Ερωτική διάθεση. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 162
    Banned
    Έχω προσπαθησει 5 μήνες να μην διαλυθουμε. Κάθε μερα

Banned
    Ο Νίκος δεν θέλει να τα διαλύσουμε όλα.θελει να προσπαθήσουμε.δεν μπορεί να διανοηθεί γιατί μας συμβαίνει αυτό..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Εγώ του πα ότι προσπάθησα όσο μπορούσα να μην φτάσουμε εδώ.Εκεινος πιστεύει ότι δεν προσπάθησα αρκετά ..
    Πολύ κρίμα ρε μινα.....ειλικρινά

Όμως για να λέμε το δικαιο δεν προσπαθησες πολύ κοπέλα μου

Σωστα μιλαει ο άντρας σου...... Και είναι λογικό να έχει χάσει πλέον την υπομονή του

Δεν ήσουν καλά από την αρχή που έγραψες εδώ.......5 μηνες σου περασαν για να αρχισεις να αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά (!!!) Σου προτειναμε λύσεις και μας αμφισβητουσες για μέρες αναμασώντας τα ίδια χάνοντας χρόνο.........

Και πάλι τα ίδια ρωτας.......

Η θεραπεία που ξεκίνησες πρόσφατα (συνέδρια και φαρμακα) τουλάχιστον όπως μας λες......θέλει χρόνο και ηρεμία για να δρασει....Εγώ στη θέση σου θα του ζητούσα χρόνο μέχρι να δρασει η θεραπεία την οποία εννοείται ότι θα τηρούσα πιστά....

Αλλά δεν βοηθάς τον εαυτό σου.........Αυτό είναι το χειρότερο

Banned
    Μου λέει εκείνος ότι δεν προσπάθησα ετσι όπως μου προτείνουν και οι γιατροί.. να μη το συζητώ. Εγώ όπως βλέπετε δεν μπορώ. Και το χειρότερα όλο αναρωτιέμαι.. πως ο Νίκος.. Ο φουλ προσεκτικός δεν κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος.. να δώσει το τηλ.και εκεί θολωνω

Senior Member
    Άντε πάλι! Μεταθέτεις το πρόβλημα σε εκείνον ενώ το έχεις εσύ! ΕΣΥ! Πάρτο απόφαση! Αυτός δεν είναι λάθος, ΕΣΥ είσαι. Δούλεψε με τον εαυτό σου και τον γιατρό σου να γίνεις καλά και ανέλαβε τις ευθύνες σου, μην τις μεταθέτεις στον άντρα σου, είναι πολύ άδικο αυτό και δεν σας βοηθάει πουθενά.

Banned
    Ειμαι δισπιστη ως προς τι πρόθεση είχε. Αυτό.τοσο καμία με κάνει αυτο;

Senior Member
    Αυτό πρέπει να ψάξεις και να λύσεις. Γιατί είσαι τόσο δύσπιστη για ένα τόσο απλό πράγμα; να μην ψάχνεις το γεγονός αυτό καθ΄εαυτό, αλλά το γιατί αισθάνεσαι έτσι για το γεγονός.

Banned

Jam8

Στην αρχή μια φιλενάδα μου μου τη Έβαλε τη ιδέα.. την είχα που τη είχα.. που είπε κιόλας..για πέσιμο της το δωσε.ηταν απαράδεκτο!
    Last edited by Delmem2802a; 25-02-2019 at 13:45. Reason: Mina2014

Miliva21
    Guest
    Μου λέει εκείνος ότι δεν προσπάθησα ετσι όπως μου προτείνουν και οι γιατροί.. να μη το συζητώ. Εγώ όπως βλέπετε δεν μπορώ. Και το χειρότερα όλο αναρωτιέμαι.. πως ο Νίκος.. Ο φουλ προσεκτικός δεν κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος.. να δώσει το τηλ.και εκεί θολωνω
    Το πρόβλημα δεν είναι του Νίκου ούτε εκείνος έχει την ευθύνη γι αυτο που ζειτε..
    ..και γούστο του καπέλο του ούτε ήταν τραγικο .... άμα έδωσε το τηλέφωνο του ....Από τη στιγμή που ήταν οκει μαζί σου

Εσύ έχεις το πρόβλημα μινα μου...που σε έχει καταβαλλει υπερβολικα αυτή η χαζομάρα και έχεις χάσει τον εαυτό σου και το χειρότερο είναι ότι δεν κοιτάς να θεραπευτείς και να βοηθήσεις τον εαυτό σου......

Αλλά ακόμα και τώρα που εφτασαν στα άκρα τα πράγματα εξακολουθεις και παραλογιζεσαι......και δεν είσαι δεκτική σε αυτά που σου προτείνουν οι γιατροί σου

Τι να σου πω...ειλικρινά καλά έκανε και πήρε την απόφαση να σε αφήσει............Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα...........Όχι γτ σε πείραξε το θέμα αλλα γτ δεν κάνεις τπτ να σωσεις τον εαυτό σου και τον γάμο σου.....Θα μπορούσες να παραδεχτείς ότι "Ναι ξέρεις με πείραξε πιο πολύ από όσο έπρεπε και δεν νιωθω καλά και είναι δικό μου το σφάλμα που βασανίζομαι και θα προσπαθήσω να θεραπευτω" Αλλά η ευθύνη πάλι στον άντρα σου.......

Απορώ σε ποιον γιατρο πήγες και δεν παρενέβη έγκαιρα με το που σε είδε ....

Όπως στρωνεις πέσε και κοιμήσου
    Καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών και των επιλογών του

Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια τα ίδια

Banned
    Αυτό είπα και στη τότε φιλενάδα μου.της λέω μα γιατί να μην πάει για καφε που του ήταν εύκολο η για τι να μην πάρει τονναριημο της ή γιατί να της τονισει οτι στο δίνω για δουλεια μόνο;
    Σε μου λέει γιατί το μετάνιωσε και σου τα είπε και χίλια δυο άλλα..
    Οπότε κ γω λέω εφόσον ο Νίκος ήταν οκ με εμένα δεν ήταν κακο.. Και εκεί θυμάμαι τα δικά της λόγια και πέφτω...Επίσης miliva Εγώ είπα στον νικο ότι δε μπορούμε να ζούμε άλλο έτσι και να σε σέρνω μέσα σε αυτόν τον γάμο εξαιτιας μου ..εκείνος θέλει ακόμα να προσπαθήσουμε.. έχει νεύρα πολλά άλλα ακόμα θέλει μια απέλπιδα προσπαθεια

Miliva21
    Guest
    Αυτό είπα και στη τότε φιλενάδα μου.της λέω μα γιατί να μην πάει για καφε που του ήταν εύκολο η για τι να μην πάρει τονναριημο της ή γιατί να της τονισει οτι στο δίνω για δουλεια μόνο;
    Σε μου λέει γιατί το μετάνιωσε και σου τα είπε και χίλια δυο άλλα..
    Οπότε κ γω λέω εφόσον ο Νίκος ήταν οκ με εμένα δεν ήταν κακο.. Και εκεί θυμάμαι τα δικά της λόγια και πέφτω...Επίσης miliva Εγώ είπα στον νικο ότι δε μπορούμε να ζούμε άλλο έτσι και να σε σέρνω μέσα σε αυτόν τον γάμο εξαιτιας μου ..εκείνος θέλει ακόμα να προσπαθήσουμε.. έχει νεύρα πολλά άλλα ακόμα θέλει μια απέλπιδα προσπαθεια

Να μην σκέφτεσαι γλυκιά μου
    Προσπάθησε να κάνεις αλλα πράγματα και σταμάτα να ανοίγεις το ίδιο θέμα και να ρωτας συγγένεις και φίλους....

Από αυτά που λες ότι είπες στο σύντροφο σου είναι σαν να μη θες να είστε μαζί......εκείνος λες ότι θέλει να προσπαθήσετε και εσύ του λες ότι δεν είναι καλή ιδέα και πως να συνεχίστε έτσι.......

Αυτό θες ; θες να χωρίσετε γιατί άμα είναι αυτό που θες καλά το πας....

Senior Member
    Έχω προσπαθησει 5 μήνες να μην διαλυθουμε. Κάθε μερα
    η μονη προσπαθεια που μπορουσες να κανεις, ειναι να θεραπευτεις.
    δεν προσπαθουσες να μην διαλυθειτε, γιατι δεν μπορουσες να προσπαθησεις.
    εχεις διαστρεβλωμενη εικονα για τις καταστασεις κι ετσι δεν μπορεις να ενεργησεις σωστα, αν δεν ξεπερασεις το προβλημα σου..
    εμεις μιλαμε για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ, δλδ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. κι αυτο, δεν το εκανες.

Banned
    Το ίδιο μου πε και η ψυχολόγος έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα για τι έχει γίνει..
    Εμένα με ενδιαφέρει να σταματήσω να το σκέφτομαι..
    Έχω αρρωστήσει μια ετσι μια αλλιώς προσπαθώ με ψυχίατρο με ψυχολόγο με όλα τα μέσα που μπορώ να σκεφτώ..5 μηνες αυτό το σαρρακι

Senior Member
    Καλα και εσυ πιστεψες τη φιλη σου; Και που το ξερεις οτι η "φιλη" σου δεν ηθελε να σας χωρισει ειτε γιατι ζηλευε ειτε γιατι γουσταρε τον αντρα σου; Πας καλα;

Banned
    Δεν τον ξέρει τον άντρα μου.δεν είμαστε κολλητές απλη φιλιά ..

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast