Ερωτική διάθεση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 162
    Banned
    Άντε να πάω να δω τι άλλο θα κάνω....ηαλληωθεια είναι πως χωρίς να κάνω κουβέντα δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα..

Banned
    Επίσης όταν λέω με προκάλεσε.. εννοώ που μου έφερε αυτό το πρόβλημα με το να δώσει το τηλ του..αυτό εννοώ με προκάλεσε.. Από εκείνον ξεκίνησε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Επίσης όταν λέω με προκάλεσε.. εννοώ που μου έφερε αυτό το πρόβλημα με το να δώσει το τηλ του..αυτό εννοώ με προκάλεσε.. Από εκείνον ξεκίνησε.
    οχι. απο ΕΣΕΝΑ ξεκινησε.
    αν δλδ εσυ τρελαινεσαι οποτε φυσαει την μυτη του, αν την φυσηξει σημαινει οτι φταιει για την δικη σου διαστρεβλωση;
    οχι, δεν φταιει. το οτι εχεις προβληματα που δεν λυνεις, φταιει. επομενως, εσυ..

Miliva21
    Guest
    Έτσι είναι τα πράγματα.....

Τα είπαμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση για τπτ...Δεν φταίει ο σύντροφός σου για την δική σου αντίδραση....εσύ πρέπει να αλλάξεις τον τροπο που αντιλαμβανεσαι κάποια γεγονότα και θέλει δουλειά με τον εαυτό σου με τη βοήθεια ενος ειδικου....

Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις αυτά που σε ενοχλούν όταν όμως λες "άντε να πάω και στον ειδικό" γτ το λες ετσι;

δεν κάνεις χάρη σε εμάς.....τον εαυτό σου βοηθάς....τα έχουμε πει αυτά

Φυσιολογικό είναι όταν είσαι αγχωμένη και επικεντρωμένη για μεγάλο διάστημα σε ένα θέμα να μη σε ενδιαφέρει τπτ άλλο.....ούτε πχ η δουλειά σου ούτε πχ τα ενδιαφέροντα σου ούτε πχ η φροντίδα του εαυτού σου ούτε καν το σεξ ..... (Και πόσο μάλλον με άλλους άντρες.....)

Banned
    Όντως άλλοι άντρες για κανέναν λόγο...τι να κάνω .φοβάμαι τώρα ότι θα με έχει δεδομενη φουλ

Banned
    Πιστεύετε είναι καλή ιδέα να δοκιμάσω μόνη μου να δω τη ερωτική μ διαθεση;συγγνώμη που το θέτω ετσι

Miliva21
    Guest
    Πιστεύετε είναι καλή ιδέα να δοκιμάσω μόνη μου να δω τη ερωτική μ διαθεση;συγγνώμη που το θέτω ετσι
    Γιατί όχι.....Και παλι όμως πρέπει να ηρεμήσεις εντελώς και να είσαι ξεγνοιαστη για να έχεις όρεξη και για σεξ

Banned
    Όντως.. ειμαι κάπως όμως.. προς το παρόν δηλαδη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εννοείς αυτοικανοποίηση και έτσι?
    Ναι,γιατί όχι?

Banned
    Why always me νομίζω σ έχω απαντήσει σε ένα μήνυμα σου.

Banned

Βοήθεια!!!

Γεια σας και Πάλι.
    Σήμερα έγινε κάτι άσχημο..
    Το πρωί δεν έχω ιδέα πως έγινε και πηγε η κουβέντα στο γνωστό θέμα. Και μεσα στη κουβεντα μπερδεύτηκε ο άντρας μου και αντί για "της έδωσα το τηλ μου "μου λέει" μου έδωσε το τηλέφωνο της"..
    Και τα παίρνω και του λέω τελικά σου έδωσε το τηλ μου κάνεις πλακα;
    Μου λέει συγγνώμη μπερδεύτηκα συζηταμε 5 μήνες λογικο είναι να μπερδεύω κ γω κάπου
    Ο Νίκος όταν συζητήσει κάτι πάρα πολύ κάπου θα μπερδευτεί..
    Εγώ όμως τσαντιστηκα τόσο που στο τέλος τα μάζεψε και έφυγε..

Miliva21
    Guest
    Βρε μινα μου το συμπέρασμα ποιο είναι;;; ότι ηταν μια χαζομάρα όλο αυτό και ότι δεν άξιζε όλος ο χαμός και η αναστατωση;
    Τόσος καιρός πέρασε από τοτε...πέντε μηνες ούτε ο ίδιος θυμάται τι ειχε γινει....

Πίστεψε με ο συζυγος έχει κανει τεράστια υπομονή αν δεν σε ήθελε θα είχε φύγει προ πολλου....

Θέλεις να ηρεμήσεις και να βρεις την ισορροπία σου με τον άντρα σου; πως θα γίνει αυτό όταν σκαλίζεις τα παλιά γνωστά; και μετά αναρωτιέσαι γτ δεν έχεις όρεξη για σεξ και ότι πας καλύτερα σχετικά με το θέμα.....εγώ δεν σε βλέπω καλύτερα....σε βλέπω στα ίδια...θα σου πρότεινα να ανανεώσεις το ραντεβού σου με τον γιατρό σου νωρίτερα από ότι το έχετε κανονίσει...να του εξηγήσεις τι συμβαίνει να του πεις ότι οι σκέψεις σου είναι επικεντρωμένες στο ίδιο θέμα.........

Σου χει γίνει εμμονή βρε κορίτσι μου.....
    Χαλιέσαι και επιβαρυνεις τον γάμο σου χωρίς λόγο.

Φυσικό να φύγει ο άνθρωπος αφού το έχεις εξαντλήσει το θέμα και σου έχει εξηγήσει τη κατάσταση....πόση υπομονή να κάνει κ αυτός.........για μένα κακως που έπεσε στη παγίδα να ξανανοιξετε το ίδιο θέμα

Miliva21
    Guest
    Που πήγε δλδ όταν λες ότι έφυγε;

Banned
    Πήρε τα πράγματα του.. αλήθεια με πείραξε ότι μπερδεύτηκε πάνω στη κουβεντα γιατί λέω τελικά μου λες αλήθεια η ψέματα;άλλο να έδωσε εσυ το τηλ και άλλο να στο έδωσε εκείνη έχει διαφορα
    Last edited by Delmem2802a; 18-02-2019 at 00:32.

Senior Member
    κριμα βρε μινα...
    ναι, ξερουμε τι σε πειραξε, αλλα κι εσυ πρεπει να καταλαβεις τι πειραξε εκεινον και δεν αντεξε.
    μην το θεωρεις τελειωμενο το θεμα.
    κανε κατι για τα προβληματα σου, κανε θεραπεια και οταν θα εισαι καλυτερα πες του για την προοδο σου, μηπως τα ξαναβρειτε.

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast