Καλημέρα..!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

Καλημέρα..!

Γεια σας παιδιά.. αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα.δεν ξέρω γιατί και πως..μην με ρωτήσετε.
    Λοιπόν μιας και τα λέμε ολα έχω να σας παραθέσω εναν προβληματισμό μου.
    Λοιπόν η σε ερωτική μου διάθεση τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα πάνω της.να σας εξηγήσω ότι πριν από το συμβάν Εγώ κ ο άντρας μου κάναμε συνέχεια σεξ και επειδή γουσταραμε και επειδή θέλουμε ένα παιδάκι.
    Όμως κάναμε προσπάθεια Έναν χρόνο και βάλε.ό άντρας μου έχει εξετασθεί κ είναι μια χαρά.έγω φοβάμαι μήπως έχω κάτι και αποφεύγω την εξέταση. Φοβάμαι λοιπόν Μήπως δεν καταφέρω να του χαρίσω ένα παιδάκι.δεν ξέρω πάλι γυναικολόγο μέχρι στιγμής. Όλοι κοιτάμε να σε βάλουν στη διαδικασία της εξωσωματικής γιατί κερδίζουν πιο πολλά.
    Αν ξέρει κανείς καμία κάποιον φερεγγυο γιατρο η κάτι άλλο ας με συμβουλέψει.σας ευχαριστώ.

Senior Member
    Καλημέρα Μίνα.
    Αφού τόσους μήνες περάσατε μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες κτλ, είναι λογικό αυτό να επηρεάσει και τη σεξουαλική σας ζωή. Τώρα που σιγά σιγά ηρεμεί ή κατάσταση, θα σας έρθει πιστεύω κι η ερωτική επιθυμία σιγά σιγά...
    Το πως βλέπεις το θέμα της εγκυμοσύνης είναι άλλο ένα δείγμα του αγχωτικού σου χαρακτήρα, άσχετα από το παιδί πρέπει να βλέπεις γυναικολόγο για την ίδια την υγεία σου έστω μία φορά το χρόνο. Μην είσαι τόσο καχύποπτη με όλους και με όλα βρε 'συ, ακόμα δεν είδες καν γιατρό και σκέφτεσαι ότι θα σου πουν για εξωσωματικές κτλ. Συνήθως την γονιμότητα μπορεί να την επηρεάσει κάτι πολύ πολύ απλό (Και το άγχος!). Μπορεί μόλις κουλάρεις λίγο και δεν προβληματίζεσαι τόσο, να έρθει το παιδί εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ πριν που το προσπαθούσες και το είχες στο μυαλό σου συνεχώς να μην ερχόταν με τίποτα! Πάντως σε γιατρό να πας, μπορεί να μην έχεις τίποτα ή να παίζει κάτι πολύ απλό όπως μια κύστη στις ωοθήκες π.χ. ...

Banned
    Δεν έχω κανέναν γνωστο

Senior Member
    Αν δεν έχεις γνωστό, πήγαινε σε κάποιον άγνωστο για αρχή. Δηλαδή ως τώρα δεν έχεις πάει ποτέ για τσεκ απ γυναικολογικά;

Miliva21
    Guest
    Καλή μερα
    Μπράβο σου που είσαι καλύτερα!!
    Συμφωνώ ότι το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο.....Οπότε είναι πολύ λογικό σε μια τόσο έντονα στρεσαρισμενη περίοδο να μην μπορείς να συλλάβεις..........σιγά σιγά θα πάρεις τα πάνω σου ......εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις ζευγαριών να λένε ότι προσπαθούσαν διαρκώς να κάνουν παιδιά και αγχώνονταν όσο δεν ερχόταν αυτό και τλκ χαλαρωσαν το άφησαν στη τύχη του....και ήρθε ......!!

