Ξεκαθαρισμα με συγγενεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
    Senior Member

Ξεκαθαρισμα με συγγενεις

Με ποιο τροπο πιστευετε οτι πρεπει να ξεκαθαρισω τους λογαριασμους μου με τους συγγενεις μου που μου καταστρεψαν τη ζωη; Σκεφτομαι να δημοσιευσω στον ιντερνετ αυτα που μου εκαναν με τα ονομα τους φυσικα.

Member
    Τι σου εκαναν οι συγγενεις σου;

Senior Member
    Και μονο που το σκεφτεσαι αυτο δες μηπως εχεις και εσυ μεγαλο μερίδιο στη καταστροφη σου.
    Οταν τα δημοσιεύσεις θα χασεις και οσους γνωστους φιλους εχεις γιατι αυτομάτως θα φανταστούν και τον εαυτο τους μελλοντικά σε αυτη τη δημόσια λίστα. Ειναι σαν να δινεις το μήνυμα πως οποιος τυχον μου φερθεί ασχημα στο μελλον θα εχει την ιδια κατάληξη, πιθανως κσι χειροτερη. Οποτε θα μείνεις μονος.

Senior Member
    Ο Ορέστης έχει χτίσει τεράστια τείχη γύρω του και νομίζω ότι αρνείται να κάνει μικρά βήματα για να χτίσει την αυτοπεποίθησή του και να προχωρήσει προς την ελευθερία. Δηλαδή ακόμα και τα χίλια άδικα να έχουν οι συγγενείς του και ρόμπα να τους κάνει που λέει ο λόγος, πως θα τον βοηθήσει ουσιαστικά αυτό; Νομίζω ότι έχει πολύ θυμό μέσα του, που δεν τον αφήνει να προχωρήσει. Άσε που κάποιος παραέξω δεν είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστεί μαζί του και δεν θα του ρίξει το άδικο. Συνήθως άλλωστε η αλήθεια σε όλα βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ορέστη ελπίζω να την βρεις την άκρη σου, αλλά όπως σου έχω ξαναγράψει, κάνε πράγματα για εσένα και άσε τους άλλους να βράζουν στο ζουμί τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by toureter View Post
    Τι σου εκαναν οι συγγενεις σου;
    Με κακοποιουσαν ψυχολογικα με ακραιο τροπο, με εκλεισαν στο σπιτι, με εμποδισαν με εκβιασμους, εκφοβισμους και αρπαγη κληρονομιας να αποκτησω προσωπικη ζωη, φιλους, επαγγελμα, και αυτονομια. Με εβαλαν να ασχολουμαι καθημερινα με τα προβληματα που οι ιδιοι δημιουργουσαν και τιποτε αλλο, μεχρι που εφτασα σχεδον 40 χρονων εχοντας ζησει ολα μου τα χρονια βασανιζομενος σε μια φυλακη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ο Ορέστης έχει χτίσει τεράστια τείχη γύρω του και νομίζω ότι αρνείται να κάνει μικρά βήματα για να χτίσει την αυτοπεποίθησή του και να προχωρήσει προς την ελευθερία. Δηλαδή ακόμα και τα χίλια άδικα να έχουν οι συγγενείς του και ρόμπα να τους κάνει που λέει ο λόγος, πως θα τον βοηθήσει ουσιαστικά αυτό; Νομίζω ότι έχει πολύ θυμό μέσα του, που δεν τον αφήνει να προχωρήσει. Άσε που κάποιος παραέξω δεν είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστεί μαζί του και δεν θα του ρίξει το άδικο. Συνήθως άλλωστε η αλήθεια σε όλα βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ορέστη ελπίζω να την βρεις την άκρη σου, αλλά όπως σου έχω ξαναγράψει, κάνε πράγματα για εσένα και άσε τους άλλους να βράζουν στο ζουμί τους!
    Η αληθεια βρισκεται πιο ακραια απο οσο ακομα κι εγω συνειδητοποιω.
    Δεν εμεινε κατι αλλο να μου κλεψουν.
    Επιθυμω δικαιοσυνη.

