Μπερδεμα και περίεργη συμπεριφορά. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Δεν είπα έτσι αα έχω σχεση.. Είπαμε να είναι κάτι χωρίς άγχος και πίεση και να δούμε πως θα πάει. Γιατί αν το ζορίσεις έχεις αλλά αποτελέσματα. Αλλά όχι όμως να μας να δείχνεις ενδιαφέρον και μετά στροφή μοιρών και αλλαγή.. Γιατί ν; φταίω εφόσον δεν έκανα κάτι.. Δεν προδικασα κάτι.. Εγώ ήμουν άνετη και οκ.. Κι εκείνος μέσα στο άγχος. Δεν αρνούμαι ότι και η προοπτική της πιο σοβαρής σχέσης υπάρχει ως σκέψη. Όπως μου είπε κι αυτός. Και όλα αυτά το να σαι κοντα με τον άλλον να μιλάς για όλα.. Να τον ζεις σε όλα την κάνει σ εση.. Λόγια δικά του αυτά. Ξέρω τι θελε. Και το είπα.. Και ενώ ήταν οκ άλλαξε κάπως. Μιλάμε αλλά είδα μια διαφορά.. Και δε μου χει ξανατυχει όσο και. Να χα σχεση πριν.καθε φορά είναι αλλιώς. Και το λογικό είναι να με πειράξει. Να μη στείλω από πείσμα.
    αλλο σου ειπα, αλλο μου απαντησες.
    εγω ειπα οτι και την πρωτη φορα λογω αποστασης χωρισε, τι αλλαζει με σας και δεν τον πειραζει ταχα η αποσαταση; γιατι δεν τον ρωτας;;

περα απο αυτο, ενω στις συζητησεις σας εδειχνε ενδιαφερον, την αλλαγη την εδειξε ΑΚΡΙΒΩΣ μολις κανατε σεξ, πραγμα που ειναι ενδειξη οτι αυτο ηθελε κι οχι κατι παραπανω..

Senior Member
    Στελλα για να δεις ποσο ανωμαλοι ειναι οι αντρες εχει τυχει αντρας να μου λεει σε θελω πολυ ερχομαι στην πολη σου (4 ωρες δρομος) να κανουμε σχεση. Με βλεπει, μου λεει θελω να κανουμε μονο σεξ γιατι ειναι η αποσταση. Αυτο τι σημαινει; Οτι δεν του αρεσα απο κοντα η οτι ηθελε εξαρχης σεξ μονο για σενα; Οτι εκανε ποσα χιλιομετρα μονο για αυτο το σκοπο; Δυστυχως οι αντρες ειναι προβληματικοι.

Miliva21
    Guest
    Συμφωνω με τη ρεμεντυ

και δεν εχω κατι αλλο να πω..φυσικα και οταν αλλαζει καποιος συμπεριφορα μετα το σεξ σημαινει οτι αυτο ηταν που ηθελε....

και γενικα θα σου προτεινα προκειμενου να μη κολλας και χανεις το χρονο σου σε χαμενες περισπτωσεις...

να το πηγαινεις λαου λαου στην αρχη οταν γνωριζεις καποιον......και παντα οπου ακους πολλα κερασια να κρατας και μικρο καλαθι.......να εισαι ναι μεν ανοικτη αλλα καπου μεσα σου να εχεις και μια μικρη επιφυλαξη....ειδικα οταν ειναι πολυ στην αρχη μια γνωριμια....και να βλεπεις τις κινησεις που κανει και ο αλλος...οχι μονο αυτα που λεει αλλα αυτα που κανει κυριως....

και να ξερεις οτι ο αντρας που θα σε θελει πολυ θα σε διεκδικησει και δεν θα βρει κανενα εμποδιο και το πιο βασικο ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ή ΟΧΙ......

αντιθετως οταν προβληματιζεσαι για το αν εισαι αρεστη σε καποιον και για το τι ακριβως θελει απο σενα και θετεις σε ερωτημα για το αν εχετε σχεση ή οχι και εχεις αμφιβολιες...ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....

πιστεψε στον εαυτο σου και δινε ευκαιριες σε ανθρωπους που θελουν να σε γνωρισουν πραγματικα και δεν βλεπουν κανενα εμποδιο σο δρομο τους...

μην αρκεισαι να εισαι δευτερη επιλογη!

