Results 16 to 30 of 40
Thread: Εμμονή με πρώην
-
11-02-2019, 15:02 #16
Χαίρεται
Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ βρίσκω πως σε κοροίδεψε οπωσδήποτε από αυτά που περιγράφεις. Βασικά αν το σκεφτείς κι από την ανάποδη ούτε εσύ ήσουν ξεκάθαρη απέναντι του. Λες πχ ότι του έδωσες ευκαιρίες να ξεκαθαρίσει την θέση του. Γιατί να μην ξεκαθαρίσεις εσύ την δική σου;
Όταν είδες πχ ότι άρχισε να παγώνει το θέμα, του μίλησες ξεκάθαρα; Θα μπορούσες πχ να του έχεις πει εντελώς χύμα τότε ότι κοίτα να δεις σε βλέπω ότι απομακρύνεσαι, εγώ έχω αρχίσει και σε ερωτεύομαι και δεν θέλω παιχνίδια οπότε απόφασισε τι θες να κάνεις. Του τα είπες ποτέ αυτά;
Στα λέω γιατί συνήθως απαιτούμε από τους άλλους ξεκάθαρες θέσεις την στιγμή που ούτε εμείς είμαστε ξεκάθαροι.
Σε μια τόσο σύντομη γνωριμία είναι λογικό ο καθένας να πηγαίνει ψάχνοντας. Δεν είναι απαραίτητο πως σε κοροίδεψε γιατί είπε "α κάτσε να της πουλήσω έρωτα μέχρι να την πηδήξω και μετά να φύγω". Του άρεσες, είδε ότι αρέσει και σε σένα και προχώρησε. Στην πορεία μπορεί να μην ήθελε πια ή να είδε οτι εσύ ζητούσες παραπάνω κι απομακρύνθηκε. Σπανίως εως ποτέ τυχαίνει να γνωρίζουμε κάποιον και να πούμε από την αρχή ότι με αυτόν θέλουμε σχέση. Δοκιμάζουμε κι αν μας βγει, μας βγήκε. Αν δεν μας βγει όμως τι πρέπει να κάνουμε; Σημαίνει πως κοροιδέψαμε τον άλλον;
- 11-02-2019, 16:20 #17
Σε πείραξε που σε παράτησε αυτός και όχι εσύ, γιαυτό σου βγαίνει ο εγωισμός σου και θέλεις να γίνονται όλα όπως τα έχεις στο μυαλό αλλά δεν είναι έτσι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το εκτιμάμε όταν το χάσουμε,αλλα για να τον έχασες δεν άξιζε τον κόπο διότι είμαι της άποψης πως όλα τα καλά κρατάνε για πάντα και δεν τελειώνουν κάποτε όπως λένε οι περισσότεροι και τέλος ο χρόνος θα σε βοηθήσει σε ένα χρόνο ούτε που θα τον θυμάσαι.
Κάτι ακόμα μην πιστεύεις τις παπαριες του καθενός, οι περισσότεροι λένε ψέματα και πουλάνε παραμύθια για να σε ρίξουν δεν εννοούν αυτά που λένε....But tell me where can i go to get away from all this pain...
11-02-2019, 16:22 #18
δεν χρειαζεται να εχει καποιος ψυχολογικα για να εχει καβατζα. αρκει να το δεχεται η "καβατζα". για μερικους ειναι μια πολυ βολικη κατασταση.
ειναι στο χερι σου αν θα μπεις σε εναν τετοιο ρολο η θα θελεις καποιον αποκλειστικα και οχι οποτε περισσεψει χρονος απο την σχεση του..
με ποιον τροπο ακριβως του εδειξες οτι το βλεπεις "σοβαρα"; και μαλιστα ξεκαθαρα;
"συμπεριφορα σχεσης", το αποκαλεις εσυ... εγω αυτο που ειδα ειναι συμπεριφορα ενθουσιασμου, που κρατησε ομως πολυ λιγο και μετα ξεκινησαν τα μισολογα.. συμπεριφορα "σχεσης", ειναι μονο το να δεσμευθει ο αλλος απεναντι σου κι εσυ το ιδιο. δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο μεταξυ σας και λογικο για τοσο συντομο διαστημα.
