Ασφυξια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: Ασφυξια

Junior Member

Ασφυξια

Καλησπερα σας.Πριν αποφασισω να γραψω διαβασα διαφορα θεματα της ιστοσελιδας.Ειλικρινα αισθανομαι ντροπη γι αυτο που θα γραψω ενω υπαρχουν τοσα σοβαρα θεματα που αντιμετωπιζουν συνανθρωποι μας.Ζω μια παρανοια μια κατασταση απελπιστικη .Μενω με τον αντρα μου και τα παιδια μου σε ενα σπιτι το οποιο ειναι σε συγκροτημα.Απεναντι εχω μια γειτονισα η οποια μολις μας δει στο μπαλκονι βγαινει χωρις καμια διακριτηκοτητα και κοιταζει παρακολουθει τα παντα τραβαει κουρτινες για να δει τι κανειςκαι ολα οσα κανει ενας κουτσομπολης ανθρωπος.Και εχω και αλλη μια γειτονισα η οποια ειλικρινα ειναι αρρωστη η εγω μαλλον δεν ξερω.10 χρονια αντιμετωπιζω μια ασφυκτικη ατμοσφαιρα στο ιδιο μου το σπιτι.Πριν μπω στην εισοδο του σπιτιου ακους τις φωνες της τον ασχημο τροπο με τον οποιο μιλαει στα παιδια της οπως και οταν ειμαι σπιτι αν δεν με παρει χαμπαρι παλι ακους φωνες δεν στηνω αυτι απλα φωναζει δυνατα μολις λοιπον με δει βγαινει στο μπαλκονι της και διατυμπανιζει με λογια αγαπης ποσο πολυ αγαπαει τα παιδια της αλλα μονο οταν με δει το χειροτερο ειναι πως την εχω πιασει να ειναι στο κατω μερος των υπνοδωματιων μας και μολις ανοιξω τα παραθυρα φευγει καναμε ανακαινιση στο σπιτι μας ηθελε να κανει ακριβως την ιδια αλλα λογω διαρυθμισης δεν της βγηκε βαψαμε το σπιτι μας την ιδια μερα το εβαψε και αυτη βαλαμε πλακακια εψαχνε ακριβως τα ιδια.Οτι λεω στα παιδακια μου την ακουω να τα επαναλαμβανει νιωθω πως ακουω τον εαυτο μου σε επαναληψη ειναι τοσο σπαστικο αλλο να θαυμαζεις καποιον και προσπαθεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος και αλλο να παιζεις θεατρο οσες φορες εχω φιλοξενησει ανθρωπους στο σπιτι τα χουν παιξει η μανα μου οταν ερχεται την εχει πιασει απειρες φορες να κοιταζει στο σπιτι μας.Στην βαπτιση της κορης γιατι μας ειχε καλεσει ακουσα να παιζει ολα τα τραγουδια που ελεγα στις κορες μου τα οποια για να τα βρεις θελουν πολυ ψαξιμο.Το βλεμμα της ειναι γεματο κακια .Οταν περναω κανει ασεμνες χειρονομιες και βρισκει τροπους να με προσβαλει .Συγνωμη βρε παιδια για το μακροσκελες κειμενο θα μπορουσα να σας πω κι αλλα εχω τρελαθει ειλικρινα με ολα αυτα.

Banned
    τουλαχιστον εγινες κατανοητη κατι ειναι και αυτο αλλα το να θεωρεις σπαστικο να ακους τον εαυτο σου σε επαναληψη αυτο μου φαινετε εξοφρενικο πρεπει να ξερεις οτι οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια κατι αντιστοιχο ειχε συμβει και σε μενα

απο μικρο παιδι οτι και να εκανα σχολιαζοταν απο παντου πχ σχολιασαν οτι μιλησα γρηγοροτερα απο τα αλλα παιδια κλπκλπ αλλα αυτο δεν ειναι αναμενομενο? ο ανθρωπος που εχει φτασει σε ενα πνευματικο επιπεδο σιγουρα θα του συμβει αυτο και το να λες οτι αυτο ειναι σπαστικο το σκεπτικο σου ειναι τελειως λαθος.

