Aποψεις-Αντιγνωμίες-Επιχειρηματολογία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 70
    Senior Member

Aποψεις-Αντιγνωμίες-Επιχειρηματολογία

Eίπα να ανοίξω ένα θέμα για συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος είτε αφορά τον χόρο της ψυχιατρικής είτε οποιοδήποτε θέμα μας ενδιαφέρει.

Λέω να ξεκινάμε ένα θέμα κάθε βδομάδα βάζοντας τίτλο στην έναρξη του θέματος κ ημερομηνία.

Στην συνέχεια ο καθένας θα προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει για την άποψη του και τις θέσεις του πάνω στο θέμα αυτό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΥΨΗΛΌ ΧΩΡΊΣ ΕΝΤΆΣΕΙΣ.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member

ΘΕΜΑ:ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΉΣΕΙΣ 25/08/2018

Ένα κοινωνικό ζήτημα που ταλανίζει κυρίως νέους σε ηλικία αλλά όχι μόνο. Οι επιπτώσεις του τεράστιες και επικίνδυνες τόσο για τον χρήστη όσο κ για τον περίγυρό του.

Αν γίνεται και διαβάζουν πρώην ή νυν χρήστες θα ήθελα την δική τους οπτική γωνία για αυτό το θέμα.
    Αν έχουν να προτείνουν κάτι ως λύση. Τι θα ήθελαν από την κοινωνία κ το κράτος ώστε να τους βοηθήσει. Πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ένα άτομο με αυτό το πρόβλημα.

Οι τομείς που θα ήθελα να αναπτύξουμε την συζήτηση είναι:
    *Εναρξη και αιτίες.(αν ήταν συνειδητή επιλογή, οι σκέψεις που είχε κάποιος όταν ξεκινούσε, επιρροές)
    *Ταξίδι χρήσης και συνέπειες (πως εξελίχθηκε το ταξίδι σ'αυτόν τον κόσμο και ποιες συνέπειες είχε)
    *Ανάληψη ευθύνης για αποτοξίνωση (αν κάποιος την πήρε μόνος του ή από παρότρυνση)
    *Δυσκολίες
    *Στίγμα

Ολοι μας λίγο πολύ είμαστε εθισμένοι σε κάτι. Οποιος είχε κάποιο πρόβλημα κατάχρησης μπορεί να συνεισφέρει με την εμπειρία του κ το βίωμα του.
    Οι υπόλοιποι μπορούν να γράψουν την άποψη τους πάνω στο θέμα όπως το βλέπουν σαν κοινωνικό πρόβλημα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Θα σασ πω για τα αυτοκινητα τα αυτοκινητα κατασκευαζονται σε κομματια απο μια μηχανη cnc αυτο ειναι ενασ ρομποτικοσ βραχιονασ με εργαλεια υψηλησ ακριβειασ που δεν μπορουσαν να εκμεταλευτουν πληρωσ τισ δυνατοτητεσ του λογω του προγραμματισμου δηλαδη δεν προγραμματιζε κανενασ σαν τεχνιτησ και πηγα εγω ο τσομπανοσ και το προγραμματισα σαν τεχνιτησ και βουαλα λυθηκε το προβλημα δεν μπορουσαν να κανουν καμπυλεσ και ακμεσ κι ευθειεσ παραμετρικα δηλαδη το σχεδιο να ειναι ενα ανεξαρτητα απο τισ διαστασεισ δηλαδη οταν αλλαζουν οι διαστασεισ να μην αλλαζει το σχεδιο και βουαλα πηρε λεφτα η κορη μου εγω ουτε που καταλαβα οτι ηταν τοσο σημαντικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Eνα βίντεο για τις αιτίες που ίσως οδηγούν κάποιον στον εθισμό. (Αγγλικά)
    https://www.youtube.com/watch?v=whSrQESC4AU