Banned
    Έχω κάνει τεστ Παπ απλά έχω να κάνω έναν χρόνο π γυναικολόγος που είχα τότε πέθανε δυστυχώς. Τώρα δεν ξέρω που να απευθυνθώ.σιγουρα η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική αλλά όταν προσπάθεις και δεν το πετυχαίνεις πως να μην στεναχωριεσαι

Senior Member
    Δυστυχώς μου έχει τύχει κι εμένα να πεθάνει ο γιατρός μου, ωστόσο επειδή είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και σταμάτησε να δουλεύει κάποιο διάστημα πριν, ο ίδιος ή η γραμματέας του σε παρέπεμπαν αν ήθελες στον τάδε συνάδελφο. Λογικά είτε ο ίδιος ο γιατρός σου πριν πεθάνει είτε οι συνεργάτες του θα φρόντισαν για τους ιατρικούς φακέλλους κτλ, δεν μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη από εκεί; Αν όχι, δεν πειράζει, πήγαινε σε κάποιον άλλο γιατρό, δεν χρειάζεται να πας συστημένη σώνει και καλά.

Junior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Γεια σας παιδιά.. αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα.δεν ξέρω γιατί και πως..μην με ρωτήσετε.
    Λοιπόν μιας και τα λέμε ολα έχω να σας παραθέσω εναν προβληματισμό μου.
    Λοιπόν η σε ερωτική μου διάθεση τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα πάνω της.να σας εξηγήσω ότι πριν από το συμβάν Εγώ κ ο άντρας μου κάναμε συνέχεια σεξ και επειδή γουσταραμε και επειδή θέλουμε ένα παιδάκι.
    Όμως κάναμε προσπάθεια Έναν χρόνο και βάλε.ό άντρας μου έχει εξετασθεί κ είναι μια χαρά.έγω φοβάμαι μήπως έχω κάτι και αποφεύγω την εξέταση. Φοβάμαι λοιπόν Μήπως δεν καταφέρω να του χαρίσω ένα παιδάκι.δεν ξέρω πάλι γυναικολόγο μέχρι στιγμής. Όλοι κοιτάμε να σε βάλουν στη διαδικασία της εξωσωματικής γιατί κερδίζουν πιο πολλά.
    Αν ξέρει κανείς καμία κάποιον φερεγγυο γιατρο η κάτι άλλο ας με συμβουλέψει.σας ευχαριστώ.
    Καλησπέρα για μένα δεν έχεις κάνει πρόβλημα ...αν υπήρχαν εντάσεις όπως διαβάζω το πιο πιθανόν είναι να είναι ψυχολογικό όλο αυτό ....αν εσυ δεν ηρεμήσεις δεν πρόκειται να πιάσεις παιδί ... υπάρχει για μένα συμβουλή που πιάνει 100% βάση δικές μου εμπειρίες ,εφωσον έχεις πίστη πήγε άναψε ένα κεράκι στην Αγία Ειρήνη και στον Άγιο Εφραίμ και ζητά ν σε αξιώσουν να κανείς ένα παιδί αυτή θα ακούσουν την προσευχή σου και θα σε βοηθήσουν ....καιρός να μάθεις λοιπόν ότι στην ζωή πρέπει να υπάρχει πίστη δεν είναι όλα γιατρούς ....και τέλος αν το παιδί δεν ερθει τότε σε προστατεύουν απο πολυ δυσάρεστα γεγονότα γιατί μην ξεχνάς πως όλα για έναν λόγο γίνονται και ίσως να μην είναι αυτός ο άνθρωπος που θα σε κάνει μητέρα αλλά να είναι κάποιος άλλος ...όπως και να έχει όμως εχε πίστη κάνε ότι σου είπα και όλα θα πάνε καλα ... εμπιστευσου με ...και καλα αποτελέσματα

Banned
    Προσεύχομαι κάθε μέρα..Θα ηθελα με αυτον τον ανθρωπο ..εαν είναι θέλημα θεού
    Last edited by Delmem2802a; 14-02-2019 at 07:45.