και οχι, δεν υπαρχει μονο η σχεση και το σκετο σεξ.
μπορει καποιος να θελει και παρεα μαζι σου αλλα να μην δεσμευεται, ειτε γιατι θελει κατι αλλο, ειτε γιατι δεν θελει δεσμευση μαζι σου, αλλα αυτο ακριβως που εχετε...
11-02-2019, 17:14 #19Miliva21GuestΕγώ καταλαβαίνω τι θες να πεις...Επειδή είμαστε κοντά σε ηλικία και συναναστρεφομαστε με τέτοιους.....αυτής της ηλικίας μου έχει συμβεί και μένα αυτό...
Δεν είναι ωραίο από μερια τους γτ σου πιάνουν τα γλυκούλικα τα μωράκι μου τις καρδούλες και σου στέλνουν συνέχεια κάθε μέρα....Μπορεί να σου την πουν κιόλας άμα αργήσεις να τους στείλεις ή το αφήσεις πάνω τους και δεν στείλεις....Και γενικά με τη συμπεριφορά τους αφήνουν να εννοηθεί ότι σε θέλουν για παραπάνω από ξεπετα .....
Όμως δεν είναι έτσι και απλά καυλαντιζουν.............Και λένε πολλά και συμπεριφέρονται γλυκά επίτηδες γιατί ξέρουν ότι θες αυτού του είδους τη προσέγγιση........
Εμένα πάρε παράδειγμα ότι μιλούσα με έναν και ήθελε πως και πως να βρεθούμε (έλεγε ότι ηθελε πως και πως) και κάθε μέρα αυτός που λες αγάπη μου κοριτσάκι μου μωράκι μου και καρδούλες...Και θέλω να σε πάω βόλτα εκεί...Και θα βγούμε εκεί κτλ κτλ.....και σε θελω πολυ και σε θελω παρα πολυ και φιλακια κτλ κτλ
Και τέσσερις μέρες μετα (χωρις να εχει γινει τπτ στραβό μεταξυ μας) μόλις πήγε για λίγο στη πόλη που είναι το πατρικό του σταμάτησε τα πάντα.......Και ψύχρα.....
....Έτσι είναι σου μένει η ξενερα γτ οι άντρες πολλά λένε αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια κρατα μικρό καλάθι....
Εγώ φυσικά και δεν είχα κολλήσει γτ κράταγα μικρό καλάθι....
Ντάξει ....Δεν λέω ότι ο άλλος σε έχει ερωτευτεί ενώ σε ξέρει τόσο λίγο και θα κάνει τα πάντα γ σένα......
Όμως με τη συμπεριφορά τους είναι σαν να δείχνουν ότι οκει θα το προσπαθήσουν το έχουν σαν προτεραιότητα να σε γνωρίσουν να περάσετε χρόνο μαζί....
Δείχνουν ένα παραπανω ενδιαφέρον από το τίποτα που νιώθουν μέσα τους....
Και αυτό το κάνουν πολλοί ....
Και σε καταλαβαίνω που δεν του είπες τόσο γρήγορα ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του γτ τα συναισθήματα μερικές φορές μπορεί να έρθουν πιο γρήγορα από ότι περιμένεις και δεν ήθελες να τον φρικάρεις ούτε να τον πιέσεις αλλά ούτε κ εσυ να πιεστεις βάζοντας σε κουτάκι αυτό που νιώθεις και ζεις εκείνη τη στιγμή γτ καταβαθος θέλεις να το ζήσεις άνετα απλά η φαντασία μας που τρέχει κάνει θετικά σενάρια και μετά βλέπεις ότι σε ήθελε πολύ λιγότερο από όσο έδειχνε και απογοητεύεσαι...
