Results 1 to 15 of 38
-
13-02-2019, 22:16 #1
Μπερδεμα και περίεργη συμπεριφορά.
Καλησπέρα.
Εχω γράψει ξανά εδώ όπως και τώρα. Ο λόγος είναι ότι είμαι μπερδεμένη πολύ. Το προηγούμενο θέμα ήταν μια σχέση που με βασάνιζε. Τώρα είναι κάτι ανάλογο. Δηλαδή.. Πριν 2 μήνες είχα γνωρίσει ένα παιδι και αρχίσαμε να μιλάμε. Από την αρχή έδειξε ενδιαφέρον και μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασε. Ηταν διαφορετικός. Και στο Πως μιλούσαμε. Μου είπε πως είχε μια σχέση 1,5 χρόνο και επειδή ήταν από απόσταση και μένει Αθήνα χώρισε. Και απο κει και πέρα ήθελε να δει τι θα προκύψει. Εντωμεταξύ μου έλεγε να βρεθούμε και ότι η θα πάω η θα έρθει εδώ.. Εγώ μετά από καιρό κατέβηκα Αθήνα και βρεθήκαμε. Πήγαμε για καφέ μιλήσαμε. Και έδειχνε ενδιαφέρον. Και όταν του είπα πως είμαστε από άλλη πόλη και τι γίνεται μ αυτό είπε ότι το χει ξανακάνει. Αν σε νοιάζει και πας και έρχεται Ο άλλος. Δεν εκανε κινηση εκείνη τη φορά. Αλλά συγκεκριμένα 2 μέρες μετά που βγήκαμε. Και ήρθαμε πολύ κοντά. Και μου έδειξε ότι του άρεσε όπως και μενα. Μετά από όλο αυτό λοιπόν έφυγα και είχαμε να βρεθούμε 4-5 μέρες ενώ μιλούσαμε κανονικά. Αλλά μου φαίνεται ότι έχει μαζευτεί. Και μου πέταξε κάτι του τύπου είμαστε σε άλλη πόλη δε ξέρω πως θα γίνει και τι θα υπάρχει. Και αν έχει μέλλον. Και άλλα τέτοια. Και του είπα πως έτσι κι αλλιώς του είχα πει πως δεν είχα σκοπό να τον πιέσω και να τρέξω κάτι αλλά να δω πως θα βγει το οτιδήποτε γιατί δεν βιάζομαι για κάτι.
Και. Του είπα να μη με συγκρινει με την πρώην σχέση του και όπως και εγώ δεν το. Έκανα. Και ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει αν δεν προσπαθήσεις. Απλά όλο αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και δεν μου άρεσε ως συμπεριφορά και αισθάνομαι σαν να είναι κοροϊδία.. Και από την άλλη θέλω να τον δω να περάσουμε χρόνο μαζί. Και είναι περίεργος και δε μ αρέσει αυτό.. Δε ξέρω τι να κάνω και αν έκανα κάπου λάθος.. Το. Θέμα είναι ότι με πείραξε και ενώ ήθελα να του στείλω δεν έκανα κάτι. Και δε ξέρω αν ειναι καλό αυτό ή κακό.. Επίσης μπορείτε να μου πείτε τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μην με έχει δεδομένη και να δει τι διαφορά
- 13-02-2019, 22:52 #2
Γειά σου Στέλλα.
Για να δω αν κατάλαβα καλά. Αυτός σου είπε ότι χώρισε την προηγούμενη σχέση του λόγω απόστασης, ωστόσο σε πλησίασε ενώ ήξερε ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ σας. Μετά πήγες και τον βρήκες και σου είπε ότι η απόσταση δεν είναι θέμα. Αφού "ήρθατε πολύ κοντά" (ευφημισμός για σεξ είναι αυτό ή κάτι άλλο;), ξαφνικά αρχίζει και σου λέει ότι η απόσταση μάλλον είναι θέμα.