Banned
    Θα θελα να συμπληρωνα -χωρις παρεξηγηση σηριους,- ενα ακομα ερωτημα!! " τι νομιζετε οτι σκεφτετε καποιος χρηστης ναρκωτικων? κι γτ. το κανει!" το ρωτω ειδικα προς οσους δεν πινουν!
    Προσωπικα υπηρξα πολυτοξικομανης! διοτις υπαρχουν αρκετες κατηγοριες χρηστων , δυστυχως διαλεξα την πιο βαρια! ευτηχως ομως πλεον ειμαι σε αποχη! δεν λεω οτι τα κοψα γτ. ειναι μεγαλη κουβεντα! Στο "ταξιδι" οπως το λες, εγω θα πω οτι στο βαγονι ανεβηκα με την θεληση μου! βλεπετε ο μυθος που λενε οι μαναδες "προσεχε πεδι μου, μην σου βαλουν ναρκωτικα" ειναι βλακια κι ισως ειναι κανει το αντιθετο απο το επιθημητο! διοτις τα πεδια παντα θελουν να δοκιμαζουν το απαγορευμενο! Προσωπικα αρχησα στα 17 κι ειμαι 38.
    Αποφαση να τα σταματησω ?? αποφασεις περνω απο τα 20 μου!! απο τωτες προσπαθω!! εχω μεινει αρκετα χρονια καθαρος αλλα δυστυχως ξανα πεφτα! Τελευταια χρονια ειτε λογο του επαγγελματος μου στο εξωτερικο ειτε λογο ενος σοβαρου εγκληματος οπου επραξα ειμαι υποχρεωμενος να παρακολουθω κεντρο αποτοξινωσης! εχω εντολη απο ανακριτη και εισαγκελεα! αλλα κι να μην το εβαζαν στους ορους παλυς πιστευω θα εκοβα!
    Την αιτια την ψαχνω χρονια! κι μαλον την βρηκα! φταινε οι γονεις μου για καποια λαθη που εκαναν απεναντι μου στα πεδικα μου χρονια! βεβαια τα εκαναν ασυνηδιτα! κι σε συνδιασμο με την μανιοκαταθλιψη μου ολα αυτα μαζι συν το οτι καμω αρνητικες μανιες! δλδη δεν χοροπηδω απο ευτιχεια ! αλλα κρυβομαι , στο κρεβατιμου! λαχταρωντας τον υπνο κι λυπουμεθα στον ψυπνιομου!! αρα εχω βαριας μορφης καταθλιψη! ετσι λοιπον ενας απο τους λογους οπου δυσκολευομουν να κοψω ηταν η συνοσυροτητα που ειχα τοσα χρονια!

Banned
    Θα θελα πολυ να μαθω την γνωμη οπου εχουν οι ανθρωποι οπου δεν πινουν για τους τοξικομανεις!! αληθεια, νομιζει κανεις ακομα , οτι μπορει καποιος να του αρεσει να ζει στον δρομο, να εχει ολες τις αρρωστιες!! να ειναι μες στην βρομα! ε? υπαρχει κανεις που του αρεσει να τον κλεβουν, να τον φτυνουν?ε? να ζει απο την επετια? υπαρχουν ανθρωποι κι μαλιστα οπως λενε καποιοι πεδια με ορεξη για χαβαλε! οπου να προτημησαν την αθλια ζωη της πρεζας απο το να ειναι σε ενα σπιτακι με την καθαρη γυναικουλα τους?
    Πειτε σας παρακαλω? το πιστευετε οτι αυτη η επυλογη γινετε με καθαρο κι απο ενα υγειες μυαλο?
    Επισης, -οπως πολυ ομορφα κι σωστα λεει το βιντεακι- η εξαρτηση απο μονη της ειναι κατις σαν επιπτοση προς μιαν αναγκη για να καταπολεμηση καποιος δυαφωρες φοβιες οπου εχει!! η εξαρτηση υπαρχει σχεδον σε ολους μας! απλα, η εξαρτηση του να βγαινεις συνεχως για ψωνια ειναι κοινωνικα αποδεχτη κι για αυτο ο εξαρτημενος δεν περιθοριοπειητε!
    Το αλκοολ!! δεν ειναι εξαρτηση?? το οτι σχεδον ολοι οι κρητηκοι ειναι αλκολικοι! εν το βλεπουμε?? ομως, τυχενει να θεωρειτε μαγκια κι να ειναι κοινωνικα αποδεχτω απο γενια σε γενια!
    Κι τελος, οσοι κρινουν κι εντυπωσιαζωντε απο το οτι δεν γινετε καποιος να κοψει τα ναρκωτικα θα σας ελεγα να σκεφτειτε εναν τζογαδωρο! δεν μπορει να σταματησει τον τζογο που δεν υπαρχει καποια ουσια ωστε να εχει δικαιολογια! κι ομως σωματικα ειναι εξαρτημενος! φανταστητς λοιπον να υπαρχει κι καποια ουσια ,ποσο δυσκολα θα ειναι!
    Τελος , ξερατε οτι η εξαρτηση ειναι κολητικη?δε καμω πλακα , πλεον ειναι κι εργαστιριακα αποδηγμενο οτι κολαει ειναι στις λεγωμενες ψυχιατρηκες μεταδηδομενες συνηθειες!!

Senior Member
    Γιωργο βαρεια καταθλιψη εχω εγω στα φυσιολογικα μου και παλευω με μαγνησιο και πεντε καφεδεσ τη μερα παρε ρε φιλε λιγο μαγνησιο με καφε σκετο κ πεσ μου και τα δυο αντικαταθλιπτικα ειναι

Senior Member
    Γιωργο εγω εχω γνωρισει παιδια στισ ομαδεσ δεν εχω προβλημα να πινουν αλλα οχι μπροστα μου δηλαδη να πανε να πιουν κ να ερθουν μετα με το τσιγαρακι τουσ και τον καφε τουσ οπωσ ειμαι κι εγω να συζητησουμε για οτι θελουν σοου σιμπλ

Senior Member
    Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί μπορεί να θέλει κάποιος συνειδητά να δοκιμάσει κάτι τόσο καταστροφικό... Οπότε ως προς αυτό δεν έχω κάτι να προσφέρω στη συζήτηση, θέλω όμως να δείτε αυτό το trailer ταινίας που την έχω δει ολόκληρη γιατί είναι αληθινή ιστορία και περιγράφει την προσπάθεια ενός τοξικομανή να "καθαρίσει" και το πως βοήθησε σ' αυτό η αίσθηση ευθύνης που ένιωσε για τον γάτο Bob... Πιστεύω ότι είναι ενθαρρυντική...

https://www.youtube.com/watch?v=s13Fnj8LzD8
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    @giorgo Αν απαντούσα στο ερώτημα σου τι προτρέπει κάποιον να κάνει χρήση και τι σκέφτεται νομίζω αυτό θα ήταν η φυγή. Η φυγή από την αδικία που ίσως υπέστη, φυγή από πιθανή απογοήτευση, φυγή από ντροπή, φυγή από τον πόνο, φυγή από την μοναξιά, φυγή από την δυστυχία, φυγή επειδή δεν τον καταλαβαίνουν, φυγή γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους.
    Οπότε νομίζω στα ναρκωτικά ή στον οποιοδήποτε εθισμό ένας άνθρωπος οδηγείται για να ξεφύγει ή αποφύγει μια κατάσταση κάτι που τον τρώει και θέλει να το καταπραϋνει κάνοντας μια ανθυγιεινή συνήθεια.