Καταλαβαίνω τι θες να πεις και σε νιώθωLast edited by Miliva21; 11-02-2019 at 19:44.
11-02-2019, 23:15 #20
Μα δικαιωμα του ηταν να μη θελει απο ενα σημειο και μετα. Δεν επικεντρωνομαι τοσο στο οτι αα με πλησιασε υπουλα και ειχε μονο αυτο στο μυαλο του, και το παιξε οτι θελει σχεση κλπ. Μπορει να ηταν απλα αυθρομητος οκ. Εγω επιμενω στο οτι μετα απο ενα σημειο μου ελεγε ψεματα. Δεν σας λεει τιποτα αυτο? Οπως και αυτο που εγραψα στο τελευταιο ποστ μου. Εννοειται πως ειχε δικαιωμα να μην του βγει σε σχεση. Αλλα το να αγνοεις απλα τον αλλον, να του λες ηλιθιες δικαιολογιες και να μη δινεις ΚΑΜΙΑ ειλικρινη εξηγηση..αυτο εμενα με εκνευρισε και με στεναχωρησε.
Οπως και να χει θα στεανχωριομουν, το ξερω. Αλλα τουλαχιστον οταν ο αλλος ειναι ειλικρινης σε γλιτωνει απο το να καθεσαι να κανεις σεναρια και να αφιβαλλεις για το αν αυτα που σου λεει οντως ισχυουν και γενικα ηρεμει το μυαλο σου απο μπλεγμενες σκεψεις.
11-02-2019, 23:37 #21
Ισως οχι ψυχολογικα, αλλα ειναι γαιδουρια να εχεις καποιον για καβατζα.
Του το εδειξα γιατι του ειπα από κοντα οτι "δεν μπορω ετσι, τοσο χαλαρα" . Τι πιο ξεκαθαρο ?
Τελος, για τη συμπεριφορα σχεσης ..εχεις δικιο! Ηταν απλα συμπεριφορα ενθουσιασμου. Βεβαια αυτος πεταξε καποια στιγμη ενα "τωρα που εισαι μαζι μου..κλπ" Δεν το σχολιασα καν, μου φανηκε κουλο. Αυτος το ειπε ομως και με εκανε να νομιζω οτι θεωρει σχεση αυτο που εχουμε. Εν πασει περιπτωση..
11-02-2019, 23:47 #22
Το καταλαβαίνω ότι σε στεναχώρησε, δεν σε κατηγορώ για κάτι.
Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι όταν θέλουμε σαφείς απαντήσεις, κάνουμε εξίσου σαφείς ερωτήσεις. Αντί να προτείνεις στον άλλον να βγείτε πχ ή να του στείλεις ένα άσχετο μνμ για να δεις τις αντιδράσεις του, θα μπορούσες, εφόσον ήθελες ειλικρίνεια να δηλώσεις ευθέως τα δικά σου συναισθήματα και να ρωτήσεις για τα δικά του. Δεν το έκανες προφανώς γιατί κι εσύ φοβόσουν να ανοιχτείς και να δεσμευτείς με αυτόν τον τρόπο απέναντι στον άλλον. Ακριβώς το ίδιο έκανε κι ο άλλος απτην δική του πλευρά. Το πήγαινε σιγά σιγά για να δει μέχρι που τον παίρνει. Η διαφορά είναι μόνο στο ότι εσύ τον ερωτεύτηκες και πληγώθηκες εν τέλει. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν συμβεί αντίστροφα τα πράγματα.
