Ερωτική διάθεση. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 162
    Miliva21
    Guest
    Εμείς καταλάβαμε πολυ καλά και διαβάζουμε και πολύ καλά και βλέπουμε τι θες να μας πεις και σου απαντησαμε

Εσύ δεν θες να μας ακούσεις......κάτι σε ρώτησε η ελισσαβετ......στον γιατρο μας όταν πάμε τα λέμε ακριβώς τα πράγματα όπως συμβαίνουν και όπως τα γράφεις εδώ δεν παραλείπουμε τπτ ούτε μικραινουμε το μέγεθος της ενόχλησης μας......

Ναι είσαι παράλογη ότι και να γράψεις η απάντηση θα είναι η ίδια.....

Είσαι τόσο παράλογη που γι αυτό το λόγο η κοπέλα που πήρατε τηλέφωνο να την ελέγξετε πριν μηνες σας έβρισε και σένα και τον άντρα σου

Και είσαι τόσο παράλογη και γ αυτό το λόγο ο άντρας σου τωρα τα μάζεψε και έφυγε....

Συνέχισε έτσι....μόνο κακο στον εαυτό σου και στον γάμο σου κάνεις

Banned
    Όλα τα λέω στο γιατρό σήμερα έχω το επόμενο ραντεβού η τα για τέλη μηνός αλλά το αλλάξα.
    Απλά προσπαθώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κάνει κανείς ολόκληρη έκφραση λάθος.. Δεν το χω πάθει ποτέ.παντα προσέχω τι λέω γιατί πιστεύω ότι από τα λόγια μας κρινόμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εμείς καταλάβαμε πολυ καλά και διαβάζουμε και πολύ καλά και βλέπουμε τι θες να μας πεις και σου απαντησαμε

Εσύ δεν θες να μας ακούσεις......κάτι σε ρώτησε η ελισσαβετ......στον γιατρο μας όταν πάμε τα λέμε ακριβώς τα πράγματα όπως συμβαίνουν και όπως τα γράφεις εδώ δεν παραλείπουμε τπτ ούτε μικραινουμε το μέγεθος της ενόχλησης μας......

Ναι είσαι παράλογη ότι και να γράψεις η απάντηση θα είναι η ίδια.....

Είσαι τόσο παράλογη που γι αυτό το λόγο η κοπέλα που πήρατε τηλέφωνο να την ελέγξετε πριν μηνες σας έβρισε και σένα και τον άντρα σου

Και είσαι τόσο παράλογη και γ αυτό το λόγο ο άντρας σου τωρα τα μάζεψε και έφυγε....

Συνέχισε έτσι....μόνο κακο στον εαυτό σου και στον γάμο σου κάνεις
    Εγώ πάντως ομολογώ πως διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το αν πήγε σε ψυχίατρο όντως. Εκτός κι αν ο τύπος το πήρε νύχτα το πτυχίο.
    Είναι ολοφάνερο πως η Μίνα βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πόσο παράλογη γίνεται. Δεν παίζει ψυχίατρος να μην το αντιλήθηκε αυτό.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Όλα τα λέω στο γιατρό σήμερα έχω το επόμενο ραντεβού η τα για τέλη μηνός αλλά το αλλάξα.
    Απλά προσπαθώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κάνει κανείς ολόκληρη έκφραση λάθος.. Δεν το χω πάθει ποτέ.παντα προσέχω τι λέω γιατί πιστεύω ότι από τα λόγια μας κρινόμαστε.
    Όταν κάτι είναι μηδαμινής αξίας δεν κρατανε λεπτομέρειες οι άνθρωποι ......Όσα μας ενδιαφέρουν τα κρατάμε και όσα μας κάνουν εντύπωση....

Πήγαινε στο ραντεβού σου και μιλησε για αυτα που σε ανησυχουν και να είσαι ανοικτή σε ότι θεραπεία σου προτείνει

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ πάντως ομολογώ πως διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το αν πήγε σε ψυχίατρο όντως. Εκτός κι αν ο τύπος το πήρε νύχτα το πτυχίο.
    Είναι ολοφάνερο πως η Μίνα βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πόσο παράλογη γίνεται. Δεν παίζει ψυχίατρος να μην το αντιλήθηκε αυτό.
    Εγω θελω να πιστευω οτι πηγε τλκ αλλα επδ η Μίνα είναι λίγο απόλυτη και κάθετη μπορεί να της πρότεινε θεραπεία και εκείνη να μην ήθελε.......ή να μην μετέδωσε σωστά τη σοβαρότητα του προβλήματος και πόσο την επηρεάζει

Senior Member
    Απ τις πράξεις μας κρινόμαστε κυρίως , όχι από τα λόγια μας.
    Και στις πράξεις...ο άντρας σου δεν έκανε τίποτα και εσύ είσαι αυτή που τον πρήζεις για μήνες.

Εντωμεταξύ παρατηρώ Μίνα πως όταν μας λες τι σου έκανε ο άντρας σου πχ τώρα με το σαρδαμ, αμέσως μας δίνεις και την εξήγηση "ο Νίκος μπερδεύει καμιά φορά τα λόγια του" λες και δεν θες εμείς να σου πούμε ότι ωχ μπορεί να σε απατάει. Θες εμείς να σου λέμε όχι όχι δεν έκανε τίποτα είναι αθώος και συ να ρωτάς και να ξαναρωτάς το ίδιο.