Αν μπορείς δώσε μας την κατάθεση σου στο τι ήθελες να σου δώσουν τα ναρκωτικά. Πίστευες ότι δεν θα καταλήξεις όπως οι υπόλοιποι ζώντας ίσως μια αθώα ψευδαίσθηση.
    Ακόμα ποιες είναι οι συνέπειες στις σχέσεις;; Φαντάζομαι ότι η απομόνωση σταδιακά είναι δυσβάσταχτη κ ότι χειρότερο όπως κ ο στιγματισμός. Η αξιοπρέπεια που χάνει κάποιος μη μπορώντας να δημιουργήσει υγειής σχέσεις και όλα αυτά που τον οδηγεί να κάνει η κατάχρηση.
    Επίσης θέλω να ακούσω από μαρτυρίες ανθρώπων πως βλέπουν την κατάσταση στον ΟΚΑΝΑ για παράδειγμα.

Ελπίζω να μη πρόσβαλα κάποιον αλλά νομίζω είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει τους περισσότερους. Μερικές φορές βλέπουμε ένα πρόβλημα κ νομίζουμε ότι δεν θα χτυπήσει την πόρτα μας.
    Το να δίνουμε το βήμα σε κάποιους ανθρώπους από μέσα να πουν την ιστορία τους νομίζω είναι σημαντικό.

Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το θέμα είναι γιατί ζω σε κωμόπολη και παρόλο που ακούω για περιστατικά χρηστών δεν έρχομαι αντιμέτωπος με τέτοιους ανθρώπους και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

θα ήθελα να πει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν χρήστη πχ. Θα μπορούσες να του προσφέρεις παρέα;; Φαγητό;; Αν ζητήσει λεφτά τι είναι καλύτερο να γίνει όταν τίθεται αυτό το δίλημμα;;

Banned
    Serio, κι λοιποι φιλοι συμφορμητες! Σαν προλογο θα θελα να πω οτι δεν μπορω να αντιπροσοπευω αλλους χρηστες για λογους οπως πρωτων το οτι ο καθε ενας εχει τους δικους του λογους οπου παρατησε την ηρεμη και υγειες ζωη! επισης διοτις υπαρχουν πολλες κατηγοριες, οπως οι περιστασιακοι χρηστες κανναβης, οπου οχι μονον δε κανουν κακο αλλα χαλαρονουν κιολας! μετα υπαρχουν οι χρηστες του σαλονιου! οπου λογο της οικονομικης τους ανεσης εν αγχονωντε με θεματα κατοικιας κι ντροπης! τους εχω ζησει , ειναι ισως απο τις πιο αντιπαθεις κατηγοριες!! διοτις εχουν αλλαζονια κι επειδη ο κοσμος ειναι ελεινα υποκριτηκος!! το εχω δει με τα ματακια μου, οι υγειες ανθρωποι να τους αντιμετοπιζουν με υποκριτικη ευγενεια! βλεπετε ετυχε ο συγκεκριμενος χρηστης να ειναι γιος βιομηχανου κι επειδη ο πατερας του ειχε μισθο σε 150 οικογενειες ο γιος του - ο μετεπιτα ιδιωκτιτης δλδη- αντιμετοπιζωταν με πολυ γλυψιμο ρε πεδια!! εκει σηχαθικα τους λ ανθρωπους!! επειδη ηταν φιλος μου νομιζαν οτι κι εγω ειμαι κανας πλουσιος! οσο λοιπον μαστουρωμενος κι να ειμουν ολο με δικαιολογουσαν!! τοσο υποκρισια !!!
    Ενω λοιπον τα κουτσομπολια σε ολο το εργοστασιο ελεγαν για τον πρεζακια τον γιο , οι ιδιοι λοιπον, στο δρομο,στην αθηνα, αν εβλεπαν εναν χρηστη μπορει κι να τον εφτυναν!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ!!