Να σου πω ας πούμε υποθετικά την δική του θέση για τα πράγματα; Θα μπορούσε να λέει σε έναν φίλο του για το συμβάν "ρε την βλαμένη τι μου έκανε, μου το έπαιζε άνετη και χαλαρή και κάναμε και το σεξάκι μας και τα όλα μας και ξαφνικά μου έγινε τσιμπούρι και με έπρηζε στα παραπονα γιατί ήθελε σχέσεις" Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;
Παλιότερα με τα συνοικέσια κτλ οι σχέσεις ήταν πολύ πιο ξεκάθαρες. θέλω να παντρευτώ, συμφωνεί κι ο άλλος, παντρευόμαστε. Από τότε μέχρι σήμερα και ειδικά με την απελευθέρωση της γυναίκας από ταμπου κ λοιπές κοινωνικές συμβάσεις όπου μια γυναίκα μπορεί άνετα να γουστάρει απλά να καυλαντίζει με κάποιον και να μην θέλει και τίποτα παραπάνω, τα πράγματα έχουν μπερδευτεί και απαιτούν μια πιο ώριμη διαχείριση και από τους δύο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο δρόμοι : ή ακολουθώ τα σημάδια, αυτά που μου δείχνει ο άλλος μη λεκτικά και αποχωρώ διακριτικά όταν νιώσω πως δεν τσουλάει ή ρωτάω ευθέως αν νιώθω πως με μπερδεύει.
Όσο "ανήθικο" είναι πάντως το να το παίζει κάποιος ερωτευμένος χωρίς να είναι για να κερδίσει σεξ πχ, άλλο τόσο "ανήθικο" είναι να το παίζει και κάποιος κουλ ενώ δεν είναι γιατί έχει δαγκώσει την λαμαρίνα.
Δεν στα λέω για να σε κατηγορήσω αυτά. Στα λέω γιατί εντοπίζω την ρίζα του προβλήματος που τώρα έχεις (το να μην μπορείς να ξεκολήσεις όπως λες) στην λάθος επεξεργασία που κάνεις μέσα σου για τα πράγματα. Δεν νομίζω πως σε βοηθάει να βάζεις τον εαυτό σου στην θέση του "θύματος" με την έννοια ότι σε κορόιδεψε. Πιστεύω οτι θα ναι πιο εποικοδομητικό για σένα και για τις επόμενες σχέσεις σου να δεις και τον εαυτό σου μέσα από αυτό και τις συμπεριφορές σου που επέτρεψαν αν θες, μια τέτοια "κοροιδία" με σκοπό να μην τις επαναλάβεις στο μέλλον. Αν το σκεφτείς ψυχρά βγάζοντας τον εαυτό σου έξω από αυτό θα καταλάβεις τι σου λεω. Σκέψου ας πούμε πόσο απλή θα ήταν μια ερώτηση του στυλ "τι νιώθεις για μένα; Είσαι ερωτευμένος; θες να είσαι μαζί μου;" Αν η απάντηση σε αυτά θα ήταν "ναι είμαι ερωτευμενος, θέλω να είμαστε μαζί" και μετά συνέχιζε να σε γράφει, τότε ναι θα λέγαμε ότι έπεσες σε βλάκα που σε δούλευε. Όμως δεν μπορούμε βρε παιδιά να παίζουμε με κλειστά τα δικά μας χαρτιά και να απαιτούμε από τον άλλον να ανοίξει τα δικά του. Δεν πάει έτσι.
11-02-2019, 23:47 #23
Επισης Ελισαβετ οσο για το αν του μιλησα ξεκαθαρα εχεις δικιο..Δεν του μιλησα τοσο ξεκαθαρα εξ αρχης. Του εδειξα την ενοχληση μου πολλεες πολλες φορες, αλλα φοβομουν να εκφραστω τελειως χυμα και το επαιζα πιο χαλαρη οσο ημασταν μακρια, μπας και το σωσω. Ηθελα πρωτα να γυρισω και να μπορεσω να κοψω κινηση απο κοντα. Ισως λαθος μου αυτο. Απλως ηλπιζα
11-02-2019, 23:54 #24
Καταλαβαίνω. Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί στην θέση να φοβόμαστε να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε και τελικά να βλέπουμε ελπίδες εκεί που δεν υπάρχουν. Έπαιξες κι έχασες, δεν πειράζει, έχεις να παίξεις ακόμα πολλά τέτοια παιχνίδια.