Η σύγκριση με την πρώην σχέση του σαν συμπεριφορά δεν έχω καταλάβει που κολλάει, αφού υποτίθεται το θέμα ή μη θέμα είναι η απόσταση, εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα. Είναι λογικό να μην σου αρέσει η στάση του αφού φάσκει και αντιφάσκει. Επίσης λες ότι είναι περίεργος και δεν σου αρέσει αυτό.Λες τι να κάνεις για να μη σε έχει δεδομένη και να δει τη διαφορά. Ξαναρωτάω, τη διαφορά με την πρώην εννοείς; Άρα κάτι άλλο σου έχει πει για την πρώην, όχι για την απόσταση. Το ερώτημά μου είναι αν εσύ πέρα από την πρώτη προσέγγιση που σου άρεσε, είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις ξενερώσει με την συνέχεια; Κι αν θες να το δεις χαλαρά και να δεις πως θα πάει, γιατί να πρέπει εσύ να μπεις σε διαδικασίες σύγκρισης με κάποια άλλη; Σου έχει δώσει στοιχεία ότι είναι κολλημένος εκεί ή αυτό είναι κάτι που απασχολεί εσένα;
13-02-2019, 23:19 #3
Λοιπόν.. Μιλούσαμε..έδειχνε ότι του άρεσε πολύ. Και. Οχι προσωρινα από.οτι μου έλεγε. Ναι χώρισε λόγο απόστασης. Και ναι με πλησίασε ενώ το ξερε αυτό.. Και από κοντά μου έδωσε την απάντηση αυτή. Ήρθαμε Κοντα την πρώτη φορά και ναι την επόμενη πιο πολύ. Και την επόμενη μέρα ηταν έτσι.
Και ναι ξαφνικά λέει πως το σκέφτεται και έτσι γιατί το χε ξανακάνει κ λέω κάνεις λάθος να με συγκρινεις με την πρώην σχέση σου. Όπως κι εγώ δε σε Συγκρίνω με την προηγούμενη μου.
Ναι αυτό. Είναι το θέμα. Είναι μια έτσι και μια αλλιώς.. Κ δε μ αρέσει αυτό. Και δε ξέρω αν πρέπει να δώσω σημασία.. Αν όχι.. Τι να κάνω δηλαδή. Αυτό όλο είναι περίεργο. Και ναι το. Είπα γιατί απ την μια νομίζω πως μέχρι ένα σημείο θεωρεί το ενδιαφέρον μου γι αυτόν δεδομένο.. Και αυτό. Θέλω να αλλάξω.
Για την πρώην του δε μου χε πει αλλα.Μονο ότι είχαν μια σχέση και χώρισαν.Δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να συγκριθω και δε θα με ενδιέφερε. Είπα να μη συγκρινει το γεγονός ότι είχε μια σχέση και ήταν μακριά με το τι μπορεί να προκύψει με μενα τώρα. Που δεν το ξέρει ακόμα αν δεν προσπαθησει.. Έχω κάνει κάποιο λάθος? Ναι μου άρεσε και εννοείται πως με πείραξε αυτό.θελω να είμαι ήρεμη και να μη βιαστώ γιατί δεν θα βοηθούσε κάπου. Και του το είπα πως δεν θα πιεσω τα πράγματα στο να κάνω κάτι. Γιατί θα ναι το.αντιθετο αποτέλεσμα.
Μου είχε πει πως κάποια στιγμή είχαν βρεθεί πριν πολύ καιρό και μίλησαν αλλά δεν πιστεύε ότι Θα κατέληγε κάπου κι έτσι δεν έκανε κάτι. Και. Οτι γι αυτόν δεν είχε καμια σημασία.
14-02-2019, 00:14 #4Miliva21GuestΡωτάς συνεχώς αν έκανες κάπου λάθος...
Το λάθος σου για μένα είναι ότι οπως και στο προηγούμενο θέμα ασχολείσαι με λάθος ατομα......με άτομα που σου πετάνε ψίχουλα κολλάς και μπαίνεις στο τρυπάκι να σκέφτεσαι όταν ο αλλος κραταει απόσταση και δεν έχει ξεκάθαρη στάση...
Τι θα κάνεις με αυτο το θεμα; γτ αν δεν το λύσεις στο ίδιο πρόβλημα θα πέφτεις....
Συνήθως αυτές οι γνωριμίες πανε χαλαρα δλδ σ αρέσω μ αρέσεις...όλα καλά.. γντ το κάτι παραπάνω μεταξύ μας.. ..μου λες μετά ότι δεν θες λόγω απόστασης ε ντάξει και γω τοτε το αφήνω και πάω για αλλα..... εφόσον δεν ξέρεις τι θες ...συμφωνω οτι ειναι ξενερωτο να ξηγιεται ο αλλος με αυτο τον τροπο αλλα αμα στα μασαει ενβ εσυ θες αυτον πρεπει να την κανεις.... Δεν κάθομαι εκεί να πιλατευω και να στριφογυριζω και να σκέφτομαι να σκέφτομαι...καταναλώνεις πολύ χρόνο και πολύ σκέψη σε άτομα που δεν το αξίζουν........Και σου δίνουν πολύ λιγότερα από όσα θα θελες....