Banned
    Σεριος, ειλικρινα ειναι τοσο αγαθος,ο τροπος σκεψης σου οπου αναροτιεμε ωρες ωρες!! γτ. δεν ειναι κι ολος ο κοσμος τετοιας φιλοσοφιας σαν εσενα!
    Δυστυχως η αντιμετοπιση -οχι ολων αλλα μεγαλο τμημα - ειναι πολυ σκληρη στην αθηνα τουλαχιστον! Οι ηλικιομενοι σε βριζουν στα ισια! οι πιο νεοι μεσα απο τα δοντια τους! ο φοβος στα νεαρα κοριτσια σαν σε αντικριζουν , ο τροπος που αγγαλιαζουν την τσαντα τους σαν περνας απο διπλα τους σε κανουν να αλλαζεις φιλε μου!!
    Δυστυχως καποια στιγμη της ζωης μου ειχα γινει ελεινος χρηστης, ειμουν στους δρομους γυρο απο ομονοια, αναφερομαι στα τελη του '90 οπου η ομονοια και το εργοταξιο του μετρο ηταν ενα ατελειοτο αλησβερηση ναρκωτικων, μικροπαραβιτηκοτητας! πονου! αρρωστιας, μια εποχη οπου ειχαν αρχησει να γεμιζει με αλλοδαπους το κεντρο! Η ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΝΙΚΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΟΙΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!- να τα λεμε αυτα διοτις τπτα δεν εγινε απο μονο του, δεν διαλεξαν οι πακιστανοι το κεντρο καποιοι τους πηγαν!!
    Εκεινα τα χρονια γινωταν χαμος! τα ρειβ παρτυ ηταν στα φορτε τους!! η οικονομια ηταν μια χαρα! θυμαμαι οτι απο επετια 2-3 ωρων εβγαζες την δωση σου κι φαγητο ετρωγες τσαμπα αρα ολα καλα! λιγοι ειμασταν οι μαλακες που δουλευαμε!
    Εκεινα τα χρονια λοιπον, θυμαμαι οτι τα παρτυ ξεκιναγαν παρασκευη βραδυ!! εκαναν ενα δυαλειμα το μεσημερι του σαββατου , κι μολις επεφτε ο ηλιος συνεχιζαν!! οι τσακομοι και το ξυλο που επεφτε δεν ηταν τοσο για κλοπες και για χρηματα δλδη αλλα για χουλιγκανισμους!!! χαχαχα, φανταστητε λοιπον ποσο καλα απο θεμα οικονομιας ηταν!!
    Δυστυχως εκεινα τα χρονια η ηρωινη αλλαξε και κοινωνικο επιπεδο!! μεχρι τωτες οι χρηστες ηρωινης ηταν παρα πολλοι λιγοι στην Αθηνα! ηταν ατομα λιγα, περιθωριακα, συνηθως αναρχηκοι κι αραζαν σε συγκεκριμενα στεκια, η αστυνομια τους ηξερε εναν εναν!! Τωτες λοιπον, λογο της χρησης εκσταση ,κι αλλων ναρκωτικων οπου προκαλουσαν υπερδιεγερση, σπιντ, μεθαμφεταμινες, κοκα κ.α. ανεβαστηκα ναρκωτικα, ξαφνου λοιπον αρχησαμε να περνουμε ηρωινη για να χαλαρωνουμε την πιεση μας, για "κατεβασμα" , την χρηση την καναμε καπνιστα(αλουμινοχαρτο) η απο την μητη, χρηση καναμε μονο μια φορα τη βδομαδα κι μονο για να χαλαρωνουμε οχι για την καθε αυτου μαστουρα της! τωτες λοιπον καπιοι εξυπνοι αποφασησαν να αρχισουν να "μαγηρευουν" την ηρωινη ετσι ωστε να μπορεις να την πινεις ευκολα καπνιστη , η απο μητη, εριξαν την τιμη της σιγα σιγα! Ο κοσμος που εκανε χρηση ηρωινης μεσα στην δεκαετια του 90 πολλαπλασιαστηκε!! η ηρωινη εγινε πολυ πιο προσητη, εριξαν την δυναμικη της για να μην την φοβουντε τα νεα πεδια! βεβαια οι θανατοι ηταν παρα πολλοι αλλα σε σχεση με τον πλυθησμο οπου την εκανε χρηση ηταν λιγοτεροι!
    Το σχεδιο τους πετηχε!! ηταν και η εποχη οπου οι αμερικανοι εισχορουσαν στην Μ,Ανατολη κι το ταξιδι της ηρωινης προς την Ευρωπη αρχησε πλεον να γινετε απο 3 σημεια! Απο εκει οπου ενας κακομοιρος ταξιδευε στην Τουρκια για να φερει ενα κιλο μια φορα στο τοσο, εγιναν επαγγελματικα τα πραματα!! υπηρξαν ομαδες ατομων ,ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΕΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΗΡΩΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ!!! Βαλανε και τους γυφτους στο πεχνιδι, μεχρι τωτες το ζεφυρι πουλαγε μονο χασις, αν ελεγες για πρεζα θα σε κοπαναγαν, ξαφνου ομως αλλαξαν!! οσπου ηρθε η μερα που πηγεναν τα πιτσιρικια να παρουν κανα τσιγαριλικι, και οι γυφτοι τους ελεγαν οτι εχουν μονο ηρωινη!!
    Ετσι λοιπον μπηκε η χωρα μας στο 2000 με τρομερη αυξηση ηρωινομανων!!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιωργο βαρεια καταθλιψη εχω εγω στα φυσιολογικα μου και παλευω με μαγνησιο και πεντε καφεδεσ τη μερα παρε ρε φιλε λιγο μαγνησιο με καφε σκετο κ πεσ μου και τα δυο αντικαταθλιπτικα ειναι
    ελις αυτην την φορμουλα με μαγνησιο,-παρεπηπτωντος το μαγνησιο δεν αρκει πρεπει να περνεις κι νατριο- Β6-Β12 , νατριο κ.α. την εχω κανει πρωτη φορα γυρο στα 10 χρονια πριν!! τα ξερω πολυ καιρο αυτα που λες, κι κανουν δουλεια, οντως!! αλλα δεν αρκουν αυτα!! μερικοι ανθρωποι εχουν αλλα προβληματα οπου πρεπει να περνουν αναλγυτικα!
    Κι για να ξες, οι Β' βιταμηνες δεν αρκουν , πρεπει να περνεις κι μια ακομα ουσια διοτις ο οργανισμος αποβαλλει πολυ ευκολα τα δισκιδια βιταμινων