Φρόντισε την επόμενη φορά να διεκδικείς για τον εαυτό σου αυτό που όντως θες και να μην καταδέχεσαι να βάζεις μάσκες.
Δες το σαν μάθημα!
12-02-2019, 00:14 #25
Μουν εχουν πεσει τοσο βομβα αυτα που μου λες που νιωθω οτι πρεπει να τα επεξεργαζομαι για ωρα :O θα σχολιασω ο,τι μπορω και μαλλον μετα θα προσθετω :P Εχεις δικιο στο οτι επρεπε να κανω σαφεις ερωτησεις. Αλλα μου φαινεται περιεργο να ρωτησω τον αλλον τοσο ευθεως αν ειναι ερωτευμενος μαζι μου. Ισως απλα φοβομουν να ακουσω την απαντηση . Δεν μου περασε καν βασικα απο το μυαλο να ρωτησω κατι τετοιο. Απλως το επαιξα διαφορετικα στη αρχη. Του ελεγα " οκ απο οτι βλεπω τελειωσε, φαινεται οτι δεν θες" και εκοβα αντιδραση.
Το σεναριο που ειπες για τον φιλο του..Χαχα σοκ! Θα μπορουσε.. Απλως στην αρχη οντως ημουν ανετη και χαλαρη, δεν υποκρινομουν. Μολις ειχα βγει απο σχεση κιολας. Εμενα μου αρεζε η κατασταση οπως ειχε. Μου αρεζε που δεν μιλουσαμε πχ ολη μερα. Μου αρεζε αυτη πιο κουλ κατασταση. Απλως ηθελα να μεινει ετσι. Που δεν εμεινε γιατι αλλαξε η δικη του συμπεριφορα ξαφνικα. Καταλαβες? Δεν αλλαξε η δικη μου συμπεριφορα. Αυτουνου αλλαξε. Δεν του ζητησα ξαφνικα να μου στελνει ολημερις και οληνυχτις ή να με παει ταξιδακι :P Εγω ηθελα απλα να συνεχιστει αυτο, οπως ειχε ξεκινησει.
Βεβαια δεν περιμενα οτι τον ειχα ερωτευτει, δεν το ειχα καταλαβει. Ενιωθα ενθουσιασμο, εβλεπα οτι κι αυτος νιωθει και ημουν κομπλε.
Μετα οκ αρχισε η κατρακυλα . Στο τελος του ειπα οτι δεν θελω να κουραζω καταστασεις, ας κανουμε απλα μια ειλικρινη συζητηση για να ηρεμισω και τελος. Και δεν απαντησε καν για 3 μερες....Του ειπα οτι μου χρωσταει μια εξηγηση και παλι δεν απαντησε. Και μετα μου ειπε να βρεθουμε απο κοντα..(ολοι ξερουμε γιατι.)
Σορρυ αν κουρασα με τις λεπτομερειες. Αλλα πραγματικα νομιζω πως η ριζα του προβληματος ειναι η θολουρα, που δε μου μιλησε ειλικρινα.
Και στο παλιο περιστατικο που μου ειχε συμβει, εγινε ακριβως το ιδιο. Ειχα πει σε εναν τυπο να μου πει απλα την αληθεια γιατι φαινεται οτι με κοροιδευει. Και ειπε μια ακραια ηλιθια δικαιολογια και οτι οκ αφου δε θελω εγω ας μη μιλαμε. (!!!)