σκεψου πχ οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα εκαναν τα παντα για ενα λεπτο προβολης και αλλοι λενε οτι ειναι σπαστικο να βλεπουν τον εαυτο τους παντου. αυτο δεν ειναι αχαριστια? οκ δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα αυτο αλλα βγαζεις τοση κακια για καποιον που πραγματι ειναι κουτσομπολης και πραγματι σε αντιγραφει το θεμα ειναι αυτο σε τι σε ενοχλει

αν μου ελεγες πχ οτι σε εχει για πεταμα ενω σε αντιγραφει θα σου ελεγα ναι εχεις δικιο αλλα το να ανοιγεις πολεμο με τους αλλους επειδη βλεπεις σ αυτους τον εαυτο σου απλα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ σου αρεσει δε σου αρεσει στο λεω ξεκαθαρα οτι εφοσον αυτο ειναι το πεπρωμενο σου εισαι εξαναγκασμενη ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ σε αντιθετη περιπτωση θα βασανιζεσε συνεχως και δε θα μπορεις να βρεις ησυχια πουθενα

εγω πχ τους την ειπα σχετικα με τη γκριζα διαφημιση λεω πχ οταν ενα πραγμα δε σ αρεσει σκεφτεσαι κατι καλυτερο δε το κανεις θεμα για πετας βελακια σ αυτο ετσι δεν ειναι? αν δηλαδη εμενα αυτο δε με ενοχλει για πιο λογο να αντιδρασω επειδη ειναι σπαστικο να βλεπω τον εαυτο μου? πολες φορες πχ παροτρυνα ακομα και οσους μιλω λεγοντας τους οταν ενα πραγμα δε σε προσβαλει τοτε ας γινει προτυπο γιατι θα γινουμε ανθρωποφοβικοι? η θεση μας μας το απαγορευει γιατι δεν ειμαστε ενα ασημαντο προσωπο οτι να ναι γιατι αν ειμασταν θα λεγαμε οτι θελαμε

αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι αν με ενοχλει αυτο η οχι μου φαινετε αδιανοητο να πω αυτη τη φραση που λες

με αυτο το τροπο που το σκεφτεσαι ειναι σα να λες οτι τα εχεις πρωτα με τον εαυτο σου και μετα με αυτη

τωρα αν σου κανει ασεμνες χειρονομιες σ αυτο εχεις δικιο αλλα θα μπορουσες να της το πεις

το προβλημα μου εμενα ειναι η κακοηθεια με αυτη τα ειχα και αυτη συνεχιζω να τα εχω δε μπορω να δεχτω με τιποτα πχ οτι ενας ανθρωπος θα μου κανει τη ζωη μαρτυριο επειδη ετσι θελει γιατι εγω εξαρχης ειμουν εξαιρετικα υποχωριτικος σε τετοιο σημειο που αμφιβαλω αν αλλος θα το εκανε αυτο μεχρι που ηρθε η μερα που οι αλλοι αρχισαν να νομιζουν οτι θα κανω οτι θελουν ε και εκει απλα συγκρουστηκα μαζι τους μεχρι που καταλαβαν οτι αυτο δεν γινεται

Junior Member
    Καλη σου μερα.Σε ευχαριστω που μπηκες στην διαδικασια να μου απαντησεις.Οταν εχεις προτυπο καποιον προσπαθεις με τον δικο σου τροπο να εξελιχθεις δεν τον παρακολουθεις ουτε περιμενεις να εμφανιστει αυτος και με τροπο επιδεικτικο να κανεις οτι ειναι να κανεις.Δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι σαν να την εχω μεσα στο σπιτι μου απο την στιγμη που θα με δει.Επισης το πιο σημαντικο ειναι η κακια της οι χειρονονιες της πως αντι μετωπιζεις εναν τετοιο ανθρωπο καθε μερα.Και που της μιλησα εγιναν χειροτερα.Δεν λεω πως εθμαι τελεια αυτο ομως που αγωνιζομαι να κανω ειναι να αναγνωριζω τα λαθη μου και να μην τα επαναλαμβανω.Σε ευχαριστω και παλι.Εδω ο συζυγος μου τα χει παιξει με την ολη κατασταση.