Έτσι που τα λες φοβάμαι βρε Ορέστη! Με ποιόν τρόπο θα δημοσιεύσεις στο ίντερνετ αυτά που σου έκαναν; Από το facebook; Γιατί δεν τα λες εδώ σε εμάς, μήπως βρούμε μαζί καμιά καλή ιδέα;

Senior Member
    Τι φοβασαι;

Διαπιστώνω οτι είσαι πάρα πολύ θυμωμένος και φοβάμαι μήπως κάνεις κάτι που θα είναι επιζήμιο και για εσένα και για τους συγγενείς σου.
    Θες δηλαδή να τους εκθέσεις. ..ίσως μαζί τους όμως εκτεθείς κι εσύ....και ίσως βγει όλο αυτό εκτός ελέγχου... και ίσως τελικά να είναι καλύτερο να μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους. Ό,τι έγινε έγινε! Κοίταξε να βελτιώσεις την δική σου ζωή από δω και πέρα και να μξν τους ξαναφήσεις περιθώρια να επεμβαίνουν στα δικά σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Διαπιστώνω οτι είσαι πάρα πολύ θυμωμένος και φοβάμαι μήπως κάνεις κάτι που θα είναι επιζήμιο και για εσένα και για τους συγγενείς σου.
    Θες δηλαδή να τους εκθέσεις. ..ίσως μαζί τους όμως εκτεθείς κι εσύ....και ίσως βγει όλο αυτό εκτός ελέγχου... και ίσως τελικά να είναι καλύτερο να μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους. Ό,τι έγινε έγινε! Κοίταξε να βελτιώσεις την δική σου ζωή από δω και πέρα και να μξν τους ξαναφήσεις περιθώρια να επεμβαίνουν στα δικά σου..
    Αυτο ειναι το προβλημα. Οτι περιμενω να βρω το δικιο μου απο ανωνυμους στο ιντερνετ που δεν ξερουν αν οτιδηποτε γραφω ειναι αληθεια ή αν ειμαι τρελος. Οταν ομως τα γραψω επωνυμα και με ντοκουμεντα, με μαγνητοφωνησεις και εγγραφα που αποδεικνυουν τις πλαστογραφιες, τοτε δε θα μπορει κανεις να αρνηθει την αληθεια.

Senior Member
    Πρακτικά αν δεν είναι κάτι αυτεπάγγελτο, και στο ίντερνετ να βγάλεις αποδείξεις, τι δικαίωση θα δεις σε πρακτικό επίπεδο; Πάλι ανώνυμοι ή και γνωστοί δεν θα τα δουν στο ίντερνετ; Θεωρείς ότι θα έρθει κάποιος να σε προστρέξει ή ότι απλά αυτοί που σε βλάπτουν θα στραφούν εναντίον σου χειρότερα; Αν έχεις αποδείξεις για πλαστογραφίες κτλ μόνο νομικά μπορεί να διεκδικήσεις κάτι.

Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αυτο ειναι το προβλημα. Οτι περιμενω να βρω το δικιο μου απο ανωνυμους στο ιντερνετ που δεν ξερουν αν οτιδηποτε γραφω ειναι αληθεια ή αν ειμαι τρελος. Οταν ομως τα γραψω επωνυμα και με ντοκουμεντα, με μαγνητοφωνησεις και εγγραφα που αποδεικνυουν τις πλαστογραφιες, τοτε δε θα μπορει κανεις να αρνηθει την αληθεια.
    Γεια σου Ορέστη.
    Ξεκινώ με μια παραδοχή, την οποία εγώ δεν θα την αμφισβητήσω. Ποτέ. Αλλιώς πάει περίπατο όλη η κουβέντα.
    "ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ σε όσα λές". Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι αδικημένος και γελασμένος από αυτούς τους υπανθρώπους.

Θες δικαίωση. Θες να τους το ξεπληρώσεις. Θες να αντιδράσεις.. Η αντίδραση είναι μια απολύτως φυσιολογική ενέργεια απέναντι στην δράση! Όσοι σου πουν το αντίθετο σίγουρα δεν είναι κάτοικοι του σύμπαντός μας. Δεν υπάρχει τίποτα το αφύσικο λοιπόν στην επιθυμία σου να αντιδράσεις, να τους ξεμπροστιάσεις, να διεκδικήσεις το δικιο σου. Αφύσικο θα ήταν να είσαι ο "Βούδας", ο "Mr βαράτε κι άλλο μ' αρέσει".

Δε ξέρω σε τι ηλικία βρίσκεσαι, - sorry τώρα διάβασα πιο πάνω 40 - (ή σε τι φάση ωριμότητας και συνειδητοποίησης καλύτερα), πάντως σύντομα θα ανακαλύψεις ότι δικαιοσύνη με την έννοια της ιδεατής ουτοπίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτέ! Στον πλανήτη γη, ισχύουν οι νόμοι της ισχύος. Ο ισχυρότερος επικρατεί. Και τελικά προσδιορίζει τα πράγματα, απονέμει δικαιοσύνη, γράφει την ιστορία, και δημιουργεί τους κανόνες που θα ακολουθούν οι λιγότερο ισχυροί από αυτόν.

Βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να θες να απονείμεις δικαιοσύνη ξεμπροστιάζοντάς τους. Όμως προσοχή!!! Επιλέγοντας ως μέσο το Internet, ή το δικανικό μας σύστημα, πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι το ΟΡΙΖΕΙΣ, ότι το ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ. Ότι δηλαδή το αποτέλεσμα της πράξης σου θα σε δικαιώσει. Αλλιώς τι; Ξέσπασες σαν κανένα παιδάκι σε μιξοκλάματα που ζητάει χαδάκια και φρούτι κρεμ μπεμπελάκ; Δεν σε ψέγω, ούτε σε κρίνω. Άλλωστε σου είπα από την αρχή, ξεκινώ με το δόγμα ότι έχεις δίκιο!

Εγώ καταλαβαίνω οτι εννοείς πως οι συγγενείς σου κατέθεσαν ως διαθήκη κάτι που πλαστογράφησαν οι ίδιοι προς όφελός τους. Είναι έτσι;

Τί είδους συγγενείς είναι αυτοί; Αδέλφια; ξαδέλφια, γονείς, θείοι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Πρακτικά αν δεν είναι κάτι αυτεπάγγελτο, και στο ίντερνετ να βγάλεις αποδείξεις, τι δικαίωση θα δεις σε πρακτικό επίπεδο; Πάλι ανώνυμοι ή και γνωστοί δεν θα τα δουν στο ίντερνετ; Θεωρείς ότι θα έρθει κάποιος να σε προστρέξει ή ότι απλά αυτοί που σε βλάπτουν θα στραφούν εναντίον σου χειρότερα; Αν έχεις αποδείξεις για πλαστογραφίες κτλ μόνο νομικά μπορεί να διεκδικήσεις κάτι.
    Αν σου πω οτι ο πατερας μου με κυνηγουσε να με σκοτωσει με το μαχαιρι οταν ημουν μαθητης δημοτικου, πιθανον να μη με πιστεψεις. Υπαρχουν ομως συγγενεις, θειοι, οι οποιοι και το γνωριζουν και επαιρναν το μερος του, ριχνοντας μου εμενα την ενοχη οτι για να με κυνηγαει με το μαχαρι κατι πολυ κακο θα εκανα... Αμα εσας ερθει ενα παιδι 8 ετων και σας πει οτι το κυνηγαει ο πατερας του με το μαχαιρι μεσα στο σπιτι, ετσι θα του απαντησετε;

Αυτα τα καθικια θελω πριν ψοφησουν να τα προκαλεσω να τοποθετηθουν δημοσια. Να πουν μπροστα σε ολο τον κοσμο οτι καλα εκανε ο πατερας μου και εκανε αυτα που εκανε, και να μαθει ολος ο κοσμος τι ειδους ανθρωποι ειναι.

Page 1 of 3 123 LastLast