τελος παντων, εχω αρχισει να νιωθω πως απλα δε θα μου περασει ποτε αυτο :P
12-02-2019, 00:25 #26
Ευχαριστω κιολας για τις απαντησεις σου! :D
12-02-2019, 00:27 #27
12-02-2019, 00:37 #28
Νιωθω οτι οντως εχουμε ζησει ακριβως τα ιδια πραγματα. Παιζει να εχουμε μιλησει και με τα ιδια αγορια :P Τοσο πολυ! χαχα
Οχι αληθεια, εισαι στο μυαλο μου! Απλως εσυ ησουν λιγο πιο πονηρεμενη αυτη τη φορα και κραταγες μικρο καλαθι και μπραβο σου ... Εχω παθει πλακα παντως που συμβαινουν τοσο παρομοια πραγματα. Σαν να ειναι ενα μποτιβο συμπεριφορας αυτο
12-02-2019, 06:25 #29
Προσπαθησε να του δωσεις να καταλαβει πως δεν θα του εισαι εμποδιο στο να παει και με αλλες κοπελες ταυτοχρωνα με εσενα και ισως να εχεις τυχη, ! εαν εισαι σωστη απεναντι του και δεν μπλεκεσε στα ποδια του οταν θα βγαινει για "κυνηγη¨τωτες μπορει να μεινετε μαζι καιρο κι που ξερεις!! καποια μερα ισως να εισαι τυχερη!
Προσωπικα , εαν ειμουν στην θεση του δλδη αυτο θα ηθελα απο εσενα! να ειμαστε μαζι, αλλα να μην εχεις απετησεις , να μην μου κανεις χαλαστρες, να μην κανεις ζηλοτυπιες μπρωστα σε κοπελες αλλες ,να μην εισαι υπερβολικη ! κι το σημαντικο να μην γκρινιαζεις απο ζηλια! αυτο ειναι που ενοχλει!
Τα αγορια σε αυτες τις ηλικιες και με την περιγραφη οπου εχει δωση στην δικη σας περιστση δεν μπορουν την ενοχλητικη γκρινια! και αφου εσυ εχεις πατησει την λαμαρινα θα πρεπει να δεχτεις οτι μπορει να ερχεσαι δευτερη και τριτη! αλλα ,,,πωτες μην λες πωτες! εαν περιμενεις με ησιχια δεν ξερεις, ο επιμενον νικα καμια φορα!
12-02-2019, 10:29 #30
οχι, δεν ειναι καθολου γαιδουρια, οταν ειναι ο ενας καβατζα του αλλου.
μιλας απο την μερια μιας ερωτευμενης που την ειχανε καβατζα.
θα μπορουσες να μην ησουνε ρωτευμενη ομως, και να ηθελες μια χαρα, αυτο ακριβως που ειχατε, οπως κι εκεινος.
δλδ, συναντησεις , να περνατε καλα, χωρις δεσμευση και αποκλειστικοτητα ομως.
συμφωνω σε ολα με ελισσαβετ.
εχεις απογοητευτει, αλλα ουτε εσυ ησουν ξεκαθαρη.
απλα περιμενες μεταφυσικα, να θελει κι αυτος αυτα που ηθελες εσυ, χωρις καν να του πεις τι ηταν αυτο.
αν ησουν ξεκαθαρη κι εσυ, τοτε μπορουσαμε να κρινουμε την ειλικρινεια του.
εφοσον το επαιζες κουλ για να το τρεναρεις και να μην τον χασεις απο την αρχη, δεν φταιει που καθοταν σε αυτην την κατασταση χωρις να προχωραει σε κατι πιο συγκεκριμενο.
κι οταν λες οτι καποια στιγμη του ειπες οτι δεν θελεις αυτο το χαλαρο που εχετε (επομενως κατι αλλο θελεις), ΕΣΥ επρεπε να αποχωρησεις μετα απο αυτην την δηλωση, οχι αυτος.
αυτος ηθελε αυτο ακριβως που ειχατε.
αν εσυ ηθελες περισσοτερα, εσυ φευγεις.
εσυ, ειχες την απατιηση να αναλαβει και τις δικες σου ευθυνες αυτος.
δλδ να σου πει "ε τοτε φυγε. εγω αυτο θελω".
δεν μπορεις να φυγεις μονη σου, αφου βλεπεις οτι ο αλλος ειναι αλλου; κι αυτο , εκεινος πρεπει να το κανει;