Banned
    Προσωπικα δεν ειχα καμια σχεση με ναρκωτικα εως τα 17μου!! αθλητης ειμουνα! κι μαλιστα με αξιοπρεπεις διακρησεις!ουτες που καπνιζα!! η μεχρι τωτες εμπειρια μου στα ναρκωτικα ηταν 1-2 υπνοστεντον που ειχα δοκιμασει στην 1η γυμνασιου! κι αυτα λογο ενος φιλου μου απο το αναμορφοτιριο , τα εφερε να τα παρουμε ετσι , για πεχνιδι! κι θυμαμαι οτι ειχα κατσει στις τουαλετες του σχολειου για ωρες!! Κι δεν ξανα πειρα εως τα 17, οπου λογο ενος τραυματισμου, λογο της τσιγκουνιας των γωνιων μου να με στειλουν να κανω την εγχηρηση, οπου κι εχασα τους αγωνες!! τσαμπα η προετιμασια.
    Ενας αλλος λογος ηταν μια ομορφη κοπελα , οπου δυστυχως για να μπορεσω να την ακολουθω στα ρειβ παρτυ επρεπε να την ακολουθησω και στα υπολοιπα "ταξιδια" της!!
    Τα περισσοτερα ομως πεδια δεν ειχαν τον ιδιο δρομο! ηταν συνηθως απο οικογενειες χωρησμενες αλλα κι οχι!! ειχαν ξεκινησει στα 14-15 με χασις, μετα αρχησαν τα εκστασοι και τα τριπακια! κι μετα ηρθε η ηρωινη!
    Σε ολες ομως τις περιπτωσεις υπηρχε η αναγκη των νεων πεδιων να ενταχθουν σε καποια ομαδα, αφου η οικογενεια δεν προσφερε ολα αυτα που επρεπε τα εψαχναν αλλου!! ειτε σιμοριες θα ηταν αυτες κι θα εκλεβαν τσαντες με μηχανακια! ειτε θα ηταν πολιτικες σημμοριες ακροαρηστεροι- ακροδεξιοι, ειτε θα ηταν χουλιγκανισμος καπου ολοι ηθελαν να βρουν την αγγαλια που δεν εδινε η μαμα!

Banned
    Η δικη μου η γενια , ηταν αρκετα τυχερη αλλα κι ατυχη! τυχερη ηταν διοτις οι γονεις μας ειχαν περασει αρκετα δυσκολα χρονια σχετικα με τα δικαιωματα τους, με την ελευθερια τους κι με καθετι που εχει να καμει με τον πολυτισμο! ετσι λοιπον μας αφησαν αρκετα ελευθερους χωρις να μας βαλουν ορια! μας αφησαν να βρουμε μονοι μας τους δρομους της διασκεδασης!
    αυτο ηταν ομορφο διοτις υπηρξε πολυ δημιουργηκοτητα οσον αφορα την τεχνη και την τεχνολογια!
    Απο την αλλη υπηρξε προβλημα διοτις αυτα που αυτοι δεν μπορεσαν να κανουν θελησαν να τα κανουμε εμεις, αποτελλεσμα ολοι να πρεπει να πανε για δικηγοροι κι γιατροι! αυτο ειχε σαν αποτελλεσμα να αργησουμε να απογαλακτιστουμε! πολλα πεδια να πιασουν πρωτη δουλεια μετα τα 25 !
    Επισης η αρκετη ελευθερια σε εφηβους μονο καλο δεν καμει, αποτελλεσμα να γεμιζουν καθε βραδυ οι δρομοι με νεα πεδια ,χορτατα κι ορεξη για σκανταλιες! κι αδρεναλινη! πεδια με γεματες τσεπες αφου πετυχαμε την πιο καλη περιοδο της χωρας απο μερα ιδρησεως της χωρας! ειμασταν στα καλητερα χρονια της καταναλωσης και ειμασταν στην καλητερη ηλικια για αυτο! καθε νεος σχεδον του επερνε αμαξι ο μπαμπας!! ολοι ειχαμε λεφτα για διακοπες!! τα ναρκωτικα φτηνεναν συνεχως!! οπως κιο πληθωρισμος της χωρας!! ειμασταν η πιο υλικη γενια! με τους πιο πεινασμενους γονεις!!! συνδιασμος δολοφωνικος!!
    Αν συνυπολλογισουμε οτι η εγκληματικοτητα απο αλλοδαπους δεν ειχε ακομα γινει μεγαλη! φανταστητε λοιπον το τι καναμε!! Προσωπικα θυμαμαι να κανουμε πραματα οπου πλεον δεν τα κανουν τα ελληνοπουλα, τα κανουν μονο τα πεδακια των αλλοδαπων!
    Δυστυχως ομως θυμαμαι κι εγκληματικες ενεργειες , οπου αποσκοπουσαν σχδον μονο στην αδρεναλινη! δεν μπορω να βρω αλλου το κινητρο!! το ψαχνω κι δεν το βρισκω!!
    Παρα το οτις δεν ειμουν εγκληματικη φυσιωγνομια, δεν ειμουν το ατομο της παρεας οπου θα εβαζα το φιτιλη! παρα ταυτα εχω καμει κολασημες πραξεις, -πλεον τις εχω εξομολογηθει στον πνευματικο μου αρα δεν εχω τοσο πολυ τυψεις- , Θυμαμαι οτι υπηρξαν στιγμες που δεν ειχαμε λεφτα για την δωση μας, και δυστυχως καποια πεδια δεν ειχαμε το θρασσος να κανουμε την επετεια! αρα επρεπε να βρουμε αλλιως χρηματα! καποια πεδια -αυτοι εβγαζαν κι τα πιο πολλα- εκαναν πραξεις εξεφτιληστικες για τον ανδρισμο τους, δυστυχως, ειχα φιλο οπου εκανε σεξ με ανδρες στην ηλικια του παππου του για λεφτα! κι μετα φιλαγε την κοπελια του, κι η αυτη δεν ηξερε τυποτα!!!