Senior Member
    Είμαστε 4 ώρες περίπου σε απόσταση. Είναι άσχημο να είναι μόνο γι αυτό το ξέρω.. Και κακία.. Γαϊδούρια κυνισμός και ότι άλλο ακόμα το περιγράφει ο αυτό όταν κάποιος το κάνει. Πόσο μάλλον όταν αλλά λέει και μετά κάτι άλλο.
    Σημερα μίλησαμε και ανταποκριθηκε αμέσως με μεγάλο ενδιαφέρον

Banned
    να σου λυσω εγω την απορια δε θελει να σε κερδισει με το να ειναι κοντα σου σαν βεντουζα 24 ωρες θελει να κανει πραγματα που για σενα θα εχουν αξια και μετα κανει διαλειματακια

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Στελλα για να δεις ποσο ανωμαλοι ειναι οι αντρες εχει τυχει αντρας να μου λεει σε θελω πολυ ερχομαι στην πολη σου (4 ωρες δρομος) να κανουμε σχεση. Με βλεπει, μου λεει θελω να κανουμε μονο σεξ γιατι ειναι η αποσταση. Αυτο τι σημαινει; Οτι δεν του αρεσα απο κοντα η οτι ηθελε εξαρχης σεξ μονο για σενα; Οτι εκανε ποσα χιλιομετρα μονο για αυτο το σκοπο; Δυστυχως οι αντρες ειναι προβληματικοι.
    σε αυτο που λες φταις η ιδια γιατι δε γινεσαι σαφης αρχικα δινεις την εντυπωση οτι σ αρεσει το ενδιαφερον τους και στη πορεια διχνεις οτι δε σου αρεσε τιποτα

δε λες ποτε τις αποψεις σου ξεκαθαρα συνεχως υπεκφευγεις και ενω οι αλλοι νομιζουν οτι συμφωνεις δε συμφωνεις σε τιποτα

με το που ακους τη λεξη σεξ ξενερωνεις τελειως και οτι να σου πει καποιος θα χασει το χρονο του.

Banned
    .................................................. ......

Senior Member
    Είμαστε 4 ώρες περίπου σε απόσταση. Είναι άσχημο να είναι μόνο γι αυτό το ξέρω.. Και κακία.. Γαϊδούρια κυνισμός και ότι άλλο ακόμα το περιγράφει ο αυτό όταν κάποιος το κάνει. Πόσο μάλλον όταν αλλά λέει και μετά κάτι άλλο.
    Εσένα σε καλύπτει όλο αυτό;

Senior Member
    οποτε;
    ολα καλα; λυθηκε το προβλημα;

Senior Member
    Αυτό μου απάντησε. Ξεκάθαρα. Ότι. Δεν. Είχε κανένα πρόβλημα. Και χτες που μίλησαμε ήταν όλα οκ κανονικά. Έδειχνε ενδιαφέρον για το τι κάνω.
    Σ αυτό συμφωνώ.. Επειδή την έχω πατήσει δε πρέπει να είναι όλα ανοιχτά από την αρχή ακόμα κι αν νιωθεις κοντά στον άλλον.δε θέλω να μαι δεύτερη επιλογή και δε θα το κάνω συνειδητα.οκ είναι περίεργο μια να στα λέει έτσι και μια αλλιώς.. Ακόμα και να θες κάποιον το δείχνεις.. Δεν λειτουργεις έτσι.
    Ας. Δεχτούμε ότι. Δε θέλει να ναι. Έτσι ολο μαζί.. Που ούτε κι εγώ μπορώ λόγω πρόγραμματος..να.κανει δηλαδή τι?? Και ποια διάλειμματα?? Και τι εξυπηρετεί αυτό? Είναι κάποια τακτική? Με θέλει ενδιαφέρεται τι? Πως να βγάλω άκρη έτσι.. Μπερδεύομαι έτσι.. Θέλω κάτι ξεκάθαρο.. Και θέλω να το πω αλλά λέω μήπως προτρέχω ή γίνομαι φορτικη έτσι ακόμα. Δε ξεκίνησε κάτι.

Banned
    ε αν το αποφασισεις ποτε να ειναι ολα ανοιχτα περιμενε εξελιξεις.

Senior Member
    Έχω την εντύπωση πως κι εσύ δεν ξέρεις τι θες ή ξέρεις αλλά εξαρτάς τη συμπεριφορά σου από τον άλλον. Δηλαδή, από τη μία λες να το δούμε πιο χαλαρά και πως θα πάει. Ε κι αυτός από μια άποψη χαλαρά και πως θα πάει το βλέπει, ξέρει ότι η απόσταση μπορεί να είναι θέμα, σου λέει ωραία κοπέλα είναι, ως τώρα γενικά καλά τα πάμε, το σεξ δεν με χάλασε, ας την δω κι αυτή μερικές φορές να δω κι αυτή που το πάει και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κι ας δούμε λοιπόν πως θα πάει. Άλλωστε σπάνια να έρθει ο άλλος ιδίως σε τόσο μικρή ηλικία και να πει τώρα εγώ θέλω σοβαρή σχέση με αυτή.
    Το ζήτημα είναι εσύ γιατί προβληματίζεσαι τόσο μα τόσο; Αν θες να το δείτε πως θα πάει, μπορεί να πάει και απλά στο σεξ ή στο να βρεθείτε μερικές φορές και μετά να βαρεθεί ή να βαρεθείς ή να φανεί πιο έντονο το πρόβλημα της απόστασης ή ότιδήποτε. Αν δεν θες να δεις απλά πως θα πάει αλλά στην πραγματικότητα ψάχνεις για μία σχέση που θα πάει από την αρχή στο κάπως πιο σοβαρό, που θα είναι τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, που θα μοιράζεστε πράγματα μαζί, θα ζείτε μια πιο στενή καθημερινότητα, αυτός εκ των πραγμάτων δεν σου κάνει.

Senior Member
    Ναι όλη μέρα τις εξελίξεις περιμένω και όλη μέρα λείπει. Είναι εκτός και δεν έχει μπει καν.. Που του έστειλα μήνυμα..δείχνει ότι δεν έχει μπει σημερα.
    Ξερω τι θέλω και τι ψάχνω.. Κάτι σταθερό και ήρεμο. Να μη σκέφτομαι και αναλώνομαι σε διάφορες καταστάσεις. Το ότι του είπα οκ ήρεμα και χαλαρά. Εννοώ να μην αγχωθουμε.κι επίσης δε ξέρω αν βοηθάει να δείξεις ότι πέφτεις με τα μούτρα αμέσως.. Ίσως ο άλλος τρομάξει και δεν του αρέσει πχ άλλο να δεις πως κινείται γενικά και τι μπορεί να γινει.. Δεν αρνούμαι ότι μ. Αρέσει και τον θέλω. Αλλά δεν μ αρέσει και το μία είμαι μια δεν ειμαι εδώ. Και δε στέλνω να με ψάξεις και τέτοια.

Senior Member
    Ναι όλη μέρα τις εξελίξεις περιμένω και όλη μέρα λείπει. Είναι εκτός και δεν έχει μπει καν.. Που του έστειλα μήνυμα..δείχνει ότι δεν έχει μπει σημερα.
    Ξερω τι θέλω και τι ψάχνω.. Κάτι σταθερό και ήρεμο. Να μη σκέφτομαι και αναλώνομαι σε διάφορες καταστάσεις. Το ότι του είπα οκ ήρεμα και χαλαρά. Εννοώ να μην αγχωθουμε.κι επίσης δε ξέρω αν βοηθάει να δείξεις ότι πέφτεις με τα μούτρα αμέσως.. Ίσως ο άλλος τρομάξει και δεν του αρέσει πχ άλλο να δεις πως κινείται γενικά και τι μπορεί να γινει.. Δεν αρνούμαι ότι μ. Αρέσει και τον θέλω. Αλλά δεν μ αρέσει και το μία είμαι μια δεν ειμαι εδώ. Και δε στέλνω να με ψάξεις και τέτοια.
    η διαφορα σας ειναι, οτι εκεινος ειναι πραγματικα χαλαρος, το αφηνει να κυλησει, αλλα δεν καιγεται και πολυ, ενω εσυ καθεσαι σε αναμενα καρβουνα, αλλα απλα συγκρατεις τις εντονες αντιδρασεις για να μην τρομαξει και φυγει.
    ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ, ομως; γιατι αυτος δεν δειχνει να τραβαει κανενα ιδιαιτερο ζορι, σε αντιθεση με σενα.

Senior Member
    Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά έχω την εντύπωση ότι τον γνώρισες μέσω ίντερνετ. Δηλαδή δεν τον έχεις δει αρχικά μέσα στο περιβάλλον που κινείται, στις παρέες του, στη δουλειά του και κάτι να σου κάνει κλικ. Σου άρεσε ο τρόπος που σου μίλησε, σου αρέσει σε γενικές γραμμές ο τρόπος που σου μιλάει από απόσταση ή όταν είστε μαζί. Από εκεί και πέρα οι γνώσεις σου για το άτομό του περιορίζονται στο τι σου λέει ο ίδιος και στο τι σενάρια κάνεις εσύ στο μυαλό σου. Για αυτό είπα ότι δεν σου κάνει και νομίζω κάπου στην αρχή έγραψα ότι άλλο να έχεις μια σχέση με κάποιον και για κάποιο διάστημα να πρέπει να είστε μακριά κι άλλο να ξεκινάς μια σχέση από απόσταση. Αυτό δημιουργεί επιπλέον προβλήματα σε μία γνωριμία. Και πες ότι γνώρισες κάποιον από απόσταση και από την αρχή κάτι κάνει κλικ και στους δύο και είστε αυθόρμητοι κι ωραίοι και φαίνεται ότι ταιριάζετε στα πάντα, έχετε καλή επικοινωνία και γενικά τα πάτε τέλεια μαζί. Κι εκεί μπορεί να φανούν προβλήματα στην πορεία. Αλλά εδώ φαίνεται από την αρχή ότι τα πράγματα είναι χλιαρά. Γιατί να βάζεις λοιπόν τον εαυτό σου σε τέτοια ταλαιπωρία, δεν έχω καταλάβει;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast