Εμμονή με πρώην - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rainbow96 View Post
    Μουν εχουν πεσει τοσο βομβα αυτα που μου λες που νιωθω οτι πρεπει να τα επεξεργαζομαι για ωρα :O θα σχολιασω ο,τι μπορω και μαλλον μετα θα προσθετω :P Εχεις δικιο στο οτι επρεπε να κανω σαφεις ερωτησεις. Αλλα μου φαινεται περιεργο να ρωτησω τον αλλον τοσο ευθεως αν ειναι ερωτευμενος μαζι μου. Ισως απλα φοβομουν να ακουσω την απαντηση . Δεν μου περασε καν βασικα απο το μυαλο να ρωτησω κατι τετοιο. Απλως το επαιξα διαφορετικα στη αρχη. Του ελεγα " οκ απο οτι βλεπω τελειωσε, φαινεται οτι δεν θες" και εκοβα αντιδραση.

Το σεναριο που ειπες για τον φιλο του..Χαχα σοκ! Θα μπορουσε.. Απλως στην αρχη οντως ημουν ανετη και χαλαρη, δεν υποκρινομουν. Μολις ειχα βγει απο σχεση κιολας. Εμενα μου αρεζε η κατασταση οπως ειχε. Μου αρεζε που δεν μιλουσαμε πχ ολη μερα. Μου αρεζε αυτη πιο κουλ κατασταση. Απλως ηθελα να μεινει ετσι. Που δεν εμεινε γιατι αλλαξε η δικη του συμπεριφορα ξαφνικα. Καταλαβες? Δεν αλλαξε η δικη μου συμπεριφορα. Αυτουνου αλλαξε. Δεν του ζητησα ξαφνικα να μου στελνει ολημερις και οληνυχτις ή να με παει ταξιδακι :P Εγω ηθελα απλα να συνεχιστει αυτο, οπως ειχε ξεκινησει.
    Βεβαια δεν περιμενα οτι τον ειχα ερωτευτει, δεν το ειχα καταλαβει. Ενιωθα ενθουσιασμο, εβλεπα οτι κι αυτος νιωθει και ημουν κομπλε.
    Μετα οκ αρχισε η κατρακυλα . Στο τελος του ειπα οτι δεν θελω να κουραζω καταστασεις, ας κανουμε απλα μια ειλικρινη συζητηση για να ηρεμισω και τελος. Και δεν απαντησε καν για 3 μερες....Του ειπα οτι μου χρωσταει μια εξηγηση και παλι δεν απαντησε. Και μετα μου ειπε να βρεθουμε απο κοντα..(ολοι ξερουμε γιατι.)
    Σορρυ αν κουρασα με τις λεπτομερειες. Αλλα πραγματικα νομιζω πως η ριζα του προβληματος ειναι η θολουρα, που δε μου μιλησε ειλικρινα.
    Και στο παλιο περιστατικο που μου ειχε συμβει, εγινε ακριβως το ιδιο. Ειχα πει σε εναν τυπο να μου πει απλα την αληθεια γιατι φαινεται οτι με κοροιδευει. Και ειπε μια ακραια ηλιθια δικαιολογια και οτι οκ αφου δε θελω εγω ας μη μιλαμε. (!!!)
    τελος παντων, εχω αρχισει να νιωθω πως απλα δε θα μου περασει ποτε αυτο :P
    Γιατί να μην ρωτήσεις αν εσύ νιώθεις πως έχεις αρχίσει και τον ερωτεύεσαι; Ετσι δίνεις την ευκαιρία στον άλλον να είναι ειλικρινής αν θέλει. Αλλά αυτό προυποθέτει άνοιγμα και απο την δική σου πλευρά, δεν γίνεται μονόπλευρα. Ρισκάρεις δηλαδή να έχεις πει στον άλλον τι νιώθεις κι ο άλλος να σου πει απλά...χμ εγώ δεν νιώθω έτσι.
    Αλλά είδες τι λες; Ούτε εσύ είχες συνειδητοποιήσει καλά καλά τι ένιωθες, απλά ήσουν ενθουσιασμένη. Το ίδιο προφανώς συνέβει κι απτην αντίθετη πλευρά. Κι ο ενθουσιασμός δεν κρατάει για πολύ, είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα τελειώσει. Εσύ πέρασες στο επόμενο στάδιο που τον ήθελες κι εκείνος δεν πέρασε και δεν είχε πως να στο πει γιατί κι η δική σου στάση τον μπέρδευε.
    Τι ηλικία έχεις περίπου; Οι γυναίκες συχνά, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, μπλεκόμαστε σε αυτό το παιχνίδι γιατί προσπαθούμε να παρουσιάσουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε ή θελουμε με τον φόβο μη μας χαρακτηρίσουν κάπως. Το να το παίζω άνετη ενώ δεν ήμουν πχ, το έχω κάνει πολλάκις μικρότερη γιατί ήθελα να φανώ κουλ, άνετη, μοντέρνα κτλ κτλ Ε αργότερα κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν προστάτευα τον εαυτό μου έτσι όπως νόμιζα, αλλά τελικά δεν έκανα αυτά που πραγματικά ήθελα να κάνω.

Φυσικά και θα σου περάσει. Είσαι στη φάση που έχεις φάει σκάλωμα και πρέπει να τα βάλεις σε τάξη στο μυαλό σου και μια χαρά θα προχωρήσεις μετά. Νομίζω το κόλλημα το έχεις πάθει επειδή εσύ δεν προστατεύεσες και δεν διεκδίκησες αρκετά για τον εαυτό σου παίρνοντας την ευθύνη των συναισθημάτων σου. Θα περάσει... όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή εκεί που είσαι και σε διαβεβαιώνω πως περνάει.

Miliva21
    Guest
    Νιωθω οτι οντως εχουμε ζησει ακριβως τα ιδια πραγματα. Παιζει να εχουμε μιλησει και με τα ιδια αγορια [emoji14] Τοσο πολυ! χαχα
    Οχι αληθεια, εισαι στο μυαλο μου! Απλως εσυ ησουν λιγο πιο πονηρεμενη αυτη τη φορα και κραταγες μικρο καλαθι και μπραβο σου ... Εχω παθει πλακα παντως που συμβαινουν τοσο παρομοια πραγματα. Σαν να ειναι ενα μποτιβο συμπεριφορας αυτο
    Όχι δεν νομίζω να έχουμε μιλήσει με τα ίδια αγόρια απλά αυτή η κατάσταση είναι κλισέ πλέον...

Εγώ κατάλαβα τι θες να πεις και για ποιο λόγο δεν επεμεινες και δεν ανοίχτηκες όπως σε προτρέπει η ελισσαβετ...

Ελισσαβετ, η κοπέλα πολύ απλά όπως είπα και πριν όταν της έτυχε αυτό δεν ήθελε να το πιέσει....Ούτε να σφιξει τον αλλον ουτε να τον υποχρεωσει λεγοντας τα συναισθηματα της ....Γιατί ούτε εκείνη είχε αντιληφθει αυτό που γινόταν ούτε και εκείνη ήθελε να πιέσει τίποτα....το ζούσε εκείνη τη στιγμή και ετσι όπως της τα έλεγε και ο άλλος "κοριτσάκι ΜΟΥ" "σκηνές ζηλειας" "Τώρα που είσαι ΜΑΖΙ ΜΟΥ"........ νομίζεις ότι πάει κατευχην.....Και απλά ήθελε να συνεχιστεί αυτό

αν δεν είσαι τόσο σίγουρος ρε φίλε στην τελική μην λες πράγματα που παραπέμπουν σε σχέση....Υπάρχουν τόσα άλλα να πεις...Κάνε κοπλιμέντα...Μην αρχίζεις τα κτητικα επίθετα και τα υπονοουμενα ότι έχετε σχέση............

Και όντως το κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα για να σε ριξουν

Δεν γντ πχ να μιλάω εγώ με κάποιον στο ίδιο στυλ να μου πετάει όλα αυτά που παραπέμπουν σε σχέση και να μου κάνει ζηλιτσες πχ αν βγαίνω έξω ή να με παίρνει με απόρρητο αριθμό να με ελεγξει και μετά από δύο μέρες χωρίς να έχει γίνει τπτ να σταματάει να μου μιλάει λες και δεν έγινε τίποτα.....επδ απλά του πέρασε το καυλαντισμα.

Σε τι ηλικία είσαι ελισσαβετ δεκαετια 30+ ή 40+ ;;;;;
    Γτ στα 20 το παιχνίδι έχει αγριέψει πολύ πλέον και δεν είναι όλα τόσο ρόδινα ....

Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι πρέπει να αποκαλύπτουμε από την αρχή στον άλλο τα συναισθήματα μας γιατί και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος που ζει κάτι έχοντας στο μυαλό του κάθε προοπτική για τη νέα γνωριμία (Που δεν έχει στο μυαλό του μονο το σεξ) μπορεί να κομπλαρει αν ακούσει από τον αλλο μέσα σε δυο βδομάδες "ειμαι ερωτευμένη μαζί σου" Ο άλλος να νιώθει ότι πιέζεται ή να μη ξέρει αν είναι έτοιμος και να φύγει μια ώρα αρχύτερα.......

Και εγώ πχ αν έκανα μια γνωριμία και δεν είχα στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο και είχα όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά κάπως θα κομπλαρα αν ο άλλος μου έλεγε "είναι ερωτευμένος μαζί σου" γτ πολύ πιθανόν εγώ να έχω τους δικους μου χρόνους να ερωτευτώ...να μην τον έχω ερωτευτεί ακόμα Αλλά να πηγαίνει υποσυνείδητα προς τα εκεί το πράγμα...Χωρίς να το έχω νιώσει ή αντιληφθεί ακόμα και σε αυτό το άκουσμα να νιώθω ότι "εκμεταλλεύομαι" τον αλλο Που ενδεχομένως νιώθει κάτι πιο δυνατό από μένα....

Οι γνωριμίες πρέπει να τσουλανρ ήρεμα και από τους δύο μεριες χωρίς να υπάρχει βιασύνη να βάλουμε σε κουτακια αυτό που ζούμε ή να κάνουμε βαρυγδουπες δηλώσεις...

Miliva21
    Guest
    Απλώς τα αγοράκια που καυλαντιζουν μαζί μας και ξενερώνουν ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.....

Ξενερώνουν επδ ξέρουν ότι παίζουν μαζί μας ενώ παίζουν ενδεχομένως παράλληλα και με άλλες ή επδ μπορεί να έχουν κάτι άλλο παράλληλα ...κάποια σχέση ίσως;;;

Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες εποχές......Που ευδοκιμουσαν οι σχέσεις...Ένας άντρας όταν γνωριζε μια σωστή κοπέλα όμορφη και ενδιαφέρουσα περίπτωση το πάλευε μαζί της ....

Τώρα έχουν γίνει όλοι μυγιαγγιχτοι και βιαστικοί....ξενερώνουν εύκολα....καυλαντιζουν για τη πλάκα......λένε ό,τι θέλουν και το παίρνουν πίσω σαν να μην έγινε τπτ........Είναι φευγάτοι δεν κάθονται...

Σχέσεις και γνωριμίες φαστ φουντ

Ευτυχώς και είστε τυχερές που εσύ ελισσαβετ και ρεμεντυ δεν ζείτε σε αυτή την εποχή στην ηλικία μας

Miliva21
    Guest
    τελος παντων, εχω αρχισει να νιωθω πως απλα δε θα μου περασει ποτε αυτο :P
    Καλέ τι απαισιοδοξία είναι αυτή καλέ......

Μάλλον θα είναι η πρώτη φορά που έφαγες σκαλωμα επι έξι μήνες από μια γνωριμια που δεν προχώρησε.....
    Εγώ δλδ στη θέση σου έπρεπε να είχα πέσει στα σκληρά...

Και ακόμα ελπίζω καταβαθος..Αυτό μου τη σπάει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Απλώς τα αγοράκια που καυλαντιζουν μαζί μας και ξενερώνουν ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.....

Ξενερώνουν επδ ξέρουν ότι παίζουν μαζί μας ενώ παίζουν ενδεχομένως παράλληλα και με άλλες ή επδ μπορεί να έχουν κάτι άλλο παράλληλα ...κάποια σχέση ίσως;;;

Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες εποχές......Που ευδοκιμουσαν οι σχέσεις...Ένας άντρας όταν γνωριζε μια σωστή κοπέλα όμορφη και ενδιαφέρουσα περίπτωση το πάλευε μαζί της ....

Τώρα έχουν γίνει όλοι μυγιαγγιχτοι και βιαστικοί....ξενερώνουν εύκολα....καυλαντιζουν για τη πλάκα......λένε ό,τι θέλουν και το παίρνουν πίσω σαν να μην έγινε τπτ........Είναι φευγάτοι δεν κάθονται...

Σχέσεις και γνωριμίες φαστ φουντ

Ευτυχώς και είστε τυχερές που εσύ ελισσαβετ και ρεμεντυ δεν ζείτε σε αυτή την εποχή στην ηλικία μας
    Ναι, τότε που οι άντρες κυκλοφορούσαν με πανοπλίες και κάναν καντάδες και οι κοπέλες τους πετούσαν λουλούδια από τα μπαλκόνια...
    :D
    Με σκοτώνουν αυτές οι γενικεύσεις...

Έλα μωρέ Μίλιβα, οι ανθρώπινες σχέσεις πάντα ίδιες είναι σε όλες τις εποχές. Άλλος το παλεύει περισσότερο, άλλος λιγότερο, άλλος είναι σε φάση να καβλαντίζει, άλλος επιμένει, άλλος ξενερώνει εύκολα, άλλος είναι πιο ρομαντικός, άλλος πιο πιστός, άλλος πιο πηδίκουλας και πάει λέγοντας. Παντού και πάντα!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι, τότε που οι άντρες κυκλοφορούσαν με πανοπλίες και κάναν καντάδες και οι κοπέλες τους πετούσαν λουλούδια από τα μπαλκόνια...
    :D
    Με σκοτώνουν αυτές οι γενικεύσεις...

Έλα μωρέ Μίλιβα, οι ανθρώπινες σχέσεις πάντα ίδιες είναι σε όλες τις εποχές. Άλλος το παλεύει περισσότερο, άλλος λιγότερο, άλλος είναι σε φάση να καβλαντίζει, άλλος επιμένει, άλλος ξενερώνει εύκολα, άλλος είναι πιο ρομαντικός, άλλος πιο πιστός, άλλος πιο πηδίκουλας και πάει λέγοντας. Παντού και πάντα!
    Α ναι;

Κάτσε γτ εσύ το πήγες στο άλλο άκρο....με καντάδες και λουλούδια....
    Και όμως γτ ακούω ότι και μέχρι πρόσφατα πριν μια άντε δυο δεκαετίες γινονταν πιο πολλές σχέσεις;; φυσικά και ξενερώνουν γρήγορα...άκουσες τη θεματοθετρια μου είπε ότι την καταλαβαινω και ότι νομίζει ότι μιλούσαμε με τους ίδιους....Όχι ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο κοινότυπη πλέον ...

Τώρα έχουμε γίνει φαστ φουντ και αν είσαι της αντίθετης λογικής που θες το πάσο σου θεωρείσαι εξαίρεση γτ από τον φασισμό του άλλοτε "καθώς πρεπισμου" τώρα έχουμε περάσει στο φασισμό του "παρτα όλα τώρα" :D

Φυσικά και είμαι καταβαθος αισιόδοξη ακόμα και πιστεύω ότι σε όλες τις εποχές πάντα κάτι υπάρχει για το καθένα μας...

Όμως δεν μπορείτε να πιασετε τον παλμο του τι γντ τωρα σε αυτες τις ηλικιες ουτε να μας καταλάβετε εσύ ή Ελισάβετ και η Ρέμεντυ που βρίσκεστε σε άλλη δεκαετία ηλικιακα, και είστε βολεμενες συναισθηματικά ....

Αν ηταν έτσι και εγώ θα έγραφα ότι όλα είναι ωραία και ροδινα και ότι η θεματοθετρια είναι κυνική ....αν ήμουν βολεμένη με τον σύντροφό μου που είμαστε ερωτευμένοι

Senior Member
    Όχι δεν νομίζω να έχουμε μιλήσει με τα ίδια αγόρια απλά αυτή η κατάσταση είναι κλισέ πλέον...

Εγώ κατάλαβα τι θες να πεις και για ποιο λόγο δεν επεμεινες και δεν ανοίχτηκες όπως σε προτρέπει η ελισσαβετ...

Ελισσαβετ, η κοπέλα πολύ απλά όπως είπα και πριν όταν της έτυχε αυτό δεν ήθελε να το πιέσει....Ούτε να σφιξει τον αλλον ουτε να τον υποχρεωσει λεγοντας τα συναισθηματα της ....Γιατί ούτε εκείνη είχε αντιληφθει αυτό που γινόταν ούτε και εκείνη ήθελε να πιέσει τίποτα....το ζούσε εκείνη τη στιγμή και ετσι όπως της τα έλεγε και ο άλλος "κοριτσάκι ΜΟΥ" "σκηνές ζηλειας" "Τώρα που είσαι ΜΑΖΙ ΜΟΥ"........ νομίζεις ότι πάει κατευχην.....Και απλά ήθελε να συνεχιστεί αυτό

αν δεν είσαι τόσο σίγουρος ρε φίλε στην τελική μην λες πράγματα που παραπέμπουν σε σχέση....Υπάρχουν τόσα άλλα να πεις...Κάνε κοπλιμέντα...Μην αρχίζεις τα κτητικα επίθετα και τα υπονοουμενα ότι έχετε σχέση............

Και όντως το κάνουν συνειδητά ή ασυνείδητα για να σε ριξουν

Δεν γντ πχ να μιλάω εγώ με κάποιον στο ίδιο στυλ να μου πετάει όλα αυτά που παραπέμπουν σε σχέση και να μου κάνει ζηλιτσες πχ αν βγαίνω έξω ή να με παίρνει με απόρρητο αριθμό να με ελεγξει και μετά από δύο μέρες χωρίς να έχει γίνει τπτ να σταματάει να μου μιλάει λες και δεν έγινε τίποτα.....επδ απλά του πέρασε το καυλαντισμα.

Σε τι ηλικία είσαι ελισσαβετ δεκαετια 30+ ή 40+ ;;;;;
    Γτ στα 20 το παιχνίδι έχει αγριέψει πολύ πλέον και δεν είναι όλα τόσο ρόδινα ....

Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι πρέπει να αποκαλύπτουμε από την αρχή στον άλλο τα συναισθήματα μας γιατί και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος που ζει κάτι έχοντας στο μυαλό του κάθε προοπτική για τη νέα γνωριμία (Που δεν έχει στο μυαλό του μονο το σεξ) μπορεί να κομπλαρει αν ακούσει από τον αλλο μέσα σε δυο βδομάδες "ειμαι ερωτευμένη μαζί σου" Ο άλλος να νιώθει ότι πιέζεται ή να μη ξέρει αν είναι έτοιμος και να φύγει μια ώρα αρχύτερα.......

Και εγώ πχ αν έκανα μια γνωριμία και δεν είχα στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο και είχα όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά κάπως θα κομπλαρα αν ο άλλος μου έλεγε "είναι ερωτευμένος μαζί σου" γτ πολύ πιθανόν εγώ να έχω τους δικους μου χρόνους να ερωτευτώ...να μην τον έχω ερωτευτεί ακόμα Αλλά να πηγαίνει υποσυνείδητα προς τα εκεί το πράγμα...Χωρίς να το έχω νιώσει ή αντιληφθεί ακόμα και σε αυτό το άκουσμα να νιώθω ότι "εκμεταλλεύομαι" τον αλλο Που ενδεχομένως νιώθει κάτι πιο δυνατό από μένα....

Οι γνωριμίες πρέπει να τσουλανρ ήρεμα και από τους δύο μεριες χωρίς να υπάρχει βιασύνη να βάλουμε σε κουτακια αυτό που ζούμε ή να κάνουμε βαρυγδουπες δηλώσεις...
    Στη δεκαετία των 30 είμαι.
    Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι δεν μπορείς να ζητάς ξεκάθαρα πράγματα όταν κι εσύ ο ίδιος/ιδια δεν είσαι ξεκάρος/η με τον άλλον.
    Φυσικά και σε μένα αν ερχόταν κάποιος στα πρώτα ραντεβού και μου λεγε ότι με έχει ερωτευτεί και θέλει να είναι για πάντα μαζί μου θα φρικαρα, αλλά δεν λέω αυτό. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο όταν δηλώνεις τα συναισθήματα σου ή τις προθέσεις σου. Το να ξεκαθαρίσεις στον άλλον όμως πως δεν θες παιχνίδια- όταν όντως δεν τα θες- και να του πεις ότι έχεις αρχίσει να δένεσαι ή να σου αρέσει πολύ αυτό που ζείτε και θες να το προχωρήσεις και να ρωτήσεις και τον ίδιο πως το βλέπει χωρίς υστερίες και κρυφά χαρτιά και κολπάκια...αυτό ναι, είναι μια ξεκάθαρη συζήτηση που δεν βλέπω τον λόγο για να μην γίνει.
    Και η Ρεμεντυ είπε κάτι πολύ σωστό. Όταν εγώ που νιωθω ότι έχω ερωτευτεί τον άλλον βλέπω ότι ο αλλος δεν...εγώ οφείλω να φύγω, δεν περιμένω να με διώξει κι αν δεν το κάνει θα πω πως υποκρίνεται ή πως είναι ψεύτης. Δεν θα αναλάβει κανεις την ευθύνη την δικιά σου αν δεν το κάνεις εσύ. Μπορώ να κατανοήσω τους λόγους που μπορεί μια ερωτευμένη γυναίκα να μην το κάνει, γιατί θα χει ακόμα την ελπίδα κτλ, αλλά μετά δεν φταίει ο άλλος. Αυτό λέω.
    Μπορεί να έπεσες και στην περίπτωση τι να σου πω, εγώ στις σχέσεις μου δεν αντέχω τα μπερδέματα και ούτε είμαι διατεθειμένη να κάθομαι να κάνω το μέντιουμ για τις προθέσεις του άλλου και να προσπαθώ να μαντέψω. Οτι θέλω το ρωτάω ευθέως. Αν πέσω σε μαλακά και μου πει ψέματα ,οκ αυτό είναι στο πρόγραμμα...αλλά να κάθομαι να περιμένω πότε θα θελήσει ο άλλος να στείλει μνμ για να καταλάβω αν με θέλει και πόσο όχι δεν το κάνω. Αν τώρα εγώ τον θέλω κι ο άλλος τρομάξει επειδή τον θέλω, ώρα του καλή, δεν ήταν για μένα.