    Εγω δυστυχως ανηκα σε αυτους οπου πραταμε μικροληστειες! προσωπικα προτιμουσα κι σημετιχα σε επιθεσεις ατομων σαν εμας! δεν ηθελα να περνω τσαντες απο γριουλες! αρπαζωντας λεφτα απο χρηστες η απο ανθρωπους που εμεναν στον δρομο νομιζα οτι δεν ηταν τοσο κακο διοτις οι πιο πολλοι τα ειχαν αποκτησει με περιεργους τροπους!! Βεβαια αυτο ηταν κι το πιο επικυνδηνο διοτις μπορει να εκλεβες τον λαθος ανθρωπο! οπως κι μια φορα μου συνεβηκε κι ειχα ασχημες επιπτωσεις!
    Θυμαμαι -ευχομαι να τον εχει συγχωρεσει ο Θεος - εναν φιλο απο το σχολειο,απο γυμνασιο- οπου μαζι πραταμε αυτες τις πραξεις, θυμαμαι εκανε καπωτες μαζι με κατι αλλους το λαθος να κλεψουν καποια καθαρματα!! καποια ελεινα ανθρωποειδοι τερατα! αποτελλεσμα?? βρεθηκε μετα απο βδωμαδες νεκρος, πεταμενος λες και ηταν σκουπιδι!! λες και ηταν κανενα ψοφιο γατι!! ο ανθρωπος οπου καθομασταν μαζι στην ταξι! ενα παλικαρι οπου η μανα του το αγγαλιαζε και τον αγαπουσε υπερβολικα !! βρεθηκε σε ενα εγκατελλημενο στο Μεταξουργειο! Μας ειχε στιχησει τοσο πολυ!! , ισως γτ. ηταν ο πρωτος πολυ δικος μου ανθρωπος, ιως λογο της καταστασης οπου βρεθηκε η σορος του! δε ξερω!
    Μετα απο χρονια ξανα ενιωσα ενα δυνατο σοκ! οταν βρεθηκε μια φιλη, βιασμενη κι νεκρη απο αιμοραγια!! ποσο λυπη, αλλα επειδη δεν ηταν ελληνιδα οι κολορατσιστες δεν το εκαναν ζητημα, η αστυνομια δεν ασχοληθει καθολου!! το μονο που μας ειπαν ,με ενα τροπο τοσο προκλητικο!! μας ειπαν οτι υπεφερε παρα πολη μεχρι να ξεψυχησει! μας περιγραφανε τις τελευταιες της ωρες λες κι ηταν κατι αλλο!! υπεφερε 3 ωρες μεχρι να ερθει η λυτρωση του θανατου! 20 χρονων κοπελιτσα! πανεμορφο κοριτσι! αλλα τοσο ταπινη , δεν ειχε γνωση της προκλιτηκοτητας της ομορφιας της , ηταν τοσο αγαθη η κακομοιρα οπου δε καταλαβαινε οτι τα τερατα οπου κυκλοφορουσαν την εβλεπαν σαν θυραμα! ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΜΑ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ! ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ ΔΕΝ ΦΟΝΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! επειδη η κακομοιρα ειχαν περασει αρκετες ωρς που τη βασανιζαν, δεν ειχε πλεον δυναμη κι δεν φωναζε τοσο ωστε να παρουν χαμπαρι τα ζωα οι περαστικοι!!
    Αυτη ειναι η τυχη πολλων ανθρωπων στο κοσμο των ναρκωτικων

Page 1 of 5 123 ... LastLast