Έχεις μπει στο τρυπάκι να σκέφτεσαι και να συγκρίνεις τη πρώην σχέση του με σένα χωρίς να είμαι σίγουρη αν εκείνος σαν συγκρίνε όντως και χωρίς να έχω καταλάβει τλκ τι παίζει με τον τύπο.....έχετε ξαναμιλήσει από κοντά μετά το σεξ...μιλάτε με μνμ;; κάνετε σεξ αραιά και που ;;;; δεν έχετε μιλήσει από τοτε;; έχετε σχέση;;;; δεν κατάλαβα.....
14-02-2019, 00:41 #5
Αν έκανα εγώ κάπου λάθος κ οδηγείται σ αυτό η κατάστασή.. Και. Δε ξέρω αν είναι λάθος άτομο ή όχι.. Εφόσον μιλούσαμε.και πήγε πολύ καλά.. Και. Αυτό μ κάνει εντύπωση. Το. Μετά. Ότι. Θέλω να το λύσω εννοείται.. Δε θα το άφηνα έτσι. Ναι χαλαρά πάει. Και αφού έχει ενδιαφέρον λες να δούμε.. Κι. Αυτό του είπα.. Και δεν.προδικασα κάτι ακριβώς γι αυτούς τους λόγους
Και όταν με τον άλλον έχεις μιλήσει κι. Έχεις έρθει κοντά πως έτσι απλά λες αντε γειά.. Και από την. Άλλη δε μου πε κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που κι. Αυτός μου. Μιλαει και έχει επαφή. . Και όλο αυτό μετά με απογοητεύει και με στενοχωρεί όταν το σκεφτώ. Όχι συνεχώς αλλά όταν είναι.
Δε συγκρίναμε. Εγώ καμία σχέση.. Εκείνος το. Είπε και. Του λέω δεν ειμαστε το ίδιο.. Και μη μπαίνεις στη διαδικασία να το. Κανεις.. Δεν έχω κάτι να ζηλεψω ή να μου λείπει οπότε τι. Να συγκρίνω. Δε βγάζει κάτι. Αυτό. Ναι έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές και καθημερινά. Και. Με επαιρνε και τηλέφωνο από.μονος του. Και. Όταν. Ήμουν Αθήνα και. Δεν ήμασταν μαζί και μετά μιλούσαμε.
14-02-2019, 00:55 #6Miliva21GuestΩραία εφόσον λοιπόν μενετε σε αλλες πολεις μιλατε ...Και όταν πας Αθήνα βρίσκεστε και εχετε σχεση απο αποσταση τότε που είναι το θέμα ;
14-02-2019, 01:26 #7
Ναι μένουμε αλλού και μιλάμε.. Τώρα που πήγα βρεθήκαμε.
Δεν είπαμε ποτέ άρχισε ή τώρα είναι σχέση. Και. Το. Θέμα είναι ότι ενώ τα είπε. Έτσι μετά τα λέει αλλιως
14-02-2019, 02:23 #8Miliva21GuestΕντωμεταξύ κάτι άλλο που έχω προσέξει σε σένα είναι ότι μπλέκεις με άντρες που δεν ξέρεις αν έχεις σχέση ή όχι...........
Άμα ένας άντρας σου τα μασάει δεν εχετε σχέση μάλλον......(σοβαρη γτ ελευθερη μπορει να εχετε)σε χρησιμοποιεί για καβάτζα.....
Σχέση (οπως την εννοουμε απο την οπτικη της σοβαρης με δεσμευση) μπορείς να αποκαλέσεις κάτι όταν ο άλλος είναι σταθερά μαζί σου μιλάτε κάθε μέρα κάνετε πράγματα μαζί...σου κάνει σαφές ότι είστε ζευγάρι.....κάνει πράγματα για σένα....βγαίνεται με φίλους και σε συστήνει ως κοπέλα του........περνάτε γιορτές μαζί....σου μιλάει για τα πρόβληματα του και μοιράζεται ότι νιώθει μαζί σου......μιλάτε για τη καθημερινότητα του.....Και όλα αυτά......σου λέει ότι θέλει να είναι μαζί σου και ότι σε αγαπάει...Και στο δείχνει στη πραξη...ξέρεις ότι νοιαζεται..
Σχέση όπως τη θέλεις κατά αυτήν την εννοια δεν είναι ούτε ο τύπος που θα σου λέει αλλα πριν το σεξ και αλλα μετά το σεξ ούτε ο τύπος που θα κάνετε σεξ περιστασιακά και δεν θα σε παίρνει ποτέ τηλέφωνο εκείνος να βγείτε και θα σε βλεπει κάπου έξω και δεν θα σε χαιρετάει καν....
Γτ μπερδευεσαι και δεν ξέρεις αν είσαι σε σχέση ή οχι.......; δεν ήσουν ποτέ σοβαρά με κάποιον για ένα διάστημα για να ξέρεις πως είναι η σοβαρή σταθερη σχέση με κάποιον;;;;
Πώς γντ παντα να καταλήγεις καβάτζα για τον αλλο και εσύ να νομίζεις ότι έχετε σχέση...;
Το κάνω σεξ και έπειτα ο άλλος μου πετάει ξεροκομμματα επικοινωνίας οπότε θέλει δεν είναι αμοιβαία σχέση ούτε σταθερή σχέση....
Αλήθεια αύριο που είναι του Αγίου Βαλεντίνου θα σε πάρει τηλέφωνο;;;;;;
14-02-2019, 09:03 #9
Στέλλα μου τα πράγματα είναι πολυ πιο απλά απ όσο τα πιστεύεις εσυ ... μπαίνεις σε μια διαδικασία που βασανίζεσαι με διαφορά ερωτήματα το πρόβλημα είναι αληθοφανές ....αν σε ήθελε πραγματικά δεν θα υπήρχαν ΤΟΣΣΕΣ ανασφάλειες εγώ ξέρω ότι οποίος θέλει και μπορεί και κινεί τα πάντα τα φέρνει όλα τούμπα ...ο τύπος είναι ξεκάθαρα μπερδεμένος και παίζει με το μυαλό σου σε κράταει σε μια κατάσταση που βολεύει αυτόν και κινεί τα νήματα ...γυναίκα είσαι έξυπνη είσαι δείξε του λοιπόν ότι οποίος σε έχει παιχνίδι θα του δείξεις εσυ πως παίζεται και αρχή και τέλος εξαφανίσου ...βρες κάτι εκεί έξω που θα σε γεμίζει και Οχι να ξυπνάς και κοιμάστε γεμάτη αμφιβολίες ...τα φιλιά μου
14-02-2019, 09:21 #10
Θεωρώ ότι μπορεί είτε α) Απλά να είναι μπήχτερμαν είτε β)Όντως να σε γούσταρε αρκετά, αλλά πραγματικά μετά να σκέφτηκε ότι το θέμα της απόστασης είναι πρόβλημα κι αφού τα έχει ξαναπεράσει, το ξέρει καλύτερα από εσένα. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση αν θέλει να συνεχίσει κάτι ή όχι και όχι να παίζετε την κολοκυθιά. Το ίδιο ισχύει και για εσένα βέβαια.
Αντικειμενικά να το δεις, η απόσταση είναι θέμα. Και δεν είναι μόνο για το κάθε πότε θα βλέπεσαι με τον άλλον κτλ, αλλά διότι η γνωριμία έγινε όταν είστε από απόσταση από την αρχή. Άλλο να έχεις ζήσει κάποιον από κοντά, να τον ξέρεις καλά, να ξέρεις πως κινείται, να τα πάτε καλά και μετά για ένα διάστημα να πρέπει να συνεχιστεί η σχέση από απόσταση και εντελώς άλλο αυτό που περιγράφεις τώρα. Τον γνώρισες εσύ αρχικά κάπου πρόσωπο με πρόσωπο ή μέσω ίντερνετ; Πόσο νομίζεις ότι θα τον καταλάβεις σαν χαρακτήρα όταν τον βλέπεις αραιά και που και δεν ζεις καθημερινά μαζί του; Μελλοντικά ας υποθέσουμε ότι φαίνεται πως τα πάτε καλά, τι προοπτικές υπάρχουν να είσαι πιο κοντά σε αυτόν; Γιατί νέα κοπέλα να μην βρεις κάποιον που θα είναι δίπλα σου και να αρκείσαι με κάποιον που θα μιλάς με μηνύματα και θα τον βλέπεις μια στο τόσο και δεν θα είσαι και σίγουρη τι κάνει στην καθημερινότητά του κι αν είναι ειλικρινής;
14-02-2019, 09:27 #11
καλημερα.