Junior Member
    Επισης δεν τα χω με τον εαυτο μου με χαρα να βοηθησω κανενα προβλημα ο τροπος που γινεται με εκνευριζει το θεατρο το οτι το χρησιμοποιει οχι για να εξελιχθει.Οταν τραγουδαω πχ στα παιδια μου θα κανει το ιδιο οσο πιο δυ νατα μπορει απλα για να μην ακουγομαι .Φαντασου οτι οταν εμαθε πως η μικρη μας εβγαλε δοντια απο 4 μηνων ενω η δικη της οχι στεναχωρηθηκε με ρωτουσε καθε μερα αν περπατησαμε μηπως τα καταφερουμε εμεις πιο νωρις.Στη ζωη μου ειλικρινα εχω αντιμετωπισει πολυ ασχημες καταστασεις και εχω σταθει ορθια ομως το να γυρνας σπιτι σου να ηρεμησεις και να θελεις ναφροντισεις τα παιδακια σου εχοντας ολο αυτο το τρελοκομειο ειλικρινα με εξοργιζει.

Senior Member
    Αν είναι έτσι όπως τα λες, η μόνη λύση είναι να μάθεις να αδιαφορείς και να είσαι ακλόνητη στο ότι δεν έχεις καμια δουλειά μαζί της. Κόψτης και την καλημέρα κια μην ασχολείσαι.
    Δηλαδή λες ότι κάνει άσεμνες χειρονομίες, σε προσβάλλει, έχει εισβάλλει στο σπίτι σας και κατά τα άλλα εσύ κάθεσαι και της μιλάς, πιάνεις συζήτηση για τα παιδιά κι είχες πάει στη βάφτιση της κόρης κτλ;;;

Νομίζω ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου κι εσύ!

Junior Member
    Δεν της μιλαω πλεον εκοψα και την καλημερα επισης στην βαπτιση της κορης της πηγα γιατι δεν εφταιγε σε κατι το παιδακι εκατσα μιση ωρα και εφυγα

Senior Member
    Το σκέφτεσαι λάθος και το ξέρεις. Οι βαφτίσεις δεν είναι για το παιδάκι, αλλά για τους γονείς. Φυσικά και το παιδάκι δεν φταίει σε κάτι, αλλά τι νομίζεις, ότι εκτίμησε το μωρό την παρουσία σου ή αν δεν πήγαινες θα πλήγωνες τα αισθήματα του ας πούμε; Το καταλαβαίνεις κι η ίδια ότι αυτό δεν στέκει σαν δικαιολογία.

Τεςπα, το από εδώ και πέρα έχει σημασία. Να αλλάξεις τα μυαλά των άλλων δεν μπορείς, το τι κάνεις εσύ πρέπει να κοιτάξεις. Γνώμη μου αυτό που σου είπα. Κόψε κάθε επαφή και μην ασχολείσαι. Ας ασχολείται αυτή όσο θέλει. Εσύ απλά να αδιαφορείς.

Junior Member
    Ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι ειναι για τους μεγαλους δεν θα δικαιολογηθω απλα προσπαθεις να δειξεις ανωτεροτητα και ελπιζεις να γινουν τα πραγματα καλυτερα ομως ειδα την πραγματικοτητα και πηρα τις αποστασεις μου.Καποιος ανθρωπος μου ειχε πει πως τη ζηλεια των αλλων πρεπει να την κανεις γαργαρα και να την φτυνεις αλλιως γινεσαι αιχμαλωτος.Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.