καλητερα να πιεις πρεζα -που λεει ο λογος - παρα τα κολοχαπα! ποσο μαλον οταν ειχες εξαρτηση απο αυτα!, ξερεις, η μνημη του σωματος δεν σβηνει οπως σβηνει η μνημη του μυαλου μας!
22-02-2019, 17:48 #12
Κοριτσι επιδης ειμαι απο κινητο κ δεν ξερω πως στελνουν προσωπικο μυνημα στειλε να μιλησουμε
23-02-2019, 00:17 #13
Δεν μπορεις να στειλεις προσωπικο μηνυμα ακομ. Λυπαμαι αλλα ετσι ειναι το φορουμ. Για να το κανεις αυτο πρεπει πρωτα να συμπληρωσεις εναν απετουμενο χρονο συμετοχης κι εναν απετουμενο αριθμο μηνυματων στα δυαφορα θεματα του φορουμ . Το καταλαβαινω πως ειναι πριεργο, αλλα ετσι ειναι η ρυθμηση του.