Miliva21
    Guest
    Φοβάται μη της πουμε ότι την απαταει...
    Δεν εχει καταλάβει τπτ από αυτά που της λέμε τόσο καιρό

Έχει θέμα

Banned
    Όχι το είπα γιατί πάλι στο ίδιο θέμα έχει τυχει να μπερδέψει κάποια λέξη η φράση .είναι γεγονός ότι το κάνει.και οχι μόνο στο δικό μας θέμα μπορεί να το κάνει και αλλού καμία φορά . Όχι συνέχεια.

Miliva21
    Guest
    Όχι το είπα γιατί πάλι στο ίδιο θέμα έχει τυχει να μπερδέψει κάποια λέξη η φράση .είναι γεγονός ότι το κάνει.και οχι μόνο στο δικό μας θέμα μπορεί να το κάνει και αλλού καμία φορά . Όχι συνέχεια.
    Ωραία ακόμα καλύτερα για σένα εφόσον το παθαίνει συχνά να μην δώσεις σημασία .....

Τι ώρα έχεις σμρ ραντεβού στο γιατρό;

Banned
    Στις 8 .Δεν φοβάμαι μήπως μου πείτε ότι με απατησε κλπ. Αν το ήθελα θα έκρυβα πολλά απ όσα έχω πει. Δεν θέλω να μου χαϊδεύεις τα αυτιά. Λέω ότι θέλω να πω.
    Last edited by Delmem2802a; 18-02-2019 at 18:37.

Miliva21
    Guest
    Ωραία πήγαινε στο ραντεβού σου και αν θες μετά μας λες πως τα πήγες

Banned
    Δεν ξέρω τι άλλο να του πω..ότι νιώθω το λέω δεν κρύβω πράγματα.μ αρέσει η ειλικρίνεια. Πίστευα πάντα άμα υπάρχει ειλικρίνεια υπάρχει πάντα λυση .
    Εχθές κορίτσια.. Και αγόρια..
    Πήγα όπως σας είπα στη Μαλακάσα εκεί έχει ένα πολύ μικρό παρεκκλήσι. Λοιπόν κάθισα μέσα στο αμαξι να ηρεμήσω από τα κλάματα.. Δεν σας το κρύβω έκλαψα τόσο δυνατά για εμένα.. για την κατάσταση μου
    Ειπα ότι αν είναι να μην ειμαι μαζί με το νικο θα το σεβαστώ.. όμως Εγώ δεν ξέρω να πάω ευθεία;να στριψω δεξια;Αριστερά.. ;Για εμένα...για το κομμάτι του εαυτού μου που έχασα τόσους μήνες..
    Για το κομμάτι του γάμου αν είναι γραφτό θα μαστε μαζί. Γιατί σε γιατρούς παω επειδή γουστάρω τον νικο και τον θέλω.. Αλλά όσο αφορά εμένα ας γίνει έστω ένα μικρό θαύμα και για μένα.. Και αν μπορώ να ζητήσω να είμαι με τον νικο ας με αφήσει να είμαι καλα και ευτιχισμενοι και οι 2.Αν δεν είναι να είμαστε μαζί ας ήμασταν καλα μόνοι μας.αυτη ηταν η προσευχή μου.ντροπη που τη λέω αλλά νιώθω πολύ δυνατά πράγματα.

Banned
    Γύρισα παιδιά.μκυ δώσε μινιτραν είναι αντικαταθλιπτικό. Είπαμε πάλι πολλά.αλλα όσο αφορά αν χρειάζομαι κάτι πιο ...δυνατον και μου πε οχι απλά βρίσκομαι σε σύγχιση.να κάνω υπομονή και να δώσω χρονο να συνέλθω .

Miliva21
    Guest
    Αγάπη μου γλυκιά είπαμε εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου και κατ επέκταση και τον γάμο σου......

Με το να είσαι δεκτικη στη θεραπεία και να δουλεύεις με τους κατάλληλους γιατρούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους να λες όλα όσα σου συμβαίνουν και να είσαι ανοικτή να ακούσεις ότι σου προτείνουν για να βοηθηθείς και να θεραπευτείς.......

Έχεις έναν σύντροφο ο οποίος σε θέλει και το παλευει μαζί σου όμως μην του εξαντλείς την υπομονή του

Το μόνο εμπόδιο που σε βασανίζει για ότι σου συμβαινει είναι το μυαλό σου

Και φυσικά θα γίνεις καλύτερα αν έχεις τη διάθεση να είσαι συνεργασιμη και να συνεχίσεις να παρακολουθείσαι από τους γιατρούς

Banned
    Αναμφίβολα .Τώρα ασ πούμε που ξύπνησα δεν αισθάνομαι καλά.. πάλι σκέψεις.. και για να διακόψω τις σκέψεις"την έπεσα " στον άντρα μου ..Γιατι λέω μινα τρωγωντας έρχεται η ορεξη..βέβαια αυτό δεν αποτελεί λύση κάθε φορά που δεν αισθάνομαι καλά.. Αλλά τι να κανω από το να αρχίσω τη κουβέντα ας γίνει κάτι εποικοδομητικό

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast