Αξίζει να προσπαθήσω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Quote Originally Posted by Dee View Post
    Καλημέρα Ευχαριστώ για την Απάντηση!
    Όσον αφορά τα κοινά ενδιαφέροντα η αλήθεια είναι ότι είμαστε αρκετά διαφορετικοί σαν χαρακτήρες και εγώ εχω τα χόμπυ αυτος τα δικά του αλλα βρίσκουμε και κανουνε κάποια πράγματα μαζί... διαφωνούμε σε πολλα πράγματα οσον αγορα πχ πολιτικά αλλα ενταξει αν βγούμε για καφε εχουμε πράγματα να πουμε... το είδα απο την αρχή ότι έχουμε αρκετές διαφορές σαν χαρακτήρες αλλα με κερδισαν αλλα πράγματα στον χαρακτήρα πχ ποσο σταθερός, δυνατός ειναι σαν χαρακτήρας, πράγματα που δεν είχα με άλλες σχέσεις Παρ ολο που μπορεί να ειχαμε κοινά χόμπυ κτλ...

Όσον αφορά το σεξουαλικό εκανα κινήσεις και πολλές φορές του εχω μιλήσει αλλα μου λέει ότι επειδή τον έβρισα το μειωσα και δεν ειναι ρομπότ εχει αισθήματα.... αυτος απο την μεριά του δεν κάνει κίνηση... γι αυτό αναρωτιέμαι οτι μπορει να ξενέρωσε τόσο και να μην με βλέπει και ερωτικά... ειδικά αφου γεννησα που άλλαξε και το σώμα μου... σ αυτο παντως λεει οτι δεν εχει σχεση η εμφάνιση ειναι οτι δεν αισθάνεται άνετα επειδη του μίλησα ασχημα... τι να πω δεν μπορώ να ξερω ακριβως τι σκέφτεται... Πρέπει να τον πιέσω και αρκετά να μιλήσει και μετά μου λέει ότι τον πρήζω!
    Το γεγονός ότι ψάχνετε για άλλες δεν σου λέει τίποτα?γιατί απλά το αναφερεις σαν να είναι το πιο φυσιολογικό να μιλαει με αλλες.αυτό και μόνο εμένα μου λέει πολλα

Member
    Γεια σου,

το γεγονός ότι θέτεις στον εαυτό σου το ερώτημα και αναρωτιέσαι για κατάστασεις που θα έπρεπε να είναι προκύπτουν αβίαστα, νομίζω ότι σου δίνει και την απάντηση. Ποιος άνθρωπος αναρωτιέται αν θέλει να είναι με κάποιον; Εκείνος που προφανώς δε θέλει να είναι με τον άλλον...Όταν θέλουμε να είμαστε ζευγάρι δεν αναρωτιόμαστε...είμαστε ξεκάθαροι και σίγουροι.

Φιλικά.

Page 2 of 2 FirstFirst 12