οταν σου ειπε οτι "το εχει ξανακανει", γιατι δεν του θυμισες οτι σου ειπε οτι την προηγουμενη σχεση την διεκοψε ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτον τον λογο;;;
νομιζες οτι επειδη το αφησες να περασει, ολα θα πανε καλα;
για μενα, αυτο επρεπε να κανεις ωστε να εξηγησει ο ιδιος, τι ειναι διαφορετικο και δεν τον πειραζει η αποσταση.
αν για παραδειγμα βρισκοσουν μπροστα στην δηλωση οτι μεταξυ σας δεν μιλατε για σχεση, οποτε δενε χει τοση σημασια η απσοταση αν βρεθειτε μερικες φορες, there you are!! την εχεις την απαντηση σου και πορευεσαι αναλογα.
δεν υπαρχει κανενας τροπος να μην δειχνεις δεδομενη, κι οτι τραβας ζορι και οτι πιεζεις κι οτι περιμενεις, απο το να μην εισαι πραγματικα δεδομενη και να μην πιεζεις και να μην περιμενεις..
15-02-2019, 01:48 #12
Δεν είπα έτσι αα έχω σχεση.. Είπαμε να είναι κάτι χωρίς άγχος και πίεση και να δούμε πως θα πάει. Γιατί αν το ζορίσεις έχεις αλλά αποτελέσματα. Αλλά όχι όμως να μας να δείχνεις ενδιαφέρον και μετά στροφή μοιρών και αλλαγή.. Γιατί ν; φταίω εφόσον δεν έκανα κάτι.. Δεν προδικασα κάτι.. Εγώ ήμουν άνετη και οκ.. Κι εκείνος μέσα στο άγχος. Δεν αρνούμαι ότι και η προοπτική της πιο σοβαρής σχέσης υπάρχει ως σκέψη. Όπως μου είπε κι αυτός. Και όλα αυτά το να σαι κοντα με τον άλλον να μιλάς για όλα.. Να τον ζεις σε όλα την κάνει σ εση.. Λόγια δικά του αυτά. Ξέρω τι θελε. Και το είπα.. Και ενώ ήταν οκ άλλαξε κάπως. Μιλάμε αλλά είδα μια διαφορά.. Και δε μου χει ξανατυχει όσο και. Να χα σχεση πριν.καθε φορά είναι αλλιώς. Και το λογικό είναι να με πειράξει. Να μη στείλω από πείσμα.
15-02-2019, 01:57 #13
Εννοείται πως θα θελα να μαι σ αυτό όλο μαζι και πολύ.. Να μοιραζόμαστε πολλά.. Και είχα τη διάθεση να είμαι πολλές φορές κάτω μαζί του πάρα το πρόγραμμα μου.. Κι όπως μου είπε αν σε ενδιαφέρει κάτι και πας και έρχεται. Και. Εννοείται πως του το είπα αυτό που μου χε πει. Θέλω να είναι έτσι δίπλα μου.. Και πόσο μάλλον ο. Ίδιος μου χε πει θέλω να σε ζήσω και στα καλά και όχι σε όλα. Αν με αφήσεις.. Με τον καιρό.
Θέλω μια απάντηση και πόσο πιο απλά να το πω.. Να του πω κάνε κάτι.. Γιατί δεν έχω σκοπό να περάσω όλο αυτό και να ειμαι άσχημα ψυχολογικά
15-02-2019, 01:58 #14
Γεια σου Στέλλα, καταρχάς για τι απόσταση μιλάμε; Είναι τύπου μια ώρα ή είναι μεγάλη απόσταση;
15-02-2019, 10:33 #15
Διαβασα μονο τα πρωτα μηνυματα αλλα συμφωνω με Μιλιβα. Στελλα μου αυτος ο ανθρωπος σε χρησιμοποιησε για το σεξ. Μου το 'χουν κανει κι εμενα πολλες φορες στο παρελθον. Πολλη ανωμαλια πεφτει. Γιατι ανωμαλια ειναι να θες τον αλλον μονο για το σεξ. Το νορμαλ ειναι να πηγαινεις με καποια η καποιον επειδη τον ερωτευεσαι. Αλλα δυστυχως ζουμε σε μια ζουγκλα. Καθενας κανει οτι του καπνισει ακομα και αν αυτο ειναι να πληγωνει βαθια αλλους. Κανεναν δεν τον νοιαζει γι'αυτο να σε νοιαζει εσενα για τον εαυτο σου και να κανεις πιο προσεκτικες επιλογες απο δω και περα, βαλτα κατω και μην κανεις αλλο κακο στον εαυτο σου με το να ερωτευεσαι τον πρωτο τυχοντα.