Senior Member
    Α ναι;

Και όμως γτ ακούω ότι και μέχρι πρόσφατα πριν μια άντε δυο δεκαετίες γινονταν πιο πολλές σχέσεις;; φυσικά και ξενερώνουν γρήγορα...άκουσες τη θεματοθετρια μου είπε ότι την καταλαβαινω και ότι νομίζει ότι μιλούσαμε με τους ίδιους....Όχι ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο κοινότυπη πλέον ...

Τώρα έχουμε γίνει φαστ φουντ και αν είσαι της αντίθετης λογικής που θες το πάσο σου θεωρείσαι εξαίρεση γτ από τον φασισμό του άλλοτε "καθώς πρεπισμου" τώρα έχουμε περάσει στο φασισμό του "παρτα όλα τώρα" :D

Φυσικά και είμαι καταβαθος αισιόδοξη ακόμα και πιστεύω ότι σε όλες τις εποχές πάντα κάτι υπάρχει για το καθένα μας...

Όμως δεν μπορείτε να πιασετε τον παλμο του τι γντ τωρα σε αυτες τις ηλικιες ουτε να μας καταλάβετε εσύ ή Ελισάβετ και η Ρέμεντυ που βρίσκεστε σε άλλη δεκαετία ηλικιακα, και είστε βολεμενες συναισθηματικά ....

Αν ηταν έτσι και εγώ θα έγραφα ότι όλα είναι ωραία και ροδινα και ότι η θεματοθετρια είναι κυνική ....αν ήμουν βολεμένη με τον σύντροφό μου που είμαστε ερωτευμένοι
    Συμφωνω........η Σονια ειναι πολυ κυνικη παντα και της εχω κανει και αναφορα γιατι το εχει παρακανει με τον κυνισμο της.......

Senior Member
    Α ναι;

Το καντάδες και λουλούδια πήγαινε στο ότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές μέσα σε κάνα-δυο δεκαετίες, το λες λες και εμείς ζούσαμε κανα-δυο αιώνες πριν και μου φάνηκε υπερβολικό και αστείο.
    Επίσης διότι θεωρώ αυτό που είπα, ότι οι άνθρωποι είναι ίδιοι σε όλες τις εποχές. Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα άκουγες από τους μεγαλύτερους ιστορίες για ανθρώπους που άφησαν την άλλη έγκυο π.χ. και την κάναν ή για γυναίκες που της φλέρταρε ο τάδε και μετά από λίγο εξαφανίστηκε ή για άλλες που υποτίθεται είχαν αρραβωνιαστεί μετά από ένα μήνα γιατί είχαν αυστηρούς γονείς και μετά ανακαλύψαν ότι ο άλλος τις κορόιδευε και είχε άλλη γκόμενα και πάει λέγοντας. Τι πιο πολλές σχέσεις στο παρελθόν κι όχι τώρα; Επιλεκτικά τα βλέπεις τα πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Συμφωνω........η Σονια ειναι πολυ κυνικη παντα και της εχω κανει και αναφορα γιατι το εχει παρακανει με τον κυνισμο της.......
    Κάνε μου όσες αναφορές θες. Εγώ τη γνώμη μου θα τη λέω και δεν νομίζω να προσβάλω κανέναν απλά επειδή διαφωνώ και έχω άλλη οπτική γωνία.
    Για ποιό λόγο ακριβώς μου έκανες αναφορά αν επιτρέπεται; Γιατί είμαι κυνική; Να σου κάνω κι εγώ αναφορά γιατί είσαι πολύ ρομαντική και μυγιάγγιχτη αν πάει έτσι... Δεν θα το κάνω βέβαια, διότι αν είναι να κάνουμε αναφορές κάθε φορά που διαφωνούμε, σωθήκαμε......

Page 3 of 3 FirstFirst 123