Άγχος κ στρες από φιλιά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Άγχος κ στρες από φιλιά

Έχω μια φίλη που γνωριστήκαμε μέσω fb πριν 5 χρόνια, Αθήνα εγώ νησί αυτή. Σιγά σιγά δεθηκαμε, μιλουσαμε κάθε μέρα 20 ώρες το 24ωρο. Αυτή έμπλεξε με κάποιον παντρεμένος ο οποίος φυσικά δεν άφησε τη γυναίκα του κ της στοίχισε πάρα πολύ. Σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται κ όταν το επεσημανα επιτέθηκε άσχημα. Εν τω μεταξύ νοσηλεύτηκε για νευρικό κλονισμό (λόγω της κατάστασης με τον παντρεμένο κ.α θέματα). προφανώς ο ψυχίατρος της συνέστησε να κόψει τα πάντα fb, messenger. Μόνο viber κ αυτό που κ που . Μου λείπει πολύ αλλά κατάλαβα ότι θέλει να απομακρύνθει. Δε ξέρω τι να κάνω με έχει ρίξει η κατάσταση????

Senior Member
    Καλημέρα! Την έχεις γνωρίσει ποτέ από κοντά αυτή τη κοπέλα; Όπως και να έχει, αν 5 χρόνια επικοινωνείτε μέσω κινητού, υπολογιστή κτλ και έφτασες να μιλάς 20 ώρες το 24ωρο ας πούμε, το καταλαβαίνεις και η ίδια ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Σε αποκόπτει από την πραγματική ζωή γύρω σου. Τώρα είναι μία ευκαιρία να κάνεις άλλες παρέες και να κοινωνικοποιηθείς.
    Συχνά μπορεί να απομακρυνθούμε με κάποιον φίλο για τον Α ή Β λόγο κάποια στιγμή και είναι φυσικό να μας λείπει ως ένα βαθμό, ωστόσο δεν είναι λογικό να φτάσεις στο σημείο να αγχώνεσαι ή να μελαγχολείς για αυτό. Δηλαδή να εξαρτάς τη διάθεσή σου αποκλειστικά από τη σχέση σου με ένα άτομο. Υποθέτω ότι δεν είσαι και πολύ μεγάλη σε ηλικία(
    Ένας επιπλέον παράγοντας να μη βάζεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι που λένε και οι Άγγλοι. Καιρός να στραφείς σε άλλα ενδιαφέροντα και φίλους. Αυτό δεν είναι προδοσία ή κάτι στη φίλη σου ούτε σημαίνει ότι τη γράφεις. Αυτή έχει το δικό της αγώνα αυτή τη στιγμή κι εσύ τα δικά σου θέματα. Έτσι είναι η ζωή.

Senior Member
    Ναι έχουμε συναντηθεί πολλές φορές !!

Καλημέρα. Περνάει κι αυτή η κοπέλα τον δικό της γολγοθά και δεν ξέρεις, τα συναισθήματά της μπορεί να είναι μπερδεμένα ή να έχει τάσεις απομόνωσης. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από να το δεχθείς. Μην της "κακιώσεις", είναι πολύ περίεργη η φάση που περνάει. Μπορεί και ο ψυχίατρός της να την έχει συμβουλεύσει να μην συζητάει πολύ.
    Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάίνεις περισσότερο και να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις παρέες. Μπορεί να εμφανιστεί κάτι καινούργιο και εξίσου αξιόλογο.
    Και ας ελπίσουμε οτι η φίλη σου θα γίνει καλά σύντομα.

Senior Member
    Δεν της κακιωνω το αντίθετο! Ειμαι δίπλα της το ξέρει απλά μου λείπει η στενή καθημερινή επαφή που είχαμε !